NederlandReview

  Ervaringen Parkmobile

  Parkmobile: dag parkeerboetes, lange rijen en teveel betalen. Je hebt er iets over gehoord, het gezien bij anderen of al ervaren: superhandig en snel parkeren met Parkmobile. Nieuwsgierig wat anderen over deze parkeerservice zeggen? Blijf dan even hangen.

  Wat is Parkmobile?

  Parkmobile maakt het mogelijk om 'digitaal' te parkeren. Je parkeert snel, makkelijk en veilig met je GPS-locatie. Geen tripjes meer naar de betaalautomaat, wachten in de rij voor een parkeerkaartje of betalen voor tijd die je niet geparkeerd staat. Er zijn ruim 170 steden aangesloten bij Parkmobile en meer dan 120 garages. Er is dus altijd een Parkmobile-parkeerplek bij jou in de buurt. Daar start je per app, sms of per telefoon je parkeeractie en als je weer weggaat stop je je parkeeractie weer via jouw favoriete methode.

  Bellen en rijden tegelijk: dat mag niet

  Hoe werkt Parkmobile?

  Je kunt met Parkmobile parkeren, en zo lange wachtrijen en boetes vermijden, via de parkeerapp, via sms of door te bellen. Als je met de app parkeert, dan start en stop je jouw parkeeractie via de app en betaal je aan het eind van de maand je parkeerkosten met een automatische incasso of met creditcard. De app is er voor iPhone, Android en Windows Phone. Je kunt ook per sms parkeren. Je start en stopt je parkeeractie dan door een sms te sturen naar het aangegeven nummer. Aan het einde van de maand worden je parkeerkosten afgerekend door middel van een automatische incasso of je creditcard. Wil je liever per telefoon starten en stoppen met parkeren? Dat kan door. Door te bellen naar het nummer van Parkmobile heb je dat zo voor elkaar. Afrekenen gebeurt op dezelfde manier als bij de app en sms.


  Waar kan je Parkmobile gebruiken?

  Parkmobile is te gebruiken in meer dan 170 steden en in meer dan 120 garages. Superhandig. Alles wat je nodig hebt is je telefoon en je kenteken. Nooit meer een boete omdat je te laat terug was bij de auto of wachten in de regen voor de parkeerautomaat. Je kunt met deze digitale parkeerapp parkeren op straat, parkeren in een garage, op exclusieve ParkBee locaties, achter slagbomen en zelfs slim en voordelig bij Schiphol Airport Amsterdam en Eindhoven Airport.

  Contact met Parkmobile

  Heb je een vraag over parkeren met Parkmobile, is er iets heel goed of juist iets minder gegaan of heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor Parkmobile? Dan kun je op verschillende manieren contact met ze opnemen. Stuur je bericht per mail naar de helpdesk, schrijf je ideeën op en verstuur ze met de post, of stuur een online post op de verschillende social media; onder andere Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

  Ervaringen met Parkmobile

  Heb jij het gemak al ervaren van het parkeren met de app? En hoe bevalt parkeren per minuut je? Is het starten en stoppen van je parkeeractie echt zo makkelijk of vond jij het toch nog lastig? Dit zijn dingen die mensen willen weten voor ze gaan parkeren met Parkmobile. Heb jij een antwoord op deze vragen? Deel je mening over het 'nieuwe parkeren' met anderen en laat ze weten hoe dit bevalt!

  Met Parkmobile kun je digitaal parkeren. Werkt dit? Is het veilig en betrouwbaar? Lees reviews en ervaringen van klanten die de app gebruiken!

  Parkmobile
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  2.8
  17% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  2.2
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  2.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Parkmobile

  Uw beoordeling

  Parkmobile

  Ik maakte met tevredenheid gebruik van parkmobile. Ik voegde in jaar tijd 21 kentekens op voor mijn gasten. Hiervoor betaalde ik al 1 euro per kenteken voor het toevoegen. Dat waren kosten die ik begreep, ook in de app staan en dus duidelijk. Wat echter nergens duidelijk in de app naar voren komt , is dat je voor de toegevoegde incidentele kentekens na de proefperiode ook nog eens abonnementskosten a 2.50 per kenteken moet betalen !!!
  Bah wat een boeven

  Door: Mike 07-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Rotterdam

  Oplichters alert ! Gaan zaken doen! Krijg zomaar rekeningen die niet bestaan !

  Door: Anoniem04-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Park Mobile

  Wat een waardeloos bedrijf!. Vorige week in Amsterdam door een storing bij Park Mobile is mijn parkeeractie 2x gestart. Ter plekke 16 euro betaald en bij thuiskomst een uur later nog eens 24 euro! Gebeld en de fout is toegegeven. Toen een mail van ene Luca, dat ik het had kunnen zien in mijn sms berichten?!?!?! Ofwel: ik moet beide bedragen betalen.
  Een paar dagen ervoor is in Scheveningen een parkeeractie door Park Mobile afgesloten, waardoor ik een bekeuring heb gekregen.
  Neem een andere parkeerapp, niet deze!!!

