NederlandReview

  Ervaringen OpVakantieVanafEindhoven.nl

  Wanneer je in de buurt van Eindhoven woont is het wel lekker makkelijk om daar je vakantie te starten. Als je vanaf die luchthaven vertrekt heb je in ieder geval minder reistijd en minder parkeerkosten. Op de website OpVakantieVanafEindhoven.nl kun je dan een reis boeken. Hoe dit anderen is bevallen kun je hier lezen bij NederlandReview.

  Over OpVakantieVanafEindhoven.nl

  Opvakantievanaf.nl is een initiatief van Disma Reizen. Dit is een reisadviesbureau dat al dertig jaar bestaat. Zij zijn de winnaar van vele prijzen, waaronder Reisbureau van het Jaar (3x), Reismanager van het Jaar, Beste Reisbureauketen en Beste Reisbedrijf van Nederland. Disma Reizen biedt vakanties en tickets aan met vertrek vanaf de regionale luchthavens van Nederland, België en Duitsland. Zij zitten ook achter OpvakantievanafMaastricht.nl, OpvakantievanafRotterdam.nl, OpvakantievanafEelde.nl, OpvakantievanafSchiphol.nl, etc. Je kunt bij hen altijd terugvallen op een advies van de gespecialiseerde reisadviseurs. Deze kun je mailen, bellen of via een chatgesprek om advies vragen.

  Op vakantie vanaf Eindhoven, Rotterdam en Maastricht

  Diensten

  Op de website OpVakantieVanafEindhoven.nl kun je kiezen voor het boeken van een volledige reis met accommodatie incl. vlucht, alleen een vlucht, of je kunt zelf een reis samenstellen. Dit zijn de landen waaruit je kunt kiezen:

  • Denemarken
  • Egypte
  • Frankrijk
  • Macedonië
  • Oostenrijk
  • Zweden
  • Tsjechië
  • Portugal
  • Italië,
  • Griekenland
  • Spanje
  • Turkije

  Nadat je een vakantiebestemming en vertrekdatum hebt geselecteerd kun je simpel de stappen volgen. Je kunt ook een eventuele huurauto meteen meenemen in de boeking. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de boeking. Je kunt de reis betalen via overboeking, iDeal of Creditcard. Je kunt ook telefonisch boeken of voor overige vragen of noodsituaties onderstaand nummer bereiken op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur. Op maandag vanaf 10.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze uren kun je ze ook via de chat benaderen. E-mails proberen zij altijd binnen 24 uur te beantwoorden. (In geval van nood tijdens je vakantie kun je buiten kantooruren contact opnemen met de Reisbureau Alarmservice op +31 (0)20 6515606)

  Disma Reizen BV
  Hart van Brabantlaan 30
  5038 JM Tilburg
  info@disma.nl
  013 53 235 00

  Garanties

  Disma Reizen is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. ANVR: biedt zekerheid en kwaliteit, omdat voldaan wordt aan de ANVR Reisvoorwaarden. De SGR: beschermt de vooruitbetaalde reisgelden van de vakantieganger. Als laatste is er nog het Calamiteitenfonds: deze heeft tot doel de reizigers financieel tegemoet te komen van wie de reeds aangevangen reis niet verder kan worden uitgevoerd ten gevolge van een calamiteit.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt over de reis of de dienstverlening, dan kun je die via e-mail toesturen. Je krijgt dan binnen één week een ontvangstbevestiging en binnen 14 dagen zal Disma Reizen inhoudelijk op de klacht reageren. Ben je niet tevreden met de afhandeling van de klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

  Laat hier je mening horen!

  Ben jij al eens vanaf Eindhoven vertrokken voor een vakantie met deze reisorganisatie? Laat dan hier je mening achter over dit reisbureau.

  Hoe is het om te reizen vanaf Eindhoven? Wat zijn de ervaringen van reizigers met OpVakantieVanafEindhoven.nl? Ben je hier goedkoper uit op vakantie?

  OpVakantieVanafEindhoven.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OpVakantieVanafEindhoven.nl

  Uw beoordeling

  rustiger reizen vanaf eindhoven airport

  de drukte op schiphol wordt alsmaar erger

  wij hebben dit jaar daarom bewust gekozen voor eindhoven airport. echt een baken van rust vergeleken met schiphol, maar wel groot genoeg dat er veel vluchten vanaf vertrekken.

  met ons gezin daarom dit keer een vakantie uitgezocht op vakantievanafeindhoven.

  mooi aanbod, lage prijzen en vanaf eindhoven. voor ons een stukje verder rijden dan schiphol, maar zeker de moeite waard als je rustiger wilt reizen

  Door: rogier vd water15-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Makkelijk vakantie boeken en vliegveld dichtbij

  Het boeken van een vakantie via OpVakantieInEindhoven.nl is een fluitje van een cent. Binnen een paar klikken heb je zo een vlucht en verblijf geregeld. Betalen is ook erg makkelijk. Voornaamste reden dat wij via deze organisatie geboekt hebben is dat we konden vliegen vanaf Eindhoven airport. Dit is voor ons namelijk het dichtstbijzijnde vliegveld, dus dat scheelde een hoop reistijd. Vakantie was ook allemaal goed geregeld. Ben ook zeer te spreken over de service. Vriendelijke medewerkers die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer je vragen hebt. Ik zou er zo nogmaals boeken.

  Door: Mark Koste27-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is OpVakantieVanafEindhoven.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over OpVakantieVanafEindhoven.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OpVakantieVanafEindhoven.nl actief?

  OpVakantieVanafEindhoven.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OpVakantieVanafEindhoven.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.