NederlandReview

    Ervaringen Quick Parking Eindhoven

    Wanneer je voor zaken met het vliegtuig vanaf Eindhoven gaat vertrekken maar ook als je gewoon lekker op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk in je eigen auto naar de luchthaven en deze parkeren op een plaats met toezicht zodat hij er nog ongeschonden staat als je terugkeert. Hiervoor kun je terecht bij Quick Parking Eindhoven. Wat de klanten van de service en dergelijke van dit bedrijf vinden lees je hier.

    Over Quick Parking Eindhoven


    Het bedrijf Quick Parking bestaat sinds 2007 en zij hebben in totaal ruim dertien locaties met meer dan 3.000 parkeerplaatsen tot hun beschiking. Zij staan voor ‘Goedkoop, snel en comfortabel parkeren nabij luchthavens.’ Bij Quick Parking Eindhoven kunnen klanten die vanaf Eindhoven Airport vertrekken hun auto 24/7 parkeren, maar ook kort parkeren is hier mogelijk vanaf één dag. Wanneer je twee dagen parkeert, hoef je zelfs maar voor één dag te betalen. Op het gebied van lang parkeren bij Eindhoven Airport hanteren zij de voordeligste tarieven.

    Trips & Travel RTL4 - Quick Parking

    Diensten


    Bij Quick Parking kun je lang of kort parkeren op de locatie die slechts 2 km van Eindhoven Airport verwijderd is en goed bereikbaar is vanaf de snelweg. Het parkeerterrein van Quick Parking Eindhoven is verder volledig afgesloten en wordt 24/7 bewaakt. Het reserveren gaat als volgt:

    • Vul het online reserveringsformulier in en klik op ‘Verstuur’
    • Controleer hierna al je gegevens en kies voor de door jou gewenste betaalwijze, klik dan weer op ‘Verstuur’
    • Als laatste druk je de reserveringsbevestiging af die je als bijlage in de bevestigingsmail van je reservering ontvangt. Hierop staat ook het adres van de parkeerplaats en een routekaartje.

    Wanneer je bij Quick Parking Eindhoven parkeert houd je zelf de autosleutels in handen, tenzij de hoofdlocatie volgeboekt is. Je wordt geholpen met je bagage en met een gratis luxe shuttlebus naar de terminal van Eindhoven Airport gebracht. Uiteraard wordt je na de reis ook weer opgehaald en naar de parkeerplaats gebracht.

    Annuleren


    Je kunt tot 5 uur van tevoren de reservering per e-mail annuleren als de reis om wat voor reden dan ook niet doorgaat. Wanneer je voor een online betaling had gekozen dan dien je een e-mail te sturen naar info@quickparking.nl o.v.v. van je reserveringsnummer. Voeg ook je bankgegevens toe, zodat zij het betaalde bedrag weer terug kunnen storten. Wanneer je later annuleert, wordt dit gezien als een no-show en dien je het hele bedrag te betalen.

    Betaalmogelijkheden


    Bij het reserveren kun je ervoor kiezen om online te betalen via iDeal, Paypal of creditcard(Mastercard of Visa).

    Klachten


    Wanneer je een klacht hebt over het product en/of de dienstverlening van Quick Parking Eindhoven, dan kun je een e-mail sturen naar klantenservice@quickparking.nl. Deze klachten worden binnen 14 dagen na ontvangst inhoudelijk beantwoord. Ben je niet tevreden over de afhandeling? Dan kun je de klacht hierna voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, dan kun je deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

    Wat is jouw ervaring met Quick Parking Eindhoven?


    Wat vond je van de prijzen, de benadering van de medewerkers en de snelheid waarmee ze je naar het vliegveld brachten? Laat hier je review achter, zodat anderen hier profijt van kunnen he

    Zijn klanten blij met de service van Quick Parking Eindhoven? Of zijn de ervaringen negatief en zou men de auto toch niet opnieuw bij ze achterlaten?

    Quick Parking Eindhoven
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    3.2
    27% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    3.4
    Leveren
    rating
    2.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Quick Parking Eindhoven

    Uw beoordeling

    parkeren quick parking Eindhoven

    Parkeren bij quick parking: vriendelijk personeel, goede hulp bij in en uitladen van de spullen. Kortom bij iedereen aan te bevelen!

