NederlandReview

  Ervaringen Q-Park

  Je auto parkeren kan een pittige taak zijn. Je bent in het centrum van Amsterdam en er is nergens een plekje vrij om jouw auto kwijt te raken. Dan zie je een parkeergarage… Maar hoe weet je of dit wel betrouwbaar is? Wat is de prijs per uur? Is het alleen voor vergunninghouders? Hoe kun je hier betalen? Alleen met contant geld, alleen met PIN? En hoe weet je of het wel veilig is hier? Er zijn genoeg films waarin er de meest vreselijke dingen gebeuren in parkeergarages...

  Over Q-Park

  Q-Park heeft parkeergarages en parkeerplaatsen op meerdere plekken in het land. Met Q-Park kun je parkeren in grote steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Maastricht. Maar er zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar op Schiphol. Met zo’n zesduizend parkeergarages kun je een Q-Park tegenkomen in zo ongeveer alle Nederlandse steden. Dus of jij nu jouw auto wilt parkeren in Alkmaar, Naarden, Veenendaal, Leeuwarden, Didam, Eindhoven, Alphen aan de Rijn, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn, Emmen, Amstelveen, Hoogeveen, Enschede, Nieuwegein, Assen, Lochem, Amersfoort, Venlo, Zwolle, Roosendaal, Den Bosch, Amstelveen, Sittard, Bussum, Nunspeet, Roermond, Nijmegen, Ermelo of Deventer: er is altijd een parkeerplek beschikbaar bij Q-Park.


  Hoe werkt het parkeren bij Q-Park op een P&R-terrein? Hoe reserveer je hier vooraf een parkeerplaats?

  Sommige van deze parkeerplaatsen zijn te vinden in een historisch stadscentrum, waar de parkeerplaatsen vaak schaars en duur zijn en waar het dus een extra groot voordeel is, als jij van te voren een parkeerplaats hebt gereserveerd en dus verzekerd bent van een plekje voor je auto. Andere parkeerplekken van Q-Park bevinden zich op een zogenaamd P&R-terrein: Park en Ride. Parkeerplaatsen zoals deze zijn doorgaans makkelijker bereikbaar en vaak ook goedkoper. Vanaf hier rij je makkelijk met het openbaar vervoer naar de locatie waar je moet zijn.

  Diensten van Q-Park

  Heb je een abonnement van Q-Park, dan krijg je vele extra voordelen. Je kunt bijvoorbeeld een parkeerplaats reserveren, een waardekaart aanvragen en inrijden met je bankpas. Daarnaast beschikt Q-Park over plekken voor elektrisch laden. Ook is er een Q-Park App waarmee je nog beter gebruik kunt maken van de verschillende faciliteiten van Q-Park. En voor mensen die graag meer willen parkeren is er het Q-Park Spaarprogramma. Geen zin om langs een betaalautomaat te rijden en wil je liever direct in- en uitrijden? Met de Q-Park SmartCard kun je achteraf, 1x per maand betalen. Je vraagt de kaart gratis aan via de website van Q-Park.

  Klachten, tips en complimenten over Q-Park

  Q-Park heeft veel parkeergarages en parkeerplaatsen in stadsharten en op P&R-terreinen en bovendien veel faciliteiten en services. Maar hoe reageren ze als er iets niet helemaal goed gaat? Hoe kun je klachten indienen? En wat wordt daar dan mee gedaan? Hoe vraag je een abonnement aan en hoe kom je ervan af: kun je een abonnement opzeggen? Wat moet je doen als je auto is opengebroken of gestolen? Helpen ze dan goed?

  Heb jij ervaring met Q-Park?

  Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat hier anderen weten of het wel zo’n goed idee is om je auto achter te laten bij Q-Park. Heb je een goede ervaring gehad bij Q-Park? Geef ze dan een mooi compliment in de vorm van een review! Juist een slechte ervaring gehad bij een Q-Park parkeergarage? Ook dan kun je dat hier laten weten, om een ander te waarschuwen of te helpen!

  Is het wel veilig om te parkeren bij Q-Park? Parkeren in Amsterdam of Utrecht, waar kun je dan terecht? Wat zijn de parkeerprijzen? Lees de reviews!

