Quick Parking

Alle reviews

Quick Parking

17% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  reservering nummer 18846167

  Hallo team van Quick parking Schiphol
  Eerst willen wij jullie allemaal een heel gelukkig en gezond 2019 toe wensen
  Wij zijn zeer tevreden over de service van jullie
  En al helemaal toen wij van vakantie terug kwamen en onze auto aantroffen met een plasticzak voor het raam bestuurder kant
  we moeten het met achteruit parkeren het raam laten zakken en vergeten het weer te sluiten
  Wij willen jullie hiervoor heel erg bedanken
  dank u dank u dank u wel
  Groeten Oane en Thea

  Helaas hebben wij een slechte ervaring. Wat een ongelofelijk slecht, niet goed functionerend
  bedrijf. ‘Slecht’ in de zin van: bij vertrek op 26-02 konden we het parkeerterrein niet af. We moesten bij de meneer achter de desk in kantoor, eerst ons bewijs van betaling laten zien. Zo gezegd, zo gedaan. Wat ook vreemd was, dat hij (voordat we het bewijs van betaling lieten zien) hij ons liet weten dat we hem ook contant konden betalen!!! Na het laten zien van ons bewijs, mochten we wel vertrekken en konden we het parkeerterrein af. Bij navraag waarom dit zo ging: “Tja, weet het ook niet mevrouw, zal wel een foutje in het systeem zijn”.
  Vandaag, op 26-03 beweren ze dat we niet betaald hebben? Responderen op hun mail blijkt ook niet mogelijk. Maak GEEN gebruik van de 'diensten' van Quickparking, er zijn genoeg anderen!
  I

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parking Marconistraat Rotterdam

  Slechte service bij in en uitladen koffers.Daarnaast is de parking verouderd/verpauperd, op 2e en 3e parkeerlaag geen verlichting, lift buiten werking en daardoor met alle koffers naar beneden moeten lopen.
  Geen aanrader om daar je auto te parkeren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Busrit

  Bus zou iedere 20 minuten rijden. Nu 45 minuten staan wachten.
  Slechte zaak.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nul service

  Per ongeluk twee keer een parkeerplek geboekt en betaald. Stom van mij. Toch maar een mailtje gestuurd om te vragen of ik het dubbel betaalde bedrag wellicht terug kon krijgen. Nul reactie. Klantenservice gebeld. Daar pakt een aardige mevrouw op die belooft het even na te kijken. En vervolgens gewoon de verbinding verbreekt. Zou netjes zijn, ook al betalen ze niet terug, als ze we even fatsoenlijk antwoord zouden geven. Dus: eens maar nooit meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen levering

  In dec een reis geboekt naar Curaçao en daarbij een quick parking gereserveerd voor het parkeren van de auto. Helaas werd de reis geannuleerd. Meteen ook doorgegeven dat het parkeren geannuleerd kon worden. Reisgelden heb ik heel netjes en snel terug gekregen, helaas tot op heden nog steeds niet van quick parking.
  Meerdere keren mail contact gehad ( telefonisch niet bereikbaar), maar telkens een standaard reactie van iemand anders na een aantal dagen dat het geld zo spoedig wordt terug gestort. Inhoudelijk wordt er niet ingegaan op de mail.

  Hopelijk kan quick parking nu wel inhoudelijk reageren en terug betalen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slecht

  Zonder overleg omgeboekt naar een ongunstige locatie. Na het annuleren krijg ik een mail dat IBAN niet klopt(onzin). Na het juiste IBAN door gegeven te hebben duurt het weken voordat je je geld terug krijgt. Als je erachter aan belt, krijg je door dat het bij de financiële administratie ligt en dat het nog paar weken duurt. Waardeloos

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeren

  Heen bij het parkeren bijna een uur op de shuttle bus moeten wachten, bij terugkomst ging de slagboom niet omhoog
  Dus.... niet meer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parking Amsterdam

  Ik heb inmiddels 3 mails gestuurd naar Quick Parking, maar geen reactie mogen ontvangen van de klanten service, de klanten service is er waarschijnlijk niet.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parking Basic

  Boeken ging zonder moeite.
  Bij aankomst wachtte de bus niet en reed zonder passagiers weg. Na ongeveer een kwartier was er een volgende bus. Tot zover geen problemen.
  De terugreis ruim een uur op de bus moeten wachten. Continu zeiden de chauffeurs van de bussen naar de andere Quick Parking locaties dat de chauffeur van onze bus had gemeld dat hij achter hun zat en de volgende bus zou zijn. Dit is 5x gebeurd. Telefonisch was Quick Parking niet te bereiken.
  Zeer slecht, ik boek niet nog een keer bij Quick Parking en raad iedereen aan om iets anders dan Quick Parking te zoeken. Beter iets meer geld uitgeven dan op deze manier genaaid te worden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeerplaats Europoint Rotterdam

  -vuile parking
  -parking niet afgesloten - poorten staan dag en nacht open
  -klantendienst van Quickparking niet bereikbaar
  -op een mail met klachten wordt niet gereageerd

  +transfer naar en van luchthaven Rotterdam verliep vlot

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Chauffeur rijdt gewoon weg van parking zonder mensen in te laten stappen

  Chauffeur rijdt gewoon weg van parking zonder mensen in te laten stappen.
  Hierdoor meer dan half uur extra op parking staan wachten voor er weer een bus kwam.