    Door: veldkamp02-08-2019
    Wim19-03-2020

    Ze kregen het klaar om 24 mensen in een 12persoons busje te proppen en dan wetend dat redelijke afstand van elkaar nodig is door het CornaVirus (1603 2020). Daarbij ook handinklemming passagier door niet afgeschermde schuifdeur. Moest verboden zijn dat deze aanbieder zijn diensten als parkeerder aan kan bieden

    Pieter van velden22-03-2020

    Een 17 persoons busje was het heb het gelezen! En in het vliegtuig zaten we ook bijna op elkaar! We pasten er prima in! Prima gedaan goed en wel aangekomen en ze stonden gelijk klaar!! Bij het ophaalpunt! Prima geholpen door twee jonge heren! Top gedaan!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Parkeerplaats voor 1 week


    Vanavond heb ik mijn auto terug opgehaald in Eindhoven na een vakantie van 1 week.
    Toen ik in mijn auto was gestapt om huiswaarts te keren viel ik echter van de ene verbazing in de andere. Mijn stoel was verzet naar het hoogste niveau, zodat ik er amper in kon. Bovendien was mijn stuur naar de hoogste stand verplaatst. Bij het starten schrok ik me rot omdat de volumeknop van de radio heel luid stond en alle zenders verplaatst waren, ook de airco stond op het hoogste niveau, die bij mij altijd op automatisch staat.
    Ook de schuif van het opbergvak stond open, waarin niemand wat vergeten is.
    Bij al deze vaststellingen heb ik een sterk vermoeden dat er met mijn wagen meer gebeurd is dan alleen verplaatsen van de ene parking naar een andere.
    Als dit jullie manier van werken is zal het voor mij de laatste keer geweest zijn dat ik bij Quick Parking nog een reservering boek. Ik raad Quick Parking echter aan van degelijk en betrouwbaar personeel in dienst te nemen, zodat deze toestanden tot het verleden horen.

    Door: Eddie Van Dijck10-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    tranfer naar vliegveld Eindhoven vanuit Best en retour.

    Aardige chauffeur, verder is erg niets positiefs te melden helaas, werden niet opgehaald 's avonds laat, moesten zelf een taxi regelen terug naar auto. Telefonisch totaal niet te bereiken, mail zeer slecht! Nu is het al 3 weken wachten om mijn taxi geld terug te ontvangen.
    Ga NIET met deze organisatie in zee!

    Door: edith21-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Reservering parkeerplaats Eindhoveb

    Voor de 2e keer in 2 jaar tijd een eenzijdige onverklaarbare annulering ontvangen. Precies de keren dat ik wel een reserveringsbevestiging ontving maar koos voor ter plekke betalen. Zeer onbetrouwbare organisatie, gelukkig zijn er zat alternatieven maarvoor mij nooit meer.

    Door: Mick Visser17-06-2020
    Ronan12-07-2020

    Sorry er moet dringend iets veranderen , mijn reis werd door de corona geanuleert , ik heb ge probeert jullie op de hoogte te brengen maar dat lukte mij van geen kante , Aan de besteming van mijn reis kon je zien dat de reis niet doorging . Toch willen jullie dat ik toch nog betaal . Ik heb ook goede ervaring met jullie en daarom wil ik bij de volgende reis toch nog bij jullie boeken . Maar dat zal pas na de corona zijn

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Parkeerplaats Eindhoven

    Over het algemeen gewoon 1 ster gegeven. Wat een ongelofelijke slechte service. Kom je terug van je vakantie en bel je netjes het nummer, beloofd de chauffeur eraan te komen. Op de ontmoetingsplek staan nog ongeveer 20 mensen, en kinderen. Het is dan 11 uur in de avond. Er kunnen maar 8 mensen in het busje, wij blijven achter samen met andere mensen met kinderen. Chauffeur beloofd terug te komen. Komt pas na 1 uur terug!! Het stukje van de ontmoetingsplek naar quick parking is 9 minuten maximaal. Hij had even een pauze genomen..
    Ongehoord!
    Na een uur zitten we pas in de bus, gaat de chauffeur bellen: niet handsfree!!! Hij brengt mensen in gevaar en is gewoon in overtreding. Zijn reactie: als ik dit niet doe word ik ontslagen.
    Wat een uiterst onprettige ervaring zo na de vakantie.
    Nooit boeken! We hoorden van anderen dat dit vaak genoeg gebeurd, en lees de rest van de reviews maar. Ze kloppen exact!