  Q-Park
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

  6
  63% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  6

  Prijs

  5,2

  Leveren

  6,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Oplichting

  Elke keer als ik bij Qpark parkeer denk ik, waarom zulke extreme hoge prijzen? Onlangs parkeerde ik bij Qpark in Den Haag. Even winkelen kost je bijna 20,00 euro!! Belachelijk!!
  Ik heb inmiddels goedkopere aanbieders gevonden. Naast goedkoper ook een stuk ruimer én schoner!

  Door: John27-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Inbraak.

  Was uit eten met 2 vrienden (Amstelveen) , we zitten nog geen 20 mij binnen en zijn auto alarm op de telefoon gaat af. Hij is naar de garage gelopen( Q park handelsplein), om te zien dat zijn achterruit is ingeslagen. Laptop gestolen die overigens totaal niet te zien was.

  Hij heeft contact proberen op te nemen met q park zelf, die namen niet op.

  En we kregen te horen van de manager van het restaurant dat het vaker gebeurt.

  Raad het niet aan om je auto er neer te zetten.

  Door: Gina25-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Inbraak

  Gisteren geparkeerd bij Qpark eindhoven, Bijenkorf. Na een kort bezoek aan de stad bleek bij terugkomst de gehele auto leeg te zijn geroofd met alle allende van dien. Niks beveiligd in qpark, niemand die het heeft gezien en niet aansprakelijk. Top.

  Door: Alexander 27-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  opgelicht Qpark Amstrerdam

  Let goed op als je een ticket krijgt bij het binnenrijden van de Qpark garage. Bij mij was de begin tijd 18.06 terwijl we om 19.15 naar binnen reden. Ik moest hierdoor meer dan een uur extra betalen. Helaas had ik het pas door toen ik al afgerekend had. Aan de reactie van de baliemederwerker te zien wisten ze dondersgoed waar ik het over had." Bel het hoofdkantoor maar op was zijn reactie" Waarschijnlijk hebben ze de hele dag mensen opgelicht zo.
  Qpark bij MagnaPlaxa/dam Amsterdam

  Door: maarten25-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Geen geldig ticket ontvangen, geen reactie op vraag

  Het bestellen en betalen van een eticket gaat eenvoudig. Daarna blijkt:
  e-ticket blijkt niet bruikbaar in de parkeergarage, de stuard aan wie het tcet getoond moet worden is er niet.
  Vervolgens een mail gestuurd, een automatische ontvangsbevestiging ontvangen, en dan 3 weken geen reactie

  Door: rogier muller21-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Een half uur in de rij om uit de garage te kunnen rijden.

  Op dinsdag 4 december 2018 parkeerden we onze auto in de Q park garage onder het Museumplein om het Concertgebouw te bezoeken. Toen het concert om 21.30 uur afgelopen was gingen veel mensen de parkeergarage in. Er ontstond een file in de garage van alle auto's die van de parkeerdekken naar de uitgang reden. Dit duurde zo lang dat de 20 minuten die Q park je geeft om uit de parkeergarage te rijden verstreken was. Gevolg: iedereen moest via de communicatie knop zeggen dat ze betaald hadden maar te lang in de rij gestaan hadden. Daarna ging de slagboom weer naar beneden en moest de volgende persoon hetzelfde doen. Mijn voor buurman werd heel erg kwaad. Wij hebben een half uur moeten wachten, voor dat we naar buiten konden rijden. Waarom geen systeem met nummer herkenning zoals veel parkeergelegenheden hebben? De man van Q park die bij aankomst aanwezig was, was om 22.30 uur verdwenen. Waarom is hij niet aanwezig als de concerten eindigen ? Waarom niet tijdelijk de slagbomen helemaal open zetten als de file in de garage te lang wordt en er erg lang gewacht moet worden. In de supermarkt doen ze ook kassa's meer open als de rij voor de kassa te lang wordt.

