NederlandReview

    Ervaringen Kenteken Check.nl

    Hoe weet je zeker of een tweedehands auto geen schade heeft gehad? En wat als autodealers de km-stand aanpassen? Het lijkt bijna onmogelijk om al die gegevens te controleren. Gelukkig hoeft het in de eeuw van het internet niet moeilijk meer te zijn. Je kunt met Kenteken Check.nl eenvoudig alle gegevens over je auto controleren. Je vult het kentekennummer in en je krijgt alle gegevens in een duidelijk overzicht. Heb jij een kentekenplaat die je graag wilt controleren met de website, maar weet je niet zeker of Kenteken Check.nl wel betrouwbaar is? Lees dan de reviews en beoordelingen van anderen die de kentekenchecker al gebruikt hebben. Je weet dan of je veilig het kentekennummer kan controleren.

    Over Kenteken Check.nl

    Het team van Kenteken Check.nl weet hoe spannend en lastig het is om een nieuwe auto te kopen. Vaak weten klanten niet goed waar ze op moeten letten en de verkopers geven foutieve informatie. Met de website willen ze een auto kopen makkelijker maken en miskopen voorkomen. Ze hebben tientallen miljoenen schademeldingen die je kunt controleren en km-standen die je in kunt zien. Je kunt met deze gegevens alle informatie van een verkoper controleren om er zeker van te zijn dat je niet wordt opgelicht.


    Race jij binnenkort ook over de weg in je nieuwe auto?

    Wat controleert Kenteken Check.nl?

    De kentekencontrole is ingedeeld in drie verschillende categorieën. Er wordt gekeken naar het schadeverleden, de km-standen en de vorige eigenaren. Door het kentekennummer van het voertuig in te vullen krijg je deze gegevens op een rijtje. Bij het Schadeverleden krijg je het schadebedrag, het aantal schades en de schade datum. Je weet dan hoe ernstig de schade was en hoe lang geleden de schade opgelopen werd. Bij de km-standen wordt er een huidige km-stand weergegeven, krijg je een overzicht van alle vorige km-standen en wordt de registratie van deze standen vermeld. Als laatste kun je informatie krijgen over de vorige eigenaren. Het gaat hierbij om het aantal eigenaren, het soort eigenaren en de registratiedata van de auto.

    Klachten Kenteken Check.nl

    Heb je hulp nodig bij het invullen van het kenteken of heb je vragen over de verschillende controles die uitgevoerd worden? Neem dan contact op met de klantenservice van Kenteken Check.nl. Ook voor klanten met klachten zijn ze altijd bereikbaar. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer op de website. Dit is de snelste manier om met iemand in contact te komen. Is de klantenservice niet telefonisch bereikbaar, dan kun je het contactformulier invullen.

    Schrijf een review over Kenteken Check.nl!

    Heb jij net een nieuwe auto gekocht met de hulp van Kenteken Check.nl? Of heb jij je eigen auto opgezocht op de website? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over Kenteken Check.nl. Krijg je altijd de juiste informatie? Is het duur om een kenteken te controleren? En word je bij vragen en klachten vriendelijk geholpen? Vertel over jouw ervaringen met de kentekenchecker en laat andere klanten weten of zij gebruik moeten maken van Kenteken Check.nl.

    Bekijk het schadeverleden en de km-standen op Kenteken Check.nl. Wat zijn de ervaringen van anderen? Lees hier de reviews over de zoekmachine!

    Kenteken Check.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    5.4
    64% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    5.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    ja, rapport via klant

    Beste Kentekencheck,

    Na aanleiding van een klant, welke met rapport langs kwam wil ik even uitleggen dat er een miscommunicatie is geweest met NAP standen van verkocht voertuig. Deze auto stond enige tijd te koop, was destijds NAP gecontroleerd en is later (terwijl de oude km-stand nog op internet stond) weer gekeurd. Zo heeft de klant bij jullie een oude km-stand ingevoerd en kwam de melding: 'Onlogisch' naar voren in het rapport. De klant heeft daardoor een lagere km-stand ingevoerd, wij hadden deze niet aangepast in de advertentie. Wellicht kunnen jullie daar in vervolg rekening mee houden. Verder vond ik zelf de prijs wat aan de hoge kant voor maar 14 pagina's met informatie.

    Gijs

    Door: VakgarageLamme14-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kentekenrapport uitgebreid

    er is veel gegevens op de site die ook op RDW site staan, alleen dan uitgebreider en dat is gratis. vaak doe ik verschillende kentekenchecks om auto's te spotten en dat is allemaal gratis. nu voor eigen auto een check gedaan waarbij er schade was. je kan ook schadefoto's opvragen als je dat graag wilt. via mail ging contact binnen 2 uren antwoord gekregen. er is ook nog een andere website waar je met chassiesnummer een check kunt doen vanuit buitenland als de auto een import is. even googlen dan kan je daar ook nog gegevens controleren.

