AB Car Rental Bonaire

6.8

Bestellen

6.8

Service

6.8

Prijs

6.8

Levering

60%

Zou hier weer kopen

AB Car Rental Bonaire

Als je naar Bonaire gaat dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk van het eiland zien. Het is daarom zeer handig om dan zelf een auto tot je beschikking te hebben. Helemaal als je daar wilt gaan duiken, dan heb je een auto nodig die daar specifiek geschikt voor is. Voor deze autoverhuur kun je terecht bij AB Car Rental Bonaire. Wat de ervaringen van andere vakantiegangers die je voorgingen zijn met dit bedrijf kun je hier lezen.


Over AB Car Rental Bonaire

Het bedrijf AB Car Rental Bonaire bestaat al ruim 30 jaar en staat op Bonaire bekend bij de hotels, resorts, touroperators en duikscholen om haar goedkope tarieven voor autoverhuur, maar ook om de hoge kwaliteit en de goede service. Zij bieden een grote selectie auto’s aan in hun wagenpark, van pick up trucks tot SUV’s, gezins- en economy auto’s, etc. Het wagenpark wordt op regelmatige basis onderhouden en ze worden vóór iedere huurperiode grondig en professioneel gereinigd. Op hun eigen website en hun Facebookpagina kun je altijd de laatste aanbiedingen en eventuele actiekortingen vinden.
Diensten

Wanneer je naar Bonaire gaat als vakantiebestemming kun je op de website van AB Car Rental Bonaire zelf heel eenvoudig een auto reserveren. Je kiest eerst onder het kopje ‘Huurauto’s’ de soort auto uit die je wilt reserveren. Bij sommige auto’s staat het woord ‘Dive’ bij de beschrijving wat betekent dat deze auto vooral voor duikers geschikt is. Onder het kopje ‘Tarieven’ staat wat de verschillende auto’s kosten per dag. Deze kosten worden uitgedrukt in US Dollars en zijn inclusief een onbeperkt aantal kilometers en een gratis taxi- en bagageservice van en naar het vliegveld. De huurprijzen zijn exclusief 6% omzetbelasting en $ 4,- per dag voor lokale belasting. Wanneer je kiest voor het AB Full Coverage Plan, profiteer je bovendien van een volledige dekking in het geval van schade door een ongeval of diefstal, gratis extra bestuurder(s) en kinderzitje, € 0,00 eigen risico en een gratis 24/7 wegenwachtservice. Deze wegenwachtservice verwisselt of repareert zonodig ook gratis een lekke band.  


Goed om te weten

Als je bij AB Car Rental Bonaire een auto wilt huren moet je minimaal 23 jaar oud zijn, minimaal één jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en een creditcard (Visa of Mastercard) hebben. Bovendien moet je minstens één dag van tevoren een auto reserveren. De minimale periode voor het reserveren van een auto is twee dagen. Na de bevestiging van je reservering brengen ze meteen het volledige bedrag voor huur en extra’s in rekening.


AB Car Rental en AB-Dive

Bij AB Car Rental Bonaire kun je in combinatie met AB-Dive de autohuur combineren met het huren van duikapparatuur. Daarbij krijg je de optie om gratis te kiezen tussen lucht en Nitrox, je kunt zo vaak als je wilt van type duikfles wisselen. Voor meer informatie over deze Unlimited-Air of Drive-and-Dive pakketten kun je de website van AB-Dive bezoeken.


Klachten

Je kunt bij vragen of problemen telefonisch of via e-mail contact opnemen met AB Car Rental Bonaire. Als je een klacht hebt dan kun je deze schriftelijk indienen, vermeld hierbij je reserveringsnummer en doe dit via info@ABcarrental.com. Zij komen zo snel mogelijk hierop terug.


Wat zijn jouw ervaringen met AB Car Rental Bonaire?

Ben jij al eens op Bonaire geweest en heb jij toen een auto bij hen gehuurd? Wat vond je van de prijs/kwaliteit verhouding en de service van het bedrijf? Deel deze mening hier op NederlandReview, dan zijn andere consumenten beter ingelicht voordat ze ook bij hen gaan reserveren.


Biedt AB Car Rental Bonaire een goede service bij de verhuur van hun auto’s? Of zijn de ervaringen met dit autoverhuurbedrijf helaas niet zo positief?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

huurauto

Ivm met de lockdown en het niet meer kunnen vliegen op Bonaire hebben wij de booking van onze huurauto geannuleerd. Het bedrijf heeft eenzijdig de algemene voorwaarden veranderd en besloten geen geld meer te retourneren. Wij hebben meerdere malen verzocht het geld terug te storten. Wij snappen dat het een aparte situatie is en hebben uiteindelijk voorgesteld om 50% terug te ontvangen en 50% in deposit te houden. Hier wilden ze niet in mee. Uiteindelijk reageren ze helemaal niet meer op mails.

R

Rick

22-05-2020

0

Suv

Corona virus = geen vakantie maar ook geld kwijt. Geen refund ! Wij kunnen niet op een latere datum komen ! Blijf aub correct en betaal het geld terug.

G

Geens Rene

19-03-2020

5

Goede service

Dit was de 2e keer dat wij hier een auto huurden. Niets mis mee, hadden een klein probleem, gingen naar service en werd gelijk opgelost . Volgende keer weer

Y

Yvonne Linnartz

03-02-2019

0

Ab carrental

Zeer goede service, zeer goed wagenpark, erg schoon, wij kiezen bij volgend bezoek weer voor ab!

H

Hoogland Vd Veen v Dijk

29-01-2019

0

Prima autoverhuurbedrijf

prima autoverhuur. Eenmaal aangekomen zelfs kleine upgrade gekregen naar een double cabin omdat onze auto er niet meer was.

M

Marja

04-01-2018

0