NederlandReview

    Ervaringen Q-Park

    Je auto parkeren kan een pittige taak zijn. Je bent in het centrum van Amsterdam en er is nergens een plekje vrij om jouw auto kwijt te raken. Dan zie je een parkeergarage… Maar hoe weet je of dit wel betrouwbaar is? Wat is de prijs per uur? Is het alleen voor vergunninghouders? Hoe kun je hier betalen? Alleen met contant geld, alleen met PIN? En hoe weet je of het wel veilig is hier? Er zijn genoeg films waarin er de meest vreselijke dingen gebeuren in parkeergarages...

    Over Q-Park

    Q-Park heeft parkeergarages en parkeerplaatsen op meerdere plekken in het land. Met Q-Park kun je parkeren in grote steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Maastricht. Maar er zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar op Schiphol. Met zo’n zesduizend parkeergarages kun je een Q-Park tegenkomen in zo ongeveer alle Nederlandse steden. Dus of jij nu jouw auto wilt parkeren in Alkmaar, Naarden, Veenendaal, Leeuwarden, Didam, Eindhoven, Alphen aan de Rijn, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn, Emmen, Amstelveen, Hoogeveen, Enschede, Nieuwegein, Assen, Lochem, Amersfoort, Venlo, Zwolle, Roosendaal, Den Bosch, Amstelveen, Sittard, Bussum, Nunspeet, Roermond, Nijmegen, Ermelo of Deventer: er is altijd een parkeerplek beschikbaar bij Q-Park.


    Hoe werkt het parkeren bij Q-Park op een P&R-terrein? Hoe reserveer je hier vooraf een parkeerplaats?

    Sommige van deze parkeerplaatsen zijn te vinden in een historisch stadscentrum, waar de parkeerplaatsen vaak schaars en duur zijn en waar het dus een extra groot voordeel is, als jij van te voren een parkeerplaats hebt gereserveerd en dus verzekerd bent van een plekje voor je auto. Andere parkeerplekken van Q-Park bevinden zich op een zogenaamd P&R-terrein: Park en Ride. Parkeerplaatsen zoals deze zijn doorgaans makkelijker bereikbaar en vaak ook goedkoper. Vanaf hier rij je makkelijk met het openbaar vervoer naar de locatie waar je moet zijn.

    Diensten van Q-Park

    Heb je een abonnement van Q-Park, dan krijg je vele extra voordelen. Je kunt bijvoorbeeld een parkeerplaats reserveren, een waardekaart aanvragen en inrijden met je bankpas. Daarnaast beschikt Q-Park over plekken voor elektrisch laden. Ook is er een Q-Park App waarmee je nog beter gebruik kunt maken van de verschillende faciliteiten van Q-Park. En voor mensen die graag meer willen parkeren is er het Q-Park Spaarprogramma. Geen zin om langs een betaalautomaat te rijden en wil je liever direct in- en uitrijden? Met de Q-Park SmartCard kun je achteraf, 1x per maand betalen. Je vraagt de kaart gratis aan via de website van Q-Park.

    Klachten, tips en complimenten over Q-Park

    Q-Park heeft veel parkeergarages en parkeerplaatsen in stadsharten en op P&R-terreinen en bovendien veel faciliteiten en services. Maar hoe reageren ze als er iets niet helemaal goed gaat? Hoe kun je klachten indienen? En wat wordt daar dan mee gedaan? Hoe vraag je een abonnement aan en hoe kom je ervan af: kun je een abonnement opzeggen? Wat moet je doen als je auto is opengebroken of gestolen? Helpen ze dan goed?

    Heb jij ervaring met Q-Park?

    Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat hier anderen weten of het wel zo’n goed idee is om je auto achter te laten bij Q-Park. Heb je een goede ervaring gehad bij Q-Park? Geef ze dan een mooi compliment in de vorm van een review! Juist een slechte ervaring gehad bij een Q-Park parkeergarage? Ook dan kun je dat hier laten weten, om een ander te waarschuwen of te helpen!

