Visa World Card Business

6

Bestellen

2

Service

6

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Visa World Card Business

Ben je op zoek naar een zakelijke creditcard voor je bedrijfsuitgaven? Wellicht is de Visa World Card Business van ICS voor jou dan wel de ideale creditcard. Lees eerst wat andere klanten van de Visa World Card Business vinden. De objectieve en onafhankelijke mening van mensen over ICS lees je via NederlandReview.


Wat is Visa World Card Business?


Visa World Card Business is een zakelijke creditcard. Met deze kaart is het mogelijk om zakelijke en privé uitgaven gescheiden te houden. De Visa World Card Business valt net als de Business Gold kaart onder ICS. Voluit geschreven betekent ICS: International Card Services.


Klantenservice


Mocht je als klant een vraag hebben dan kun je op diverse wijze contact opnemen met de servicedesk van ICS. Zo kun je bijvoorbeeld telefonisch contact opnemen met ICS via telefoonnummer +31 20 6 600 666. Het bedrijf geeft via haar website te kennen dat ze uitstekende klantvriendelijkheid en bereikbaarheid garandeert. Door ICS wordt aangegeven dat klanten de service van ICS beoordelen met een 7,8. Het bedrijf hamert er op dat er voor iedere vraag, opmerking en/of probleem contact opgenomen mag worden met de klantenservice.


Voordat je als klant besluit om contact op te nemen met het bedrijf is het raadzaam om even bij de 'veel gestelde vragen' te kijken. Wellicht staat daar het antwoord waar je als klant naar op zoek bent. Dat scheelt weer tijd aan een telefoontje of het opstellen van een e-mail.


Voordelen


Via ICS is te lezen dat het gebruik van een Visa World Card Business een aantal voordelen met zich meebrengt. Voordelen die onder andere worden aangegeven zijn een wereldwijd betaalgemak, de mogelijkheid om de hotelrekening, vlucht en/of online advertenties voor je bedrijf in te kopen. Klanten hebben de mogelijkheid om voorkeuren voor hun creditcard op te geven. Zo kunnen klanten het gebruik en administratieve afwikkeling aansluiten op de organisatie waar ze werkzaam voor zijn. Gebruikers hebben de optie om aan geven wanneer de maandelijkse rekening wordt ontvangen.


Je hebt altijd inzicht in het overzicht van je rekening en de transacties die er hebben plaatsgevonden. Met een Visa World Card Business is het eveneens mogelijk om inzage te hebben in de bedrijfsbestedingen die er met de kaart zijn gedaan. Je kunt checken wat het resterende bestedingslimiet is. Bij vrijwel alle aankopen die via de creditcard worden gedaan geldt een verzekeringstermijn van 180 dagen. Dit betekent onder meer dat je als het ware met een aanvullende verzekering op reis gaat. Visa World Card Business is volgens het bedrijf extra veilig. Dit komt mede door een fraudepreventieservice van 24 uur en zeven dagen in de week.


Wat zijn de klantervaringen bij ICS?


Ben je al klant bij ICS? We zijn ontzettend benieuwd naar je ervaringen bij deze creditcard maatschappij? Heb jij een Visa World Card Business via ICS? Hoe lang gebruik je deze kaart al? Hoe zijn je ervaringen met de Visa World Card Business? Heb je er altijd probleemloos mee kunnen betalen? Had je echt de Visa World Card Business en niet de Business Gold kaart?


Zou je andere mensen aanbevelen om een Visa World Card Business te bestellen? Jouw mening heeft enorm veel waarde. Door je visie te delen met NederlandReview help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Door jou besluiten mensen of ze wel of niet in zee gaan met ICS. Onafhankelijke en objectieve bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Credit card

Sturen een boete als je iets te laat bent met betalen, alleen omdat ze geen schiftelijke rekeningoverzichten sturen. Voor een bedrag van 22 euro krijg je een brief van ABC, een boete van 5 euro en een kaart blokkering. Direkt opzeggen !!!

L

Lucien Laseur

09-09-2020

0forum