Marlies Dekkers

5.9
6.4

Bestellen

5

Service

6.1

Prijs

6.3

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Marlies Dekkers

Ongekend! Wat anderen zeggen over Marlies Dekkers! Het is goed om de meningen van anderen op onze site te lezen over dit bedrijf. Het is ongekend wat anderen zeggen en vinden! Het is ook heerlijk om te lezen wat ze zeggen! Eigenlijk is het altijd interessant om te ontdekken wat de grote massa nu eigenlijk van een onderneming of een bedrijf, zoals Marlies Dekkers vindt. Graag delen we de meningen met je en laten we je zien wat er allemaal kan bij dit bedrijf.  Heb jij ook een mening over hun? Laat die dan altijd achter op onze website. Ook over andere bedrijven mag je natuurlijk een mening achterlaten op NederlandReview.

Over Marlies Dekkers

Marlies Dekkers is een zeer bekende Nederlandse mode ontwerpster. Ze heeft niet alleen nationaal veel succes geboekt, maar ook internationaal volop aanzien met haar mooie lingerielijnen. Marlies Dekkers is de pioneer van de trend om van innerwear outerwaar te maken. Haar veelzijdigheid heeft, dat wel bewezen. Zowel in ons land alsd daarbuiten worden haar ontwerpen als trendsetters bestempeld. Ze zijn innovatief, baanbrekend en ook nog eens erg mooi. Ze heeft de hele lingeriewereld compleet veranderd en volop inspirerend designs weten te maken op basis van haar persoonlijke benadering. De ontwerpen zijn allemaal gebaseerd op de visie welke ij heeft op het leven. Ze wil vrouwen zelfvertrouwen geven!   

Er is meer! Natuurlijk zie je Marlies Dekkers ook op vele evenementen. Het kan gaan om een evenement in het Rijksmuseum tot deelname als dirigent van een bekende Nederlandse televisie show. Het is heerlijk om te zien hoe ze hiermee omgaat. Ook is er een speciaal Marlies Dekkers boek op de markt gekomen waar iedereen van kan genieten. Ze werkt ook volop samen met wereldmerken en weet op leuke en unieke manieren aandacht te krijgen voor haar werk.                 

Diensten van Marlies Dekkers

Ze ontwerpt en verkoopt haar eigen lingerielijn en kleding op haar website. Ook tref je het aan in vele top winkels over de hele wereld.

Klachten, tips en complimenten over Marlies Dekkers

Ben je ergens niet tevreden over? Of juist wel? Dan kun je altijd contact opnemen met de helpdesk van het bedrijf. Ze zullen je helpen om de problemen snel uit de wereld te krijgen. Natuurlijk ontvangen ze je complimenten en tips met open armen. Het is altijd heerlijk om feedback te krijgen van tevreden klanten. 

Heb jij ervaring met Marlies Dekkers? 

Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling op onze site over Marlies Dekkers. 

 

Wat anderen zeggen over Marlies Dekkers! Graag delen we de meningen met je en laten we je zien wat er allemaal kan bij dit bedrijf. Lees ze allemaal bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Anderen bekeken ook