    Is het wel veilig om te parkeren bij Q-Park? Parkeren in Amsterdam of Utrecht, waar kun je dan terecht? Wat zijn de parkeerprijzen? Lees de reviews!

    Q-Park
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (41)

    4,8
    49% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4,8
    Service
    rating
    4,6
    Prijs
    rating
    4,4
    Leveren
    rating
    5,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Q-PARK Sphinxkwartier Maastricht

    Wilden hier gaan parkeren. Slagboom stond open, maar gaf aan dat er geen plaats was. We kregen geen parkeerkaarten. Er waren echter duidelijk nog vele vrije p-plekken, dus via meldpaal contact opgenomen.
    Er werd ons gezegd dat er een storing was en dat we mochten doorrijden zonder kaartje. Bij het uitrijden zouden we opnieuw contact nemen via de meldpaal en zouden we gewoon mogen uitrijden.
    Toen het zover was hebben we helaas eerst voor ‘paal’ gestaan voor de slagboom, daarna diverse malen contact gezocht met de klantenservice, waarbij er 2 mannen vriendelijk waren, maar 1 vrouwelijke medewerkster ronduit onvriendelijk. Ontslaan deze dame!!!
    Bovendien waren we 3 kwartier verder eer we konden rijden!!

    Door: Suus 03-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    parkeerkaart QPark Arena Den Bosch

    Gisteren geparkeerd bij QPArk Arena in Den Bosch. Kosten: 2.40 EURO per uur. Ik heb er net geen 6 uur gestaan, maar ik mocht wel eventjes 20 EURO betalen!!!!!
    Stelletje afzetters!!!!
    Hier kom ik nooit, maar dan ook nooit meer, zoveel is wel duidelijk......

    Door: Karin 24-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schiphol

    Zou Dinsdag 15-10 vliegen. Aangekomen bij Beechavenue doet slagboom het niet herkent niet barcode, bel klantenservice 24/7. Helaas deze slapen nog, nemen niet op. Blijkt dat er al drie voorgangers zijn met zelfde probleem. Oplossing elders parkeren.
    Q Park chauffeurs kunnen niet helpen, hebben geen mobiel?
    Email gestuurd, uiteraard geen reactie. Bellen als klantenservice wakker is , 300 wachtende voor u. Wat een grap.

    En dus vertraging, geen service, weggegooid geld. Nooit meer.

    Afrader.

    Door: jagerman 19-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Autoruit ingeslagen, laptop gestolen in de q parking stadhuisplein Eindhoven !

    Kimberly 13-10-2019

    Vrijdagavond 11 Oktober 2019 geparkeerd in de parking stadhuisplein? Laptop netjes weggestoken in de koffer, volledig geblindeerde ruiten achteraan en opzij. Hapje eten en wat dansen. Rond 2u naar de auto en jawel, achterruit ingeslagen. 3tassen weg waarvan 1 met de laptop. Ga je naar de politie en nja niets aan te doen. Gebeurd enorm veel. Enkel camera's aan de de in-/uitrit,betaal automaat.. enkel voor zichzelf dus. Sta je dan mooi in het midden van de nacht. Maar wel ff 20€ voor een paar uur parkeren betalen maar veiligheid en zekerheid nada, noppes, njet,.... Politie meld ons dat de dieven een apparaat hebben die signalen opvangt als ze die bij je auto houden die dan aangeeft dat er een laptop, smartphone,.. in je auto aanwezig is. Mijn vriend gaat er niets meer van zien of horen. Laptop dag dag, ander materiaal weg en een nieuwe originele achterruit steken. De wereld draait door dat dit gewoon perfect normaal blijkt te zijn en dat criminelen hier ongestraft mee wegkomen en ook q parking zijn verantwoordelijk niet opneemt aangezien dit een enorm probleem is onder hun dak. Maar liever centen binnen grabbelen en klanten staan in de koude als er wat gebeurt.

    Schandalig!

