PureVPN

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

PureVPN

Het internet is een handig middel om informatie in te winnen en contact te leggen met mensen over de hele wereld. Het kan echter ook een gevaarlijk middel zijn omdat hackers willen proberen achter jouw persoonlijke informatie en bestanden te komen. PureVPN is een bedrijf dat je hiervoor wil beschermen. Maar hoeveel bescherming zullen zij nou in werkelijkheid bieden? Zullen zij alle virussen en malware wel buiten de deur kunnen houden? Zal hun software gemakkelijk op je computer te installeren zijn? En wat voor een klantenservice zul je van PureVPN kunnen verwachten als het allemaal niet zo gaat als je eigenlijk had gedacht? Alleen mensen die PureVPN al op hun computer hebben geïnstalleerd kunnen je hier antwoord op geven. Lees hun reviews om erachter te komen of de software hen wel of juist niet bevalt. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er van dit bedrijf verwacht kan worden.


Over PureVPN

PureVPN is een softwareoplossing die je wil helpen om veilig te internetten. Je kunt via hun softwareprogramma dan ook het IP-adres van je computer verbergen zodat niemand je computer kan traceren of zien waar je computer vandaan komt. Ze kunnen dus niet aan je IP-adres zien waar je computer vandaan komt en hem dus ook niet zo makkelijk overnemen. Daarvoor moeten ze namelijk spyware of malware op je computer plaatsen en dan kan niet via een VPN. Je kunt zelfs instellen dat jouw IP-adres uit een heel andere land komt. Dit heeft ook als voordeel dat je content uit dat land kunt bekijken zonder de melding te krijgen dat het voor Nederland of het buitenland in het algemeen is afgeschermd. Je kunt dus gewoon op buitenlandse websites omdat ze niet kunnen zien dat je uit een land komt waar ze eigenlijk geen toestemming voor geven. Op die manier willen ze je een veilige ervaring met het internet geven.
Diensten van PureVPN

Het is vrij makkelijk om via de website van PureVPN hun software te downloaden en te installeren. Je kunt bij PureVPN kiezen tussen verschillende soorten pakketten. Er is een pakket voor een maand, een pakket voor een jaar en eentje voor twee jaar. Mocht je er binnen 31 dagen achter komen dat het pakket toch niet is wat je wilt dan kun je jouw geld terugkrijgen. Maar misschien kan de PureVPN klantenservice al iets voor je betekenen zodat je alsnog tevreden bent over de software.


Klachten, Complimenten en Tips voor PureVPN

Heb je de software van PureVPN al op je computer geïnstalleerd? Of je er nou veel mee doet of alleen af en toe, wij horen graag alles over jouw ervaring met dit softwarebedrijf. Hoe gemakkelijk was het nou echt om de software te installeren? Was jouw computer echt wel zo veilig toen je van hun software gebruikmaakte? En wat zei de PureVPN klantenservice toen er een probleem met de software optrad? Laat je eigen PureVPN review achter en vertel ons wat jouw mening over deze softwareoplossing nou echt is zodat anderen weten waar ze aan beginnen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)