NederlandReview

    Ervaringen Q-Park

    Je auto parkeren kan een pittige taak zijn. Je bent in het centrum van Amsterdam en er is nergens een plekje vrij om jouw auto kwijt te raken. Dan zie je een parkeergarage… Maar hoe weet je of dit wel betrouwbaar is? Wat is de prijs per uur? Is het alleen voor vergunninghouders? Hoe kun je hier betalen? Alleen met contant geld, alleen met PIN? En hoe weet je of het wel veilig is hier? Er zijn genoeg films waarin er de meest vreselijke dingen gebeuren in parkeergarages...

    Over Q-Park

    Q-Park heeft parkeergarages en parkeerplaatsen op meerdere plekken in het land. Met Q-Park kun je parkeren in grote steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Maastricht. Maar er zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar op Schiphol. Met zo’n zesduizend parkeergarages kun je een Q-Park tegenkomen in zo ongeveer alle Nederlandse steden. Dus of jij nu jouw auto wilt parkeren in Alkmaar, Naarden, Veenendaal, Leeuwarden, Didam, Eindhoven, Alphen aan de Rijn, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn, Emmen, Amstelveen, Hoogeveen, Enschede, Nieuwegein, Assen, Lochem, Amersfoort, Venlo, Zwolle, Roosendaal, Den Bosch, Amstelveen, Sittard, Bussum, Nunspeet, Roermond, Nijmegen, Ermelo of Deventer: er is altijd een parkeerplek beschikbaar bij Q-Park.


    Sommige van deze parkeerplaatsen zijn te vinden in een historisch stadscentrum, waar de parkeerplaatsen vaak schaars en duur zijn en waar het dus een extra groot voordeel is, als jij van te voren een parkeerplaats hebt gereserveerd en dus verzekerd bent van een plekje voor je auto. Andere parkeerplekken van Q-Park bevinden zich op een zogenaamd P&R-terrein: Park en Ride. Parkeerplaatsen zoals deze zijn doorgaans makkelijker bereikbaar en vaak ook goedkoper. Vanaf hier rij je makkelijk met het openbaar vervoer naar de locatie waar je moet zijn.

    Hoe werkt het parkeren bij Q-Park op een P&R-terrein? Hoe reserveer je hier vooraf een parkeerplaats?

    Diensten van Q-Park

    Heb je een abonnement van Q-Park, dan krijg je vele extra voordelen. Je kunt bijvoorbeeld een parkeerplaats reserveren, een waardekaart aanvragen en inrijden met je bankpas. Daarnaast beschikt Q-Park over plekken voor elektrisch laden. Ook is er een Q-Park App waarmee je nog beter gebruik kunt maken van de verschillende faciliteiten van Q-Park. En voor mensen die graag meer willen parkeren is er het Q-Park Spaarprogramma. Geen zin om langs een betaalautomaat te rijden en wil je liever direct in- en uitrijden? Met de Q-Park SmartCard kun je achteraf, 1x per maand betalen. Je vraagt de kaart gratis aan via de website van Q-Park.

    Klachten, tips en complimenten over Q-Park

    Q-Park heeft veel parkeergarages en parkeerplaatsen in stadsharten en op P&R-terreinen en bovendien veel faciliteiten en services. Maar hoe reageren ze als er iets niet helemaal goed gaat? Hoe kun je klachten indienen? En wat wordt daar dan mee gedaan? Hoe vraag je een abonnement aan en hoe kom je ervan af: kun je een abonnement opzeggen? Wat moet je doen als je auto is opengebroken of gestolen? Helpen ze dan goed?

    Heb jij ervaring met Q-Park?

    Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat hier anderen weten of het wel zo’n goed idee is om je auto achter te laten bij Q-Park. Heb je een goede ervaring gehad bij Q-Park? Geef ze dan een mooi compliment in de vorm van een review! Juist een slechte ervaring gehad bij een Q-Park parkeergarage? Ook dan kun je dat hier laten weten, om een ander te waarschuwen of te helpen!

    Is het wel veilig om te parkeren bij Q-Park? Parkeren in Amsterdam of Utrecht, waar kun je dan terecht? Wat zijn de parkeerprijzen? Lees de reviews!