    Door: Kimberly 13-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Niet kunnen parkeren bij Qpark

    Duitse dag in Roermond. Ik wil mijn auto parkeren bij Qpark. Het bord buiten stond op “vrij”.
    Rij naar binnen, pak een kaartje en probeer een parkeerplek te vinden. Not. Nergens een plek. De parkeergarage is gewoon vol!
    Noodgedwongen dus weer naar de uitgang. En denk je nu dat ik gewoon naar buiten kan? Welnee, ik moet een euro betalen! De parkeerwachter vertelt dat dit nu eenmaal zo is. Nieuw verdienmodel van Qpark. Buiten aangeven dat er plekken zijn en dan iedereen laten betalen voor een vruchteloos rondje parkeergarage.
    Schandalig.

    Door: Judi Bergen 10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Parkeerkaart

    Van mijn baas een parkeer abonnement gekregen. Op 28 sept. 2019 sta ik voor de slagboom en dacht dat ik mijn kaart verloren was. 15 minuten staan bellen. Wordt er eindelijk opgenomen ik helemaal gestrest want over 6 minuten moet ik een trein rijden. Ik vertel wie ik ben en wat het probleem is. Dat interesseerde hem niets dan moet je maar betalen met bankpas. Op de vraag waar ik dan kon declaren ook dat moest ik zelf maar uit zoeken. Toen wou hij een discussie aangaan maar dat heb ik meteen afgebroken bij zo een figuur.

    Door: J. De Geus 28-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    geen geld terug, maar een tegoedbon, die niet te verzilveren is

    geparkeerd bij Q-park Enschede. Na afloop contant betaald, krijg geen wisselgeld terug, maar een soort van tegoedkaart. Gebeld met Q-park: geld is terug te vragen via hun site. Via site geld terug gevraagd, maar krijg de mededeling dat de tijd verstreken is waarop restitutie in behandeling wordt genomen. Geen geld terug dus!!! Schandalige praktijken. Restitutie = Restitutie

    Door: J. Jansen 23-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Q park zuidplein bij Dirk

    Ik was mijn kaart verloren en had geen pinpas mee. Ik deed cash boodschappen voor een GGZ cliënt van mij. Ik merkte bij de kassa op dat ik mijn kaartje was verloren. Ik was toen nog geen half uur binnen. Gelukkig had ik nog 10 euro over en ik vroeg via de intercom of ze mijn kenteken konden invoeren zodat ze konden zien dat ik nog GEEN 30 minuten binnen was. Nee, ik moest een dagkaart kopen. Ik uitleggen dat ik geen pinpas had, maar wel 10 euro cash. Dus of hij op afstand het bedrag dat ik verschuldigd was op afstand kon invoeren . Ik weet dat dit mogelijk is omdat ik zelf bij Q park heb gewerkt. Nee meneer, we hebben GEEN camera's. Ik kijk om mij heen en telde er al 6 die ik kon zien. Inritten, uitritten en kassa's. Toen zelfs nog aangeboden om ondanks dat ik nog geen 30 minuten stond, 10 euro wilde betalen. Ik moest immers weer terug naar mijn cliënt. Ondanks het feit dat ik geen pinpas had, moest ik een dagkaart kopen. Wat ik nooit zou hebben gedaan heb ik uit pure noodzaak gedaan, ik ben in de auto van de zaak gaan treintje rijden. Uit pure wanhoop. Wat een slechte service en een vreselijk vervelende medewerker. Heel slecht van Q park

    Door: Peter Pot 16-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Q park Park & Fly Eindhoven/ Meerhoven

    Onze vakantie begon slecht en zelfs bijna onze vlucht gemist. De garage in gereden....doodstil, alle deuren op slot, nergens een bordje welke uitgang je moet hebben naar de bus. Het was half 6 in de morgen, geen mensen te bekennen. Eenmaal buiten, bleek dat de deuren in het slot vallen en we konden dus niet meer terug naar binnen. Met kleine kinderen doodeng op het stille plein en totaal geen looprichting naar de bus te vinden. Via de hoofdingang bij de slagbomen naar binnen gelopen , de auto gepakt en naar het vliegveld gereden. Hem daar op een andere P neergezet voor een fiks bedrag. Op 15 minuten na net onze vlucht gehaald, wat een drama. En reageren op onze verzoeken en berichten doet Q Park niet. Wij vinden dit zeer klantonvriendelijk en raden deze parkeerplek niemand aan die 's nachts of in de vroege ochtend moet parkeren.

