NederlandReview

  Ervaringen Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas

  Tijdens je zwangerschap en net na de komst van je baby moet je allerlei dingen aanschaffen. Sommige dingen worden je gratis aangeboden zoals de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox. Wat is de ervaring van andere zwangeren en jonge ouders met deze pakketten? Zaten er echt leuke dingen in, of viel de inhoud tegen? Alle ervaringen hiermee kun je lezen op NederlandReview.

  Over Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

  Ouders van Nu is een tijdschrift voor jonge en aanstaande ouders dat al bijna 50 jaar bestaat. In het blad vind je allerlei informatie, reportages, interviews en dergelijke over iedere fase in je zwangerschap, over de bevalling en na de geboorte van je kind. Ouders van Nu wordt uitgegeven door de Sanoma Groep. Zij zijn actief in allerlei onderdelen van de mediabranche zoals publiekstijdschriften, televisiezenders, sites en apps. Ouders van Nu heeft samen met haar partners de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox samengesteld.


  Commercial van de Schoolcampus van V&D, toen die nog bestond in 2012

  Diensten

  Ben je zwanger of net bevallen? Dan kun je de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen. Daarin zitten allerlei cadeautjes die handig kunnen zijn voor jou en je baby.

  Via de website van Ouders van Nu kun je de Zwanger- en Babybox aanvragen. Tot en met de uitgerekende datum kun je beide boxen aanvragen. Voor beide boxen ontvang je een persoonlijke ophaalkaart via e-mail, waarmee je de boxen op kunt halen bij een Blokkerwinkel. In de boxen zitten tijdschriften voor (aanstaande) moeders, zoals de speciale editie Zwanger van Ouders van Nu, Ouders van Nu en Kek Mama. Ook zitten er in de box diverse gratis producten om uit te proberen, twee cadeautjes van Blokker en kortingsbonnen voor aanstaande moeders en pasgeboren baby’s. De inhoud kan variëren.

  Je hoeft de Babybox niet apart aan te vragen, 6 weken na de uitgerekende datum neemt Ouders van Nu contact met je op om te vragen of alles goed is gegaan, en daarna ontvang je binnen een week de ophaalkaart voor de Babybox. De Zwanger- en Babybox wordt samengesteld door Ouders van Nu en haar partners met o.a.:

  Naast de boxen ontvang je via e-mail de Groeikalender met informatie over de ontwikkeling van je kind, de nieuwsbrief van Ouders van Nu en speciale aanbiedingen van Ouders van Nu en haar partners.

  Klachten over de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

  De Ouders van Nu Zwanger- en Babybox is geheel gratis. Meld eventuele klachten en andere problemen aan de klantenservice van Sanoma. Dat kan telefonisch en via e-mail.

  Wat vind jij van de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox?

  Heb jij tijdens je zwangerschap beide boxen aangevraagd, en was je blij met de inhoud? Of is jouw ervaring hiermee negatief, omdat je nu lastig wordt gevallen met allerlei ongewenste reclame? Schrijf dan hier ook jouw review, daar help je andere aanstaande ouders mee!

  Helemaal geweldig om tijdens de zwangerschap en na de komst van je baby de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox te krijgen, of viel jouw ervaring tegen?

  Reviews over Ouders van Nu Schooltas

  Als ouder van een kind dat bijna naar de basisschool gaat, sta je voor een nieuwe spannende fase. Om de stap naar de basisschool extra leuk te maken, kun je bij Ouders van Nu een gratis schooltas aanvragen, met daarin allerlei leuke dingen voor je kind en jezelf. Wat andere ouders zeggen over deze speciale actie, kun je hier lezen op NederlandReview.

  Over Ouders van Nu Schooltas

  Ouders van Nu is een informatief tijdschrift voor jonge ouders dat al meer dan 48 jaar bestaat. Het is een magazine dat je begeleid door de tijd in je leven waarin je (aanstaande) ouder bent. Zij brengen onder andere reportages over de ontwikkeling en het opvoeden van je kind, verhalen van vaders en een column geschreven door Sofie van den Enk. Op de website van Ouders van Nu is nog veel meer informatie en dergelijke te vinden. Ouders van Nu wordt uitgegeven door de Sanoma Groep. Deze is actief in allerlei onderdelen van de mediabranche zoals publiekstijdschriften, televisiezenders, sites en apps. Ouders van Nu heeft samen met haar partners de Ouders van Nu Schooltas samengesteld.


  Diensten

  Via de Ouders van Nu website kun je de gratis schooltas voor je eigen (kind)eren in de leeftijdscategorie 3,5 tot en met 12 jaar aanvragen. Deze schooltas is speciaal ontworpen en bedoeld voor ouders met een kind dat (bijna) naar de basisschool gaat. Je ontvangt dan direct per e-mail een bevestiging. Je kunt je ook aanmelden via een inschrijfkaart voorzien van je e-mailadres, dan ontvang je de bevestiging twee tot drie weken na aanmelding. Hierna wordt je door Sanoma telefonisch benaderd om je gegevens te verifiëren. (Eerst wordt daarvoor het ‘Bel-me-niet-register’ geraadpleegd) De tas is beschikbaar in twee kleuren, welke kleur je wilt mag je bij het ophalen zelf kiezen.

