NederlandReview

  Ervaringen Marlies Dekkers

  Ongekend! Wat anderen zeggen over Marlies Dekkers! Het is goed om de meningen van anderen op onze site te lezen over dit bedrijf. Het is ongekend wat anderen zeggen en vinden! Het is ook heerlijk om te lezen wat ze zeggen! Eigenlijk is het altijd interessant om te ontdekken wat de grote massa nu eigenlijk van een onderneming of een bedrijf, zoals Marlies Dekkers vindt. Graag delen we de meningen met je en laten we je zien wat er allemaal kan bij dit bedrijf. Heb jij ook een mening over hun? Laat die dan altijd achter op onze website. Ook over andere bedrijven mag je natuurlijk een mening achterlaten op NederlandReview.

  Over Marlies Dekkers

  Marlies Dekkers is een zeer bekende Nederlandse mode ontwerpster. Ze heeft niet alleen nationaal veel succes geboekt, maar ook internationaal volop aanzien met haar mooie lingerielijnen. Marlies Dekkers is de pioneer van de trend om van innerwear outerwaar te maken. Haar veelzijdigheid heeft, dat wel bewezen. Zowel in ons land alsd daarbuiten worden haar ontwerpen als trendsetters bestempeld. Ze zijn innovatief, baanbrekend en ook nog eens erg mooi. Ze heeft de hele lingeriewereld compleet veranderd en volop inspirerend designs weten te maken op basis van haar persoonlijke benadering. De ontwerpen zijn allemaal gebaseerd op de visie welke ij heeft op het leven. Ze wil vrouwen zelfvertrouwen geven!

  Er is meer! Natuurlijk zie je Marlies Dekkers ook op vele evenementen. Het kan gaan om een evenement in het Rijksmuseum tot deelname als dirigent van een bekende Nederlandse televisie show. Het is heerlijk om te zien hoe ze hiermee omgaat. Ook is er een speciaal Marlies Dekkers boek op de markt gekomen waar iedereen van kan genieten. Ze werkt ook volop samen met wereldmerken en weet op leuke en unieke manieren aandacht te krijgen voor haar werk.

  'Marlies Dekkers heeft (bh-)banden over de hele we - RTL BOULEVARD

  Diensten van Marlies Dekkers

  Ze ontwerpt en verkoopt haar eigen lingerielijn en kleding op haar website. Ook tref je het aan in vele top winkels over de hele wereld.

  Klachten, tips en complimenten over Marlies Dekkers

  Ben je ergens niet tevreden over? Of juist wel? Dan kun je altijd contact opnemen met de helpdesk van het bedrijf. Ze zullen je helpen om de problemen snel uit de wereld te krijgen. Natuurlijk ontvangen ze je complimenten en tips met open armen. Het is altijd heerlijk om feedback te krijgen van tevreden klanten.

  Heb jij ervaring met Marlies Dekkers?

  Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling op onze site over Marlies Dekkers.

  Wat anderen zeggen over Marlies Dekkers! Graag delen we de meningen met je en laten we je zien wat er allemaal kan bij dit bedrijf. Lees ze allemaal bij NederlandReview

  Marlies Dekkers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

  6
  53% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  6.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Marlies Dekkers

  Uw beoordeling

  update: wacht al zes weken op credit bedrag retourzending

  inmiddels kritiek bijstellen. na vorige post eindelijk telefonisch wel contact gekregen met service desk. oorzaak probleem werd direct vastgesteld en opgelost.... zo kan het blijkbaar dus ook. volgende dag stond credit bedrag wel op onze rekening. nog wel opmerking gemaakt op niet reageren op e-mails. ze konden alleen mijn laatste mail terug vinden?? en gaven geen antwoord op de vraag waarom hier niet op was gereageerd... dat is dan weer jammer. kreeg hierop nu wel reply dat retour was ontvangen en bedrag binnen 3 dagen zou worden terug gestort..... tja, waarom niet gelijk gewoon goed aanpakken, krijg je al die kritiek ook niet over je heen.

  Door: M de Kroon14-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Super service en advies!

  Had voor de eerste keer via webshop bh gekocht, hiervan waren de aanhechtingen niet helemaal goed afgewerkt. Mocht deze id winkel id Beerenstraat omruilen voor dezelfde maar heb een andere uitgekozen na supergoed advies van het personeel. Toch net even andere pasvorm en ondersteuning nodig!
  Ik ga voortaan gewoon in deze prachtige winkel kijken, passen en me laten adviseren. (Hoewel het een echt kado is als je de bestelling thuisgestuurd krijgt in de mooie verpakking.)
  Ben weer superblij met mijn aankoop en ga hier weer jaren van genieten!