    Door: A. De Groot 09-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    Inbraak + Diefstal. Q-park garage Spaarne Gasthuis

    16 juni t/m 3 juli 2019 geparkeerd tijdens onze vakantie. Eenmaal teruggekomen zien we dat de zijruit ingeslagen en radionavigatiesysteem gestolen is. Politie geeft aan dat er geen camera's hangen en dat ze hier dus niet verder mee kunnen. Bedankt Q-park.

    Door: Duman 14-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Parkeren Q-park Onze Lieve Vrouwen parking Maastricht

    Op 19 juni in het Q-Park Maastricht mijn auto geparkeerd in de directe nabijheid van de medewerkers-lounge en camera's. Bij terugkeer geconstateerd dat in mijn auto was ingebroken en deze was leeggehaald. Bij aangifte bij de Politie kreeg ik te horen dat in deze parkeergarage de frequentie van inbraken extreem hoog lag. Bij navraag bij Q-park betreffende eventuele videobeelden kreeg ik te horen dat de camera's alleen foto's van de slagbomen maken en geen video van de situatie in de garage, dus wel controle op eigen zaken. Ook was er geheel geen toezicht door medewerkers Q-park. Dus wel hoge parkeertarieven zonder ook maar enigszins relatieve prestatie. Dus nooit meer doen.

    Door: F. Scheffers 10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    parkeren in qpark park/fly eindhoven

    Hier nooit maar dan nooit parkeren. Wij kwamen terug van vakantie auto gestript van velgen. Auto was op boomstammen gezet. Schade totaal 5000 euro. Van voorbij hoorden wij dat nummer zoveel waren de afgelopen maand. Cameratoezicht is er alleen op in- en uitgang en de betaalautomaten. Puur eigen belang. Schijnveiligheid dus. Auto stond tegenover de betaalautomaat dus uit het zicht van camera. Reactie Qpark, wij voelen met u mee en dat was het. Parkeergarage ligt vlak bij een gribus wijk dus dit verklaard alles.

    Door: renze sinia 25-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Q Park laat dieven auto's leegroven en doet er niets aan

    Auto-inbraken in Hilvertshof, Q-Park. Schering en inslag. Wat doet Q Park zelf om parkeerders te beschermen? He-le-maal niets. Er hangen camera's. Inbraken worden keurig geregistreerd, maar eigenlijk hangen die camera's er voor de sier. Want de beelden - waar de daders in actie op staan - wil Q Park niet aan de politie geven, om redenen van privacy…. Woorden van een Q Park medewerker in Hilversum. Criminelen beschermen in plaats van keurig betalende klanten die na een inbraak dagen bezig zijn om de schade te laten repareren en veelal ook honderden of duizenden euro's schade hebben.

    Houd dit alleen even in het achterhoofd als je bij een Q Park parkeert.

    Het overkwam ook mijzelf. Donderdagavond om 23.28 werd er in mijn auto ingebroken. Ruit kapot geslagen, auto leeggeroofd.. Op het moment van de inbraak ging mijn auto-alarm af en ontving ik een melding via mijn auto-app (deze zag ik pas later overigens).

    Arriveerde met een vriend om 23.35 bij de auto. Het was rustig in de parkeergarage om die tijd. Als je de garage wilt verlaten, te voet of met de auto.. bij de in- en uitgangen hangen camera's en daar ontkom je niet aan. Pas na invoeren ticket worden de hekken geopend.

