NederlandReview

    Ervaringen Nationale Nederlanden Zorg

    Voor sommige zaken is het verstandig je te laten adviseren door de consumenten voor jou. Hier lees je beoordelingen en reviews van ervaringen van (oud)klanten van Nationale Nederlanden. Wil je straks zelf andere mensen helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan gerust een recensie. Jouw mening telt!

    Wat er ook gebeurt

    Er zijn een aantal dingen in het leven waar je je graag tegen in wilt dekken. En nee, een gebeurtenis op zich kun je je niet altijd tegen indekken, maar tegen extra of onvoorziene kosten als gevolg van die gebeurtenis wel. Niemand breekt zijn of haar been, omdat die kleurtjes gips zo vrolijk zijn, maar dankzij de zorgverzekering betaal je, behalve het eigen risico, verder gelukkig niks. Een keer een ziekenhuisopname na een spannende rit in de ambulance waar je je misschien niets van kan herinneren, en die zorgpremie van het afgelopen jaar is er wel weer uit. Langdurige trajecten, operaties en behandelingen in het ziekenhuis, en daar gaat een paar jaar aan premies. Als er wel ergens kosten voor gerekend worden, kunnen die vaak per app gedeclareerd worden.

    Maar je sluit waarschijnlijk niet enkel om medische kosten te dekken een verzekering af. Er zijn nog genoeg redenen voor andere verzekeringen. Als je een auto hebt, is een autoverzekering raadzaam, want dat scheelt zelf opdraaien voor schade bij een ongeluk. Net als dat een bootverzekering aan te raden is als je een boot voor de deur hebt dobberen. In geval van een reislustige levenswijze, zijn een doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering waarschijnlijk geen overbodige luxe. Natuurlijk is het de bedoeling dat die vakantie gewoon doorgaat, maar er kan altijd onverwachts iets gebeuren of tussen komen. Een rechtsbijstandsverzekering is altijd handig om achter de hand te hebben in geval van geschillen of juridische conflicten. Dan sta je gewoon wat sterker in je recht als er een advocaat of jurist helpt. Een aansprakelijkheidsverzekering is bij wet verplicht. Het dekt de kosten als jij, de kinderen of zelfs huisdieren schade veroorzaken bij een ander. Een inboedelverzekering geeft financiële compensatie in geval van diefstal, brand- of waterschade. Huiseigenaren zullen daarnaast nog een opstalverzekering hebben. Dit verzekert de woning in geval van schade door brand, water of storm.



    Ook als je geen brokkenpiloot bent, is het handig je in te dekken

    Sparen of beleggen?

    Er zijn genoeg redenen om te gaan sparen. Voor je oude dag na je pensioen, die verbouwing, een minder hoge hypotheek als je een nieuw huis koopt of de toekomstige studie kinderen zijn slechts een paar voorbeelden waarom mensen een spaarrekening openen. Het hangt van het doel af voor wat voor type rekening je gaat. Wil je er altijd direct bij kunnen en wil je het ieder moment kunnen opnemen (zoals met bijvoorbeeld internetsparen), kan je het geld missen tot het moment dat je voor ogen hebt (ook wel depositosparen genoemd) of is het echt voor láter. Dan kan de rente ook nog een afweging zijn. Denk daarbij aan vaste of variabele rentepercentages. Als je aan het pensioensparen gaat, is dat vaak banksparen met belastingvoordeel.

    Tenzij je weet hoe je moet beleggen natuurlijk, maar de wereld van beleggingen is voor een buitenstaander best overweldigend. Er zijn gelukkig ook veiligere opties, waarbij een beleggingsbank het voor je doet met spaargeld, maar er zijn ook gevallen dat ze je helpen.

    Nationale Nederlanden

    Dit is zo’n maatschappij die verzekeringsmaatschappij, hypotheekverstrekker, belegger en spaarbank in één is. Je kunt hier namelijk terecht voor diverse verzekeringen (waaronder de verplichte zorgverzekering), verschillende soorten spaarrekeningen, hypotheken en beheerd beleggen. Hoewel het meeste online te regelen is, is het mogelijk de afspraak met de hypotheekadviseur thuis of op kantoor te laten plaatsvinden.

