Dyme

5.2

Bestellen

5.6

Service

8

Prijs

5.2

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Dyme

Je schrikt je rot als je €50 op je OV-chipkaart wilt zetten en het niet lukt omdat er niet genoeg geld op je rekening staat. Je denkt "Hè? Eergisteren stond er nog 500 euro op.....?"  Verbaasd open je je mobielbankieren app en warempel.... je huur en zorgtoeslag zijn ineens afgeschreven. Daarnaast is vorige week je maandelijkse Netflix-bijdrage afgeschreven, evenals de bijdrage voor je oude studievereniging, terwijl je 5 jaar geleden bent afgestudeerd. En tot je allergrootste schrik kom je erachter dat 30% van je salaris opgaat aan koffie en snacks onderweg! Als jij een duidelijk overzicht nodig hebt van je uitgaven, dan is de nieuwe app Dyme wellicht iets voor jou. Deze app zet al je uitgaven netjes op een rijtje, en geeft je zonodig tips om voordeliger te kunnen leven, zodat je nooit meer voor zo'n onaangename verrassing komt te staan. 


Over Dyme

De app Dyme is net gelanceerd, is nog geen jaar oud en al genomineerd voor een Accenture Innovation Award. "Dyme is een tool die inzicht geeft in je financiën", aldus oprichter David Knap. Volgens Knap heeft 50% van de Nederlandse bevolking een abonnement waar ze niets meer mee doen. Daarnaast weten de meeste mensen wel hoeveel ze ongeveer betalen aan hun huur, verzekering en collegegeld, alleen weten ze het meestal niet precies. Dankzij Dyme komt daar verandering in, door middel van een overzicht.  Dyme is momenteel alleen beschikbaar voor de Rabobank, ING en ABN Amro, maar ook voor American Express en N26


Hoe werkt het?

Dyme gebruikt algoritmetechnologieën om vanuit jouw bankafschriften al je vaste lasten (zoals je telefoonrekening, energie, licht en zorgverzekering) in te lezen en deze weer te geven in een handig overzicht. Dat betekent wel dat je eerst je bankrekening moet koppelen aan de app. Dit wordt makkelijker gemaakt door de volledige implementatie van de PSD2-wetgeving (per 1 september 2019), een Europese wet die bepaalt dat een derde toegang tot jouw bankrekening kan krijgen als dit nodig is, maar pas als jij hier toestemming voor hebt gegeven. Dyme doet soms ook suggesties om over te stappen naar een andere leverancier, of om een abonnement op te zeggen. 


Heb je nog vragen?

Schroom dan niet en stel ze! 

Heb je een negatieve ervaring met Dyme gehad? In dat geval kan je hier, op deze pagina, anderen laten weten waaruit die klacht tegen Dyme precies bestond. Je kunt ze ook een tip geven zodat ze deze fout in het vervolg niet meer zullen maken!


Jouw mening telt!

Heb jij al gebruikgemaakt van de app Dyme? Heel goed! Heel veel bezoekers van NederlandReview zijn beniewd naar jouw ervaring, dus vergeet deze niet te delen! Bij welke bank zit je? Vond je dat ze met een duidelijk overzicht kwamen? Ben je door Dyme overgestapt naar een andere leverancier of heb je een abbonnement opgezegd?  Wat zijn de pluspunten van deze app? Wat moet er nog verbeterd worden? Zou je deze app aan vrienden aanraden? Dit zijn enkele dingen waar de bezoekers van NederlandReview nieuwsgierig naar zijn, dus laat het hen weten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Onderhandeling met KPN

Ik heb Dyme toestemming gegeven om te onderhandelen over een nieuw KPN aanbod. Tot mijn grote verbazing kreeg ik gisteren een wijziging van mijn KPN abonnement. Ik ben daar niet van gediend. Ik wil eerst het aanbod zien en dan zelf toestemming geven of ik de wijziging wil of niet. Nu moet ik alles weer terug draaien. De korting die ik zou verdienen interesseert me dan niet. Het gaat er om dat ik zelf wil beslissen of ik de wijziging van mijn Abo wil en niet Dyme die de beslissing neemt. KPN heeft verdorie de wijziging al in laten gaan. Bedankt Dyme, NOT!

P

Peter Joels

06-08-2021

0forum

Energie contract

Hebben energiecontract velengt. Betaal je 25 euro minder op je voorschotbedrag. Echter zegt een voorschotbedrag helemaal niets om dat dit niet de werkelijke kosten zijn. Ze strijken zo meer geld op met hun commissie als dat je werkelijk zelf bespaart. Niet gebruiken voor energiecontracten en dergelijke. Kost je alleen maar meer door de commissie van Dyme. Daarnaast reageren ze slecht op email

E

Erik-Jan

25-07-2020

0forum

korting

Wachttijd veel te lang , verlengen je contract om zo korting op te strijken. Van de 70 tientjes korting moet je 30% inleveren en je zit een jaar langer aan je contract vast terwijl de korting maar voor 2 of 3 maanden is. 4 sterren voor de prijs , maar dat is ook het enige positieve.

M

Mike van Zanten

24-06-2020

0forum

De app gebruikt

Ik had de Dyme applicatie dus gedownload, want ik wist niet precies wat voor abonnementen ik allemaal had genomen de laatste tijd. Ze vragen dus direct om een bankkoppeling, dat vond ik wel een beetje spannend. Daarna goed gezocht op internet, en o.a. een review van de consumentenbond gelezen. Daaruit maakt ik op dat het qua privacy etc wel goed zit. Vervolgens mijn bank gekoppeld. Je krijgt direct een overzicht, dat is heel handig! Daarna kon ik één contract opzeggen. Voor een ander contract hebben ze een betere prijs voor me geregeld. Heel blij mee! Zou het absoluut aan iedereen aanraden.

K

Karel van Hoger

19-08-2019

0forum

Opzegging Staatsloterij

Erg handige app om snel abonnementen opzeggen. Dit was binnen een minuut gedaan en de service was ook prettig

J

Jon Arends

19-08-2019

1forum