    Ofwel de mogelijke daders staan overduidelijk op beeld bij het verlaten van de parkeergarage tussen 23.28 en 23.37 uur. Totaal 9 minuten. En zoals gezegd: het was heel rustig in de parkeergarage. Een klein kunstje voor Q Park om de beelden terug te kijken van dat tijdsframe en die aan de politie vrij te geven. Want reken maar dat er op die beelden iets te zien zou zijn. Maar nee Q Park werkt op geen enkele manier mee.

    Wél worden de beelden 24 uur bewaard, maar als consument en politie kan je er niets mee. Want de politie heeft toestemming nodig van de Officier van Justitie en die kan - als hij al toestemming geeft voor dit soort lichtere vergrijpen - niet binnen 24 uur reageren. Letterlijke woorden van de politie. Politie die overigens ook niet begrijpt waarom Q Park uit service en bescherming van de parkerende klanten de beelden niet langer opslaat. "Ze creëren een schijnveiligheid en doen niets om de parkeerders te beschermen en doen geen enkele moeite om daders te helpen opsporen." Q Park dus.

    Naast de door de verzekering te vergoeden raam/deur/lak/etc schade, zijn er meerdere zaken uit de auto gehaald (totale waarde van die spullen +1.500 euro). En die worden niet vergoed. Q Park stelt zichzelf hier niet verantwoordelijk voor, wil wel gewoon dat je de parkeerkosten vergoed ondanks niet geleverde diensten en doet niets, maar dan ook helemaal niets om de politie (en gedupeerde klanten) enigszins tegemoet te komen. Vooral dat steekt.

    Wat zou het toch fijn zijn naar de toekomst toe dat Q Park dit beleid zelf eens gaat heroverwegen.. want Q Park is er (mede) verantwoordelijk voor dat daders niet worden opgepakt en hun kunstjes blijven herhalen. Ik zou zeggen, Q Park schaam je.

    Door: dennis 21-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Parkeerplaats gereserveerd

    Ik heb met de huldiging van Ajax een parkeerplaats gereserveerd netjes betaald en wat blijkt de parkeer garage is niet bereikbaar dus verwacht je je geld terug gestort te krijgen naar een telefoontje op die dag naar 4x gebeld en belooft te hebben dat ze het terug zouden storten is nog steeds niet gebeurt echt schandalig voor zo n grote parkeer organisatie sorry geen aanrader

    Door: Wichard Roeters 20-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Oplichting

    Elke keer als ik bij Qpark parkeer denk ik, waarom zulke extreme hoge prijzen? Onlangs parkeerde ik bij Qpark in Den Haag. Even winkelen kost je bijna 20,00 euro!! Belachelijk!!
    Ik heb inmiddels goedkopere aanbieders gevonden. Naast goedkoper ook een stuk ruimer én schoner!

    Door: John 27-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Inbraak.

    Was uit eten met 2 vrienden (Amstelveen) , we zitten nog geen 20 mij binnen en zijn auto alarm op de telefoon gaat af. Hij is naar de garage gelopen( Q park handelsplein), om te zien dat zijn achterruit is ingeslagen. Laptop gestolen die overigens totaal niet te zien was.

    Hij heeft contact proberen op te nemen met q park zelf, die namen niet op.

    En we kregen te horen van de manager van het restaurant dat het vaker gebeurt.

    Raad het niet aan om je auto er neer te zetten.

    Door: Gina 25-03-2019
    Julia 02-08-2019

    Dit is mij en mijn vriend afgelopen dinsdag dus ook overkomen. Dan zit er zelfs nog een sticker op de deur van het beveiligingsbedrijf, met letterlijk de tekst '' Bij onraad bel: xxxxx ''. Wij natuurlijk bellen omdat er even verderop ook was ingebroken, blijkt het bedrijf alleen over de systemen te gaan..?!