  Door: José Sampimon09-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  ik wil geen andere bh's meer

  Het zijn gewoon hele goede bh's die ze verkopen bij Marlies Dekkers.
  Dat is gewoon heel belangrijk!

  Paar jaar geleden kocht ik mijn eerste 'Dekkers' en ik wil nou niet meer een ander merk.

  Dus ik heb er nu meerdere, voor dagelijks, voor sporten en voor sexy ;). Maar eigenlijk zijn ze allemaal mooi. En de pasvorm is altijd goed, bij mij in ieder geval wel!

  Ja ok, je kunt goedkopere bh's bij de HEMA kopen, maar dan zijn ze dus wel veel minder mooi en minder comfortabel.

  Door: MathildA16-07-2016
  sylvie 01-07-2017

  De BH's van de Hema zijn stukken beter en 10 keer goedkoper dan die van mevrouw Dekkers. Ik heb 8 BH's van mevrouw Dekkers en het zijn stuk voor stuk slappe vodden geworden. Na ongeveer 25 keer dragen en wassen is de rek uit de elastiekjes, de beugels poppen door de stof heen. Klachten worden niet serieus behandeld door de firma. Toen mevrouw haar faillissement aan zag komen is ze overgestapt op inferieure materialen. De klant heeft de prijs betaald. Nooit meer een BH van mevrouw.

  Mieke09-10-2018

  Ik koop al heel lang de B.H. 's van Marlies Dekkers en was daar tot nog toe erg tevreden over. Omdat er veel te doen is over de productie van kleding en goederen probeer ik zo bewust mogelijk mijn producten te kopen. Dus niet in "goedkope" landen geproduceerd. Toen ik er recent achter kwam dat Marlies het slechtst scoort wat betreft duurzaamheid en productie omdat er geen openheid van zaken wordt gegeven, viel mij dit vies tegen. Ik heb dit van de site Rank a Brand. Ik zal nu helaas op zoek moeten naar een ander merk, erg jammer!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  koningin van de bh's

  Marlies Dekkers is voor mij nog altijd de koningin van de bh's. Ze zijn gewoon altijd erg mooi en sexy. Heb meerdere paren inmiddels.

  Wel vind ik soms de kwaliteit een beetje tegenvallen voor de prijs en voor het merk dat het is. Heb nu al twee keer gehad dat er best snel een haakje loszat. Ze nemen het dan wel terug en dat gaat goed en snel, maar toch valt dat tegen.

  Toch blijf ik hier gewoon kopen, want ze zitten lekker EN ze zijn erg mooi.

  Door: Joselien Dekman02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  bikini set met accessoire

  Online bestelling heel vlot, maar niet geleverd door DPD door 'fout' in adres.
  Bestemmeling niet gevonden en pakket retour naar afzender.

  Noch Marlies Dekkers, noch DPD te bereiken per telefoon. Marlies Dekkers na 1 week, verschillende mails en tekstberichtjes, reageert niet behalve automatische gegenereerde antwoorden, zoals "door de drukte zal het beantwoorden van uw mail wat langer duren" 🙄🙄

  Jammer, want ik heb nog BH's van Marlies Dekkers gekocht en die waren hun geld zeker waard. Maar nu blijkt de service via de webshop zelfs niet 1 sterretje waard.

  Door: Vero VdK12-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Setjes

  Ik zou 2 gratis slipjes krijgen. ( waarde van 50 euro) Deze niet ontvangen. Na meerdere keren te hebben gemaild, waren ze uitverkocht. Krijg je een tegoedbon die je vervolgens niet kan inwisselen. Dan alles maar terug, komt alles gewoon weer retour.
  Mooie lingerie maar de service is ver te zoeken.
  Het is trouwens ook nooit opgelost.
  Dus voor mij de laatste keer.

  Door: M Hanssen14-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Sterker en meer sexy

  De kwaliteit is gewoon veel beter dan bh's van andere merken.

  En ja ze zijn ook nog eens veel meer sexy

  Helaas daardoor ook duurder, maar ook weer niet extreem.

  Ik vind voor iets dat je elke dag draagt en dat ook ondersteuning moet bieden en een steun is voor je lichaam, dat het dan belangrijk is dat je goede kwaliteit koopt ook al is dat misschien wat duurder.

  Door: Emma14-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Voor speciale gelegenheden, met diep decolleté of stiekem ;)

  Voor speciale gelegenheden en vooral als ik een diep decolleté draag, doe ik altijd mijn Marlies aan!
  In het dagelijks leven draag ik meestal een sportbh, want dat ziet toch niemand.
  Hoewel ik het ook juist wel spannend vind om dan eens een Marlies aan te doen, dan weet ik alleen dat hihi.