  Door: Astrid De Reus10-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Parkeren in Rotterdam

  Ga niet in zee met Park Mobile. Het zijn oplichters. Ze laten je reserveren in parkeergarages waar geen afspraken mee zijn. Dus sta je voor een dichte deur, maar ze brengen je wel kosten inrekening!!'
  Bellen helpt niet ze reageren niet op je klachten en luiten je account af en dreigen met hoge incassokosten als je niet betaald.
  Leuk verdienmodel!
  Pas op voor deze organisatie

  Door: J.C. Buisman26-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Parkmobile

  Niet doen mensen! Laten parkeer acties doorlopen en zadelen je met de kosten plus extra incasso kosten op. Geen communicatie alleen maar dreigen! Cib zelfde verhaal, na indienen bezwaar binnen 2 uur reactie dat deze is afgewezen, bijna lachwekkend.

  Door: Sarah13-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  -

  Belofte, begrip en toezeggingen via de telefoon gekregen. Dit zou ik in een mail bevestigd krijgen, nooit deze mail ontvangen. Week later mail gekregen met een conclusie wat hier pal tegenover staat.
  Los van de vervelende roddels over mij TERWIJL ik in de wacht zit, is dit een bijzonder vervelende en frustrerende manier van klachtenafhandeling bij Park Mobile.
  Ik ben bezig met het opbouwen van een kwestie inclusief geluidsfragmenten van het desbetreffende gesprek.
  De rillingen lopen over je lijf bij het aanhoren van hoe het daadwerkelijk achter de schermen gaat bij Parkmobile.
  Hier zal ik op mogelijk terugkomen in de vorm van social media en kassa of dergelijks.
  Daarbij zal ik iedereen in mijn omgeving en kring ten strengste afraden om Parkmobile als parkeer app te gebruiken.

  Door: RM19-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Gratis parkeren kostte mij meer dan 30 euro door falende app

  Ik heb ongeveer ergens 10 minuten gestaan, ik heb de actie stopgezet en enige tijd later krijg ik een factuur voor meer dan 30 euro voor deze actie terwijl ik zelf letterlijk alleen hun standaard fee te zien kreeg.

  Klantenservice is absoluut bagger. Ik vermoed zelfs dat ze dit met opzet in hun app laten zitten zodat ze meer kunnen verdienen aan gebruikers!

  Er zijn zat andere apps waarmee je betaald kan parkeren, ga niet in zee met deze oplichters! Daarnaast sta ik open om contact mee te zoeken om te kijken naar een groepsvordering voor gedupeerde die dezelfde ervaring hebben als ik.

  Door: Neal Perez11-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  parkeren

  ls je parkmobile.nl opstart is het eerste wat opvalt, nooit meer teveel betalen. Dat is niet waar. ik heb mijn auto geparkeerd rond 1915uur, waar betaald parkeer tijd eindigt om 1930uur. In dit specifieke geval was ik 1 uur op bezoek, De rekening was ruim 15 euro (normaal ,33 eurocent). Ik heb de parkeer actie niet gestopt en de teller loopt andere dag gewoon weer door tot een max tijd. Dan stopt deze automatisch. Parkmobile geeft aan dat je zelf de actie moet stoppen. Er klopt iets niet. Stel dat ik mijn auto wel had laten staan paar dagen dan had ik mooi een boete gehad na 24 uur. want parkmobile stopt de actie automatisch. Ik heb dus na 1 uur geen gebruik van gemaakt van de stopactie, omdat er van uit ging dat de parkeeractie automatisch stopte, nadat betaald parkeren voorbij was. Dat was zeker in het begin zo. Iemand verdiend hier aan. dit is niet klantvriendelijk, Parkmobile geeft gemeente de schuld. lekker makkelijk.

  Door: john04-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  15,- euro...

  Oplichters!!! En bagger klantenservice!!!

  Ik moest 15,- euro betalen voor 7 minuten parkeren....

  Door: Rodin28-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Parkmobile

  Vandaag in Dokkum de parkeerapp gestart. Na 1 uur is deze automatisch gestopt? Nu vette parkeerbon gekregen......terwijl ik bij aankomst pas de app heb beëindigd. Hier snap ik niets van!

  Door: M van rooij16-07-2019
  Moomop03-03-2020

  Heeft met de maximale parkeerduur te maken waardoor het systeem automatisch stopt. Je mag daar bijv. een uur daar staan. Is wettelijk bepaald door de Gemeente

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Eruit gekickt

  Keurig de app opgestart. Bij terugkeer blijkt ie maar tien minuten gelopen te hebben. Mooi een bon van 62 euro! Dank u, Parkmobile.

  Door: Henri20-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Dubbel betalen en geen antwoord

  Keurig via de app mijn parkeertransactie gestart en gestopt.
  Krijg ik 's avonds een e-mail van hen dat mijn transactie ruim een uur later is gedeactiveerd. Beide transacties staan in mijn geschiedenis.
  ParkMobile netjes een Whatsapp gestuurd. Ze zijn de volgende dag online, maar reageren helemaal niet.

  Daarnaast blijft de app vaak hangen en loopt je parkeertijd onnodig lang door.
  Ben overgestapt naar een andere aanbieder, bevalt een stuk beter.

  Door: Carla11-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Parkmobile een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 12 ervaringen geplaatst over Parkmobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Parkmobile actief?

  Parkmobile is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) (Vliegveld) Parkeren, Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Parkmobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.