Makelaarzoeker.nl

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Makelaarzoeker.nl

Makelaarzoeker.nl

is een website waar je gemakkelijk een makelaar kunt vinden bij jouw in de buurt. Dit kan een verkoop makelaar of een aankoopmakelaar zijn al zullen de meeste makelaars zich in beide richtingen specialiseren. De makelaars welke je via Makelaarzoeker.nl kunt vinden zijn aangesloten bij een van de volgende branche verenigingen: NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs), VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed) of Vastgoedpro. De NVM is de grootste vereniging in Nederland ontstaan in 1898 met 4100 aangesloten makelaars. De VBO is de een na grootste ontstaan in 1985 met 1100 aangesloten kantoren. Vastgoedpro is een relatief kleine vereniging ontstaan in 2009 met 624 leden. Zodra je op Makelaarzoeken.nl op zoek gaat naar een makelaar krijg je maximaal van drie makelaars informatie. De informatie is volledig vrijblijvend. Makelaarzoeken.nl is te vinden op: makelaarzoeken.nl en te bereiken op telefoonnummer: +31 88 - 700 99 11. De e-mail is: info@makelaarzoeker.nl Het kamer van koophandel nummer is: KvK: 66566584.


KvK: 66566584

Het kamer van koophandel nummer KvK: 66566584 staat op naam van: iQ Makelaars B.V. Dit bedrijf stamt uit 2016 en heeft volgende de informatie 2 werknemers. Het adres van iQ Makelaars B.V. is: Twentepoort Oost 34 7609 RG, Almelo en het telefoonnummer is: 088 7009999. De geregistreerde handelsnamen zijn: Iq Aankoopmakelaars Iq Makelaar Iq Franchise Tophuizen Holland Tophuizen Nederland Expat Homes Holland Dutch Realtor Iq Hypotheken Makelaarzoeker Rd Makelaars Makelaarsleads De website van iQ Makelaars B.V. is: iqmakelaars.nl het bedrijf is via de e-mail te bereiken op: almelo@iqmakelaars.nl


Reviews, ervaringen en beoordelingen

De reviews, ervaringen en beoordelingen van zowel Makelaarzoeker.nl als iQ Makelaars B.V. zijn veelal positief. De bedrijven krijgen gemiddeld 4,5 sterren van de 5 op basis van 338 votes. Dit geeft aan dat de meeste klanten een positieve ervaring hebben met de bedrijven of in het geval van Makelaarzoeker.nl met de makelaar waarnaar Makelaarzoeker de klanten verwijst. Op funda krijgen de VBO en de NVM 4,5 sterren echter de NVM krijgt op Google slechts 1,5 sterren. Vastgoedpro krijgt 4 tot 5 sterren al is dit wel op basis van slechts enkele stemmers (1 tot 3).


Jouw ervaring

Heb je zelf een ervaring met Makelaarzoeker.nl of iQ Makelaars B.V.? Laat deze ervaring dan achter door middel van het invullen van een beoordeling/review. Jouw beoordeling helpt andere bij het zoeken naar het juiste bedrijf, wij stellen jouw hulp daarom op prijs. Mede dankzij jouw ervaring kunnen wij onze bezoekers goed van dienst zijn bij hun zoektocht. Hoe meer beoordelingen wij ontvangen, hoe beter we ook jouw van dienst kunnen zijn. Alvast bedankt voor het achterlaten van jouw beoordeling.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Anderen bekeken ook