    Door: AudiSpotter26-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Mercedes AMG, Toyota, Harley Davidson

    Mijne mening:

    Het echte goede service, uitstekend contact met klanten !
    Zeer snelle antwoorden en flexibiliteit voor klanten !!

    En niemand heeft me voor deze mening betaald, zo is het !

    Bedankt Stephan




    Door: tomhd21-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    rapport

    Schaderapport gekocht via deze site. Kreeg de melding dat er tussen de €3000 en €4000 schade was geweest. Gebeld met de site en netjes uitleg gekregen. Heel blij dat ik de schadecheck heb gedaan :D

    Door: Lotte04-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bekeek algemene informatie over mijn eigen auto

    Als eerste eigenaar van mijn auto, schrik ik van de informatie die over mijn auto is te vinden op deze website, Twee vermelde schades hebben nooit bestaan, hoe komt men aan deze informatie?
    Een schade zwaar rood gekleurd staat 3000-4000 euro, bestond daadwerkelijk uit een paar krassen op de lak, die heb ik zelf laten repareren bij een schade bedrijf voor ca 1400 euro.
    Hoe kan dit?
    Wat als ik mijn auto wil verkopen? En iemand ziet dit soort foutieve informatie?

    Door: Alexander Bol07-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kenteken check import auto

    Je krijgt geen extra info over de auto als dat je bij RDW gratis kunt opvragen. Lijkt wel oplichting want bij het intikken van het kenteken krijg je een ✅ dat alle beloofde info aanwezig is. Geld weggegooid

    Door: Giebels08-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    kentekencheck.nl

    Zeer correcte en snelle service. Precies de antwoorden die ik zocht en niet kon vinden via het gewone RDW rapport.

    Door: Sied03-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Rapport meldcode

    Omdat de papieren weg zijn waar de meldcode op stond heb ik deze opgevraagd.. na betaling had ik alle gegevens maar dus niet de meldcode waar ik om vroeg..
    Er stond bij dat de meldcode verkeerd is ingevuld en daarom.niet kon weergegeven kon worden ..
    Wel raar zeker als je op het gedeelte meldcode drukt je verder niks invult.. ja alleen de betaling 😡.
    Verder staat op de side momenteel ook geen telefoon nummer dus was ik maar even gaan zoeken.. vond uiteindelijk een telefoon nummer van hun maar kreeg meteen een antwoordapparaat dat ze niet bereikbaar meer zijn en een mail moest achter laten.. maar dus ook geen reactie.. zonde van het geld en nog steeds niet de code doe ik uiteindelijk moet hebben

    Door: Ed baars26-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    eigenaren historie

    Weggegooid geld !! €12,95 betaald voor eigenaren historie. Komen ze met 1 eigenaar sinds 1999. Ja, dat ben ik zelf !! Ik wilde juist het aantal eigenaren weten van voor 1999. Zij gebruiken precies dezelfde GRATIS info die je ook zelf bij de RDW kan krijgen en niets meer. Gebruik deze site niet dus, is gewoon oplichterij !!

    Door: Eric Tholen23-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Schandalig

    In het kentekenrapport staan precies de zelfde informatie die je gratis kan ophalen bij rdw

    Door: john12-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    waarde bepaling scooter

    Waardeloos. 5 euro betalen voor een waardebepaling. Ontvang ik een rapport zonder waardebepaling. Geld teruggevraagd maar daar komt geen reactie op.

    Door: Ernst10-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    kentekenrapport

    Schandalig service; Ik heb een kentekenrapport gekocht, zodat ik achter de meldcode en of chassisnummer zou komen, zoals zij dit beweren op hun website. Echter kunnen zij dit niet. In het kentekenrapport staan precies de zelfde informatie die je gratis kan ophalen bij rdw ovi. schandalig, deze mensen zijn oplichters. kentekencheck.nl zijn gewoon dieven. Ze kunnen niet achter de meldcode of chassisnummer komen. 12,95 is weggegooid.

    Door: Pieter02-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Tellerrapport

    Tellerrapport is enkel een logisch/onlogisch oordeel van nap aangezien dit gratis op rdw staat is die 7 euri gewoon oplichterij!

    Door: Han14-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    zonde van je geld

    Heb een tellerrapport en schadecheck aangevraagd. Tellerrapport was gewoon een vaag grafiekje dat aangaf dat het een logische stand was, maar dat kun je op de site van de rdw gratis terugvinden. het schade rapport ontbrak volledig. Kentekencheck.nl was vervolgens zowel via de telefoon als via de contact pagina op de website onbereikbaar. Mijn advies: niet doen! zonde van je geld!

    Door: Einholz23-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Kenteken Check.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Kenteken Check.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 14 ervaringen geplaatst over Kenteken Check.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 64% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Kenteken Check.nl actief?

    Kenteken Check.nl is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Auto Verkopen, Overige Autodiensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kenteken Check.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.