ICS MasterCard Business

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ICS MasterCard Business

Met de groeiende globalisatie en het ontstaan van internationale markten worden bedrijven steeds meer uitgedaagd om buiten de eigen grenzen zaken te doen. Dit betekent veel zakenreisjes, maar vooral veel netwerken! Mensen ontmoeten en zakenlunches zijn hierbij essentieel, maar wel op kosten van de baas natuurlijk. Hoe zijn al die uitgaven in binnen- en buitenland van bedrijven echter te controleren? MasterCard Business biedt de oplossing. Alle uitgaven van medewerkers worden samengebracht. Op de website van MasterCard Business is meer informatie te vinden over de zakelijke creditcard, maar iedereen die meer wilt weten over de ervaringen van klanten van MasterCard Business, kunnen op NederlandReview recensies vinden. 


Over MasterCard Business

De MasterCard Business is onderdeel van de International Card Services BV in Nederland. ICS heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het uitgeven, controleren en promoten van creditcards van MasterCard. Sinds 2012 hebben ze hier zakelijke creditcards aan toegevoegd. De MasterCard Business focust zich op de wensen van medewerkers en bedrijven. Alle bedrijfsuitgaven van medewerkers kunnen aan de MasterCard Business worden gekoppeld om zo de financiële administratie te verbeteren. Deze creditcards kunnen gebruikt worden door multinationals, maar ook de zzp’er kan profiteren van de zakelijke MasterCard. De zakelijke MasterCard creëert een duidelijk overzicht van alle bedrijfsuitgave en maakt de financiële administratie een stuk overzichtelijker.
Diensten MasterCard Business

De MasterCard Business heeft voor bedrijven vele voordelen. Of het nu gaat om online aankopen van kantoorartikelen of aankopen op reis. De MasterCard heeft betaalgemak overal ter wereld; kan op 35 miljoen locaties wereldwijd gebruikt worden; verzekert alle aankopen tot 180 dagen na aankoop tegen verlies, diefstal en beschadigingen; biedt de mogelijkheid de uitgave van de creditcard af te stellen op het financiële beleidsplan van het bedrijf; is altijd veilig en maakt een duidelijk online overzicht dat altijd toegankelijk is. De creditcard heeft een standaard 2.500,- limiet, maar op aanvraag kan dit nog verhoogd worden. Er wordt 25,- cadeaugegeven aan bedrijven die er nu voor kiezen een MasterCard Business aan te vragen. 


Meer vragen of klachten over de MasterCard Business?

Op de website zijn alle contactgegevens van ICS te vinden. Je kunt terecht voor vragen over de zakelijke MasterCard, maar ook voor hulp bij het aanvragen van de creditcard of voor klachten. Er is een online vragenformulier maar ook telefonisch, per post en per e-mail is het bedrijf bereikbaar. Houdt er echter wel rekening mee dat het postadres en het bezoekadres verschillen. Voor verlies of diefstal van de kaart kan 7 dagen per week 24 uur per dag gebeld worden naar 020-6 600 611. 


Gebruik jij MasterCard Business?

Andere geïnteresseerden horen graag wat jouw mening is van MasterCard Business, zodat zij de beste keuze kunnen maken. Schrijf een review over jouw ervaringen en laat ons alle positieve en negatieve kanten horen van de zakelijke creditcard van MasterCard. Jullie beoordelingen kunnen nieuwe klanten helpen. Vertel hen hoe MasterCard Business heeft geholpen. Maar laat ook weten wat beter kan.


Op zoek naar een zakelijke creditcard voor je bedrijf? Misschien is MasterCard Business jouw oplossing! Hier vertellen klanten over hun ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)