  Waardeloos als je naar Schiphol noet.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lang wachten

  Op de heenreis moesten wij met zeker 15 mensen langer wachten dan ons was toegezegd. Zeker 40 minuten. Je knijpt hem dan wel, want je wil je vlucht niet missen. Diegene bij de poort gaf summiere en onjuiste informatie en sprak geen Engels. Ik had nog niet betaald en heb dat bij de aankomst gedaan. Bij het terugrijden ging de slagboom niet voor mij open. Er werd gemeld dat ik nog niet betaald had. In het huisje bij de slagboom was niemand aanwezig. Na verloop van tijd kwam er een chauffeur. Doordat ik op mijn mobiel kon laten zien dat ik betaald had konden wij eindelijk naar huis.

Anderen bekeken ook

iParking Schiphol
7 reviews

iParking Schiphol: Ervaringen Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn o...

RoyalParking.nl
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat vanaf Schiphol en je gaat naar de luchthaven met je eigen auto, dan wil je natuurlijk dat die veilig geparkeerd kan wor...

ParkCare
18 reviews

Wanneer je gaat vliegen omdat je op vakantie gaat of voor een zakenreis, dan wil je natuurlijk graag je auto veilig in de buurt van het vliegveld p...

247 Parking
3 reviews

Ook benieuwd naar de ervaringen van andere mensen die op een andere manier parkeerden op Schiphol? Lees dan dit artikel! Vliegen kan niet zonder ee...

Quick Parking

Als je op vakantie gaat wil je gewoon dat je auto veilig geparkeerd staat, en dat al zeker als je met het vliegtuig vertrekt want het gemakkelijkste blijft nog altijd met je eigen auto tot aan de luchthaven rijden. Dan heb je geen gedoe met het openbaar vervoer of eventuele vertragingen. Maar waar kan je je auto achterlaten op een parking met toezicht zonder een pak geld kwijt te zijn? Bij Quick Parking kan je daarvoor terecht! Wat klanten vinden van Quick Parking lees je hier op NederlandReview!  

Over Quick Parking  
Quick Parking bestaat sinds 2007 en zij hebben in totaal ruim dertien locaties met meer dan 3.000 parkeerplaatsen tot hun beschiking. Je vindt een Quick parking in Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Zaventem, Charleroi, Düsseldorf, Weeze, Orly en Charles de Gaulle. Het bedrijf staat voor ‘Goedkoop, snel en comfortabel parkeren nabij luchthavens.’ Bij Quick Parking kunnen klanten die vanaf een luchthaven vertrekken hun auto 24/7 parkeren, maar ook kort parkeren is hier mogelijk vanaf één dag. Wanneer je twee dagen parkeert, hoef je zelfs maar voor één dag te betalen. 

Diensten  
Bij Quick Parking kun je lang of kort parkeren op locaties die goed bereikbaar zijn vanaf de snelweg. Het parkeerterrein is verder volledig afgesloten en wordt 24/7 bewaakt. Reserveren gaat zeer gemakkelijk: 

 • Vul het online reserveringsformulier in en klik op ‘Verstuur’ 

 • Controleer hierna al je gegevens en kies voor de door jou gewenste betaalwijze, klik dan weer op ‘Verstuur’ 

 • Als laatste druk je de reserveringsbevestiging af die je als bijlage in de bevestigingsmail van je reservering ontvangt. Hierop staat ook het adres van de parkeerplaats en een wegenkaartje. 

Wanneer je bij Quick Parking parkeert houd je zelf de autosleutels in handen, tenzij de hoofdlocatie is volgeboekt. Een medewerker van Quick Parking helpt je met je bagage en met een gratis luxe shuttlebus naar de terminal van de luchthaven gebracht. Uiteraard word je na de reis ook weer opgehaald en naar de parkeerplaats gebracht. 


Annuleren  
Je kunt tot 5 uur van tevoren de reservering per e-mail annuleren als de reis niet doorgaat. Wanneer je voor een online betaling had gekozen dan dien je een e-mail te sturen naar info@quickparking.nl met vermelding van je reserveringsnummer. Voeg ook je bankgegevens toe, zodat ze het betaalde bedrag weer terug kunnen storten. Wanneer je later annuleert, wordt dit gezien als een no-show en dien je het hele bedrag te betalen. 

Betaalmogelijkheden  
Bij het reserveren kun je ervoor kiezen om online te betalen via iDealPayPal of creditcard (Mastercard of Visa worden aanvaard). 

Klachten  
Als je een klacht hebt over het product en/of de dienstverlening van Quick Parking, dan kan je een e-mail sturen naar klantenservice@quickparking.nl. Deze klachten worden binnen 14 dagen beantwoord. Ben je niet tevreden over de afhandeling? Dan kun je de klacht hierna voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel

Wat is jouw ervaring met Quick Parking?  
Wat vond je van de prijzen, de benadering van de medewerkers en de snelheid waarmee ze je naar de luchthaven brachten? Laat hier je review achter, zodat anderen te weten komen wat ze juist mogen verwachten van Quick Parking. 

Zijn klanten blij met de service van Quick Parking? Lees het in de reviews op deze pagina!  

}