    Recensies voor en door klanten

    De ervaringen van consumenten die je zijn voorgegaan, geven een goed beeld van wat jou straks te wachten staat. Laat je gerust door hun mening en beoordeling adviseren bij het maken van jouw keuze. Wil je zelf ook iemand helpen bij het maken van een beslissing? Schrijf dan gerust een review. Alvast bedankt!

    Nationale Nederlanden Zorg
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

    8
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    9.2
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    8.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    inboedel verzekering

    Hoe scoort NN Group op Dierenwelzijn

    eerlijkegeldwijzer.nl

    Beleid
    Het beleggingsbeleid van NN Group op het gebied van dierenwelzijn is zeer slecht (score: 1). NN Group verwacht wel van bedrijven in de vlees- en vissector dat zij normen hanteren over dierenwelzijn, ontleend aan de ‘Vijf Vrijheden van Dieren’. Ook neemt NN Group deel aan het engagementprogramma van FAIRR (Farm Animal Investment Risk and Return), gericht op onder meer vermindering van het gebruik van antibiotica in de veehouderij. Verder beleid op het gebeid van dierenwelzijn ontbreekt, zoals eisen aan de huisvesting en de duur van het transport van boerderijdieren, en het gebruik van certificeringseisen op het gebied van dierenwelzijn.

    Praktijk
    Uit het praktijkonderzoek ‘Funding destruction of the Amazon and the Cerrado-savannah’ (2020) blijkt dat NN Group 88 miljoen euro belegt in bedrijven waarvan het risico groot is dat zij, direct of indirect, betrokken zijn bij ontbossing in de Amazone. De acties van NN Group om deze bedrijven te onderzoeken en hierop aan te spreken (via gesprekken of door te stemmen op aandeelhoudersvergaderingen) is voor wat betreft het proces voldoende (score 5,8). Inhoudelijk is het beleid ruim voldoende (score 7,2).
    De oplossing
    Uit de meest recente beoordeling van uw duurzaamheidsbeleid door de Eerlijke Verzekeringswijzer (januari 2020) blijkt dat u zeer slecht beleid voert op het onderwerp Dierenwelzijn (score 1). Hieruit blijkt voor mij dat u uw maatschappelijke verantwoordelijkheid op dit terrein onvoldoende serieus neemt.
    Uiteraard hoop ik dat u uw beleggingsbeleid zult verbeteren en dat u zich zult hardmaken voor veel meer duurzame beleggingen in de praktijk.
    Graag verneem ik van u welke acties u hiertoe onderneemt.

    Door: remco11-01-2021
    remco11-01-2021

    doe er iets aan!

    cheap cialis17-02-2021

    cheap cialis online

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    opstalverzekering

    onze opstalverzekering is geregeld bij de nationale Nederlanden. Vooral omdat hier de voorwaarden voor ons gunstiger zijn. Wij hebben een vrij oud huis namelijk. De kosten voor de verzekering zijn wat hoger dan bij andere verzekeraars maar door die gunstigere voorwaarden en nette service zitten wij toch al een aantal jaren hier met ons hele huis. Het gaat toch om je huis.

    Door: Haarlem12-12-2019
    remco11-01-2021

    inboedel verzekering Hoe scoort NN Group op Dierenwelzijn eerlijkegeldwijzer.nl Beleid Het beleggingsbeleid van NN Group op het gebied van dierenwelzijn is zeer slecht (score: 1). NN Group verwacht wel van bedrijven in de vlees- en vissector dat zij normen hanteren over dierenwelzijn, ontleend aan de ‘Vijf Vrijheden van Dieren’. Ook neemt NN Group deel aan het engagementprogramma van FAIRR (Farm Animal Investment Risk and Return), gericht op onder meer vermindering van het gebruik van antibiotica in de veehouderij. Verder beleid op het gebeid van dierenwelzijn ontbreekt, zoals eisen aan de huisvesting en de duur van het transport van boerderijdieren, en het gebruik van certificeringseisen op het gebied van dierenwelzijn. Praktijk Uit het praktijkonderzoek ‘Funding destruction of the Amazon and the Cerrado-savannah’ (2020) blijkt dat NN Group 88 miljoen euro belegt in bedrijven waarvan het risico groot is dat zij, direct of indirect, betrokken zijn bij ontbossing in de Amazone. De acties van NN Group om deze bedrijven te onderzoeken en hierop aan te spreken (via gesprekken of door te stemmen op aandeelhoudersvergaderingen) is voor wat betreft het proces voldoende (score 5,8). Inhoudelijk is het beleid ruim voldoende (score 7,2).

