NederlandReview

  Ervaringen Sale and Leaseback | FinancialLease

  Ben je op zoek naar meer geld voor je onderneming? Zou je jouw auto aan de bank willen verkopen? Wellicht is Sale and Leaseback een mooie uitkomst voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.

  Wat is Sale and Leaseback?

  Sale and Leaseback is een constructie waarbij je jouw auto aan de bank verkoopt en je deze direct weer terug least via Financial Lease. Op de website is te lezen dat je via Sale and Leaseback kunt blijven rijden in je eigen auto. Tevens beschik je onmiddellijk over extra vermogen voor jouw bedrijf. Hierdoor krijg je volgens het bedrijf een mogelijkheid om een buffer op te bouwen voor je onderneming. Je zult per maand een bedrag moeten betalen. Je profiteert op hetzelfde moment van fiscale voordelen. Een voorbeeld hiervan is volledige renteaftrek.

  Sales And Lease Back | CA CS CMA | CA Satish Jalan

  Equipment inzetten

  Je kunt ook equipment inzetten voor Leaseback en Sale. Je kunt naast je auto bijvoorbeeld ook bedrijfsmiddelen inzetten voor Sale and Leaseback. Een voorbeeld die door het bedrijf wordt aangegeven is een aanhanger. Je kunt deze verkopen middels Sale en Leaseback. Dit doe je ook aan de bank. Het vermogen kun je zo weer in jouw onderneming stoppen. Enkele andere voorbeelden van bedrijfsmiddelen zijn productmachines en interne transportmiddelen.

  Voordelen

  Er worden door het bedrijf een aantal voordelen vermeld. Zo krijg je snel extra vermogen en kun je een buffer voor je bedrijf opbouwen. Het is handig voor onzekere tijden of voor investeringen. Je blijft rijden in je eigen auto en verkoopt deze zonder dat je je auto echt kwijt bent. Je zult niet hoeven in te korten op je wagenpark. De regeling geldt ook voor ZZP'ers. Als je onderneming meer dan 2 jaar bestaat dan geldt Sale and Leaseback ook voor jou.

  Wetenswaardigheden

  Ben je een startende ondernemer? Er wordt aangegeven dat Sale and Leaseback helaas niet beschikbaar is voor startende bedrijven. Een belangrijke voorwaarde is dat je onderneming ten minste twee jaar moet bestaan. De auto mag aan het einde van de looptijd niet ouder zijn dan 10 jaar. Dat is net zo als bij Financial Lease. Het is overigens niet erg of het een personenauto of bedrijfsauto betreft. Alle soorten auto's komen in aanmerking voor de regeling.

  Het bedrijf streeft ernaar dat je het geld binnen 3 dagen op je rekening hebt staan. Het is dan wel van belang om alle velden van het formulier volledig in te vullen. Alle benodigde documenten moeten dan ook tijdig aangeleverd worden. Je zult jouw auto niet tijdelijk kwijt zijn. Je zult de auto niet langs te hoeven brengen om de waarde van je auto vast te laten stellen. Voor een waardebepaling heeft het bedrijf een aantal zaken nodig. Denk aan de originele aankoopfactuur, leeftijd van de auto, kilometerstand, foto's en bewijs van de laatste onderhoudsbeurt.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je toevallig al klant bij Sale and Leaseback? Heb je weleens een autoverkoop gedaan via dit systeem? Ben je tevreden over de producten/diensten van Sale and Leaseback? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Sale and Leaseback? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

  Sale and Leaseback | FinancialLease
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sale and Leaseback | FinancialLease

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sale and Leaseback | FinancialLease een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sale and Leaseback | FinancialLease. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sale and Leaseback | FinancialLease actief?

  Sale and Leaseback | FinancialLease is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autolease

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sale and Leaseback | FinancialLease gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.