NederlandReview

  Ervaringen ICS MasterCard Business

  Met de groeiende globalisatie en het ontstaan van internationale markten worden bedrijven steeds meer uitgedaagd om buiten de eigen grenzen zaken te doen. Dit betekent veel zakenreisjes, maar vooral veel netwerken! Mensen ontmoeten en zakenlunches zijn hierbij essentieel, maar wel op kosten van de baas natuurlijk. Hoe zijn al die uitgaven in binnen- en buitenland van bedrijven echter te controleren? MasterCard Business biedt de oplossing. Alle uitgaven van medewerkers worden samengebracht. Op de website van MasterCard Business is meer informatie te vinden over de zakelijke creditcard, maar iedereen die meer wilt weten over de ervaringen van klanten van MasterCard Business, kunnen op NederlandReview recensies vinden.

  Over MasterCard Business

  De MasterCard Business is onderdeel van de International Card Services BV in Nederland. ICS heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het uitgeven, controleren en promoten van creditcards van MasterCard. Sinds 2012 hebben ze hier zakelijke creditcards aan toegevoegd. De MasterCard Business focust zich op de wensen van medewerkers en bedrijven. Alle bedrijfsuitgaven van medewerkers kunnen aan de MasterCard Business worden gekoppeld om zo de financiële administratie te verbeteren. Deze creditcards kunnen gebruikt worden door multinationals, maar ook de zzp’er kan profiteren van de zakelijke MasterCard. De zakelijke MasterCard creëert een duidelijk overzicht van alle bedrijfsuitgave en maakt de financiële administratie een stuk overzichtelijker.


  Luister naar het verhaal van Diana en leer meer over MasterCard Business.

  Diensten MasterCard Business

  De MasterCard Business heeft voor bedrijven vele voordelen. Of het nu gaat om online aankopen van kantoorartikelen of aankopen op reis. De MasterCard heeft betaalgemak overal ter wereld; kan op 35 miljoen locaties wereldwijd gebruikt worden; verzekert alle aankopen tot 180 dagen na aankoop tegen verlies, diefstal en beschadigingen; biedt de mogelijkheid de uitgave van de creditcard af te stellen op het financiële beleidsplan van het bedrijf; is altijd veilig en maakt een duidelijk online overzicht dat altijd toegankelijk is. De creditcard heeft een standaard 2.500,- limiet, maar op aanvraag kan dit nog verhoogd worden. Er wordt 25,- cadeaugegeven aan bedrijven die er nu voor kiezen een MasterCard Business aan te vragen.

  Meer vragen of klachten over de MasterCard Business?

  Op de website zijn alle contactgegevens van ICS te vinden. Je kunt terecht voor vragen over de zakelijke MasterCard, maar ook voor hulp bij het aanvragen van de creditcard of voor klachten. Er is een online vragenformulier maar ook telefonisch, per post en per e-mail is het bedrijf bereikbaar. Houdt er echter wel rekening mee dat het postadres en het bezoekadres verschillen. Voor verlies of diefstal van de kaart kan 7 dagen per week 24 uur per dag gebeld worden naar 020-6 600 611.

  Gebruik jij MasterCard Business?

  Andere geïnteresseerden horen graag wat jouw mening is van MasterCard Business, zodat zij de beste keuze kunnen maken. Schrijf een review over jouw ervaringen en laat ons alle positieve en negatieve kanten horen van de zakelijke creditcard van MasterCard. Jullie beoordelingen kunnen nieuwe klanten helpen. Vertel hen hoe MasterCard Business heeft geholpen. Maar laat ook weten wat beter kan.

  Op zoek naar een zakelijke creditcard voor je bedrijf? Misschien is MasterCard Business jouw oplossing! Hier vertellen klanten over hun ervaringen.

  ICS MasterCard Business
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

  Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

  Hallo iedereen, ik ben Maureen Josh uit Oregon, VS, ik wil deze geweldige getuigenis delen over hoe ik mijn lening kreeg van PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD toen mijn bedrijf ten einde was en ik ons ​​huis verloor toen ik niet kon betalen mijn bank niet meer, nadat ik werd geweigerd door verschillende financiële bedrijven, mijn bank en een andere kredietvereniging die ik bezocht.

  Mijn kinderen werden door de pleeggezinnen meegenomen, ik was helemaal alleen op straat. Tot een dag liep ik schandelijk een oude schoolvriend in die me voorstelde aan PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD. In het begin vertelde ik hem dat ik niet klaar ben om het risico te nemen om online een lening aan te vragen, maar hij verzekerde me dat ik mijn lening van hen zal ontvangen.

  Bij een tweede gedachte, als gevolg van mijn dakloosheid nam ik een proef en vroeg om een ​​lening, gelukkig ontving ik een lening van $ 800.000,00 van (potcoltd@pacific-ocean.com & pacificoceanx@gmail.com). Ben blij dat ik het risico heb genomen en toegepast. Mijn kinderen zijn teruggegeven en nu bezit ik een eigen huis en een bedrijf. Alle dank gaat uit naar PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD voor het geven van een betekenis aan mijn leven toen ik alle hoop had verloren. Moge God lof zijn

  Door: Maureen13-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over ICS MasterCard Business

  Uw beoordeling