  Door: Roel05-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Q-park Ede-markt

  Regelmatig is hier wat mis met het in en uitrijden.
  Wat die dag diverse personen is overkomen dat de automaat geen kaartje gaf en je alleen in kon rijden door de pinpas ervoor te houden. Voor het uitrijden heb ik gekeken bij de betaalautomaat hoe dit in zijn werk ging. Dit is totaal niet duidelijk. Op het kantoor was niemand en via de intercom geen gehoor. Dus bij het uitrijden de pinpas ervoor gehouden en dat werkt niet. Dus ben achter iemand aangereden.
  Komen ze met een dreigbrief dat je ivm aangerichte schade 300€ plus 12,50 moet betalen echt dit is oplichting.
  Op de betaalautomaat of ergens in de parkeergarage is hier niets van terug te vinden.
  Ik hou u op de hoogte en heb gedreigd met de media. Ben alleen bereid om de 12,50 te betalen en voor de rest niets

  Door: Edwin Van den Berg22-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Kom maar over 45 minuten terug...

  Normaal schrijf ik nooit recensies maar na het gebruiken van q-park voel ik toch de behoefte..
  Ik heb vorige week gebruik gemaakt van Q-parking op de locatie Museumplein Amsterdam.
  Ik heb een dag van te voren een reservering gemaakt van 10:00 tot 18:00. Ik betaalde hiervoor het dag tarief van €55,-
  Toen ik zaterdag 8 september op de locatie aankwam om 09:15 werd mijn reservering niet geactiveerd. Ik voerde een gesprek via de telecom met de dame van q-park. Ik gaf aan dat ik het dagtarief betaalde en dat ik ietjes vroeger was. Er was hierbij geen service mogelijk?? De enige optie was een kaartje kopen en over 45 minuten terug komen om opnieuw je auto te parkeren, alsof ik niks anders te doen heb dan mijn auto de garage in en uit te rijden.
  Advies: als je dan toch het dagtarief betaald en van te voren reserveert, geef dan bij je reservering aan dat je er 2 uur eerder bent dan gepland!!
  Overigens : bij het maken van de reservering liep de site 5 x vast.
  Parkeergelegenheid was overigens prima

  Door: Mick Bakker13-09-2018
  Mick Bakker13-09-2018

  Wat ik helemaal vergeet de vermelden. Het in en uit de garage rijden heeft mij nog eens €6,- gekost

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5

  Q park rekent parkeertarief per seconde,......

  Geparkeerd in garage in Den Haag. Op de ticket stond dat ik 3 uur geparkeerd had. Maar ik betaalde 4 euro meer. Q park beweerde in een reactie naar mij dat zij per seconde rekenen. Nergens op de ticket, of een bord, of in hun voorwaarde staat dat ze per seconde rekenen. Na enkele mails over en weer hebben ze eieren voor hun geld gekozen en mij mijn geld terug gegeven. Maar absurd dat zij niet gewoon netjes zijn in hun manier van geld berekenen.

  Let dus heel goed op wat het tarief is van de garage en kijk of het klopt met wat u af moet rekenen.

  Door: van Dijk02-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5

  Q-park, als beste uit de bus

  Ik parkeer (bizar) veel bij parkeergarages voor werk, vooral bij airports. Altijd gezeik bij vele maar opvallend dat bij Q-park alles netjes geregeld is en de admin is erg makkelijk, ik hoef daar geen bonnetjes oid voor bij te houden. Het viel mij zo op (vooral na vooral met schade bij een andere parkeergarage) dat ik even in de pen klim en hier een positieve review geef. Niet de goedkoopste trouwens, maar je krijgt dus wel waar voor je geld.

  Door: Handsma24-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Parkeer ervaringen Q-Park

  Ik parkeer al jaren regelmatig bij een parkeergarage van Q-Park.
  Gewoon altijd netjes geregeld, betalen gaat goed en ik vind de parkeergarages over het algemeen zeer netjes.
  Toegegeven, ze zijn niet altijd even goedkoop, maar ik parkeer dan ook vaak in drukke (binnen)steden en daar is het vaak nog duurder wanneer je de auto op straat parkeert. Zo bekeken vind ik de prijzen van Q-Park meevallen, zeker aangezien je auto dan veilig en overdekt binnen staat,

  Door: Egbert Schreuders24-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schandalig prijzen parkeren Q-Park Hengelo

  Vandaag bij Q-Park in Hengelo (O) voor 59 minuten geparkeerd en er werd een rekening gepresenteerd van an € 3,00. Het trarief is nu € 1,00 per 28 minuten.

