NederlandReview

  Ervaringen Allopark

  Je auto parkeren bij een luchthaven is niet goedkoop. Je betaalt eigenlijk alleen om je auto dagen stil te laten staan. Allopark wil reizigers daarom helpen. Ze kunnen je geen gratis parkeerplek aanbieden, maar geven je wel de mogelijkheid om de goedkoopste parkeerplek te vinden. Je kunt bij Allopark eenvoudig de prijzen van verschillende parkeerplekken rondom de luchthaven vergelijken, zodat je nooit te veel betaalt. Moet jij vaak voor zaken op reis en wil je Allopark graag uitproberen? Neem dan eerst een kijkje bij de reviews van anderen die de vergelijker al gebruiken. Is Allopark namelijk wel betrouwbaar? Dat ontdek je op NederlandReview.

  Over Allopark

  Eigenlijk is het idee achter Allopark heel simpel, maar wel heel slim. Een online vergelijker voor parkeerplekken bij verschillende luchthavens. De wereld is door het reizen met vliegtuigen een stuk kleiner geworden. We kunnen overal heen en vliegtickets worden steeds goedkoper. Sommigen vliegen bijna elke week wel op en neer naar Londen voor werk en anderen gaan spontaan een weekendje naar Parijs om vakantie te vieren. We vliegen steeds meer en hebben daarom een parkeerplek nodig voor onze auto. Allopark zag hoe populair vliegreizen werden en heeft hier slim op ingespeeld.


  Voor een parkeerplek bij de luchthaven van Charleroi hoef je niet verder te zoeken.

  Parkeren in 3 stappen met Allopark

  1. Kies jouw luchthaven: Je kunt met Allopark parkeerplekken bij de luchthavens in Frankrijk, België, Italië, Zwitserland en Nederland vergelijken.
  2. Kies de datum: Nadat je de luchthaven gekozen hebt, heeft Allopark de data van je reis nodig. Vul in wanneer je de auto komt brengen en wanneer je de auto weer op komt halen.
  3. Boek jouw parkeerplek: Je krijgt nu een lijst met alle parkeerplekken. Je kunt hier een plek kiezen aan de hand van de prijs of de afstand tot de luchthaven.

  Diensten Allopark

  Met de vergelijker van Allopark vind je altijd een goedkope parkeerplek in de buurt van jouw luchthaven. Ze hebben echter nog meer diensten voor hun gebruikers. Het vergelijken wordt nu nog makkelijker met de App voor Android en Apple. Je kunt ook gratis gebruikmaken van chauffeurs en pendeldiensten. Je betaalt ook altijd veilig met Visa, Bancontact, MisterCash, iDeal, MasterCard, Maestro, sofort of PayPal.

  Klachten Allopark

  Neem bij problemen altijd eerst contact op met de klantenservice van Allopark voordat je een review schrijft. De klantenservice kan je klacht misschien oplossen. Op de website vind je het telefoonnummer van Allopark. Je kunt dan direct met een medewerker spreken. Je kunt echter ook contact opnemen via de Social Media van Allopark. Neem daarom een kijkje op Facebook en Twitter.

  Jouw ervaringen met Allopark

  Gebruik jij altijd eerst de prijsvergelijker voordat je op reis gaat? En heb jij al veel geld bespaard door Allopark? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de vergelijker. Is de dienst betrouwbaar? Vind je altijd de goedkoopste parkeerplekken? En kun je de klantenservice altijd bereiken? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten. Anderen horen graag van je!

  Kun je bij alle luchthavens goedkoop parkeren? Krijg je de beste plek? En is de de dienst betrouwbaar? Lees hier reviews en ervaringen over Allopark.

  Allopark
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

  2.6
  14% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.8
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2.8
  Leveren
  rating
  2.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Parkeerspot

  Trap er niet in, waardeloos bedrijf, annuleren gaat niet want dan geven ze aan dat er geen verzekering is afgesloten, die bieden ze namelijk niet eens aan.... geld kwijt en geen parkeerplaats!

