NederlandReview

  Ervaringen KredietVooruit

  Het lijkt voor sommige MKB-ondernemers onmogelijk om een kortlopend krediet af te sluiten. Veel banken kijken naar het gehele financiële verleden van ondernemers en veel leningen worden afgekeurd vanwege financiële problemen die jaren geleden plaatsvonden. Bij KredietVooruit pakken ze het anders aan. Ze willen MKB-ondernemers helpen om hun bedrijf te laten groeien en maken zich geen zorgen om het verleden. Ze kijken alleen naar de huidige financiën van MKB-ondernemers en bepalen aan de hand daarvan of een ondernemer goedgekeurd is voor een kortlopend krediet. Voor alle ondernemers die een krediet willen afsluiten bij KredietVooruit hebben wij de reviews verzameld van andere ondernemers. Lees over hun ervaringen en bepaal zelf of een krediet bij KredietVooruit bij jouw onderneming past.

  Over KredietVooruit

  Tegenwoordig handelt de markt supersnel. Bedrijven moeten constant blijven innoveren en kunnen niet stil blijven zitten. Ze willen investeren in nieuwe ideeën en daar is geld bij nodig. KredietVooruit weet hoe het werkt. Ze zijn zelf ook een onderneming die wil blijven groeien. Bij hen krijg je dan ook een krediet van ondernemers voor ondernemers. Zij zitten ook niet te wachten op ingewikkelde kredietchecks en stapels papierwerk, daarom kun je bij hen eenvoudig online een aanvraag indienen en krijg je binnen 24 uur een antwoord.


  Wat kunnen klanten verwachten van KredietVooruit?

  Hoe werkt het?

  Bij KredietVooruit verloopt de aanvraag en de terugbetaling in vier stappen. Het begint allemaal online met het indienen van de aanvraag. Je kunt een lening van minimaal 3.000 en maximaal 250.000 euro aanvragen. Dit kortlopend krediet moet binnen minimaal 3 maanden en maximaal 6 maanden terugbetaald worden. Zodra je al je gegevens hebt ingevuld, wordt de aanvraag verzonden. Op basis van jouw huidige bedrijfsprestaties wordt jouw bedrijf beoordeelt. Je krijgt binnen 24 uur te horen of je aanvraag is goedgekeurd. Bij een goedkeuring wordt ook binnen 24 uur het geld uitbetaald. Je hebt vaak binnen 48 uur de lening afgesloten en het geld ontvangen. De laatste stap richt zich geheel op de afbetalingen. Terugbetalen gaat bij KredietVooruit via een vast percentage van je dagelijkse PIN- en/of online omzet. Dit wordt geheel automatisch geregeld. Binnen 3 tot 6 maanden heb je alles terugbetaald en wordt jouw kortlopend krediet beëindigd.

  Klachten, vragen of complimenten

  KredietVooruit hoort graag van hun klanten. Of het nu gaat om een probleem met het indienen van het online aanvraagformulier of een vraag over de terugbetaling. De klantenservice is altijd bereikbaar. Ook een compliment kun je delen met de klantenservice. Het telefoonnummer, e-mailadres, Social Media en adres van de klantenservice staan op de contactpagina van de website vermeld. Controleer bij telefonisch contact wel eerst de openingstijden.

  Schrijf een review over KredietVooruit!

  Heb jij een kortlopend krediet afgesloten bij de leningverstrekker? Laat andere MKB-ondernemers dan weten wat zij van het bedrijf kunnen verwachten. Schrijf een review en vertel over jouw ervaringen met KredietVooruit. Is de aanvraag eenvoudig in te vullen? Wordt een krediet snel afgekeurd? En waren de automatische terugbetalingen goed geregeld? Geef jouw beoordeling en vertel of jij KredietVooruit aanraadt.

  Is het kortlopend krediet betrouwbaar? Hebben ze hoge rente? Lees de reviews van ondernemers die hun lening bij KredietVooruit al hebben afgesloten!

  KredietVooruit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over KredietVooruit

  Uw beoordeling

  Snel en makkelijk geregeld

  Ik heb al meerdere kredieten hier gehad nooit problemen gehad en het is snel geregeld.
  Ze luisteren ook goed naar je en begrijpen je problemen.
  Bij de bank ben ik zo vaak geweigerd dat ik niet een meer probeer

  Door: Brenda07-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  zakeijke lening snel geregeld

  Direct bij de bank kregen we nul op ons rekest.
  Hier was het redelijk snel geregeld, blij mee, we hadden het nodig om goed door te kunnen.

  Door: H.30-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Krediet

  Op zich een goede kredietverstrekker, waren redelijk snel met behandelen en de rente en kosten zijn natuurlijk wat hoger, maar aanvraag tot acceptatie is wel sneller dan de bank. Alleen nu met de crisistijd zijn ze ineens minder coulant en ze schuwen ook niet om via deurwaarder met een proces te dreigen, waardoor dat de nekslag zou zijn voor je bedrijf!!! Als het geen crisistijd is dan zou er ook geen problemen zijn om af te lossen. Ik krijg nu echt het gevoel dat het hun niks uitmaakt, zolang zij hun geld maar terug krijgt. Op wat voor manier dan ook, maar als bedrijf de fles op gaat, hoe willen zij dan hun geld vorderen? Zelfs de halsstarrige verhuurder toont coulance! Echt jammer, maar ik raad hun absoluut niet aan!

  Door: Tangetje25-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Zeer digitaal

  Evaring niet zo best. Beoordeling is heel digitaal. Wordt niet geluisterd en gekeken naar huidige en toekomtige situatie.

  Door: hans31-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  FAQ

  Is KredietVooruit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over KredietVooruit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is KredietVooruit actief?

  KredietVooruit is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KredietVooruit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.