Auto-onderdelen24

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Auto-onderdelen24

Wil je nieuwe auto-onderdelen kopen? Zou je deze artikelen graag online willen kopen? Dan is Auto-Onderdelen24.nl misschien wel een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze website bekend is.


Wat is Auto-Onderdelen24.nl?


Auto-Onderdelen24.nl is een online winkel voor auto-onderdelen. Het doen van bestellingen kan via de webshop. Deze webwinkel is onderdeel van Partex Global GmbH. Als je al weet wat je wilt hebben kun je dat intikken in een zoekveld. Anders kun je op een categorie klikken zodat je ziet wat er allemaal in het assortiment zit. Je kunt ook aan de slag gaan met specifiekere zoekopdrachten. Mocht je jouw product hebben gevonden klik je deze in de winkelwagen. Vervolgens ga je door naar het afrekenproces. Er kan op verschillende manieren betaald worden. De betaalmethodes bestaan onder andere uit PayPal, Visa, MasterCard, iDEAL en anderen.


Voordelen


Er worden door Auto-Onderdelen24.nl voordelen beschreven met betrekking tot hun producten. De website is naar eigen zeggen een toonaangevende speler op het gebied van onderdelen voor de auto. De werknemers hebben jarenlange ervaring in de auto-industrie. Duizenden tevreden klanten zijn je voorgegaan. Kwaliteit, service en een goede prijs zijn erg belangrijk. Er zijn veel keuzemogelijkheden op het gebied van auto-onderdelen. De artikelen zorgen voor een goede kwaliteit van jouw mobiliteit en dragen bij aan verkeersveiligheid. Om de juiste items te verkopen wordt samengewerkt met betrouwbare leveranciers.


Verzendingen


Bij een minimale bestelwaarde van € 100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dit bedrag zijn de kosten om iets te versturen € 9,95. Er zijn wel uitzonderingen. Zo zijn leveringen van volumineuze goederen niet gratis, ongeacht het bestelde bedrag. Dit geldt eveneens voor pakketten die naar het buitenland of de eilanden moeten. De verzendtijd hangt er van af of een product beschikbaar is. De beschikbaarheidsstatus kan gecontroleerd worden op de productpagina. Er worden geen bezorgingen uitgevoerd tijdens nationale feestdagen. Artikelen die in voorraad zijn worden doorgaans binnen 1-2 dagen verzonden.
 

Retouren


Het kan voorkomen dat je iets wilt retourneren. Dit kan mits je je aan de retourprocedure houdt. Deze procedure staat beschreven op een speciale retourpagina. Volgens Auto-Onderdelen24.nl is het niet lastig om een pakket retour te sturen. Via de site moet eerst je postcode en het bestellingnummer worden doorgegeven. Vervolgens is het zaak om het product te selecteren dat je terug wilt sturen. Er wordt aangegeven dat ze er alles aan doen om een retour snel te verwerken. Je dient er rekening mee te houden dat een retournering geen schade mag bevatten. Wat je terugstuurt moet ook in de originele verpakking gedaan worden. Vragen over retourzendingen kunnen per e-mail aan de klantenservice doorgegeven worden.


Herroepingsrecht


Net als bij andere webshops is het mogelijk gebruik te maken van het herroepingsrecht. Dit is een wettelijk recht waarbij je iets mag annuleren. Je hoeft hiervoor geen opgaaf van reden tot annuleren door te geven. De termijn om je te herroepen is vastgesteld op 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag dat je jouw spullen hebt ontvangen. Er zal een ondubbelzinnige verklaring ingevuld moeten worden. Deze kan per mail of fax doorgegeven worden.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Auto-onderdelen24.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden met hetgeen je hebt besteld? Ga je vaker een aankoop doen via deze website? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)