  Mijn advies deze parkeergarage mijden hier worden woeker tarieven gehanteerd door per 28 min af te rekenen! Wees gewaarschuwd!

  Door: Berkemeijer05-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Parkeren in een Q-Park in Amsterdam

  Afgelopen weekend voor een dagje shoppen met de auto geparkeerd in de Q-Park Amsterdam. Vorige keer had ik namelijk mijn wagen op straat gezet, maar toen ik terug kwam bij mijn auto, had iemand de spiegel en de ruitenwissers gedraaid en die waren verbogen.

  Parkeergarage is niet duurder dan op straat, maar je staat wel veiliger en beschutter. Er is ook bewaking.
  En je hebt ook makkelijker een plekje.
  En ik vind het betaalsysteem makkelijker dan op straat, want ik vind het niet prettig om midden op de weg mijn pasje te trekken.

  Door: Pim18-10-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Parkeren bij Q-Park

  Als ik kan kiezen, kies ik meestal voor Q-Park. Ik vind het systeem handig en ze geven duidelijk aan of er nog plek is om te parkeren en dat is vaak accurater dan bij sommige andere parkeergarages.

  Wel jammer dat ze niet goedkoop zijn, maar dat ligt wellicht ook aan het feit dat ze op goede locaties zitten.

  Door: Bram de Loir10-08-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  alleen nog parkeren bij echt betrouwbare parkeergarages

  Na herhaaldelijke slechte ervaringen bij andere parkeerdiensten, steeds een andere, maar allemaal van die budget parking diensten, hou ik er mee op en parkeer voortaan alleen nog bij echt betrouwbare parkeergarages. Voor mij is Q-park daar echt een voorbeeld van. De enige garage waar het gewoon netjes en schoon is en ik mijn auto zonder krassen, rare luchtjes of andere ongemakken terugkrijg. Ze zijn misschien duurder dan die prijsvechters, maar dat heeft kennelijk een goede reden.

  Goedkoop is toch echt vaak duurkoop, en als het gaat om het in het vertrouwen stallen van een van je duurste bezittingen, zoals mijn auto absoluut is, dan ga ik niet meer besparen op een paar centen als je daar zoveel gedoe mee krijgt.

  Ik heb overigens ervaring met meerdere garages van Q-park, zowel bij luchthavens als in de stad.

  Door: ronald leeman01-08-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  verouderd en duur

  In Den Bosch Tolbrug geparkeerd. Verouderd en slecht onderhouden, je bent blij als je met de auto zonder schade weer buiten staat, maar wel een tarief van EUR 5 voor een half uur aftikken!! Nooit meer!!

  Door: Jannes02-07-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  geparkeerd in q-park

  afgelopen weekend familiebezoek, geparkeerd in de q-park die daar om de hoek zat

  prima parkeergarage, schoon en goed verlicht. Niet erg goedkoop, maar mijn auto stond veilig en netjes en droog.
  Ik onthoud q-park voor een volgende keer.

  Door: Karel Welmers29-06-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  parkeergarage die ik wel vertrouw

  Ik parkeer regelmatig bij Q-Park, het is een van de weinige parkeergarages die ik wel vertrouw, na nare ervaringen met andere garages en parkeerdingen.

  Gelukkig heb ik van de hacking onlangs geen last gehad, ik was wel geschrokken dat Q-Park ook geraakt was, maar bij mijn eigen parkeergarage was er gelukkig niets aan de hand.

  Door: K. Terheul29-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schade door Qpark

  Bij het uitrijden uit een garage van Qpark sloot plots de poort waardoor mijn auto beschadigd raakte. Pas na vele emails reageerde Qpark en is uiteindelijk de schade vergoed. Ze beweerden echter zich hiertoe niet verplicht te voelen en het alleen te doen 'uit coulance'. Hufterigheid van de eerste orde!

  Door: B. Groen31-03-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  geparkeerd in Amsterdam

  Van het weekend geparkeerd in een parkeergarage van Q-Park in Amsterdam.

