Loterijen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Loterijen in Nederland

Over Loterijen.

Veel mensen weten helemaal niet dat het bestaat, maar er zijn bedrijven die gratis spullen weggeven. Het idee achter het weggeven van gratis spullen, is dat u deze gratis spullen kunt gebruiken om een specifiek product uit te proberen. Bevalt het product goed, dan kunt u later de betaalde variant van het product aanschaffen. Bevalt het product niet goed, dan heeft u geen geld geïnvesteerd en dus geen geld verloren. Op deze pagina ziet u welke bedrijven gratis spullen aanbieden en waar u aan het juiste adres bent om specifieke producten te proberen zonder hier geld voor te betalen. Bent u benieuwd of de bedrijven in kwestie echt doen wat zij beloven? Lees dan wat andere consumenten van deze bedrijven vinden door beoordelingen door te nemen, ervaringen van andere consumenten te lezen en u te verdiepen in eventuele klachten. Heeft u alle beoordelingen, ervaringen en klachten gelezen, dan weet u precies waar u aan toe bent en kunt u bovendien gemakkelijker bepalen of u ook gratis spullen wil afnemen bij dit bedrijf. Heeft u zelf ervaring met een bedrijf dat gratis spullen aanbiedt? Dan kunt u hier uw ervaringen achterlaten door een review te delen. Een loterij is een kansspel waarbij u een lot koopt en met dit lot hopelijk hoge winsten behaalt. Het winnen van miljoenen euro’s met de loterij is slechts voor enkele geluksvogels weggelegd, maar er zijn wel veel mensen die enkele tientallen, enkele honderden of enkele duizenden euro’s hebben gewonnen door met de loterij mee te spelen. Zoekt u een betrouwbare loterij om een lot te kopen en uw geluk te beproeven? Dan ziet u op deze pagina niet alleen bij welke loterijen u terecht kunt, maar leest u bovendien wat andere consumenten van deze loterijen vinden. Twijfelt u of het meespelen met de loterij wel of niet iets voor u is, weet u niet zeker of u een lot moet kopen bij een specifieke loterij of twijfelt u tussen twee loterijen om een lot te kopen? Dan kunt u de beoordelingen, ervaringen en klachten van andere consumenten gebruiken om de beste keuze te maken. Heeft u zelf ervaring met een loterij op deze pagina? Dan kunt u uw ervaringen op deze pagina delen om andere consumenten te helpen met het maken van de beste keuze op het gebied van loterijen. 

Alle Loterijen bedrijven

 • Eurojackpot

  EurojackpotKlachten, ervaringen & reviews Loterijen

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 1

  • Win jij de volgende jackpot bij Eurojackpot? Op NederlandReview lees je reviews zodat je zeker weet dat dit kansspel veilig en betrouwbaar is!
  Bekijken
 • Primera

  PrimeraKlachten, ervaringen & reviews Loterijen

  8,4Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 6

  • Lees hier de reviews van echte klanten die iets bij Primera bestelden, online in de webshop of in de winkel! Hoe is de service, kwaliteit, prijs hier?
  Bekijken
 • Runnerz

  RunnerzKlachten, ervaringen & reviews Loterijen

  8Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 3

  • De hoogste winkansen en prijzen: moet je daarvoor bij Runnerz zijn? Zelf zeggen ze natuurlijk van wel, maar wat zeggen hun klanten? Is het slim om op paarden te wedden?
  Bekijken
 • Vriendenloterij

  VriendenloterijKlachten, ervaringen & reviews Loterijen

  7,6Zou hier weer kopen: 83%

  Aantal ervaringen: 6

  • Denkt u erover om mee te spelen in de vriendenloterij? Lees dan eerst de ervaringen van spelers die u voorgingen! Wanneer is de trekking en welke prijzen kunt u winnen? Lees het bij NederlandReview!
  Bekijken
 • Staatsloterij

  StaatsloterijKlachten, ervaringen & reviews Loterijen

  6Zou hier weer kopen: 40%

  Aantal ervaringen: 5

  • Goede winkansen en ook eerlijk? Lees ervaringen van mensen die al loten hebben gekocht. Makkelijk opzeggen en geen reclame? Lees ervaringen bij NederlandReview.nl
  Bekijken
 • ComfortTrends

  ComfortTrendsKlachten, ervaringen & reviews Loterijen

  5,6Zou hier weer kopen: 22%

  Aantal ervaringen: 9

  • Lees hier de klantbeoordelingen van ComfortTrends. Zijn er klachten? En wat wordt ermee gedaan? Hoe kom je van ongewenste post af? Waar vind je kortingscodes?
  Bekijken
 • Lotto

  LottoKlachten, ervaringen & reviews Loterijen

  5,2Zou hier weer kopen: 38%

  Aantal ervaringen: 8

  • Benieuwd over de jackpot en hoe u kunt winnen? Hoe kunt u meedoen of loten kopen? Lees ervaringen van consumenten die al iets gewonnen hebben of gewoon meedoen voor het goede doel, op NederlandReview!
  Bekijken
 • Bankgiro Loterij

  Bankgiro LoterijKlachten, ervaringen & reviews Loterijen

  5Zou hier weer kopen: 39%

  Aantal ervaringen: 31

  • Lees hier alle ervaringen en beoordelingen van gebruikers van Nederlandse Loterijen. Wat vinden zij van de winkansen? Zijn ze betrouwbaar en welke prijzen heeft u ooit gewonnen? Lees het bij NederlandReview!
  Bekijken
 • Nationale Postcode Loterij

  Nationale Postcode LoterijKlachten, ervaringen & reviews Loterijen

  5Zou hier weer kopen: 47%

  Aantal ervaringen: 17

  • Consumenten die u voor gingen vertellen over hun ervaringen. Was het goedkoop? Wat was de winstkans en hoeveel (vervelende) reclame kreeg u continue? Lees het bij NederlandReview!
  Bekijken
 • SimbaGames

  SimbaGamesKlachten, ervaringen & reviews Loterijen

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Wil je geld winnen in het online casino van Simbagames? Lees dan eerst hier reviews en ervaringen van andere spelers. Is het betrouwbaar en veilig?
  Bekijken
 • Bijdeze.com - BMW winnen

  Bijdeze.com - BMW winnenKlachten, ervaringen & reviews Loterijen

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Wil jij een BMW Serie 1 winnen? Natuurlijk en het kan bij Bijdeze.com. Wil je zeker weten dat het veilig en betrouwbaar is? Lees dan hier de reviews.
  Bekijken
 • Tijdvoorcashen.nl

  Tijdvoorcashen.nlKlachten, ervaringen & reviews Loterijen

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Hoe groot is de kans om geld te verdienen met de quizzen? Kun je veilig meespelen? Is het betrouwbaar? Lees hier de reviews over Tijdvoorcashen.nl!
  Bekijken

Meer info over Loterijen bedrijven