    Kimberly 13-10-2019

    Vrijdagavond/nacht ook meegemaakt. Geparkeerd in de parking stadhuisplein? Laptop netjes weggestoken in de koffer, volledig geblindeerde ruiten achteraan en opzij. Hapje eten en wat dansen. Rond 2u naar de auto en jawel, achterruit ingeslagen. 3tassen weg waarvan 1 met de laptop. Ga je naar de politie en nja niets aan te doen. Gebeurd enorm veel. Enkel camera's aan de de in-/uitrit,betaal automaat.. Sta je dan mooi. Maar wel ff 20€ voor een paar uur parkeren betalen maar veiligheid en zekerheid nada, noppes, njet,.... Politie meld ons dat de dieven een apparaat hebben die signalen opvangt als ze die bij je auto houden die dan aangeeft dat er een laptop, smartphone,.. in je auto aanwezig is. Mijn vriend gaat er niets meer van zien of horen. Laptop dag dag en een nieuwe originele achterruit steken. De wereld draait door dat dit gewoon perfect normaal blijkt te zijn en dat criminele hier ongestraft mee wegkomen en ook q parking zijn verantwoordelijk niet opneemt aangezien dit een enorm probleem is onder hun dak. Maar liever centen binnen grabbelen en klanten staan in de koude als er wat gebeurt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Inbraak

    Gisteren geparkeerd bij Qpark eindhoven, Bijenkorf. Na een kort bezoek aan de stad bleek bij terugkomst de gehele auto leeg te zijn geroofd met alle allende van dien. Niks beveiligd in qpark, niemand die het heeft gezien en niet aansprakelijk. Top.

    Door: Alexander 27-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    opgelicht Qpark Amstrerdam

    Let goed op als je een ticket krijgt bij het binnenrijden van de Qpark garage. Bij mij was de begin tijd 18.06 terwijl we om 19.15 naar binnen reden. Ik moest hierdoor meer dan een uur extra betalen. Helaas had ik het pas door toen ik al afgerekend had. Aan de reactie van de baliemederwerker te zien wisten ze dondersgoed waar ik het over had." Bel het hoofdkantoor maar op was zijn reactie" Waarschijnlijk hebben ze de hele dag mensen opgelicht zo.
    Qpark bij MagnaPlaxa/dam Amsterdam

    Door: maarten 25-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Geen geldig ticket ontvangen, geen reactie op vraag

    Het bestellen en betalen van een eticket gaat eenvoudig. Daarna blijkt:
    e-ticket blijkt niet bruikbaar in de parkeergarage, de stuard aan wie het tcet getoond moet worden is er niet.
    Vervolgens een mail gestuurd, een automatische ontvangsbevestiging ontvangen, en dan 3 weken geen reactie

    Door: rogier muller 21-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Een half uur in de rij om uit de garage te kunnen rijden.

    Op dinsdag 4 december 2018 parkeerden we onze auto in de Q park garage onder het Museumplein om het Concertgebouw te bezoeken. Toen het concert om 21.30 uur afgelopen was gingen veel mensen de parkeergarage in. Er ontstond een file in de garage van alle auto's die van de parkeerdekken naar de uitgang reden. Dit duurde zo lang dat de 20 minuten die Q park je geeft om uit de parkeergarage te rijden verstreken was. Gevolg: iedereen moest via de communicatie knop zeggen dat ze betaald hadden maar te lang in de rij gestaan hadden. Daarna ging de slagboom weer naar beneden en moest de volgende persoon hetzelfde doen. Mijn voor buurman werd heel erg kwaad. Wij hebben een half uur moeten wachten, voor dat we naar buiten konden rijden. Waarom geen systeem met nummer herkenning zoals veel parkeergelegenheden hebben? De man van Q park die bij aankomst aanwezig was, was om 22.30 uur verdwenen. Waarom is hij niet aanwezig als de concerten eindigen ? Waarom niet tijdelijk de slagbomen helemaal open zetten als de file in de garage te lang wordt en er erg lang gewacht moet worden. In de supermarkt doen ze ook kassa's meer open als de rij voor de kassa te lang wordt.

    Door: Roel 05-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over Q-Park

    Uw beoordeling