Yourlease

5.2

Bestellen

5.2

Service

6

Prijs

5.2

Levering

40%

Zou hier weer kopen

Yourlease

Wanneer je een auto wilt rijden en van tevoren zeker wilt weten wat je dit gaat kosten, dan kun je er voor kiezen om een auto te gaan leasen. Verzekerings- maar vooral ook onderhouds- en reparatiekosten zitten dan al bij de prijs in zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wanneer er al iets stuk gaat krijg je bovendien meestal direct vervangend vervoer. Waar het eerst alleen mogelijk was voor bedrijven om auto’s te leasen kun je nu als particulier ook bij bijvoorbeeld Yourlease terecht. Je leest hier alles over dit bedrijf en de ervaringen die klanten met hun hebben.


Over Yourlease

 
Bij Yourlease kunnen particulieren tegen een vast all-in maandbedrag en auto leasen zonder zorgen over reparatie- en onderhoudskosten. Yourlease zegt de voordeligste aanbieder te zijn van compacte, populaire en zuinige auto’s (ook occassion) vanaf een bedrag van € 188,- per maand dankzij hun grootschalige inkoop. Hierbij komen geen bijkomende kosten zoals administratiekosten, afleverkosten, etc. Bij Yourlease heb je de keuze uit een ruim assortiment auto’s nieuwe en jong gebruikte auto’s die zij rechtstreeks en grootschalig inkopen. Alle auto’s die op de website en in hun Yourelease Store in Soest worden aangeboden zijn op voorraad.


Diensten

 
Wanneer je een auto gaat leasen van Yourlease dan zit er bij het maandbedrag het volgende inbegrepen:

  • Onderhoud en reparatie
  • Houderschapsbelasting
  • WA casco-verzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Gratis vervangend vervoer bij pech en schade
  • Rente, afschrijving en BTW

Op de zij- en achterkant van alle auto’s van Yourlease zit standaard reclame, wil je dit niet, dan moet je daarvoor € 10,- extra per maand betalen. Optioneel kun je ook kiezen voor een winterpakket voor een extra bedrag van € 15,- per maand. Hiervoor wordt je auto afgeleverd met winterbanden, vindt er jaarlijks een winter- en een zomerinspectie plaats en worden de banden jaarlijks tweemaal gewisseld en gratis opgeslagen.


In vier stappen aanvragen

 
Je kunt in vier stappen een auto leasen. Bij de eerste stap kies je de auto van je voorkeur uit. Daarna maak je een keuze voor de looptijd van het contract (tussen de 6 en 60 maanden) waarbij je het aantal te rijden kilometers per jaar bepaalt. Vervolgens vraag je het contract aan door de nodige papieren toe te sturen, op de website kun je zien wat ze allemaal van je nodig hebben. Doe je de aanvraag tijdens werkdagen, dan krijg je binnen 24 uur een uur terugkoppeling over de acceptatie. Vervolgens wordt de auto klaargemaakt voor aflevering.


Klachten

 
Op de website van Yourlease is geen duidelijke klachtenprocedure te vinden. Wel vind je er een online contactformulier en de adres- en telefoongegevens zodat je met ze in contact kunt treden. Ook kun je er een vraag- en antwoordenpagina vinden voor het antwoord op de meest gestelde vragen.


Rijd jij in een auto van Yourlease?

 
Vertel hier hoe het jou bevalt om in een auto van Yourlease te rijden. Is alles netjes geregeld, wordt het onderhoud netjes verzorgd en zou je het anderen ook aanraden of juist niet en waarom wel/niet? Vertel er hier over, daar help je andere consumenten mee!


Is het leasen van een auto via Yourlease volgens de mening van hun klanten een goed idee? Of kun je beter zelf een auto in je bezit hebben qua kosten?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Leaseauto

Ik heb sinds kort geen werk meer en mag niet meer rijden door de slaap apneu, en ik heb de diagnose ASS gekregen. Meerdere malen contact gehad. Er wordt niet geluisterd, ze blijven maar volhouden dat ik pech heb en 4 jaar moet doorbetalen. Of ik moet 9000 euro betalen voor een polo van 2018. Echt jammer.. nooit heeft iemand aangegeven dat als je geen werk meer hebt je dan toch door moet betalen. Dat hoorde ik achteraf. Het gaat alleen om het geld by yourlease en niet om de mens.

F

Fam pool

03-02-2023

0

Citroen C1

In onze zoektocht naar een nieuwe private leaseauto bij diverse aanbieders informatie opgevraagd. Yourlease was snel met reageren. Ook hadden ze de scherpste aanbieding voor een nieuwe Citroën C1. Wat ook interessant is dat ze jong gebruikte auto's private leasen, dit scheelt nogal wat in de prijs en heb een vriendin die nu in gesprek is voor een Volkswagen Polo bij Yourlease. Ook zij ervaart het contact als zeer prettig. Fijne aflevering op mooie locatie met prachtige koffieruimte en vriendelijk personeel. Kortom dikke duim omhoog.

M

Marieke van Essen

27-01-2020

0

Fiat 500

Auto besteld in bepaalde uitvoering. Bleek al aan andere klant vergeven te zijn. 300 kilometer voor niks gereden en kredietcheck voor niks laten doen.

F

Fer Lockhorst

30-08-2019

0

Fijne ervaring snel rijden en transparant

Rij nu zo'n 6 maanden in mijn private lease VW Polo, na wat vergelijk online gedaan te hebben besloten hier eens langs te rijden (ja ze hebben een eigen showroom). Na de papierwinkel rond was kon ik binnen een paar dagen al de VW Polo ophalen. Patrick (de verkoper die ik eerder had gesproken) leverde persoonlijk de auto aan mij af. Ik heb mijn kilometers inmiddels al verhoogd, dit kan je eenvoudig regelen via de website en was ook snel rond. Een ronduit fijne ervaring tot dusver.

S

Sander Breedeveld

30-04-2019

0

Yourlease is onbetrouwbaar, onprofessioneel en stroef qua communicatie

- Onbetrouwbaar, onprofessioneel en stroef. - Communicatie is traag en omslachtig; per email wordt er nauwelijks antwoord gegeven op je vragen. Men leest niet goed wat er gevraagd wordt. En geeft vervolgens geen antwoord op de gestelde vragen. - Your Lease stuurt spookfacturen zonder toelichting en eist betaling, zonder dat je weet waar je voor moet betalen. - Maakt fouten bij berekeningen. Reken alles goed na; want het is niet in je voordeel. - Onduidelijke offertes die grotendeels niet kloppen (missende informatie dat wel degelijk van belang is). - Als je de auto ophaalt of wegbrengt wordt daarvoor een afspraak gemaakt, echter moet je alsnog in 'de bar' wachten tot de desbetreffende persoon een keer wordt opgepiept dmv een groepsapp die ze er gebruiken. Veelal staat er niemand achter de balie, waardoor je het geluk moet hebben dat 1 van de collega's toevallig voorbij komt lopen en de desbetreffende persoon met wie je een afspraak hebt kan appen. - Veelal wordt je van het kastje naar de muur gestuurd en weet de laatste persoon met wie je contact hebt niet waar het over gaat, je moet dingen zodoende vaak 10x uitleggen en toelichten. - Ik kan nog wel even doorgaan, maar lang verhaal kort; raad ik iedereen aan zo ver mogelijk uit de buurt te blijven van dit bedrijf, want zelfs een maand nadat ik de auto heb ingeleverd ben ik nog in discussie over onduidelijke facturen die ze nasturen.

C

chantal

08-01-2019

3