    Q-Park
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (53)

    4.4
    43% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    4.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Parkeergarage te vertrouwen

    Voor mij is op straat parkeren niet altijd een prettige ervaring; meermaals is mijn auto open gebroken en spullen ontvreemd. Bovendien heb je gewoon regelmatig schade, vooral als je in een stad parkeert.

    Sinds jaar en dag bezoek ik daarom liever parkeergarages. Daar komt je auto meestal meer ongeschonden uit. Wel kan er een naargeestige sfeer hangen. Niet in elke parkeergarage voel je je altijd veilig. Tenminste ik niet.

    Q-Park is wat dat betreft een parkeergarage die ik altijd wel vertrouw. Het is nou eenmaal een grote organisatie met meerdere garages en ik heb er verschillende geprobeerd, waarbij ik eigenlijk nooit een nare ervaring heb gehad. Wel kan het in de stad vrij duur zijn om te parkeren, maar dat is het op straat dan ook.

    Verder zijn de garages van Q-park over het algemeen goed onderhouden en redelijk schoon. Betalen gaat altijd makkelijk en ik heb nooit in de rij hoeven wachten of lang naar een plek moeten zoeken.

    Dus waar het kan, kies ik voor een parkeergarage van Q-Park.

    Door: Otto Vandenbroek24-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    alleen nog parkeren bij echt betrouwbare parkeergarages

    Na herhaaldelijke slechte ervaringen bij andere parkeerdiensten, steeds een andere, maar allemaal van die budget parking diensten, hou ik er mee op en parkeer voortaan alleen nog bij echt betrouwbare parkeergarages. Voor mij is Q-park daar echt een voorbeeld van. De enige garage waar het gewoon netjes en schoon is en ik mijn auto zonder krassen, rare luchtjes of andere ongemakken terugkrijg. Ze zijn misschien duurder dan die prijsvechters, maar dat heeft kennelijk een goede reden.

    Goedkoop is toch echt vaak duurkoop, en als het gaat om het in het vertrouwen stallen van een van je duurste bezittingen, zoals mijn auto absoluut is, dan ga ik niet meer besparen op een paar centen als je daar zoveel gedoe mee krijgt.

    Ik heb overigens ervaring met meerdere garages van Q-park, zowel bij luchthavens als in de stad.

    Door: ronald leeman01-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Parkeren in centrum Amsterdam! Nieuwezijds Kolk

    Afgelopen weekend (Oud&Nieuw) in de parkeergarage Q-Park bij Nieuwezijds Kolk Amsterdam geparkeerd.
    Het was goedkoper dan op straat parkeren en we wilden veilig binnen staan in verband met vuurwerk.
    Er stond een enorme rij om binnen te komen in de parkeergarage, dat was nogal balen want het kostte tijd die ik liever ergens anders aan besteedt dan aan wachten!
    Maar we vonden snel een goede en grote parkeerplek. Betalen ging ook gewoon goed.
    En erg handig dat je dan hartje Amsterdam staat, meer in het centrum kom je niet. Parkeren in centrum Amsterdam!

    Door: Alfred Hendriks02-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Parkeren in een Q-Park in Amsterdam

    Afgelopen weekend voor een dagje shoppen met de auto geparkeerd in de Q-Park Amsterdam. Vorige keer had ik namelijk mijn wagen op straat gezet, maar toen ik terug kwam bij mijn auto, had iemand de spiegel en de ruitenwissers gedraaid en die waren verbogen.

    Parkeergarage is niet duurder dan op straat, maar je staat wel veiliger en beschutter. Er is ook bewaking.
    En je hebt ook makkelijker een plekje.
    En ik vind het betaalsysteem makkelijker dan op straat, want ik vind het niet prettig om midden op de weg mijn pasje te trekken.

    Door: Pim18-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    olv parking 13 augustus 2020

    Tarieven zijn hoog, dat is een minpuntje. Ook vaak geen medewerker aanwezig.
    Maarrrrrrr de telefonische klantenservice is top. Was kaartje kwijt bij binnenkomst garage, niet bij vertrek.
    Efficient, klantvriendelijk, probleemoplossend te woord gestaan. Dank jullie wel dames

    Door: Monica 17-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Parkeren

    Parkeren Groningen binnenstad ossenmarkt, vandaag uur of drie. Iemand had zijn gouden betaalkaart van de ABN Amro in betaal automaat laten zitten. Meteen aan medewerker geprobeerd te vertellen die bij de uitgang stond. Meneer was niet geïnteresseerd. Shit happens zei hij.
    Triest

