Financial Lease

7

Bestellen

6

Service

7

Prijs

7

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Financial Lease

Ben je zoekende naar een zakelijke leasevorm om een auto te kopen voor je bedrijf? Wellicht is Financial Lease een interessante optie voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Financial Lease bekend zijn.  


Wat is Financial Lease?

 


Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een auto kunt aanschaffen voor je bedrijf. Bij Financial Lease zal de aankoopsom door de bank worden gefinancierd. Je bent als koper wel onmiddellijk de economische bezitter van de auto. Via Financial Lease krijg je de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Hierdoor houdt je ruimte over om andere belangrijke investeringen te kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan de groei van jou onderneming.  Sale en Leasback is ook onderdeel van FinancialLease.  


Voorwaarden

 


Particulieren kunnen helaas geen gebruik maken van de service. Deze onderneming richt zicht exclusief op de zakelijke markt. Mocht je een auto willen leasen dan dien je enkele informatiestukken te overleggen. Het kan per klant verschillen welke soorten informatie je moet aanleveren. Het is sowieso raadzaam om een overzicht te sturen van recente jaarcijfers. Doe dit dan met een kopie van de uitdraai van de Kamer van Koophandel. Mocht je stoppen met je bedrijf dan moet het lease contract ingelost worden.  


Volledige leaseaanbod

 


Op het moment van schrijven bestaat het volledige leaseaanbod uit ruim 7000 auto's. Er is een speciale pagina waar je kunt zien welke auto's dit betreft. Je kunt via een zoekopdracht bekijken of er iets tussen zit naar jouw wens. Op de pagina zie je zowel het aanbod aan personenwagens als het aanbod aan bedrijfswagens. Er is ook een speciale 'occasions' pagina.  


Voordelen

 


Op de website van Fianancial Lease worden een aantal voordelen beschreven. Zo worden onder andere flexibel leasen en fiscaal voordelig genoemd. Je bent ook direct eigenaar. Het bedrijf stelt een passende oplossing voor jouw situatie te bieden. Achterliggende gedachte hiervan is dat jij je op deze manier op jouw onderneming kunt richten. Een ander voordeel dat wordt genoemd is dat je je auto kunt kopen zonder dat je in een keer dient te betalen. Je zult vermogen binnen de onderneming behouden. Je bent vanaf het eerste moment de officiële eigenaar van de auto. Je kunt zelf de looptijd en hoogte van het contract bepalen. Zelfs als je starter of zzp'er bent is een acceptatie zonder jaarcijfers mogelijk.  


Wetenswaardigheden

 


Je kunt op verschillende manieren contact met Financial Lease opnemen. Het e-mailadres en telefoonnummer staan vermeld op de website. De klantenservice is zes dagen in de week geopend. De tijden staan aangegeven op de website van Financial Lease.   


Mocht je een auto willen die niet op de website staat, dan is dat eveneens mogelijk. Het bedrijf geeft aan dat je altijd een offerte kunt opvragen. Dit is zelfs het geval als je een aanbieding van een andere partij in je bezit hebt. Het bedrijf kan je dan een concurrerend voorstel doen toekomen.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je weleens een zakelijke leasevorm aangedaan bij Financial Lease? Ben je tevreden over de producten/diensten van Financial Lease? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker een zakelijke leasevorm aan bij Financial Lease? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. We stellen het dan ook zeer op prijs als jij je klantervaring bij Financial Lease deelt op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Volvo V40 D2

Fantastich geholpen door Stef Overweg, hij heeft mij gedurende 3 weken bijgestaan in het zoeken van een auto, het meedenken in de beste keuze voor mij en het uiteindelijk zonder enkele problemen voor mij in orde gemaakt. Ik heb hem dagelijks andere auto's doorgestuurd waar ik elke keer opnieuw dezelfde dag nog akkoord voor kreeg terug gekoppeld van de bank. Communicatie met Financial Lease is erg snel en ondanks dat ze een van de grootste partijen is, is het heel persoonlijk en fijn contact! Dankjewel Stef Overweg!

M

Michelle Nanning

12-11-2020

0

Audi

In het begin doen ze heel enthousiast bij Financial lease, en hangen ze meerdere keren per dag met je aan de telefoon, echter zodra het naar de contract afdeling gaat wordt het vervelend. En zodra het allemaal akkoord is hoor je helemaal niets meer van ze. Ik heb bij zowel de sales afdeling als de contractafdeling alsnog zelf naar de volkswagenbank gebeld om zelf dingen te regelen omdat ze dat bij Financiallease niet voor elkaar kregen en ik zelf kreeg het wel voor elkaar. Maar wel verdienen ze onterecht een dikke bemiddelingsbonus, die ik eigenlijk zou moeten krijgen om ik meer zelf heb geregeld. Ook de levering heb ik zelf geregeld met de audidealer. Of te wel ik had het beter helemaal zelf kunnen regelen.

S

s

20-10-2020

0