NederlandReview

  Ervaringen IQ Makelaars

  Als u uw huis wilt verkopen kunt u het best een verkoopmakelaar in de arm nemen. Hij heeft een goed beeld van de markt, kan u adviezen geven en komt op voor uw belangen. Ook voor het onderhandelen over de verkoopprijs kunt u het beste een expert inschakelen die dit als dagelijks werk doet. Eén van de makelaars die u in kunt schakelen zijn de IQ Makelaars. Wat de ervaring van andere huizenverkopers met hen is leest u hier.

  Over IQ Makelaars

  IQ Makelaars is een woningverkoopmakelaar die in heel Nederland opereert. Zij zijn opgericht in 2016 en hebben hun hoofdkantoor in Almelo. Doordat zij overal in Nederland vestigingen hebben kunnen huizenbezitters altijd worden geholpen door een verkoopmakelaar die alles van de lokale verkoopmarkt weet. Zij focussen zich sterk op online marketing omdat potentiële kopers daar ook te vinden zijn. Hiermee onderscheiden zij zich van de rest. En om u extra zekerheid te bieden werken zij op basis van No Cure, No Pay, niet verkocht is dus niets verloren, maar zij zullen hun uiterste best doen om uw woning natuurlijk zo vlot mogelijk te verkopen.


  Droomhuis gefilmd met een drone

  Diensten

  Gratis en vrijblijvende waardebepaling
  Wanneer u besluit om uw woning te gaan verkopen, dan wilt u natuurlijk een deskundige mening over wat uw woning in de huidige markt waard is, en hoe lang de verkoop ongeveer zal duren. Hoewel dit laatste natuurlijk moeilijk te voorspellen is, kunnen IQ Makelaars u wel op weg helpen. Zij geven graag een gratis advies, met een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. U krijgt van hen binnen 48 uur een advies vraagprijs. Deze wordt gebaseerd op o.a. de kadastergegevens over verkoop van na 2009, gelijkwaardig te koop staande huizen, etc. Een combinatie van deze marktkennis, de specifieke kenmerken van uw woning én de termijn binnen welke u uw huis wilt verkopen leidt uiteindelijk tot de advies vraagprijs. Dit is geheel vrijblijvend.

  Verkoopmethode

  IQ Makelaars geeft allerlei adviezen om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Wanneer u met hen in zee gaat dan gaan zij meteen aan de slag om uw woning flink onder de aandacht van potentiële kopers te brengen. Zowel offline als online. Dit doen zij door uw woning op diverse woningwebsites te plaatsen, daarbij vergezeld gaand van professionele en overzichtelijke foto’s en een bijpassende verkooptekst. Zij willen het ijzer smeden als het heet is, want vooral de eerste drie maanden zijn belangrijk, dan is de kans op verkoop het grootst. IQ Makelaars streeft er daarom ook naar om de woning binnen deze periode te verkopen. Zij doen dit alles tegen een tarief van 1,5% incl. BTW en dus op basis van No Cure No Pay. U betaalt alleen als uw huis verkocht is.

  Klachten

  Door de gratis waardebepaling kunt u zich al een goed beeld vormen wat IQ Makelaars voor u kan doen. Omdat deze vrijblijvend is, kunt u dus ook besluiten om niet met hen verder te gaan. Doet u dit wel, dan kan het alleen maar voordeel opleveren. Óf uw huis wordt verkocht, zo niet, dan heeft u geen kosten. Voor vragen of problemen kunt u altijd contact opnemen via het online contactformulier of u kunt ze bellen of mailen.

  Ervaring met IQ Makelaars? Laat ook uw review over IQ Makelaars hier achter!

  Is uw huis vlot en voordelig verkocht dankzij de inspanningen van IQ Makelaars? Of vallen de ervaringen met hun diensten tegen? Lees hier de reviews!

  IQ Makelaars
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.6
  Service
  rating
  9.6
  Prijs
  rating
  9.6
  Leveren
  rating
  9.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over IQ Makelaars

  Uw beoordeling

  Fijne Makelaar

  We waren op zoek naar een betaalbare woning voor ons gezin. Dat gezin wordt binnenkort weer een stukje groter, dus het huis moet ook groter. We waren op zoek naar een mooie woning redelijk dicht bij de stad, of het liefst in de stad. De locatie maakte ons eigenlijk niet zo gek veel uit, omdat we allebei ZZP'er zijn en vanuit huis kunnen werken. Bij IQ Makelaars werden we direct goed geholpen. We hadden echt het gevoel dat ze de aandacht voor ons hadden en dat ze onze wensen begrepen.

  Na een goed gesprek hebben ze ons goed geholpen bij het vinden van een geschikt huis. Dat huis hebben we inmiddels gevonden, de financiering is geregeld en we kunnen gaan beginnen met het voorbereiden van de verhuizing. Bij dezen wil ik IQ Makelaars hartelijk bedanken voor hun goede hulp en het vinden van ons nieuwe huis. Hartelijk dank, we zijn er klaar voor!

  Door: W. Greidanus30-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Goed geholpen, eerlijk advies en ook op zaterdag actief

  We hebben erg goede ervaringen met iQ Makelaars, ze spannen zich echt in om het beste resultaat te krijgen. We hadden een goed gevoel bij hen vanaf het begin.
  Doordat we meerdere mogelijke kopers tegelijkertijd hadden, kwamen we op een erg mooie prijs voor onze woning.

  Door: Frits en family27-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prima makelaar

  In onze vakantie is onze woning verkocht, ideaal ivm kleine kinderen.
  We hebben hen terecht vertrouwd, werd boven de vraagprijs verkocht zoals voorspeld.

  Door: Koopman06-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bedankt voor de nieuwe klante!

  Gaat goed!

  Door: Lucina Houweling22-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is IQ Makelaars een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over IQ Makelaars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is IQ Makelaars actief?

  IQ Makelaars is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van IQ Makelaars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.