    Door: O s cabonade01-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Parkeer ervaringen Q-Park

    Ik parkeer al jaren regelmatig bij een parkeergarage van Q-Park.
    Gewoon altijd netjes geregeld, betalen gaat goed en ik vind de parkeergarages over het algemeen zeer netjes.
    Toegegeven, ze zijn niet altijd even goedkoop, maar ik parkeer dan ook vaak in drukke (binnen)steden en daar is het vaak nog duurder wanneer je de auto op straat parkeert. Zo bekeken vind ik de prijzen van Q-Park meevallen, zeker aangezien je auto dan veilig en overdekt binnen staat,

    Door: Egbert Schreuders24-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schiphol parkeren

    In de Q-Park op Schiphol geparkeerd. Keurig verzorgd, nette garage. Na mijn vakantie stond mijn auto er nog altijd keurig en onaangeraakt bij.
    Eerdere ervaringen met andere goedkope parkeerdiensten op Schiphol waren voor mij niet geheel bevredigend.

    Volgende keer stal ik mijn auto zeker weer bij Q-Park. Ik lees hier dat ze ook op andere plaatsen zitten dan alleen Schiphol, dat vind ik goed om te horen, want ik heb hier goede ervaringen mee.

    Door: L. Zeeman27-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Q-park, als beste uit de bus

    Ik parkeer (bizar) veel bij parkeergarages voor werk, vooral bij airports. Altijd gezeik bij vele maar opvallend dat bij Q-park alles netjes geregeld is en de admin is erg makkelijk, ik hoef daar geen bonnetjes oid voor bij te houden. Het viel mij zo op (vooral na vooral met schade bij een andere parkeergarage) dat ik even in de pen klim en hier een positieve review geef. Niet de goedkoopste trouwens, maar je krijgt dus wel waar voor je geld.

    Door: Handsma24-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Parkeren in Leeuwarden

    We gingen parkeren in Leeuwarden. Heel goedkoop bij Q-Park, maar een paar euro voor de hele dag. En de locatie was echt ideaal, direct naast het station, waar we iemand gingen ophalen.

    Parkeerterrein zag er verder keurig uit, ik vond het een prettig idee dat het veilig omheind was.
    Betalen gaat ook makkelijk

    Volgende keer parkeer ik hier zeker weer!

    Door: Meindert02-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Abonnement ent

    Wat een slechte service bij Q park!!!! Heb je een abonnement voor een weekend waarmee je direct naar binnen mag en er een plaats voor je gereserveerd zou zijn. DUS NIET!!!
    En denk je dat er geholpen wordt? Ook niet. Zeggen dat het vol is en ze er niets aan kunnen doen. Dit klopt niet want er rijden via de “gewone” ingang allerlei auto’s in en uit. Gewoon NIET geholpen worden!!! Zeer slechte service!!!!

    Door: Gerdine Versteeg01-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Qpark Rotterdam Zuidplein

    Als u denkt dat u met Qpark parking veilig bent dan bent u goed mis. In heel Rotterdam maken ze reclame op de parkeerautomaten dat het voordeliger is om in een parking te staan dan op straat.. Maar je moet er dan wel rekening houden dat er in je auto kan ingebroken worden...

    Auto maandag binnengereden, woensdag gaan halen. Achteruit was ingeslagen en meest onnozele dingen gestolen (veiligheidshesjes, Ehbokit, fles cola, lege handtas uit de kofferbak en een paar stylos). Was dit het nu waard? Als enige buitenlandse op de parking dus blijkbaar een doelwit. Naar camera's mag je fluiten. Politie aangifte gedaan maar zij doen niets.
    Door de situatie wilde ik een aankomende reservering bij Qpark anulleren. Hun reactie ' u heeft geen annuleringsverzekering genomen dus krijg u geld ni terug' ahja want ik weer echt op voorhand dat er in hun parking een inbraak gaat zijn... En dan is het niet normaal dat ik mijn auto er niet meer wil zetten

    QPARK NOOIT NIET MEER

    Door: Sonia 30-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Abonnement

    Slecht bedrijf, administratie zijn niet op orde!!!