  Door: F.05-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Super merk super service

  Ik draag al jaren marlies dekkers lingerie vanwege de perfecte pasvorm en ondersteuning. De strings zitten altijd als gegoten trekt nooit in mijn bilnaad en nooit last van jeuk ook al heb ik een sportief dagje. Met het passen in de winkel nooit problemen gehad.

  Door: Hagar20-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  bh's van Marlies

  Mooi en comfortabel. Draag ze graag en ben er zuinig op.

  Door: Esther Janmaat30-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Teleurstellend!

  Al jaren klant in de winkel in Rotterdam, naar volle tevredenheid. Ik heb vorige maand weer nieuwe bh,s gekocht. Nu zitten er bij 1, na 1 keer wassen, deuken in mijn cups. Ik terug naar de winkel waar de dame aangaf dat het mijn eigen schuld is! ik heb mijn bh, met de cups in elkaar, in een waszak gewassen. Dat mag niet, daar kan het foam niet tegen! Dit is mij in al die jaren nooit verteld en ik heb ook nog nooit een bh zo verpest. Was al jaren zo mijn bh,s altijd perfect gegaan. Totaal geen empathie van de medewerker. Op mijn vraag wat ik eraan kan doen....niets. Z,n dure bh en dan zo afgescheept worden, jammer ben zeer teleurgesteld. Bh een paar dagen gedragen, gewassen en nu al in de vuilnisbak. Ik ben geen klant meer.

  Door: Nancy13-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  wacht al zes weken op credit bedrag retourzending

  29 januari hebben ze mijn retourzending ontvangen. inmiddels is het 10 maart en heb nog steeds geen credit bedrag terug ontvangen. telefonisch wordt je hierover aan het lijntje gehouden. mailtjes sturen heeft geen zin, op geen enkele de afgelopen weken antwoord gehad.
  bagger bende dat bedrijf.

  Door: M de kroon10-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Enorm teleurgesteld

  Ik heb begin januari voor 75 euro aan cadeaukaarten gekocht. Deze netjesontvangen. Nu moeten de kaarten nog geactiveerd worden middels een code die MD per mail zou toesturen. Deze helaas niet ontvangen. Contact via mail gezocht, krijg ik een reactie binnen 5 werkdgn antwoord, maar door de kerst kan het iets langer duren. Na 2 wkn weer mailtje verzonden, krijg ik reactie dat ik binnen 5 dgn antwoord krijg maar door de sale kan het langer duren. Waardeloos wacht nu al bijna 3 wkn. Moest de cadeaukaarten cadeau doen zonder dat degene er wat aan heeft. Zeer professioneel allemaal, NOT...
  service is ver te zoeken.

  Door: Astrid Vosman30-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Niets ontvangen

  Ik heb op 14 januari een bestelling geplaatst bij Marlies Dekkers. Op 17 januari jl. bericht ontvangen dat ie verstuurd was. Het is nu 22 januari en nog niets ontvangen. Afgelopen een mail gestuurd maar hier geen enkele reactie op ontvangen. Ook moest ik vooruit betalen. Dit is de eerste en de laatste x dat ik bij dit bedrijf iets bestel

  Door: Pia23-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Eerste en laatste bestelling

  Hier bestel ik nooit meer. Op de website beweren ze dat als je voor 15.00 besteld je het de volgende dag in huis hebt. Ik heb op een dinsdag besteld, het is nu zaterdag en nog niks ontvangen. Ik heb telefonisch contact gehad, de dame vertelde dat het nog niet verzonden was maar dat het vast de volgende dag met de post mee zou gaan. We zijn enkele dagen verder en nog niks, ook na het sturen van een mail geen enkele reactie hierop. Ik besteld veel online waarbij ik normaal altijd achteraf betaal, bij marlies moest ik vooraf betalen betalen maar aangezien ik de bikini graag wou toch besteld en betaald. Laatste keer!

  Door: Audrey28-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Niets ontvangen ! slechte service & contact.

