Parkmobile

2.5
2.9

Bestellen

2.1

Service

2.6

Prijs

2.5

Levering

10%

Zou hier weer kopen

Parkmobile

Parkmobile: dag parkeerboetes, lange rijen en teveel betalen. Je hebt er iets over gehoord, het gezien bij anderen of al ervaren: superhandig en snel parkeren met Parkmobile. Nieuwsgierig wat anderen over deze parkeerservice zeggen? Blijf dan even hangen.

Wat is Parkmobile?

Parkmobile maakt het mogelijk om 'digitaal' te parkeren. Je parkeert snel, makkelijk en veilig met je GPS-locatie. Geen tripjes meer naar de betaalautomaat, wachten in de rij voor een parkeerkaartje of betalen voor tijd die je niet geparkeerd staat. Er zijn ruim 170 steden aangesloten bij Parkmobile en meer dan 120 garages. Er is dus altijd een Parkmobile-parkeerplek bij jou in de buurt. Daar start je per app, sms of per telefoon je parkeeractie en als je weer weggaat stop je je parkeeractie weer via jouw favoriete methode.

Hoe werkt Parkmobile?

Je kunt met Parkmobile parkeren, en zo lange wachtrijen en boetes vermijden, via de parkeerapp, via sms of door te bellen. Als je met de app parkeert, dan start en stop je jouw parkeeractie via de app en betaal je aan het eind van de maand je parkeerkosten met een automatische incasso of met creditcard. De app is er voor iPhone, Android en Windows Phone. Je kunt ook per sms parkeren. Je start en stopt je parkeeractie dan door een sms te sturen naar het aangegeven nummer. Aan het einde van de maand worden je parkeerkosten afgerekend door middel van een automatische incasso of je creditcard. Wil je liever per telefoon starten en stoppen met parkeren? Dat kan door. Door te bellen naar het nummer van Parkmobile heb je dat zo voor elkaar. Afrekenen gebeurt op dezelfde manier als bij de app en sms.


Waar kan je Parkmobile gebruiken?

Parkmobile is te gebruiken in meer dan 170 steden en in meer dan 120 garages. Superhandig. Alles wat je nodig hebt is je telefoon en je kenteken. Nooit meer een boete omdat je te laat terug was bij de auto of wachten in de regen voor de parkeerautomaat. Je kunt met deze digitale parkeerapp parkeren op straat, parkeren in een garage, op exclusieve ParkBee locaties, achter slagbomen en zelfs slim en voordelig bij Schiphol Airport Amsterdam en Eindhoven Airport.

Contact met Parkmobile

Heb je een vraag over parkeren met Parkmobile, is er iets heel goed of juist iets minder gegaan of heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor Parkmobile? Dan kun je op verschillende manieren contact met ze opnemen. Stuur je bericht per mail naar de helpdesk, schrijf je ideeën op en verstuur ze met de post, of stuur een online post op de verschillende social media; onder andere Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Ervaringen met Parkmobile

Heb jij het gemak al ervaren van het parkeren met de app? En hoe bevalt parkeren per minuut je? Is het starten en stoppen van je parkeeractie echt zo makkelijk of vond jij het toch nog lastig? Dit zijn dingen die mensen willen weten voor ze gaan parkeren met Parkmobile. Heb jij een antwoord op deze vragen? Deel je mening over het 'nieuwe parkeren' met anderen en laat ze weten hoe dit bevalt!

Met Parkmobile kun je digitaal parkeren. Werkt dit? Is het veilig en betrouwbaar? Lees reviews en ervaringen van klanten die de app gebruiken!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (20)

Anderen bekeken ook