  Vervolgens krijg je per e-mail of post een ophaalkaart toegestuurd, waarmee je de schooltas kunt ophalen bij een Bruna-winkel. De tas is gevuld met onder andere het Ouders van Nu schoolschriftje, een cadeaubon van Bruna, een exemplaar van Kek Mama en Donald Duck junior, een Angry Birds stickerboek, Efteling kleurpotloden, diverse tegoedbonnen en kortingsvouchers. De inhoud van de schooltas kan verschillen, dit is afhankelijk van de deelnemende bedrijven en het moment van samenstellen van de schooltas. De schooltas wordt gevuld door de volgende deelnemende partners:

  • Ouders van Nu
  • Bruna
  • BIC
  • Bulbby
  • Efteling
  • Donald Duck Junior
  • Center Parcs
  • Coroos (Slurpfruit)
  • BEAR
  • Liga
  • Prioderm
  • Ouders van Nu Voordeelpas

  Ook krijg je iedere week de WoeDoeMail (doe-tips voor de woensdagmiddag), de Ouders van Nu nieuwsbrief en informatie van Sanoma en de door Ouders van Nu geselecteerde partners. Daarnaast krijg je elk kwartaal de Ouders van Nu Schoolkind groeikalender.

  Klachten

  De Ouders van Nu Schooltas is geheel gratis. Meld eventuele klachten zo spoedig mogelijk aan de klantenservice van Sanoma. Dat kan telefonisch op (088) 55 001 83, of via e-mail naar customerservice@oudersvannu.nl.

  Wat vind jij van de gratis schooltas?

  Heb jij voor jouw kind al een gratis schooltas opgehaald, en wat vond je van de tas zelf en de inhoud hiervan? Vertel hier al je ervaringen!

  De start van je kind op de basisschool extra leuk met de Ouders van Nu Schooltas? Wat zijn de ervaringen, veel onnodige reclame of echt een leuke tas?

  Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  6.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  6.2
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schooltas ontvangen voor niets

  Wat een leuke actie hebben ze bij Ouders van Nu Schooltas zeg!! Ik kwam toevallig op deze website terecht en mijn oog viel direct op een artikel over een gratis schooltas. Ze geven hier namelijk een gratis tas weg aan alle kinderen die op de basisschool zitten. Je hoeft alleen wat persoonsgegevens en de namen van je kinderen in te vullen en je hebt binnen een paar dagen een leuke tas in huis. Zelf heb ik drie kinderen op de basisschool en dus heb ik ook drie tassen besteld. Ik kreeg ook nog eens drie verschillende kleuren tassen en dat is precies wat ik zocht. De kids waren overigens heel blij met de tas en nemen hem nog steeds dagelijks mee naar school.

  Door: Irma J. 10-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Leuke box

  De zwangerschapsbox ziet er al leuk uit, en ook de spulletjes en tijdschriften die erin zitten vond ik heel leuk!
  *kleine tip: Doe er een neutrale speen in.
  Die ik heb gehad is roze en zou ik bij een jongetje toch niet in doen :$
  Maar verder..helemaal leuk! :)

  Door: Daniëlle04-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  zwangerschapsbox

  Wegens zwangerschap een box aangevraagd
  ja het is natuurlijk veel reclame, maar je krijgt ook heel veel dingen gratis die heel leuk zijn!

  Volgens mij mag je er maar eentje bestellen, anders nam ik er nog wel eentje haha.

  Door: Esmee23-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  mening box

  jammer dat er weinig staaltjes waren .
  de boekjes vond ik wel leuk!

  Door: fifi29-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Alecto Flessenwarmer BW-700

  Mooi product. 3 in 1. Erg handig. Zeker een aanrader

  Door: Merve Ozdemir Ciftci18-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Tijdschriften

  Ik wilde deabbo niet en heb meteen de eerste dag gevraagd mij het systeem uit te halen. Dat is vervolgens 'gedaan' na 2 weken krijg ik alsnog een tijdschrift en rompertje binnen. Ik weer bellen en word er verteld dat ze het al hebben verzonden voordat ik het heb afgezecht en nu ik het heb ontvangen ik moet betalen. Wat een klantvriendelijkheid abbo maken kan maar opzeggen door hun stomme actie wat ik niet eens geloof. is het mijn probleem geworden. Ik geloof niet dat het de zelfde dag al verzonden is. Het is gewoon geld afpakken van mensen en zomaar wat uit je duim zuigen en de klant maar in de nesten werken. Stom bedrijf ik ben erg pissig en zeker niet blij met jullie!!!

  Door: A01-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Mama en Baby box

  Heel blij met beide dozen ????

  Door: Jeanette Schoppema01-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  gratis dingen

  veel reclame maar toch leuk!

  Door: Lotte van Daan10-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Een abonnement in gerommeld

  Via slinkse wijze wordt je een abonnement in gerommeld en als je het dan wil opzeggen kan dat niet voor het eerste termijn.
  Schandalige club!
  Nul sterren.

  Door: Marcel14-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Ophalen niet waard

  Het is het ritje niet waard om het op te halen. Een heleboel foldertjes net acties die verlopen zijn. Een washandje en doosje batterijen. Denk dat niemand hierop zit te wachten. Wat een aanfluiting.

  Door: Manou 15-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Box-mening

  In de box zitten leuke spullentjes

  Door: Bianca27-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  box-mening

  Stelt niet veel voor, als er zoveel partners zijn die meedoen verwacht je wel wat meer in de box. Overgroot deel alleen maar reclame.
  De box van de plus is echt geweldig.

  Door: loes10-11-2018
  Danielle de Frel04-02-2019

  Wat ziet de box er leuk uit! Sinds dit jaar vernieuwd, er zitten leuke dingetjes en tijdschriften in!

  Danielle de Frel04-02-2019

  Oeps foutje, dit had een review moeten worden en geen reactie, kan hem niet verwijderen:(

  Jeanette Schoppema01-04-2019

  Heel blij met beide dozen ????

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 12 ervaringen geplaatst over Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas actief?

  Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.