NederlandReview

  Ervaringen Allopark

  Je auto parkeren bij een luchthaven is niet goedkoop. Je betaalt eigenlijk alleen om je auto dagen stil te laten staan. Allopark wil reizigers daarom helpen. Ze kunnen je geen gratis parkeerplek aanbieden, maar geven je wel de mogelijkheid om de goedkoopste parkeerplek te vinden. Je kunt bij Allopark eenvoudig de prijzen van verschillende parkeerplekken rondom de luchthaven vergelijken, zodat je nooit te veel betaalt. Moet jij vaak voor zaken op reis en wil je Allopark graag uitproberen? Neem dan eerst een kijkje bij de reviews van anderen die de vergelijker al gebruiken. Is Allopark namelijk wel betrouwbaar? Dat ontdek je op NederlandReview.

  Over Allopark

  Eigenlijk is het idee achter Allopark heel simpel, maar wel heel slim. Een online vergelijker voor parkeerplekken bij verschillende luchthavens. De wereld is door het reizen met vliegtuigen een stuk kleiner geworden. We kunnen overal heen en vliegtickets worden steeds goedkoper. Sommigen vliegen bijna elke week wel op en neer naar Londen voor werk en anderen gaan spontaan een weekendje naar Parijs om vakantie te vieren. We vliegen steeds meer en hebben daarom een parkeerplek nodig voor onze auto. Allopark zag hoe populair vliegreizen werden en heeft hier slim op ingespeeld.


  Voor een parkeerplek bij de luchthaven van Charleroi hoef je niet verder te zoeken.

  Parkeren in 3 stappen met Allopark

  1. Kies jouw luchthaven: Je kunt met Allopark parkeerplekken bij de luchthavens in Frankrijk, België, Italië, Zwitserland en Nederland vergelijken.
  2. Kies de datum: Nadat je de luchthaven gekozen hebt, heeft Allopark de data van je reis nodig. Vul in wanneer je de auto komt brengen en wanneer je de auto weer op komt halen.
  3. Boek jouw parkeerplek: Je krijgt nu een lijst met alle parkeerplekken. Je kunt hier een plek kiezen aan de hand van de prijs of de afstand tot de luchthaven.

  Diensten Allopark

  Met de vergelijker van Allopark vind je altijd een goedkope parkeerplek in de buurt van jouw luchthaven. Ze hebben echter nog meer diensten voor hun gebruikers. Het vergelijken wordt nu nog makkelijker met de App voor Android en Apple. Je kunt ook gratis gebruikmaken van chauffeurs en pendeldiensten. Je betaalt ook altijd veilig met Visa, Bancontact, MisterCash, iDeal, MasterCard, Maestro, sofort of PayPal.

  Klachten Allopark

  Neem bij problemen altijd eerst contact op met de klantenservice van Allopark voordat je een review schrijft. De klantenservice kan je klacht misschien oplossen. Op de website vind je het telefoonnummer van Allopark. Je kunt dan direct met een medewerker spreken. Je kunt echter ook contact opnemen via de Social Media van Allopark. Neem daarom een kijkje op Facebook en Twitter.

  Jouw ervaringen met Allopark

  Gebruik jij altijd eerst de prijsvergelijker voordat je op reis gaat? En heb jij al veel geld bespaard door Allopark? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de vergelijker. Is de dienst betrouwbaar? Vind je altijd de goedkoopste parkeerplekken? En kun je de klantenservice altijd bereiken? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten. Anderen horen graag van je!

  Kun je bij alle luchthavens goedkoop parkeren? Krijg je de beste plek? En is de de dienst betrouwbaar? Lees hier reviews en ervaringen over Allopark.

  Allopark
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  3
  14% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4,6

  Service

  2

  Prijs

  3,4

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Smerige oplichters

  Oplichters, nooit geen zaken mee doen. Zijn. telefonisch niet eens bereikbaar. Schrijven geld van je rekening en daarna hoor je er niks meer van. Nooit boeken bij Allopark!!!

  Door: Marianne29-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Onbetrouwbaar

  Deze partij is heel onbetrouwbaar! Niet boeken. We hebben niet kunnen parkeren omdat onze reis ongeboekt was en hebben keurig op tijd geannuleerd. Ze hebben ins netjes bevestigd dat het geld teruggestort zou worden. Na 3 weken kregen we 6 euro overgemaakt. Toen we vervolgens vroegen waar de rest was, gaven ze aan dat er sprake was van een vergissing en restant zou overgemaakt worden. Inmiddels 6 keer een reminder gestuurd, maar ze komen hun verplichting niet na.

  Door: Anouk25-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  NOOIT MEER

  Hebben om 23.45 gebeld voor de shuttle , zou er over enkele min.zijn
  na een uur en vier telefoontjes nog niemand te zien , om 1 uur nachts
  stond er plots iemand te wachten op de superparking , werd later parking nr 15 , wij en ook niemand kende deze parking , hebben die kerel gevraagd om nr de uitgang te komen waar wij stonden, verstond hij niet , sprak beetje frans maar meer Turks of Marokkaans , uiteindelijk na twee uren , op onze kosten (36€) met een taxi nr onze auto gereden ,,, EN DE KLANTENSERVICE OF HET HOOFDKANTOOR ,,,,,???? WAAR VIND IK JULLIE TELNR.IK ZOU DIT GRAAG MET JULLIE BESPREKEN EN VERGOED WORDEN VOOE DE TAXI …...

  Door: lucienne bergmans29-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  waardeloos

  Klote, klote en nog eens klote, bezin voor u begin,

  Door: de Bruin23-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Nooit meer allopark

  Onbetrouwbaar, komen afspraken niet na, laten je uren staan op de luchthaven en komen je vervolgens niet ophalen parking een en al een puinzooi, is onverlicht en onbeveiligd. kortom een traumatische ervaring.

  Door: van Duffelen23-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Allopark - slechte service!! niet boeken bij Allopark

  Wij hebben geboekt bij Allopark voor 2 auto's. Op de dag van de aankomst was Allopark onvindbaar en ze waren niet eens telefonisch bereikbaar. We hebben ondanks het feit dat we hebben betaald niet kunnen parkeren bij Allopark en NIET eens het geld teruggekregen!

  Door: Surlaram29-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  oplichters ook na vriendelijk aanbod: mijden

  eerst een incorrect adres op Google Maps, dan een incorrect adres (via Google Maps) op bevestiging, veel tijd verloren met niet eens vinden, telefoon neemt ook niet op, heb dus dure parking op vliegveld moeten nemen

  vraag ik om credit op een volgende keer (toch aardig van mij) is het: jammer, u had geen annuleringsverzekering afgesloten dus we kunnen niets doen

  hilarisch slecht, 1000 procent mijden

  Door: samuele pitzalis19-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Schrijf zelf een review over Allopark

  Uw beoordeling