  Door: Ronald 04-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niets moet alles kan

  Parking besteld en betaald echter nooit kunnen parkeren...
  Veel bla bla meer nooit geld teruggekregen.
  Zeker geen aanrader

  Door: Fangio vandoorne 27-01-2020
  Marien 29-04-2020

  Nou, wij hadden geannuleerd (coronagedoe) geen mail bevestiging. In goed vertrouwen afgewacht. De NL en BE contactnummers zijn buiten gebruik.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Parkeerplaats 1X nooit meer

  Een keer en nooit meer. Op de heen weg receptie gesloten niemand aanwezig. Eindelijk komt busje aan. En wat denk je hij is ook de receptionist. Hij neemt plaats achter de counter en registreert voor alle klanten die inmiddels aan zijn gekomen de voertuigen. Ik stress natuurlijk denk ik mis m’n vlucht had niet gerekend op een extra uur om parkeren te regelen. Laat mij nog eens extra €2 aftikken (luchthavenbelasting). En daarna scheuren naar de airport omdat er nog meer mensen staan. Terug weg vergelijkbare S....t serves. EenX nooit meer.

  Door: Fouad 27-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Parking bij Zaventem

  Via Allopark een reservering geplaatst. De Parking stuurde een mail dat het was volgeboekt, dus werd mijn parking geannuleerd. Ik zou het geld terugontvangen. Nooit gebeurd. Zowel Allopark als de Parking zelf gecontacteerd, maar geen enkel bericht terug ontvangen. Maar, Karma is een bitch... Ze zullen er op een of andere manier voor boeten.

  Door: Ilan 09-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Parking bij Zaventem

  Zeer slecht bedrijf. Had parking geboekt en geannuleerd omdat reviews van parking slecht waren. Andere parking geboekt maar heb míjn geld van eerste niet geretourneerd gekregen omdat ik geen annuleringsverzekering had afgesloten. Vervolgens wel andere parking via Allopark geboekt maar dat was even dramatisch. Had voor 80 euro voor 6 dagen beter nabij Zaventem kunnen parkeren. Niet boeken!!!!

  Door: Maria Vanderbooren-Bouts 30-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Reservering parkeerplaats kort bij Zaventem.

  20/08/2019 - Op internet gezocht naar betrouwbare en overdekte parkeerplaats op enkele minuten van de vlieghaven. 's Morgens aangekomen bij een gesloten garagepoort waar wij in eerste instantie van dachten dat we verkeerd waren. Poort dan zelf maar open gedaan door op een knop te drukken die de poort elektrisch opende. Binnengereden en gelijk aangesproken in gebrekkig Nederlands dat er geen plaats meer was in de aangegeven parking in de Avenue de Vilvorde. Zij konden wel mijn auto dubbel parkeren ergens in het gebouw maar dan moest ik de sleutel afgeven, een formule waar ik niet voor gekozen had. Als ik dit niet goed vond moest ik mijn koffers en mijn partner alvast laten instappen in het taxibusje dat mij zou voorrijden naar een parking van een bevriende parking uitbater: de Times parking, eveneens in Vilvoorde. In een desolate buurt kon ik mijn auto parkeren in een eveneens overbezette parking (je kon amper passeren en ik moest zeer voorzichtig laveren tussen de dubbel en trippel geparkeerde voertuigen om er geen enkele te beschadigen) om dat ene vrije plekje dat er nog beschikbaar was te kunnen bereiken. De auto stond dan niet overdekt maar ik had tenminste mijn sleutels én autopapieren nog zelf in mijn bezit. De chauffeur heeft ons dan binnen de kortste tijd netjes afgezet aan de vlieghaven, maar ik had het er toch moeilijk mee dat de gemaakte afspraak niet was nagekomen wegens overboeking. Als ik de andere reviews lees is dit blijkbaar dagelijkse kost en eigen aan de manier van werken van Allopark.
  In het terugkomen was het nog veel erger, zoals afgesproken direct gebeld als we uit het vliegtuig waren gestapt, de man kon geen Nederlands, de conversatie moest in het Engels gevoerd worden. Zoals afgesproken was het verzamelpunt op niveau 0, aan de letter C. Daar aangekomen stonden er nog minstens andere 25 andere mensen te wachten op de taxi die blijkbaar alle parkings moest aandoen (intussen was het middernacht voorbij). Het eerste busje dat eraan kwam werd als het ware bestormd, want iedereen wil mee met dat busje. Er werd beloofd dat er andere busjes aankwamen maar dat ging blijkbaar niet zo vlot. Intussen staat iedereen zich op te winden en gaat met in discussie met de chauffeur waardoor de wachttijden alleen maar oplopen. Meer en meer passagiers kwamen afgezakt naar de opstapplaats. Bij aankomst van het 3de busje (45 minuten later) zijn we erin geslaagd in het busje te springen anders hadden we er een uur later nog gestaan en konden we vertrekken. Natuurlijk werd onze parking als laatste aangereden nadat wij eerst 8 andere passagiers her en der hadden afgezet. Volgens mij mogen er met zo'n busje maar maximaal 9 personen en chauffeur rijden, bij ons waren het er 10 + chauffeur. Je reclameert niet want je wil naar huis. Aan gekomen op de Times parking werd de poort open gedaan door een man die er net voordien kwam aangereden. We konden op zoek gaan naar onze auto op de nog steeds overbezette parking, die totaal onverlicht was. Stapsgewijs en zeer voorzichtig naar buiten gelaveerd, eindelijk op weg naar je veilige thuis. Als je je vakantiegevoel direct na aankomst van je vlucht wil kwijtspelen dan is dit zeker een aanrader !

