NederlandReview

  Ervaringen Visa World Card Business

  Ben je op zoek naar een zakelijke creditcard voor je bedrijfsuitgaven? Wellicht is de Visa World Card Business van ICS voor jou dan wel de ideale creditcard. Lees eerst wat andere klanten van de Visa World Card Business vinden. De objectieve en onafhankelijke mening van mensen over ICS lees je via NederlandReview.

  Wat is Visa World Card Business?

  Visa World Card Business is een zakelijke creditcard. Met deze kaart is het mogelijk om zakelijke en privé uitgaven gescheiden te houden. De Visa World Card Business valt net als de Business Gold kaart onder ICS. Voluit geschreven betekent ICS: International Card Services.

  Hoe helpt de zakelijke creditcard Cyrille & Alette Bastiaansen?

  Klantenservice

  Mocht je als klant een vraag hebben dan kun je op diverse wijze contact opnemen met de servicedesk van ICS. Zo kun je bijvoorbeeld telefonisch contact opnemen met ICS via telefoonnummer +31 20 6 600 666. Het bedrijf geeft via haar website te kennen dat ze uitstekende klantvriendelijkheid en bereikbaarheid garandeert. Door ICS wordt aangegeven dat klanten de service van ICS beoordelen met een 7,8. Het bedrijf hamert er op dat er voor iedere vraag, opmerking en/of probleem contact opgenomen mag worden met de klantenservice.

  Voordat je als klant besluit om contact op te nemen met het bedrijf is het raadzaam om even bij de 'veel gestelde vragen' te kijken. Wellicht staat daar het antwoord waar je als klant naar op zoek bent. Dat scheelt weer tijd aan een telefoontje of het opstellen van een e-mail.

  Voordelen

  Via ICS is te lezen dat het gebruik van een Visa World Card Business een aantal voordelen met zich meebrengt. Voordelen die onder andere worden aangegeven zijn een wereldwijd betaalgemak, de mogelijkheid om de hotelrekening, vlucht en/of online advertenties voor je bedrijf in te kopen. Klanten hebben de mogelijkheid om voorkeuren voor hun creditcard op te geven. Zo kunnen klanten het gebruik en administratieve afwikkeling aansluiten op de organisatie waar ze werkzaam voor zijn. Gebruikers hebben de optie om aan geven wanneer de maandelijkse rekening wordt ontvangen.

  Je hebt altijd inzicht in het overzicht van je rekening en de transacties die er hebben plaatsgevonden. Met een Visa World Card Business is het eveneens mogelijk om inzage te hebben in de bedrijfsbestedingen die er met de kaart zijn gedaan. Je kunt checken wat het resterende bestedingslimiet is. Bij vrijwel alle aankopen die via de creditcard worden gedaan geldt een verzekeringstermijn van 180 dagen. Dit betekent onder meer dat je als het ware met een aanvullende verzekering op reis gaat. Visa World Card Business is volgens het bedrijf extra veilig. Dit komt mede door een fraudepreventieservice van 24 uur en zeven dagen in de week.

  Wat zijn de klantervaringen bij ICS?

  Ben je al klant bij ICS? We zijn ontzettend benieuwd naar je ervaringen bij deze creditcard maatschappij? Heb jij een Visa World Card Business via ICS? Hoe lang gebruik je deze kaart al? Hoe zijn je ervaringen met de Visa World Card Business? Heb je er altijd probleemloos mee kunnen betalen? Had je echt de Visa World Card Business en niet de Business Gold kaart?

  Zou je andere mensen aanbevelen om een Visa World Card Business te bestellen? Jouw mening heeft enorm veel waarde. Door je visie te delen met NederlandReview help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Door jou besluiten mensen of ze wel of niet in zee gaan met ICS. Onafhankelijke en objectieve bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.

  Visa World Card Business
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Visa World Card Business

  Uw beoordeling

  Credit card

  Sturen een boete als je iets te laat bent met betalen, alleen omdat ze geen schiftelijke rekeningoverzichten sturen. Voor een bedrag van 22 euro krijg je een brief van ABC, een boete van 5 euro en een kaart blokkering. Direkt opzeggen !!!

  Door: Lucien Laseur09-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Visa World Card Business een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Visa World Card Business. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Visa World Card Business actief?

  Visa World Card Business is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Creditcards & Bankpassen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Visa World Card Business gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.