  Inmiddels meer dan 2 weken een duur lingerie setje besteld voor 199.90 , na een jaar onaantrekkelijke voedings bh's vondt ik dat ik mezelf wel eens mocht verwennen.
  Zo gezegd zo gedaan , dus op 7 maart een o
  order geplaatst.
  Op de site staat voor 15 u besteld de volgende dag verzonden.
  Ik heb mijn bestelling sochtends geplaatst en toen ik 3.dagen later nog niets ontvangen heb heb ik dan maar een mail gestuurd met de vraag waarom ik niets ontvangen had , ik dacht dat het misschien niet meer op voorraad was oid. MD geeft aan binnen 2 werkdagen te antw op mails.
  Nou 4 dagen later had ik nog niets gehoord! waarop ik dan maar heb besloten te bellen..
  Er werdt opgenomen maar de mevrouw die over orders ging zat niet op haar plek, ik zou dezelde dag terug gebeld worden.
  Nou net als met de mails.. vergeet het maar! ik ben niet terug gebeld.
  Na 2 dagen heb ik maar weer gebeld en ja hoor eindelijk had ik iemand te pakken.
  Ik kreeg ene Natalie aan de telefoon.. ze heeft het gechekt en volgens haar was mijn bestelling al lang verzonden en ontvangen... heeel vreemd.. want ik heb niets ontvangen !
  Ze zou het dooorgeven en er zou een aflever bon van post.nl gevraagd worden.. en als ik daad werkelijk niets had ontvangen mijn geld terug krijgen.
  Helaas heb ik mijn geld nog niet terug.. mijn peper dure lingerie setje van 199.90 ook nog niet ontvangen en van MD al helemaal niets meer gehoord.
  Ook op mails wordt er niet gereageerd.
  Ik voel mij enorm bedrogen.. 200 euro zo door de plee gespoeld !!!!
  Als ik bij een fatsoenlijke webwinkel bestel , dan mag ik toch ook goede service en veiligheid verwachten?
  Ik koop zelden tot nooit online , en met een actie als deze weet ik meteen weer waarom ik liever een winkel inga !
  Jammer dat MD zo met haar klanten omgaat !!

  Mensen pas dus maar op met online aankopen!!
  Ik zou marlies dekkers in ieder geval afraden !!!!!

  Door: C.Venema22-03-2018
  Natalie marlies|dekkers23-03-2018

  Beste mevr. Venema, Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad met onze webshop. Wij hebben zojuist contact gehad met onze vervoerder Post NL over jouw pakket. Wij wachten altijd twee weken af voordat we een bevestiging krijgen vanuit Post NL wanneer en waar het geleverd is. Zij gaven aan het pakket geleverd te hebben op jouw adres. Via de mail heb ik jou zojuist een oplossing aangeboden voor het niet ontvangen pakketje. Onze excuses voor deze vervelende ervaring, wij hopen dat dit verder je vertrouwen niet heeft geschaad in online bestellingen. Vriendelijke groet, Natalie webshop team marlies|dekkers

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  d

  Een groot drama bij Marlies Dekkers, ze hebben het echt niet in de hand. Geven geen gehoor als de beugels uit nieuwe bh's komen naar een maand of 3. Nu al drie keer gebeurt bij Dame de Paris. Kan dan terug met het bonnetje, maar dat heb ik dan natuurlijk niet meer. Lijkt mij dat een MD bh bij MD vandaan komt, maar service ho maar.
  Vorig jaar bikini besteld, gebeld, omdat op de website staat voor 1500 besteld zelfde dag verzonden. Aan de telefoon vertelde de mevrouw dat dit echt lukte. Dus om 1400 snel besteld. Uiteindelijk pas na 3 dagen verzonden.
  Laatste aankoop bijna 2 weken geleden nog niet geleverd. Na 5 dagen mail ik maar eens, na 2 dagen krijg je een mailtje terug dat de order niet goed door was gekomen (dat is echt onzin als de ideal betaling is gelukt) en dat de order nu doorgezet is, en dat ik bericht krijg over de uitlevering. Weer een paar dagen later krijg ik bericht dat het artikel niet meer leverbaar is. Wat een puinhoop. Krijg wel een tegoedbon van de korting, maar ik kocht een bh en geen korting.
  Voor deze prijs verwacht ik wel iets anders, overal gaat wel eens iets fout, maar dit is echt een puinhoop.
  Afgelopen weekend was er weer een kortingsactie, maar niets gekocht, zal toch weer niet geleverd worden.

  Door: daan06-12-2016
  Crist Roy14-04-2021

  Hi, How are you doing? I am reaching to contribute a high-quality guest post article to your website. It is a simple 3 step process: 1. I will suggest you 3 topic ideas that will resonate with your audience's interest. 2. You will choose one topic out of those 3. I will then send you a high- quality, plagiarism-free article on that chosen topic. In return for the high-quality article, I would just need you to give me one do-follow backlink within the article. Please let me know if we shall start with the first step? Best, Crist Roy

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Marlies Dekkers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Marlies Dekkers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Marlies Dekkers actief?

  Marlies Dekkers is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Marlies Dekkers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.