tankpas.nl

Alle reviews

tankpas.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tankpas

  support is goed
  ideale uitvinding
  vanuit werk geregeld

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Echt een uitkomst

  Tip van een collega: het aanvragen van een tankpas. Inderdaad een ideaal gegeven. Gelukkig kon ik er gemakkelijk eentje krijgen. Ik rijd veel van en en naar mijn werk en heb juist dan weinig tijd over. Tankpas bespaart echt tijd, in 1 keer betalen is zoveel praktischer dan telkens bij de pomp. En voor de administratieve verwerking van benzine is het voor mij ook veel handiger dat ik niet zoveel losse transacties hoef te maken. Voor mij is de tankpas dus zeker een uitkomst gebleken!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tanken wordt een stuk makkelijker

  Zit vrijwel iedere dag op de weg en kom dan ook bij veel tankstations. Heb een eigen onderneming en moet de benzine dus telkens direct betalen. Sinds een tijdje maak ik gebruik van de Tankpas. Deze kun je makkelijk aanvragen via tankpas.nl en dit scheelt een hele hoop gedoe. Je kunt hem bij vrijwel alle tankstations in Nederland gebruiken. Voor mij is het grote voordeel dat ik niet meer direct hoef te betalen, maar dat ik iedere maand gewoon een factuur krijg met daarop het totaal van mijn tankbeurten. Dit betaalt een stuk makkelijker en tevens is het een stuk makkelijker voor de administratie. Je hebt alles van een maand op een overzicht staan en hoeft niet telkens alle bonnetjes meer te bewaren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Makkelijk en snel aanvragen via internet

  Voorheen had ik altijd een tankpas van een tankstation bij ons in de buurt, maar die gebruikte ik steeds minder sinds ik van baan ben veranderd. Voor mijn werk moet ik veel rijden en dus tank ik ook op veel verschillende locaties. Soms is het erg vervelend wanneer je geen pas hebt, dus ging ik op zoek naar en oplossing. Deze heb ik uiteindelijk gevonden in tankpas.nl. Met deze pas kun je overal in Nederland taken tegen de pompprijs. Voor mij dus een ideale uitkomst. Daarnaast kun je met behulp van deze pas kosteloos je ruitenwisservloeitsof bijvullen. Eens per vier weken krijg je een factuur van de tankbeurten die je in die periode hebt gedaan. Het aanvragen kan heel makkelijk via tankpas.nl. Binnen een paar minuten heb je de pas namelijk al aangevraagd. Ik heb er bijzonder veel gemak van en kan iedereen het aanbevelen.

Anderen bekeken ook

House of Britain
5 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

RoyalParking.nl
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat vanaf Schiphol en je gaat naar de luchthaven met je eigen auto, dan wil je natuurlijk dat die veilig geparkeerd kan wor...

ParkCare
40 reviews

Wanneer je gaat vliegen omdat je op vakantie gaat of voor een zakenreis, dan wil je natuurlijk graag je auto veilig in de buurt van het vliegveld p...

Ik wil van mijn auto af .nl
39 reviews

Wow, snel je auto verkopen? Wat vinden anderen van zo’n dienst? Bij Ikwilvanmijnautoaf.nl is het mogelijk om zonder een enkele verplichting e...

tankpas.nl

Heeft u voor uw MKB bedrijf een tankpas of geniet u als zzp’er van voordeel bij het tanken van uw benzine of diesel met deze pas? Laat hier weten wat uw oordeel over deze pas en de bijbehorende service is.

Over Tankpas.nl
Tankpas.nl wordt verzorgd door Travelcard.  Deze zet al vele jaren de toon op het gebied  van mobiliteit en tanken voor ondernemers en bedrijven. Met een tankpas van tankpas.nl geniet u daardoor van de bewezen betrouwbaarheid en kwaliteit. Verder hebben zij zich gespecialiseerd op het gebied van brandstofbesparing en brandstofprijzen. Voor meer informatie over Travelcard kunt u hun site bezoeken.

Diensten
Tankpas.nl biedt zowel de zzp’er als MKB’er een handige tankpas aan. Deze pas kost u € 7,50 per maand, en als u ook in Europa wilt kunnen tanken met de pas dan komt daar € 2,50 bij. Daar bovenop bieden zij u ook de mogelijkheid om voor pechhulp verzekerd te zijn via de pas. Als u deze optie kiest komt er nog eens € 6,- per maand bij. Met deze pas kunt u in Nederland op meer dan 4.000 plaatsen tanken, en in Europa, als u dit wilt, ook nog eens bij 41.000 tankstations. Met de tankpas kunt u eenvoudig overal tanken, u ontvangt daarvan eens per vier weken een verzamelfactuur. Een duidelijk overzicht van uw gemaakte kosten dus, waardoor aangifte doen van brandstofkosten en andere autokosten voor de belasting ook eenvoudiger wordt. Wanneer u de tankpas aanvraagt wordt deze binnen twee werkdagen verzonden.

Extra voordelen

 • U kiest zelf uw pincode.
 • U kunt overal uw olie en ruitensproeiervloeistof gratis laten bijvullen bij een Kwik Fit garage.
 • U kunt met de pas het wassen van uw auto betalen bij een wasstraat in de buurt.
 • U kunt met de pas parkeren bij Q-Park, P+R parkeerterreinen en met Yellowbrick.
 • U kunt met uw pas het onderhoud van uw auto afrekenen bij de Vakgarage.
 • U kunt uw elektrische of hybride auto ook opladen bij alle openbare laadpunten in Nederland en België.

Klachten
Tankpas.nl heeft een zeer uitgebreide vraag en antwoord pagina. Heeft u daar het antwoord op uw vraag of klacht niet kunnen vinden? Dan kunt u een online contactformulier invullen of contact leggen met de klantenservice via info@tankpas.nl of telefonisch tussen 08.00 en 17.00 uur: (088) 1105050. Voor pechhulp kunt u natuurlijk 24/7 terecht via de telefoon, kies dan keuzemenu 2.

Zou u de tankpas aanraden aan uw collega’s in het MKB bedrijf of aan andere zzp’ers?
Of betaalt u meer dan u anders kwijt was met de tankpas of vindt u de service tegenvallen? Laat hier uw beoordeling van Tankpas.nl achter, zo informeert u anderen en worden we samen wijzer.  

Lees reviews van echte klanten van tankpas.nl! Kun je hiermee makkelijk en overal tanken? Hoe duur is het? Wat zijn de voorwaarden? Lees hier de ervaringen!

}