NederlandReview

  Ervaringen TUI Cars

  Op vakantie gaan met het vliegtuig is altijd snel en makkelijk, maar het is helemaal fijn als je op je vakantiebestemming ook een auto hebt. Je kunt dan een ontspannen rondreis maken en de leukste bezienswaardigheden bezoeken. Met TUI Cars kun je in meer dan 80 landen een auto huren voor een scherpe prijs. Wat de ervaringen zijn van hun klanten met de gehuurde auto’s, lees je hier op NederlandReview. Kun je de auto’s namelijk huren voor de beste prijs? Ben je goed verzekerd? En is de autoverhuur altijd betrouwbaar? Ontdek het hier in de onafhankelijke reviews en beoordelingen van echte klanten.

  Over TUI Cars

  De reisorganisatie van TUI is bij de meesten wel bekend. Met TUI Cars wil de reisorganisatie klanten echter nog meer bieden dan alleen vliegtickets en vakanties. Met de autoverhuurdienst kun je ook op vakantie de auto even pakken om een dagje op avontuur te gaan. Wereldwijd werkt TUI Cars samen met verschillende autoverhuurbedrijven. Er zijn in totaal meer dan 4.000 vestigingen, verspreid over 80 verschillende landen. Als klant van TUI Cars krijg je wereldwijd altijd kwaliteit voor de goedkoopste prijs. Wat hun klanten van de kwaliteit en de prijzen vinden, lees je natuurlijk in hun reviews.


  Door de Duitse reclame van TUI Cars wil je het liefst morgen nog op reis. Wij raden je alleen wel aan om niet achterstevoren in de auto te gaan zitten!

  Diensten TUI Cars

  Je hebt bij het huren van een auto in het buitenland een passende autoverzekering nodig. Bij TUI Cars komen bijna alle auto’s met een CDW-verzekering zonder eigen risico en een WA-verzekering. Je bent dus in één keer klaar voor je reis. Je hebt ook de mogelijkheid om tot 24 uur voor huuraanvang je huurauto te annuleren of over te boeken en hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden. TUI Cars heeft ook een hotelaflevering die vaak ook kosteloos is. Je hoeft de huurauto dan niet zelf op te halen. De bedrijven waarmee TUI Cars samenwerkt, worden geselecteerd aan de hand van strenge eisen, zodat jij altijd de beste service krijgt. Ze werken onder andere samen met Alamo, Budget, Hertz, Avis, Avia Car, AutoReisen, Cooltra en Guerin.

  Klachten TUI Cars

  Mochten er problemen zijn tijdens je reis of als er iets is foutgegaan tijdens het boeken, neem dan altijd eerst contact op met de klantenservice. Op de website kun je alle contactgegevens van TUI Cars vinden. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer of je kunt mailen naar tuicars.klantenservice@tuicars.com. Kijk op de website wel eerst even bij de servicetijden om zeker te weten dat de klantenservice bereikbaar is. Schrijf nadat je contact opgenomen hebt met de klantenservice een review en vertel of je vriendelijk geholpen bent.

  Geef jouw mening over TUI Cars!

  Heb jij een auto gehuurd voor je vakantie in Italië? Of heb jij met een auto van TUI Cars door Ierland gereden? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de auto’s. Wat vind je van de prijs en de kwaliteit? Zijn de auto’s altijd schoon? Is het makkelijk om een verzekering af te sluiten? Geef jouw mening en laat andere weten of zij veilig een auto kunnen huren bij TUI Cars.

  Kun je goedkoop een auto huren? Wat vinden andere klanten van TUI Cars? Is de dienst betrouwbaar en veilig? Lees het hier in de reviews en ervaringen.

  TUI Cars
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  5.4
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  4.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TUI Cars

  Uw beoordeling

  auto gehuurd bij tui cars

  Ik was heel tevreden met onze auto die we op vakantie hadden meegekregen. Het was wel een ander model dan we hadden besteld van te voren, maar er stond ook bij 'of een vergelijkbare auto' of zoiets, dus dat was op zich ok. Ik had me gewoon een beetje verheugd op wat we hadden besteld, want die auto hebben we thuis ook. Maar het ging allemaal prima en we hebben een mooie rondtocht met de auto gemaakt. We hadden geen pech en de auto deed het gewoon prima. Ook bij het inleveren geen problemen. We waren goed verzekerd, dat vind ik altijd wel zo verstandig namelijk. Van te voren alles al betaald, het inleveren ging echt heel snel. Gewoon de auto achterlaten en doorlopen naar je vliegtuig. Ik was tevreden en zou het nogmaals op dezelfde manier doen. Wij hadden onze vakantie ook bij tui geboekt dus daarom hadden we onze auto via tui cars geboekt, want dan zit alles gewoon bij elkaar. Nederlandstalig personeel bij het boeken vond ik fijn. Op de locatie bij het ophalen van de auto spraken ze helaas geen Nederlands, maar wel Engels en dat ging ook best.