  Door: Steven DIERCKX 20-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Lux

  Ce sont des criminels qui prennent votre argent sans service car vous payez en avance , et vous ne recuperez jamais l'argent. Ne répondent pas aux mails.
  Navette sale et sans mesure de securité necessaire ...

  Door: G 09-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Smerige oplichters

  Oplichters, nooit geen zaken mee doen. Zijn. telefonisch niet eens bereikbaar. Schrijven geld van je rekening en daarna hoor je er niks meer van. Nooit boeken bij Allopark!!!

  Door: Marianne 29-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Onbetrouwbaar

  Deze partij is heel onbetrouwbaar! Niet boeken. We hebben niet kunnen parkeren omdat onze reis ongeboekt was en hebben keurig op tijd geannuleerd. Ze hebben ins netjes bevestigd dat het geld teruggestort zou worden. Na 3 weken kregen we 6 euro overgemaakt. Toen we vervolgens vroegen waar de rest was, gaven ze aan dat er sprake was van een vergissing en restant zou overgemaakt worden. Inmiddels 6 keer een reminder gestuurd, maar ze komen hun verplichting niet na.

  Door: Anouk 25-04-2019
  Ilan 09-10-2019

  Ik ben verbaasd dat jullie nog iets hebben ontvangen op jullie rekening. Ik heb geen enkele reactie ontvangen, na meerdere mails. Grootste oplichters ooit!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  NOOIT MEER

  Hebben om 23.45 gebeld voor de shuttle , zou er over enkele min.zijn
  na een uur en vier telefoontjes nog niemand te zien , om 1 uur nachts
  stond er plots iemand te wachten op de superparking , werd later parking nr 15 , wij en ook niemand kende deze parking , hebben die kerel gevraagd om nr de uitgang te komen waar wij stonden, verstond hij niet , sprak beetje frans maar meer Turks of Marokkaans , uiteindelijk na twee uren , op onze kosten (36€) met een taxi nr onze auto gereden ,,, EN DE KLANTENSERVICE OF HET HOOFDKANTOOR ,,,,,???? WAAR VIND IK JULLIE TELNR.IK ZOU DIT GRAAG MET JULLIE BESPREKEN EN VERGOED WORDEN VOOE DE TAXI …...

  Door: lucienne bergmans 29-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  waardeloos

  Klote, klote en nog eens klote, bezin voor u begin,

  Door: de Bruin 23-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Nooit meer allopark

  Onbetrouwbaar, komen afspraken niet na, laten je uren staan op de luchthaven en komen je vervolgens niet ophalen parking een en al een puinzooi, is onverlicht en onbeveiligd. kortom een traumatische ervaring.

  Door: van Duffelen 23-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Allopark - slechte service!! niet boeken bij Allopark

  Wij hebben geboekt bij Allopark voor 2 auto's. Op de dag van de aankomst was Allopark onvindbaar en ze waren niet eens telefonisch bereikbaar. We hebben ondanks het feit dat we hebben betaald niet kunnen parkeren bij Allopark en NIET eens het geld teruggekregen!

  Door: Surlaram 29-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  oplichters ook na vriendelijk aanbod: mijden

  eerst een incorrect adres op Google Maps, dan een incorrect adres (via Google Maps) op bevestiging, veel tijd verloren met niet eens vinden, telefoon neemt ook niet op, heb dus dure parking op vliegveld moeten nemen

  vraag ik om credit op een volgende keer (toch aardig van mij) is het: jammer, u had geen annuleringsverzekering afgesloten dus we kunnen niets doen

  hilarisch slecht, 1000 procent mijden

  Door: samuele pitzalis 19-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Allopark

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Allopark een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 14 ervaringen geplaatst over Allopark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 14% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Allopark actief?

  Allopark is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector (Vliegveld) Parkeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Allopark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.