    Door: Marcella. 20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Spijt van

    Drama op de terugweg. Er reed maar 1 busje. 50 minuten wachten na meerdere keren bellen. Chauffeur was naar eigen zeggen 16 uur aan het werk. Op de terugweg was de chauffeur aan het bellen met de telefoon in de hand. Op de snelweg met 6 man aan boord. Onacceptabel!! Wij hebben de chauffeur hierop aangesproken maar was hier niet gevoelig voor want hij zou anders ontslag krijgen als hij de telefoon niet opnam.
    Wij zullen hier nooit meer gebruik van maken en raden ook iedereen aan om dat zelfde te doen. Wij hadden de reviews van anderen vooraf gezien en hadden daarom contact opgenomen om te vragen of deze reviews klopten. Deze waren inderdaad waar maar ze hadden de service aangepast en de problemen waren opgelost. Wij hebben zelfs een schriftelijke bevestiging van hun gehad. Niets is dus minder waar. Zonde van het geld en zo wil je niet van een fijne vakantie terugkomen.

    Door: Rob20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Best Eindhoven

    Wat even drama,
    met ons gezin, 8 volwassenen, 3 baby's en 2 kleuters smorgens om 5 uur vor de slagboom, bellen en na een kwartier komt er een busje aan, Plaats voor de auto gezocht, dan met alle koffers buggy's en kinderen lopend naar het busje. Konden er dus niet allemaal in, koffers en twee personen bleven achter. Dan scheuren richting vliegveld en wordt je op 200 mtr van de ingang uitgezet. Moeders met buggy's en kids sleuren met de koffers richting ingang, want het weer om daar zo even op de koude straat te blijven wachten op de anderen doe je al zeker niet. Uiteindelijk komen de anderen na het tweede ritje erbij, dus stress daarna volgt met de tijdsdruk om in t vliegtuig te komen. Eindelijk vakantie besluiten we.
    Op de terugreis bij de bagageband Quickparking gebeld, er stond al een busje klaar zei de chauffeur, toen ik zei dat we met 13 personen waren regelde hij een tweede busje. Uiteindelijk met karren, koffers, kinderen richting no.7, waar de busjes stonden, de eerste bus met chauffeur begon gelijk dat we niet tegelijk meekonden, hij moest eerst ergens anders heen, dus moest het tweede busje maar alles oplossen, wat een onbeleefd persoon was dat in die eerste bus, als het mij niet aanstond moest ik maar een klacht indienen, blablablabla. De tweede chauffeur was schappelijker maar raakte ook in paniek door de grote groep die mee moest. Hij propte alle bagage erin, en konden we bij elkaar op schoot naar de parkeerplaats. Hier hielp hij ons met uitladen, deze jongen deed zijn best, maar droevig voor hem dat zijn opdracht gever hem ervoor over heeft door hun slechte organisatie

    Door: C. Balk24-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Quick parking busje

    Vreselijk!
    Slechte service, onbeschofte chauffeurs.
    Ze zeggen dat ze je binnen een kwartier komen ophalen, maar dat is niet zo. Ze stouwen je met 11 in een busje voor 9 personen.
    Hier parkeer ik nooit meer!!!!