  Goed geregeld, centrale locatie, makkelijk in- en uitrijden, veilig van binnen, en er was gewoon plek op een drukke zaterdagmiddag.. Wel duur (op straat parkeren ook).

  Door: K. Hertzberger27-03-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Goedkoper in de garage dan op straat parkeren

  Gisteren nog geparkeerd in de Q-Park in Amsterdam.
  Alles prima verzorgd, er was gewoon een plek die we snel konden vinden en de als je naar buiten loopt, sta je midden in de stad. Betalen ging ook simpel.

  Op straat nergens plek te vinden, in de parkeergarage was nog goedkoper ook!

  Door: Peter Looier 12-03-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Parkeren in Leeuwarden

  We gingen parkeren in Leeuwarden. Heel goedkoop bij Q-Park, maar een paar euro voor de hele dag. En de locatie was echt ideaal, direct naast het station, waar we iemand gingen ophalen.

  Parkeerterrein zag er verder keurig uit, ik vond het een prettig idee dat het veilig omheind was.
  Betalen gaat ook makkelijk

  Volgende keer parkeer ik hier zeker weer!

  Door: Meindert02-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schiphol parkeren

  In de Q-Park op Schiphol geparkeerd. Keurig verzorgd, nette garage. Na mijn vakantie stond mijn auto er nog altijd keurig en onaangeraakt bij.
  Eerdere ervaringen met andere goedkope parkeerdiensten op Schiphol waren voor mij niet geheel bevredigend.

  Volgende keer stal ik mijn auto zeker weer bij Q-Park. Ik lees hier dat ze ook op andere plaatsen zitten dan alleen Schiphol, dat vind ik goed om te horen, want ik heb hier goede ervaringen mee.

  Door: L. Zeeman27-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Prettige garage, app is goede toevoeging

  Prettige garages, ik parkeer regelmatig in de Q-Park parkeergarage.

  Gebruik de app regelmatig, vind het een goede toevoeging aan de service.

  Door: Theo H.25-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Parkeergarage te vertrouwen

  Voor mij is op straat parkeren niet altijd een prettige ervaring; meermaals is mijn auto open gebroken en spullen ontvreemd. Bovendien heb je gewoon regelmatig schade, vooral als je in een stad parkeert.

  Sinds jaar en dag bezoek ik daarom liever parkeergarages. Daar komt je auto meestal meer ongeschonden uit. Wel kan er een naargeestige sfeer hangen. Niet in elke parkeergarage voel je je altijd veilig. Tenminste ik niet.

  Q-Park is wat dat betreft een parkeergarage die ik altijd wel vertrouw. Het is nou eenmaal een grote organisatie met meerdere garages en ik heb er verschillende geprobeerd, waarbij ik eigenlijk nooit een nare ervaring heb gehad. Wel kan het in de stad vrij duur zijn om te parkeren, maar dat is het op straat dan ook.

  Verder zijn de garages van Q-park over het algemeen goed onderhouden en redelijk schoon. Betalen gaat altijd makkelijk en ik heb nooit in de rij hoeven wachten of lang naar een plek moeten zoeken.

  Dus waar het kan, kies ik voor een parkeergarage van Q-Park.

  Door: Otto Vandenbroek24-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Prima garage QPark

  Regelmatig in een QPark geparkeerd. Zijn altijd wel schoon en vooral goed gelegen. Betalen gaat makkelijk.
  Prima garage.

  Door: K. Janson09-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Parkeren in centrum Amsterdam! Nieuwezijds Kolk

  Afgelopen weekend (Oud&Nieuw) in de parkeergarage Q-Park bij Nieuwezijds Kolk Amsterdam geparkeerd.
  Het was goedkoper dan op straat parkeren en we wilden veilig binnen staan in verband met vuurwerk.
  Er stond een enorme rij om binnen te komen in de parkeergarage, dat was nogal balen want het kostte tijd die ik liever ergens anders aan besteedt dan aan wachten!
  Maar we vonden snel een goede en grote parkeerplek. Betalen ging ook gewoon goed.
  En erg handig dat je dan hartje Amsterdam staat, meer in het centrum kom je niet. Parkeren in centrum Amsterdam!

  Door: Alfred Hendriks02-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Q-Park

  Uw beoordeling