NederlandReview

  Ervaringen Kenteken Check.nl

  Hoe weet je zeker of een tweedehands auto geen schade heeft gehad? En wat als autodealers de km-stand aanpassen? Het lijkt bijna onmogelijk om al die gegevens te controleren. Gelukkig hoeft het in de eeuw van het internet niet moeilijk meer te zijn. Je kunt met Kenteken Check.nl eenvoudig alle gegevens over je auto controleren. Je vult het kentekennummer in en je krijgt alle gegevens in een duidelijk overzicht. Heb jij een kentekenplaat die je graag wilt controleren met de website, maar weet je niet zeker of Kenteken Check.nl wel betrouwbaar is? Lees dan de reviews en beoordelingen van anderen die de kentekenchecker al gebruikt hebben. Je weet dan of je veilig het kentekennummer kan controleren.

  Over Kenteken Check.nl

  Het team van Kenteken Check.nl weet hoe spannend en lastig het is om een nieuwe auto te kopen. Vaak weten klanten niet goed waar ze op moeten letten en de verkopers geven foutieve informatie. Met de website willen ze een auto kopen makkelijker maken en miskopen voorkomen. Ze hebben tientallen miljoenen schademeldingen die je kunt controleren en km-standen die je in kunt zien. Je kunt met deze gegevens alle informatie van een verkoper controleren om er zeker van te zijn dat je niet wordt opgelicht.


  Race jij binnenkort ook over de weg in je nieuwe auto?

  Wat controleert Kenteken Check.nl?

  De kentekencontrole is ingedeeld in drie verschillende categorieën. Er wordt gekeken naar het schadeverleden, de km-standen en de vorige eigenaren. Door het kentekennummer van het voertuig in te vullen krijg je deze gegevens op een rijtje. Bij het Schadeverleden krijg je het schadebedrag, het aantal schades en de schade datum. Je weet dan hoe ernstig de schade was en hoe lang geleden de schade opgelopen werd. Bij de km-standen wordt er een huidige km-stand weergegeven, krijg je een overzicht van alle vorige km-standen en wordt de registratie van deze standen vermeld. Als laatste kun je informatie krijgen over de vorige eigenaren. Het gaat hierbij om het aantal eigenaren, het soort eigenaren en de registratiedata van de auto.

  Klachten Kenteken Check.nl

  Heb je hulp nodig bij het invullen van het kenteken of heb je vragen over de verschillende controles die uitgevoerd worden? Neem dan contact op met de klantenservice van Kenteken Check.nl. Ook voor klanten met klachten zijn ze altijd bereikbaar. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer op de website. Dit is de snelste manier om met iemand in contact te komen. Is de klantenservice niet telefonisch bereikbaar, dan kun je het contactformulier invullen.

  Schrijf een review over Kenteken Check.nl!

  Heb jij net een nieuwe auto gekocht met de hulp van Kenteken Check.nl? Of heb jij je eigen auto opgezocht op de website? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over Kenteken Check.nl. Krijg je altijd de juiste informatie? Is het duur om een kenteken te controleren? En word je bij vragen en klachten vriendelijk geholpen? Vertel over jouw ervaringen met de kentekenchecker en laat andere klanten weten of zij gebruik moeten maken van Kenteken Check.nl.

  Bekijk het schadeverleden en de km-standen op Kenteken Check.nl. Wat zijn de ervaringen van anderen? Lees hier de reviews over de zoekmachine!

  Kenteken Check.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Mercedes AMG, Toyota, Harley Davidson

  Mijne mening:

  Het echte goede service, uitstekend contact met klanten !
  Zeer snelle antwoorden en flexibiliteit voor klanten !!

  En niemand heeft me voor deze mening betaald, zo is het !

  Bedankt Stephan
  Door: tomhd 21-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  rapport

  Schaderapport gekocht via deze site. Kreeg de melding dat er tussen de €3000 en €4000 schade was geweest. Gebeld met de site en netjes uitleg gekregen. Heel blij dat ik de schadecheck heb gedaan :D

  Door: Lotte 04-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  kentekencheck.nl

  Zeer correcte en snelle service. Precies de antwoorden die ik zocht en niet kon vinden via het gewone RDW rapport.

  Door: Sied 03-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  kentekenrapport

  Schandalig service; Ik heb een kentekenrapport gekocht, zodat ik achter de meldcode en of chassisnummer zou komen, zoals zij dit beweren op hun website. Echter kunnen zij dit niet. In het kentekenrapport staan precies de zelfde informatie die je gratis kan ophalen bij rdw ovi. schandalig, deze mensen zijn oplichters. kentekencheck.nl zijn gewoon dieven. Ze kunnen niet achter de meldcode of chassisnummer komen. 12,95 is weggegooid.

  Door: Pieter 02-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Tellerrapport

  Tellerrapport is enkel een logisch/onlogisch oordeel van nap aangezien dit gratis op rdw staat is die 7 euri gewoon oplichterij!

  Door: Han 14-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  zonde van je geld

  Heb een tellerrapport en schadecheck aangevraagd. Tellerrapport was gewoon een vaag grafiekje dat aangaf dat het een logische stand was, maar dat kun je op de site van de rdw gratis terugvinden. het schade rapport ontbrak volledig. Kentekencheck.nl was vervolgens zowel via de telefoon als via de contact pagina op de website onbereikbaar. Mijn advies: niet doen! zonde van je geld!

  Door: Einholz 23-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Kenteken Check.nl

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Kenteken Check.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Kenteken Check.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kenteken Check.nl actief?

  Kenteken Check.nl is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Auto Verkopen, Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kenteken Check.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.