    Door: D29-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    reservering eerste kerstdag Q park Amsterdam

    Wij hebben keurig een reservering gemaakt én betaald voor de parkeergarage in Amsterdam. Helaas pakte de computer de Qcode niet toen wij erin wilden rijden.
    De medewerker adviseerde ons een kaartje te kopen want hij kon ook niets doen. Wij hebben dus 2x 25 euro af moeten rekenen. 1x bij de reservering en 1x ter plaatse. Op diverse mailtjes naar Q park krijgen we niet eens antwoord. Helaas overkwam dit diverse mensen op eerste kerstdag vernamen wij in de pauze van het concert.

    Door: Corina Bakker07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Parkeerkaartje

    Na 1,5 uur te hebben geparkeerd in de Q-park garage in Utrecht netjes mijn kaartje van 8(!) euro afgerekend. Een aantal weken later krijg ik een ONTERECHTE boete van 360 euro omdat ik ‘treintje zou hebben gereden’. Auto voor mij reed weg, slagboom ging een stukje dicht en hierna direct weer open waarna ik door reed omdat bij heel veel parkeergarages nummerbordherkenning is. Aangegeven deze boete niet te gaan betalen + een afschrift van mijn bank meegestuurd waar je duidelijk ziet dat ik het kaartje betaald heb. Waarom treintje rijden als ik gewoon een kaartje betaal? Zij zeggen dat zij hier niks mee kunnen en de boete alleen maar hoger wordt indien ik niet betaal. Dit is toch BELACHELIJK?! Vieze vuile oplichters zijn dit!!!

    Door: C30-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    parkeren oosterpoort

    Vanavond uitvoering NNO. Na afloop 45 minuten erover gedaan om van parkeerplek naar uitgang te komen. 3 maal alarm in garage voor uitlaatgassen. 250 auto's twee verdiepingen allemaal door één slagboom. Nooit weer Qpark!

    Door: wouter22-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Onredelijke boete

    recent kreeg ik een boete van €317 op de mat omdat ik binnen was gereden op de motor zonder een kaartje te nemen uit de automaat en vervolgens direct weer naar buiten gereden ben. Niet alleen vind ik dit uiterst klant-onvriendelijk beleid maar ook een buitensporig hoge "schadevergoeding" die niet gemotiveerd werd bij navraag.

    Door: jesse15-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    In en uit rijden en toch betalen...?

    Schandalig dat Qpark je laat betalen binnen 1 min in en uitrijden. Ik reed bij Qpark in Apeldoorn aan de Roggestraat naar binnen op te kijken of daar een laadpaal beschikbaar was. Helaas alles vol en met moeite kun je door de op/af rit rijden (veel te smal) gelukkig zonder schade naar buiten kunnen komen maar dan kom je bij de betaal paal en kun je zomaar Euro1,50 afrekenen zonder dat je van de Qpark dienst gebruik hebt kunnen maken. Het gaat me niet om het bedrag maar om het principe. Bij mij staat Qpark bekend om een business model die geld klopt ook al maak je geen gebruik van hun service. Dit geldt ook voor het betalen in blokken van 20min. Jammer als je net 1 min te laat bent. Geef mij maar parkmobile oid. Ik ben nu echt serieus gefrustreerd met dit bedrijf. Niet klantvriendelijk.

    Door: Wouter13-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schade op mijn voertuig

    Iemand maakt schade op me voertuig zonder briefje achter te laten, qpark geeft geen beelden vrij, volgens qpark moet ik aangifte doen bij de politie om camera beelden op te vragen, poltie doet geen onderzoek naar zulke gevallen omdat het te duur is. Ik parkeer mijn auto in de qpark zodat mijn auto veilig binnen staat dus als bedrijf mogen ze zich schamen. Ik ben nu 500 euro lichter voor mr schaden en de dader loopt vrij rond!

    Door: Erol gezici10-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Parkeren in Q Park

    Gister geparkeerd in Q Park Hilversum Markt.alles donker op 3e etage en in trappenhuis.niet prettig om s'nachts je auto op te halen.1 lift kapot en betaalautomaat kapot op BG.op 1e etage deed automaat het gelukkig wel.

    Door: E.Zilver01-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Q-Park

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Q-Park een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 53 ervaringen geplaatst over Q-Park. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Q-Park actief?

    Q-Park is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) (Vliegveld) Parkeren

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Q-Park gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.