  Door: Rosa Terneuzen08-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Auto huren

  Paar keer een auto gehuurd via TUI. Eigenlijk altijd goed gegaan.
  Meestal deel van een pakket of een samenwerking met een ander bedrijf. Prima. Auto's steeds mooi en vrij nieuw en het inleveren op de luchthaven gaat altijd heel snel.
  Wel altijd met een volledige verzekering want dat voelt toch veiliger enzo.

  Door: L. Yaisz07-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  huurauto flores azoren

  Goede service, snelle afhandeling en geen problemen gehad

  Door: mandy 06-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Autohuur

  Vanwege een mooie aanbieding voor twee weken een auto gehuurd bij TuiCars.com. Ging allemaal vrij vlot met online boeken. Echter wilde ik al snel een wijziging doorgeven qua ophaal en inleverplaats en had nog een vraag over de betaling wat mij niet duidelijk was geworden. Ook niet vanuit de FAQ. Probeer dit bedrijf nu al ruim 4 weken te bereiken via genoemd telefoonnummer op de website en via alle mogelijke emailadressen die daar ook staan vermeld. Zelfs die op de Duitstalige website. Niks nada noppes, geen enkele respons. Tui Nederland kan je ook niet helpen want dit loopt via Tui Duitsland. De verhuurder Europcar, die overigens erg vriendelijk zijn en WEL te bereiken waren , kunnen helaas ook niets want ze mogen en kunnen geen wijzigingen doen. En begrijpelijk. Tui Duitsland ook geen steek opgeschoten. Is toch van de zotte dat een bedrijf met de naam TUI totaal niet te bereiken is. Zo jammer want de prijs is super...scheelt 130 euro voor 2 weken bij andere partij. Voor mij nooit meer TuiCars als ze niet ooit ergens nog een keer reageren en een verdomd goede reden hebben om niet te reageren. Service dus 1 ster maar eigenlijk al teveel. Levering vooralsnog op 1 omdat die nog moet komen zondag as maar heb daar wel vertrouwen in bin Europcar. Boeking staat iig bij hun bekend.

  Door: TvdM02-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  wagen op Cuba

  Aangekomen in Cuba (november 2019) werden we doorgestuurd naar een lokaal 2 man zaakje om de wagen af te halen, papieren werden ondertekend en natuurlijk een voorschot betaald. Het was contractueel vastgelegd dat kilometers onbeperkt waren. Aan het einde van ons verlof (begin december 2019) hebben we de auto in prima staat afgeleverd. We moesten een extra 50eu betalen omdat er blijkbaar toch een limiet stond op het aantal afgelegde kilometers ( met als smoes dat deze om de 3000 kms een nazicht dient te hebben). Ondertussen zijn we April 2020 en van mijn voorschot nog niets gezien. Een klacht ingediend via Test aankoop en zelfs hier heeft men niet de beleefdheid om op te antwoorden. NOOIT meer een auto bij Tui cars !!! Pure afzetterij !

  Door: Xavier06-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Auto huur

  Anulleren..doe dat vooral niet,anders ben je je geld gewoon kwijt. Advies huur geen auto bij TUI Hannover Duitsland. Wacht nog steeds op mijn geld van TUI Hannover Duitsland. Op 23 juli auto geanulleerd.

  Door: R.J. de Wit12-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Huurauto voor Cuba

  Een auto gehuurd voor een rondreis door Cuba. TUI werkt samen met VIA rent a car en die voeren meerdere soorten scams om geld van toeristen te stelen. Dat gebeurt meestal met reparaties. Lees de reviews van VIA RENT A CAR CUBA.

  Door: Jid28-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Tui Cars Havana

  Je kunt hier rustig een auto huren. Doe dit lang van te voren want de huurauto's op Cuba zijn schaars. Het is overigens niet zo dat je op de plaats van bestemming vriendelijk geholpen wordt. Wij hadden de auto op 10.00 uur gehuurd. Echter, wij kregen de auto pas om 12.00 uur. 2 uur gewacht, en dat terwijl de auto gewoon op het parkeerterein stond. Wij waren niet de enige die zo lang moesten wachten. Sommige gasten stonden er al 3 uur.
  Al met al een aardige auto meegekregen. Verder geen problemen.
  Tip.... Als je een tankstation ziet, ga dan tanken.. langs de snelwegen zijn deze best wel schaars.

  Door: verburg09-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  FAQ

  Is TUI Cars een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over TUI Cars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TUI Cars actief?

  TUI Cars is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TUI Cars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.