NederlandReview

  Ervaringen KredietVooruit

  Het lijkt voor sommige MKB-ondernemers onmogelijk om een kortlopend krediet af te sluiten. Veel banken kijken naar het gehele financiële verleden van ondernemers en veel leningen worden afgekeurd vanwege financiële problemen die jaren geleden plaatsvonden. Bij KredietVooruit pakken ze het anders aan. Ze willen MKB-ondernemers helpen om hun bedrijf te laten groeien en maken zich geen zorgen om het verleden. Ze kijken alleen naar de huidige financiën van MKB-ondernemers en bepalen aan de hand daarvan of een ondernemer goedgekeurd is voor een kortlopend krediet. Voor alle ondernemers die een krediet willen afsluiten bij KredietVooruit hebben wij de reviews verzameld van andere ondernemers. Lees over hun ervaringen en bepaal zelf of een krediet bij KredietVooruit bij jouw onderneming past.

  Over KredietVooruit

  Tegenwoordig handelt de markt supersnel. Bedrijven moeten constant blijven innoveren en kunnen niet stil blijven zitten. Ze willen investeren in nieuwe ideeën en daar is geld bij nodig. KredietVooruit weet hoe het werkt. Ze zijn zelf ook een onderneming die wil blijven groeien. Bij hen krijg je dan ook een krediet van ondernemers voor ondernemers. Zij zitten ook niet te wachten op ingewikkelde kredietchecks en stapels papierwerk, daarom kun je bij hen eenvoudig online een aanvraag indienen en krijg je binnen 24 uur een antwoord.


  Wat kunnen klanten verwachten van KredietVooruit?

  Hoe werkt het?

  Bij KredietVooruit verloopt de aanvraag en de terugbetaling in vier stappen. Het begint allemaal online met het indienen van de aanvraag. Je kunt een lening van minimaal 3.000 en maximaal 250.000 euro aanvragen. Dit kortlopend krediet moet binnen minimaal 3 maanden en maximaal 6 maanden terugbetaald worden. Zodra je al je gegevens hebt ingevuld, wordt de aanvraag verzonden. Op basis van jouw huidige bedrijfsprestaties wordt jouw bedrijf beoordeelt. Je krijgt binnen 24 uur te horen of je aanvraag is goedgekeurd. Bij een goedkeuring wordt ook binnen 24 uur het geld uitbetaald. Je hebt vaak binnen 48 uur de lening afgesloten en het geld ontvangen. De laatste stap richt zich geheel op de afbetalingen. Terugbetalen gaat bij KredietVooruit via een vast percentage van je dagelijkse PIN- en/of online omzet. Dit wordt geheel automatisch geregeld. Binnen 3 tot 6 maanden heb je alles terugbetaald en wordt jouw kortlopend krediet beëindigd.

  Klachten, vragen of complimenten

  KredietVooruit hoort graag van hun klanten. Of het nu gaat om een probleem met het indienen van het online aanvraagformulier of een vraag over de terugbetaling. De klantenservice is altijd bereikbaar. Ook een compliment kun je delen met de klantenservice. Het telefoonnummer, e-mailadres, Social Media en adres van de klantenservice staan op de contactpagina van de website vermeld. Controleer bij telefonisch contact wel eerst de openingstijden.

  Schrijf een review over KredietVooruit!

  Heb jij een kortlopend krediet afgesloten bij de leningverstrekker? Laat andere MKB-ondernemers dan weten wat zij van het bedrijf kunnen verwachten. Schrijf een review en vertel over jouw ervaringen met KredietVooruit. Is de aanvraag eenvoudig in te vullen? Wordt een krediet snel afgekeurd? En waren de automatische terugbetalingen goed geregeld? Geef jouw beoordeling en vertel of jij KredietVooruit aanraadt.

  Is het kortlopend krediet betrouwbaar? Hebben ze hoge rente? Lees de reviews van ondernemers die hun lening bij KredietVooruit al hebben afgesloten!

  KredietVooruit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7,2
  80% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,4

  Service

  7,6

  Prijs

  7,6

  Leveren

  6,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

  Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

  Hallo iedereen, ik ben Maureen Josh uit Oregon, VS, ik wil deze geweldige getuigenis delen over hoe ik mijn lening kreeg van PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD toen mijn bedrijf ten einde was en ik ons ​​huis verloor toen ik niet kon betalen mijn bank niet meer, nadat ik werd geweigerd door verschillende financiële bedrijven, mijn bank en een andere kredietvereniging die ik bezocht.

  Mijn kinderen werden door de pleeggezinnen meegenomen, ik was helemaal alleen op straat. Tot een dag liep ik schandelijk een oude schoolvriend in die me voorstelde aan PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD. In het begin vertelde ik hem dat ik niet klaar ben om het risico te nemen om online een lening aan te vragen, maar hij verzekerde me dat ik mijn lening van hen zal ontvangen.

  Bij een tweede gedachte, als gevolg van mijn dakloosheid nam ik een proef en vroeg om een ​​lening, gelukkig ontving ik een lening van $ 800.000,00 van (potcoltd@pacific-ocean.com & pacificoceanx@gmail.com). Ben blij dat ik het risico heb genomen en toegepast. Mijn kinderen zijn teruggegeven en nu bezit ik een eigen huis en een bedrijf. Alle dank gaat uit naar PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD voor het geven van een betekenis aan mijn leven toen ik alle hoop had verloren. Moge God lof zijn

  Door: Maureen13-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Zeer digitaal

  Evaring niet zo best. Beoordeling is heel digitaal. Wordt niet geluisterd en gekeken naar huidige en toekomtige situatie.

  Door: hans31-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2,5

  No

  Nee

  Door: Jac10-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Snel en makkelijk geregeld

  Ik heb al meerdere kredieten hier gehad nooit problemen gehad en het is snel geregeld.
  Ze luisteren ook goed naar je en begrijpen je problemen.
  Bij de bank ben ik zo vaak geweigerd dat ik niet een meer probeer

  Door: Brenda07-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  zakeijke lening snel geregeld

  Direct bij de bank kregen we nul op ons rekest.
  Hier was het redelijk snel geregeld, blij mee, we hadden het nodig om goed door te kunnen.

  Door: H.30-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over KredietVooruit

  Uw beoordeling