TUI Cars

4.6
6.2

Bestellen

3.6

Service

4.6

Prijs

4

Levering

54.6%

Zou hier weer kopen

TUI Cars

Op vakantie gaan met het vliegtuig is altijd snel en makkelijk, maar het is helemaal fijn als je op je vakantiebestemming ook een auto hebt. Je kunt dan een ontspannen rondreis maken en de leukste bezienswaardigheden bezoeken. Met TUI Cars kun je in meer dan 80 landen een auto huren voor een scherpe prijs. Wat de ervaringen zijn van hun klanten met de gehuurde auto’s, lees je hier op NederlandReview. Kun je de auto’s namelijk huren voor de beste prijs? Ben je goed verzekerd? En is de autoverhuur altijd betrouwbaar? Ontdek het hier in de onafhankelijke reviews en beoordelingen van echte klanten.

Over TUI Cars

De reisorganisatie van TUI is bij de meesten wel bekend. Met TUI Cars wil de reisorganisatie klanten echter nog meer bieden dan alleen vliegtickets en vakanties. Met de autoverhuurdienst kun je ook op vakantie de auto even pakken om een dagje op avontuur te gaan. Wereldwijd werkt TUI Cars samen met verschillende autoverhuurbedrijven. Er zijn in totaal meer dan 4.000 vestigingen, verspreid over 80 verschillende landen. Als klant van TUI Cars krijg je wereldwijd altijd kwaliteit voor de goedkoopste prijs. Wat hun klanten van de kwaliteit en de prijzen vinden, lees je natuurlijk in hun reviews.


Diensten TUI Cars

Je hebt bij het huren van een auto in het buitenland een passende autoverzekering nodig. Bij TUI Cars komen bijna alle auto’s met een CDW-verzekering zonder eigen risico en een WA-verzekering. Je bent dus in één keer klaar voor je reis. Je hebt ook de mogelijkheid om tot 24 uur voor huuraanvang je huurauto te annuleren of over te boeken en hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden. TUI Cars heeft ook een hotelaflevering die vaak ook kosteloos is. Je hoeft de huurauto dan niet zelf op te halen. De bedrijven waarmee TUI Cars samenwerkt, worden geselecteerd aan de hand van strenge eisen, zodat jij altijd de beste service krijgt. Ze werken onder andere samen met Alamo, Budget, Hertz, Avis, Avia Car, AutoReisen, Cooltra en Guerin.

Klachten TUI Cars

Mochten er problemen zijn tijdens je reis of als er iets is foutgegaan tijdens het boeken, neem dan altijd eerst contact op met de klantenservice. Op de website kun je alle contactgegevens van TUI Cars vinden. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer of je kunt mailen naar tuicars.klantenservice@tuicars.com. Kijk op de website wel eerst even bij de servicetijden om zeker te weten dat de klantenservice bereikbaar is. Schrijf nadat je contact opgenomen hebt met de klantenservice een review en vertel of je vriendelijk geholpen bent.

Geef jouw mening over TUI Cars!

Heb jij een auto gehuurd voor je vakantie in Italië? Of heb jij met een auto van TUI Cars door Ierland gereden? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de auto’s. Wat vind je van de prijs en de kwaliteit? Zijn de auto’s altijd schoon? Is het makkelijk om een verzekering af te sluiten? Geef jouw mening en laat andere weten of zij veilig een auto kunnen huren bij TUI Cars.  

Kun je goedkoop een auto huren? Wat vinden andere klanten van TUI Cars? Is de dienst betrouwbaar en veilig? Lees het hier in de reviews en ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Anderen bekeken ook

close

TUI Cars

Vergelijk reviews en bekijk TUI Cars