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Zorgverzekeringen

    Wij hadden al meerdere verzekeringen van Nationale Nederlanden dus toen we ze bij de vergelijkers tegenkwamen, was de keuze snel gemaakt... Nooit klachten over die andere verzekeringen gehad en declaraties altijd snel afgehandeld. Gewoon een bedrijf dat doet wat het moet doen. Met Zorg ook belangrijk natuurlijk.

    Door: L. v.d. Meer 31-12-2019
    remco11-01-2021

    wat vind jij van der meer dan hiervan? inboedel verzekering Hoe scoort NN Group op Dierenwelzijn eerlijkegeldwijzer.nl Beleid Het beleggingsbeleid van NN Group op het gebied van dierenwelzijn is zeer slecht (score: 1). NN Group verwacht wel van bedrijven in de vlees- en vissector dat zij normen hanteren over dierenwelzijn, ontleend aan de ‘Vijf Vrijheden van Dieren’. Ook neemt NN Group deel aan het engagementprogramma van FAIRR (Farm Animal Investment Risk and Return), gericht op onder meer vermindering van het gebruik van antibiotica in de veehouderij. Verder beleid op het gebeid van dierenwelzijn ontbreekt, zoals eisen aan de huisvesting en de duur van het transport van boerderijdieren, en het gebruik van certificeringseisen op het gebied van dierenwelzijn. Praktijk Uit het praktijkonderzoek ‘Funding destruction of the Amazon and the Cerrado-savannah’ (2020) blijkt dat NN Group 88 miljoen euro belegt in bedrijven waarvan het risico groot is dat zij, direct of indirect, betrokken zijn bij ontbossing in de Amazone. De acties van NN Group om deze bedrijven te onderzoeken en hierop aan te spreken (via gesprekken of door te stemmen op aandeelhoudersvergaderingen) is voor wat betreft het proces voldoende (score 5,8). Inhoudelijk is het beleid ruim voldoende (score 7,2).

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    korting

    wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    Voorbeeld


    Stel u boekt een reis van € 1000 bij een reisorganisatie. Als u dit via een cashbacksite doet ontvangt u 4% cashbackkorting, wat u dus ongeveer € 40,- oplevert. Dit tegoed wordt bijgeschreven op uw account bij de cashbacksite en kunt u daarna uit laten betalen naar uw bankrekening.

    Cashback kortingen zijn er voor vele verschillende producten en diensten. Bij bijna iedere webwinkel is een cashback te krijgen.

    Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

    bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

    : Meld je aan
    Meld je gratis aan op cashbackkorting.nl/u/194467315
    Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
    Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

    2
    Stap 2: Log in
    Zorg altijd dat je bent ingelogd op cashbackkorting.nl/u/194467315 voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.


    Stap 3: Zoek je shop
    Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van cashbackkorting.nl/u/194467315 krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!


    Stap 4: Doe je aankoop
    Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. cashbackkorting.nl/u/194467315 registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt.


    Stap 5: Krijg geld terug!
    Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op: cashbackkorting.nl/u/194467315

    Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

    Door: remco14-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    verzekering

    wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

    cashbackkorting.nl/u/194467315
    Voorbeeld



    Stel u boekt een reis van € 1000 bij een reisorganisatie. Als u dit via een cashbacksite doet ontvangt u 4% cashbackkorting, wat u dus ongeveer € 40,- oplevert. Dit tegoed wordt bijgeschreven op uw account bij de cashbacksite en kunt u daarna uit laten betalen naar uw bankrekening.

    Cashback kortingen zijn er voor vele verschillende producten en diensten. Bij bijna iedere webwinkel is een cashback te krijgen.

    Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

    bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

    Door: joep12-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Nationale Nederlanden Zorg

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Nationale Nederlanden Zorg een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Nationale Nederlanden Zorg. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Nationale Nederlanden Zorg actief?

    Nationale Nederlanden Zorg is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Reizen, Vervoer, Huis, Overig, Sparen, Beleggen, Hypotheek, Geld lenen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nationale Nederlanden Zorg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.