Budget Parking Eindhoven

7

Bestellen

5

Service

5

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Budget Parking Eindhoven

Wanneer je op vakantie gaat en met het vliegtuig vertrekt vanaf Eindhoven, dan wil je natuurlijk het liefst comfortabel in je eigen auto op tijd naar de luchthaven vertrekken. En wanneer je bij de luchthaven bent wil je zeker zijn dat je auto op een veilige plaats staat. Dit kun je regelen door een parkeerplaats te reserveren bij Budget Parking Eindhoven. Hoe de ervaringen zijn met deze dienst lees je hier op NederlandReview.


Over Budget Parking Eindhoven

Budget Parking Eindhoven biedt een omheind parkeerterrein waar 24/7 iemand aanwezig is. Je kunt hier je auto desgewenst overdekt parkeren als je gaat vliegen vanaf Eindhoven Airport. Budget Parking Eindhoven heeft een eigen shuttle-service die je binnen 20 minuten naar het vliegveld brengt. Het parkeerterrein ligt in een dorp buiten Eindhoven, je kunt daardoor zelf de grote wegen rond Eindhoven vermijden. Budget Parking Eindhoven hanteert scherpe prijzen. De minimumprijs is € 40,00 inclusief de Shuttle-service. Voor de overige prijzen kun je de overzichtelijke prijslijst op de website raadplegen.
Diensten

Parkeren bij Budget Parking Eindhoven werkt als volgt:

  • Reserveer op de website uw parkeerplaats, telefonisch reserveren kan ook, je geeft bij reservering naast je naam ook je kenteken door, zodat je herkenbaar bent
  • Je ontvangt hiervan een goedkeuringsmail
  • De reservering is nu definitief
  • Op het afgesproken tijdstip kun je je auto zelf (onder toezicht) parkeren op het overdekte en beveiligde parkeerterrein.
  • Met de gratis shuttle-service wordt je samen met je bagage naar de deur van de vertrekhal gebracht.
  • Je houdt zelf je autosleutel bij je.
  • Als je na terugkomst op je koffers wacht, bel je ze op om je weer terug te brengen naar het parkeerterrein.
  • Bij terugkomst hoef je pas te betalen.

Op de website van Budget Parking Eindhoven kun je ook referenties lezen van klanten die al eens gebruik hebben gemaakt van deze manier van parkeren.


Klachten

Wanneer je niet op tijd annuleert of de reservering niet nakomt moet je € 25,- administratie- en chauffeurskosten betalen. Het parkeerterrein is beveiligd, maar mocht er toch schade door diefstal of andere schade ontstaan dan is dit voor eigen risico. Je kunt hen daarvoor niet aansprakelijk stellen volgens de voorwaarden.


Heb jij je auto al eens geparkeerd bij Budget Parking Eindhoven?

Wat vond je van de prijzen, de benadering van de medewerkers en de snelheid waarmee je werd opgehaald toen je terugkwam van je reis? Laat hier je review achter, zodat anderen hier profijt van kunnen hebben!


Tevreden over de service van Budget Parking Eindhoven? Of zijn de ervaringen anders, en zou men de volgende keer de auto niet opnieuw bij hen parkeren

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Parking

De site van Budget parking ziet er prima uit. De referenties op hun website waren prima. En de reservering was makkelijk gemaakt. Op de website staat dat ze 25 overdekte parkeerplekken hebben......Maar waar?? Toen we kwamen aanrijden dachten we dat we verkeerd zaten. Een paar oude varkensstallen (daar kan je misschien overdekt parkeren??) en een onverzorgd huis met afval rondom en de bierblikken nog op tafel in de tuin.. Toch stonden hier auto's geparkeerd. Onze auto neergezet en op zoek naar een medewerker. Niemand aanwezig. Gebeld en na 10 minuten kwam er iemand aanrijden. Ik wilde met mijnheer rond mijn auto lopen, want bij de reservering kon je een document printen met reserveringsnummer en voor de check van je auto. Mijnheer keek mij aan "o dat doen we nooit hoor, stop maar weer weg".....We mochten plaatsnemen in de auto....een oude volvo die zo doorrookt was, dat het te vies was om iets aan te raken. Verder aardige man en heeft ons netjes naar het vliegveld gereden (20 minuten over de vele drempels door dorpjes) Mijnheer gaf aan dat we moesten bellen wanneer we opgehaald wilden worden. Dus bij terugkomst gebeld wanneer we opgehaald wilden worden, maar toen kregen we een preek. "Jullie zijn zeker lekker koffie wezen drinken, ik sta hier al een tijd te wachten" Huh?? Ten eerste had onze vlucht vertraging, ten tweede duurde het een tijd voor de bagage en ten derde hebben we met uw collega afgesproken dat wij zouden bellen als we opgehaald wilden worden" Mijnheer luisterde niet, maar gedroeg zich als een hork. Nu mochten we instappen in een busje....weer smerig, stonk naar varkens en rook. Zo snel wij konden hebben we dit bedrijf verlaten om nooit meer terug te keren. De volgende keer maar een stukje lopen naar het vliegveld. Duidelijk dat deze oude varkensboer er een slaatje uit wil slaan. Prijs is niet in verhouding (gewoon parkeren tussen de varkensstallen op een boerenerf). Zonde, want dit kan zoveel beter/professioneler!

W

Wagt

23-09-2019

100forum

Makkelijk parkeren

Vliegen is de afgelopen jaren natuurlijk steeds goedkoper. Dat is hartstikke fijn, maar voor mijn gevoel groeiden de prijzen rechtevenredig hard mee. Dat wil zeggen: parkeren werd voor mijn gevoel steeds duurder. Daarom parkeer ik als ik via Eindhoven vlieg (en dat is nogal vaak) mijn auto via Budget Parking Eindhoven. Zo bespaar je op de parkeerkosten en zorg je ervoor dat je de winst die je hebt door een goedkoop vliegticket niet opgaat aan een duur parkeerkaartje. Goedkoop parkeren op Eindhoven airport doe ik dus bij voorkeur via Budgetparking Eindhoven. Het is echter niet alleen de prijs die ervoor zorgt dat ik voor dit bedrijf kies, maar het is natuurlijk ook het gemak. Via internet kan je makkelijk aangeven dat je er aan komt en je kunt van de shuttle service gebruik maken. Zo ben je snel bij je auto en bij het vliegtuig. Heerlijk om je reis zo ontspannen en goedkoop te beginnen.

H

H. Poldervaart

31-01-2018

80forum