NederlandReview

  Ervaringen Vente-Exclusive

  Wanneer je van voordeel scoren houdt, en vooral voor merkartikelen kiest, dan kun je je bij Vente-Exclusive.com aanmelden zodat je op de hoogte wordt gehouden van hun dagelijkse flashverkopen. Je kunt dan profiteren van kortingen die zeer hoog oplopen. Lees hier hoe dit anderen bevalt en beslis of jij hier ook gebruik van wilt maken!

  Over Vente-Exclusive.com

  Vente-Exclusive.com is een marktleider in de Benelux op het gebied van online flashverkopen. Het is een private shopping community met meer dan vier miljoen leden die iedere dag nieuwe exclusieve aanbiedingen heeft op het gebied van lifestyle, fashion en travel. De artikelen worden aangeboden met kortingen tot 70%. De merken die het best verkopen zijn o.a. Marlies Dekkers, Desigual, Ray-Ban, etc. Het totaal aantal merken wat wordt aangeboden loopt op tot 800 stuks. Je kunt de online verkopen volgen op je desktop, laptop of via een gratis app op je Android of Apple apparaat.

  Ricky Martin - Vente Pa' Ca

  Diensten

  Allereerst schrijf je je in bij Vente-Exclusive.com, je kunt dit rechtstreeks doen, maar je kunt je bijvoorbeeld ook aanmelden met je Facebook account. Alleen als je lid bent van de community word je uitgenodigd voor de dagelijkse flashverkopen met hoge kortingen. Je ontvangt dan regelmatig een e-mail uitnodiging met een overzicht van het nieuwe aanbod. Deze acties worden daarnaast via Facebook en Twitter gecommuniceerd en kunnen ook via de speciale apps op de mobiele telefoon ingezien worden. De flashverkopen zijn drie tot vijf dagen geopend, tijdens deze dagen kun je gebruik maken van de scherpe prijs. Wanneer de verkoop sluit wordt jouw product besteld bij de leverancier die deze weer naar Vente-Exclusive.com verstuurd. Vervolgens sturen zij jouw aangekochte artikelen naar je toe. Bovendien kun je met het Loyalty programma voor iedere euro die je uitgeeft Vente-Exclusive.com punten sparen. Hiermee kun je bijvoorbeeld nog meer kortingen verdienen of een Early Acces krijgen bij de meest populaire flashverkopen en meer. Je vindt de flashverkopen verdeeld over een paar categorieën namelijk: dames, heren, kids, lifestyle en reizen. Je kunt je bestelling betalen via creditcard zoals Visa, Master Card of American Express. Daarnaast kun je ook betalen via iDeal of PayPal. De verzending van een eerste bestelling is gratis, normaalgesproken bedragen de verzendkosten € 5,95.

  Klachten

  Je hebt altijd 14 dagen de tijd om een geleverd artikel retour te sturen als je van de koop af wilt zien. Ruilen is niet mogelijk omdat Vente-Exclusive.com niet zelf de over de voorraad van de artikelen beschikt. Wanneer je een klacht hebt dan kunt je ze op verschillende manieren benaderen. Dit kan via de Live Chat iedere werkdag tussen 09.00 en 18.00 uur. Via de Help en Contact knop kun je ook een bericht achterlaten, zij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Kom je er samen niet uit, dan kun je je klacht ook indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel of via het Europese ODR platform.

  Wat is jouw ervaring?

  Vertel hier over jouw ervaringen met Vente-Exclusive.com. Kun je bij hen nog echt voordeel scoren of valt dit in de praktijk toch tegen? Alle meningen zijn welkom op NederlandReview!

  Wat zijn de ervaringen met Vente-Exclusive.com? Zijn de prijzen echt scherp en wordt je niet lastig gevallen met acties waar je niet om gevraagd hebt?

  Vente-Exclusive
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vente-Exclusive

  Uw beoordeling

  Kleding

  Slecht bedrijf, zeer slecht zodra er problemen zijn geven ze niet thuis. Enkel via mail te bereiken waarop geen reactie komt

  Door: Lindsey08-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Leuke site, vriendelijke service.

  Als je op zoek bent naar een website waar je voor sterk gereduceerde prijzen mooie kleding kunt kopen, dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres. Ik heb me al een tijd geleden ingeschreven en regelmatig krijg ik een mail met scherpe aanbiedingen binnen. Soms dan kijk ik even en meestal zit er wat leuks bij. Soms (meestal als mijn salaris is gestort) bestel ik wat en dat wordt dan netjes geleverd. Onlangs ging er echter iets niet helemaal goed. Dat heb ik vervolgens teruggestuurd. Het duurde echter wel vrij lang voordat ik het geld weer op mijn rekening had staan. Vervolgens heb ik contact gehad met de klantenservice van Vente-Exclusive. Ik werd daar vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. INmiddels staat het geld op mijn rekening en ben ik weer helemaal blij. Dus: over het algemeen gaat alles goed, soms gaat er iets mis, maar dat wordt altijd naar volle tevredenheid opgelost. Als je dus op zoek bent naar goedkope merkkleding, schrijf je dan zeker in.

  Door: P. van der Honing29-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Vente-Exclusive een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Vente-Exclusive. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vente-Exclusive actief?

  Vente-Exclusive is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vente-Exclusive gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.