    Door: Marieke Cautereels04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ellende

    Wat een verschrikking. Toen we aankwamen op het parkeerterrein aan de Meerenakkerweg, stonden er enorm veel mensen voor ons te wachten. Er stond een busje stil, zonder dat er een chauffeur te bekennen was. Je moest jezelf redden en er was überhaupt niemand van QuickParking op het terrein te vinden. Toen er na een kwartier wachten eindelijk een busje verscheen, vlogen er direct mensen in die nog niet zo lang stonden te wachten. De chauffeur liet het allemaal gaan en wij moesten wachten tot hij weer terug was van de rit. Zijn collega was niet op komen dagen en daarom was er maar 1 busje beschikbaar. Toen hij weer terug was werden we met 10 man in het busje gedrukt terwijl deze slechts voor 8 personen bedoeld was. De terugreis was er na het bellen vrij snel een busje op de afgesproken locatie, maar deze ging naar de Best. Hierdoor hebben we nog 15/20 minuten moeten wachten op de volgende bus die wel naar de Meerenakkerweg ging. Wij gaan hier in ieder geval nooit, maar dan ook nooit meer onze auto neerzetten. Had het via Corendon geboekt dus ging er vanuit dat het goed zou zijn. Maar dat is zeker niet het geval!! Doe er je voordeel mee als je dit leest!

    Door: Charlotte29-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Parkeren

    Onprofessioneel, onverschillig en onbeschoft personeel. Na ons telefoontje 45 minuten moeten wachten, vervolgens reed het busje met ons er in eerst naar de parkeerplaats in Best. Vanuit Best opnieuw naar de luchthaven om daar weer andere passagiers op te halen. Dus na ruim 1 uur stonden we nog op exact dezelfde plaats bij de luchthaven! Vervolgens ging de chauffeur buiten staan roken alvorens te vertrekken. Toen ik hem aansprak over de ophaalprocedure kreeg ik een onbeschofte reactie. Eindelijk op het terrein in Veldhoven bleef de slagboom dicht omdat we niet betaald zouden hebben (10 dagen eerder al voldaan). Na veel getouwtrek werd de slagboom geopend en konden we ruim 1.5 uur na ons telefoontje eindelijk met de auto vertrekken.

    Door: E van Bommel28-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Parkeren Eindhoven

    Wij hebben gebeld naar quickparking om tien voor zeven, komt er een busje aanrijden stopt bij een groepje mensen, vraagt niet of ze gebeld hebben laat ze in en blaft ons af wachten. Blijkt dat er 4 verkeerde personen in de auto zitten die helemaal niet op het parkeer terrein van de Makro moeten zijn. Geen lijst met namen of iets dergelijks, maken ze ons op de heenreis wijs dat er 4 busjes rijden, nou mooi dus niet. We hebben bijna 1 uur in de gietende regen gestaan, dus nooit meer !!!!

    Door: Hennie van Diermen26-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    parkeerplek vliegveld Eindhoven (Best)

    makkelijk te boeken en relatief goedkoop.
    service is ruk.
    bij aankomsg stonden al 2 auto's half uur te bellen voor chauffeur.
    wij haden mazxel dat hij toen vrijsnel kwam.
    aardige jongen die ook hielp.
    terugreis hel lompe botte boer.
    was er heel snel. Ik denk dat hik er eigenlijk toevallig al stond.
    moesten zelf koffers on en uit laden.
    reed als een gek naar parkeerplaats.
    kon verder geen woord vanaf.
    zeker geen reclame.
    parkeerplaats doet goedkoop aan zoals er veel in zuid europa zijn

    Door: A gvd Engel 02-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    reservering voor 9 dagen parkeren in Eindhoven

    We stonden met zeker 6 auto,s voor de poort / slagboom maar konden het terrein niet op. De shuttlebus stond voor de slagbomen geparkeerd en op telefoontjes werd niet gereageerd.
    na zeker een uur wachten , bellen overleg hebben met quickparking Schiphol , die ook niets voor ons konden doen. Heeft iemand de alarm centrale gebeld en op hun advies zijn we op zoek gegaan naar een andere parking. Helaas resulteerde dat natuurlijk in een veel duurdere. Dus claimen wij ons geld terug plus alle extra kosten die we nu moeten betalen. En dan nog niet gesproken over de stress die dit met zich mee brengt.
    Kortom het was een zeer stressvol begin van onze vakantie.
    en tot op heden nog geen mail met uitleg enzv gehad. Ik vind het schandalig.

    Door: Bert en Corry Bax10-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    FAQ

    Is Quick Parking Eindhoven een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Quick Parking Eindhoven. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Quick Parking Eindhoven actief?

    Quick Parking Eindhoven is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) (Vliegveld) Parkeren

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Quick Parking Eindhoven gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.