Kenteken Check.nl

4.6
5.3

Bestellen

4.3

Service

4

Prijs

4.8

Levering

54.6%

Zou hier weer kopen

Kenteken Check.nl

Hoe weet je zeker of een tweedehands auto geen schade heeft gehad? En wat als autodealers de km-stand aanpassen? Het lijkt bijna onmogelijk om al die gegevens te controleren. Gelukkig hoeft het in de eeuw van het internet niet moeilijk meer te zijn. Je kunt met Kenteken Check.nl eenvoudig alle gegevens over je auto controleren. Je vult het kentekennummer in en je krijgt alle gegevens in een duidelijk overzicht. Heb jij een kentekenplaat die je graag wilt controleren met de website, maar weet je niet zeker of Kenteken Check.nl wel betrouwbaar is? Lees dan de reviews en beoordelingen van anderen die de kentekenchecker al gebruikt hebben. Je weet dan of je veilig het kentekennummer kan controleren.

Over Kenteken Check.nl

Het team van Kenteken Check.nl weet hoe spannend en lastig het is om een nieuwe auto te kopen. Vaak weten klanten niet goed waar ze op moeten letten en de verkopers geven foutieve informatie. Met de website willen ze een auto kopen makkelijker maken en miskopen voorkomen. Ze hebben tientallen miljoenen schademeldingen die je kunt controleren en km-standen die je in kunt zien. Je kunt met deze gegevens alle informatie van een verkoper controleren om er zeker van te zijn dat je niet wordt opgelicht


Wat controleert Kenteken Check.nl?

De kentekencontrole is ingedeeld in drie verschillende categorieën. Er wordt gekeken naar het schadeverleden, de km-standen en de vorige eigenaren. Door het kentekennummer van het voertuig in te vullen krijg je deze gegevens op een rijtje. Bij het Schadeverleden krijg je het schadebedrag, het aantal schades en de schade datum. Je weet dan hoe ernstig de schade was en hoe lang geleden de schade opgelopen werd. Bij de km-standen wordt er een huidige km-stand weergegeven, krijg je een overzicht van alle vorige km-standen en wordt de registratie van deze standen vermeld. Als laatste kun je informatie krijgen over de vorige eigenaren. Het gaat hierbij om het aantal eigenaren, het soort eigenaren en de registratiedata van de auto. 

Klachten Kenteken Check.nl

Heb je hulp nodig bij het invullen van het kenteken of heb je vragen over de verschillende controles die uitgevoerd worden? Neem dan contact op met de klantenservice van Kenteken Check.nl. Ook voor klanten met klachten zijn ze altijd bereikbaar. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer op de website. Dit is de snelste manier om met iemand in contact te komen. Is de klantenservice niet telefonisch bereikbaar, dan kun je het contactformulier invullen.

Schrijf een review over Kenteken Check.nl!

Heb jij net een nieuwe auto gekocht met de hulp van Kenteken Check.nl? Of heb jij je eigen auto opgezocht op de website? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over Kenteken Check.nl. Krijg je altijd de juiste informatie? Is het duur om een kenteken te controleren? En word je bij vragen en klachten vriendelijk geholpen? Vertel over jouw ervaringen met de kentekenchecker en laat andere klanten weten of zij gebruik moeten maken van Kenteken Check.nl.

Bekijk het schadeverleden en de km-standen op Kenteken Check.nl. Wat zijn de ervaringen van anderen? Lees hier de reviews over de zoekmachine!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (22)

Anderen bekeken ook

close

Kenteken Check.nl

Vergelijk reviews en bekijk Kenteken Check.nl