NederlandReview

  Ervaringen Quick Parking Eindhoven

  Wanneer je voor zaken met het vliegtuig vanaf Eindhoven gaat vertrekken maar ook als je gewoon lekker op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk in je eigen auto naar de luchthaven en deze parkeren op een plaats met toezicht zodat hij er nog ongeschonden staat als je terugkeert. Hiervoor kun je terecht bij Quick Parking Eindhoven. Wat de klanten van de service en dergelijke van dit bedrijf vinden lees je hier.

  Over Quick Parking Eindhoven


  Het bedrijf Quick Parking bestaat sinds 2007 en zij hebben in totaal ruim dertien locaties met meer dan 3.000 parkeerplaatsen tot hun beschiking. Zij staan voor ‘Goedkoop, snel en comfortabel parkeren nabij luchthavens.’ Bij Quick Parking Eindhoven kunnen klanten die vanaf Eindhoven Airport vertrekken hun auto 24/7 parkeren, maar ook kort parkeren is hier mogelijk vanaf één dag. Wanneer je twee dagen parkeert, hoef je zelfs maar voor één dag te betalen. Op het gebied van lang parkeren bij Eindhoven Airport hanteren zij de voordeligste tarieven.

  Diensten


  Bij Quick Parking kun je lang of kort parkeren op de locatie die slechts 2 km van Eindhoven Airport verwijderd is en goed bereikbaar is vanaf de snelweg. Het parkeerterrein van Quick Parking Eindhoven is verder volledig afgesloten en wordt 24/7 bewaakt. Het reserveren gaat als volgt:

  • Vul het online reserveringsformulier in en klik op ‘Verstuur’
  • Controleer hierna al je gegevens en kies voor de door jou gewenste betaalwijze, klik dan weer op ‘Verstuur’
  • Als laatste druk je de reserveringsbevestiging af die je als bijlage in de bevestigingsmail van je reservering ontvangt. Hierop staat ook het adres van de parkeerplaats en een routekaartje.

  Wanneer je bij Quick Parking Eindhoven parkeert houd je zelf de autosleutels in handen, tenzij de hoofdlocatie volgeboekt is. Je wordt geholpen met je bagage en met een gratis luxe shuttlebus naar de terminal van Eindhoven Airport gebracht. Uiteraard wordt je na de reis ook weer opgehaald en naar de parkeerplaats gebracht.

  Annuleren


  Je kunt tot 5 uur van tevoren de reservering per e-mail annuleren als de reis om wat voor reden dan ook niet doorgaat. Wanneer je voor een online betaling had gekozen dan dien je een e-mail te sturen naar info@quickparking.nl o.v.v. van je reserveringsnummer. Voeg ook je bankgegevens toe, zodat zij het betaalde bedrag weer terug kunnen storten. Wanneer je later annuleert, wordt dit gezien als een no-show en dien je het hele bedrag te betalen.

  Betaalmogelijkheden


  Bij het reserveren kun je ervoor kiezen om online te betalen via iDeal, Paypal of creditcard(Mastercard of Visa).

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt over het product en/of de dienstverlening van Quick Parking Eindhoven, dan kun je een e-mail sturen naar klantenservice@quickparking.nl. Deze klachten worden binnen 14 dagen na ontvangst inhoudelijk beantwoord. Ben je niet tevreden over de afhandeling? Dan kun je de klacht hierna voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, dan kun je deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

  Wat is jouw ervaring met Quick Parking Eindhoven?


  Wat vond je van de prijzen, de benadering van de medewerkers en de snelheid waarmee ze je naar het vliegveld brachten? Laat hier je review achter, zodat anderen hier profijt van kunnen he

  Zijn klanten blij met de service van Quick Parking Eindhoven? Of zijn de ervaringen negatief en zou men de auto toch niet opnieuw bij ze achterlaten?

  Quick Parking Eindhoven
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  2,8
  33% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4

  Service

  2

  Prijs

  3,4

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  reservering voor 9 dagen parkeren in Eindhoven

  We stonden met zeker 6 auto,s voor de poort / slagboom maar konden het terrein niet op. De shuttlebus stond voor de slagbomen geparkeerd en op telefoontjes werd niet gereageerd.
  na zeker een uur wachten , bellen overleg hebben met quickparking Schiphol , die ook niets voor ons konden doen. Heeft iemand de alarm centrale gebeld en op hun advies zijn we op zoek gegaan naar een andere parking. Helaas resulteerde dat natuurlijk in een veel duurdere. Dus claimen wij ons geld terug plus alle extra kosten die we nu moeten betalen. En dan nog niet gesproken over de stress die dit met zich mee brengt.
  Kortom het was een zeer stressvol begin van onze vakantie.
  en tot op heden nog geen mail met uitleg enzv gehad. Ik vind het schandalig.

  Door: Bert en Corry Bax10-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Drama

  Héél eerlijk...

  Chauffeur te asociaal ,liet alles door de mensen zelf laden ook ouderen..was laat iedereen moest wachten keer op keer hij reed alleen pfffff..nog geen normaal woord kon er af... wilde eigenlijk een knal geven.
  Gelukkig hebben we gratis geparkeerd want betalen en idd pokke end laten lopen met koffers ook vooral ouderen dat is te gek voor woorden.

  Parkeren gewoon bij luchthaven is beste!
  TUI moet niet meer samenwerking doen. Bedrijf is amateuristisch bezig.

  Door: Harry Gerritsen25-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  quick parking een ramp

  Zowel op de heen als terugreis, een slecht/ondermaats draaiende shuttle dienst Veel TIJDVERLIES !.Op grote afstand van het vliegveld ligt het parkeerterrein.Ook weer TIJDVERLIES.
  Op klacht over de shuttledienst -na nauwkeurige omschrijving- wordt niet gereageerd. Hier parkeren: NIET DOEN

  Door: paul sikkema15-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Quick Parking Eindhoven

  Uw beoordeling