NederlandReview

    Ervaringen Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas

    Tijdens je zwangerschap en net na de komst van je baby moet je allerlei dingen aanschaffen. Sommige dingen worden je gratis aangeboden zoals de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox. Wat is de ervaring van andere zwangeren en jonge ouders met deze pakketten? Zaten er echt leuke dingen in, of viel de inhoud tegen? Alle ervaringen hiermee kun je lezen op NederlandReview.

    Over Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

    Ouders van Nu is een tijdschrift voor jonge en aanstaande ouders dat al bijna 50 jaar bestaat. In het blad vind je allerlei informatie, reportages, interviews en dergelijke over iedere fase in je zwangerschap, over de bevalling en na de geboorte van je kind. Ouders van Nu wordt uitgegeven door de Sanoma Groep. Zij zijn actief in allerlei onderdelen van de mediabranche zoals publiekstijdschriften, televisiezenders, sites en apps. Ouders van Nu heeft samen met haar partners de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox samengesteld.


    Commercial van de Schoolcampus van V&D, toen die nog bestond in 2012

    Diensten

    Ben je zwanger of net bevallen? Dan kun je de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen. Daarin zitten allerlei cadeautjes die handig kunnen zijn voor jou en je baby.

    Via de website van Ouders van Nu kun je de Zwanger- en Babybox aanvragen. Tot en met de uitgerekende datum kun je beide boxen aanvragen. Voor beide boxen ontvang je een persoonlijke ophaalkaart via e-mail, waarmee je de boxen op kunt halen bij een Blokkerwinkel. In de boxen zitten tijdschriften voor (aanstaande) moeders, zoals de speciale editie Zwanger van Ouders van Nu, Ouders van Nu en Kek Mama. Ook zitten er in de box diverse gratis producten om uit te proberen, twee cadeautjes van Blokker en kortingsbonnen voor aanstaande moeders en pasgeboren baby’s. De inhoud kan variëren.

    Je hoeft de Babybox niet apart aan te vragen, 6 weken na de uitgerekende datum neemt Ouders van Nu contact met je op om te vragen of alles goed is gegaan, en daarna ontvang je binnen een week de ophaalkaart voor de Babybox. De Zwanger- en Babybox wordt samengesteld door Ouders van Nu en haar partners met o.a.:

    Naast de boxen ontvang je via e-mail de Groeikalender met informatie over de ontwikkeling van je kind, de nieuwsbrief van Ouders van Nu en speciale aanbiedingen van Ouders van Nu en haar partners.

    Klachten over de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

    De Ouders van Nu Zwanger- en Babybox is geheel gratis. Meld eventuele klachten en andere problemen aan de klantenservice van Sanoma. Dat kan telefonisch en via e-mail.

    Wat vind jij van de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox?

    Heb jij tijdens je zwangerschap beide boxen aangevraagd, en was je blij met de inhoud? Of is jouw ervaring hiermee negatief, omdat je nu lastig wordt gevallen met allerlei ongewenste reclame? Schrijf dan hier ook jouw review, daar help je andere aanstaande ouders mee!

    Helemaal geweldig om tijdens de zwangerschap en na de komst van je baby de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox te krijgen, of viel jouw ervaring tegen?

    Reviews over Ouders van Nu Schooltas

    Als ouder van een kind dat bijna naar de basisschool gaat, sta je voor een nieuwe spannende fase. Om de stap naar de basisschool extra leuk te maken, kun je bij Ouders van Nu een gratis schooltas aanvragen, met daarin allerlei leuke dingen voor je kind en jezelf. Wat andere ouders zeggen over deze speciale actie, kun je hier lezen op NederlandReview.

    Over Ouders van Nu Schooltas

    Ouders van Nu is een informatief tijdschrift voor jonge ouders dat al meer dan 48 jaar bestaat. Het is een magazine dat je begeleid door de tijd in je leven waarin je (aanstaande) ouder bent. Zij brengen onder andere reportages over de ontwikkeling en het opvoeden van je kind, verhalen van vaders en een column geschreven door Sofie van den Enk. Op de website van Ouders van Nu is nog veel meer informatie en dergelijke te vinden. Ouders van Nu wordt uitgegeven door de Sanoma Groep. Deze is actief in allerlei onderdelen van de mediabranche zoals publiekstijdschriften, televisiezenders, sites en apps. Ouders van Nu heeft samen met haar partners de Ouders van Nu Schooltas samengesteld.


    Diensten

    Via de Ouders van Nu website kun je de gratis schooltas voor je eigen (kind)eren in de leeftijdscategorie 3,5 tot en met 12 jaar aanvragen. Deze schooltas is speciaal ontworpen en bedoeld voor ouders met een kind dat (bijna) naar de basisschool gaat. Je ontvangt dan direct per e-mail een bevestiging. Je kunt je ook aanmelden via een inschrijfkaart voorzien van je e-mailadres, dan ontvang je de bevestiging twee tot drie weken na aanmelding. Hierna wordt je door Sanoma telefonisch benaderd om je gegevens te verifiëren. (Eerst wordt daarvoor het ‘Bel-me-niet-register’ geraadpleegd) De tas is beschikbaar in twee kleuren, welke kleur je wilt mag je bij het ophalen zelf kiezen.

    Vervolgens krijg je per e-mail of post een ophaalkaart toegestuurd, waarmee je de schooltas kunt ophalen bij een Bruna-winkel. De tas is gevuld met onder andere het Ouders van Nu schoolschriftje, een cadeaubon van Bruna, een exemplaar van Kek Mama en Donald Duck junior, een Angry Birds stickerboek, Efteling kleurpotloden, diverse tegoedbonnen en kortingsvouchers. De inhoud van de schooltas kan verschillen, dit is afhankelijk van de deelnemende bedrijven en het moment van samenstellen van de schooltas. De schooltas wordt gevuld door de volgende deelnemende partners:

    • Ouders van Nu
    • Bruna
    • BIC
    • Bulbby
    • Efteling
    • Donald Duck Junior
    • Center Parcs
    • Coroos (Slurpfruit)
    • BEAR
    • Liga
    • Prioderm
    • Ouders van Nu Voordeelpas

    Ook krijg je iedere week de WoeDoeMail (doe-tips voor de woensdagmiddag), de Ouders van Nu nieuwsbrief en informatie van Sanoma en de door Ouders van Nu geselecteerde partners. Daarnaast krijg je elk kwartaal de Ouders van Nu Schoolkind groeikalender.

    Klachten

    De Ouders van Nu Schooltas is geheel gratis. Meld eventuele klachten zo spoedig mogelijk aan de klantenservice van Sanoma. Dat kan telefonisch op (088) 55 001 83, of via e-mail naar customerservice@oudersvannu.nl.

    Wat vind jij van de gratis schooltas?

    Heb jij voor jouw kind al een gratis schooltas opgehaald, en wat vond je van de tas zelf en de inhoud hiervan? Vertel hier al je ervaringen!

    De start van je kind op de basisschool extra leuk met de Ouders van Nu Schooltas? Wat zijn de ervaringen, veel onnodige reclame of echt een leuke tas?

    Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

    5.6
    52% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas

    Uw beoordeling

    Schooltas ontvangen voor niets

    Wat een leuke actie hebben ze bij Ouders van Nu Schooltas zeg!! Ik kwam toevallig op deze website terecht en mijn oog viel direct op een artikel over een gratis schooltas. Ze geven hier namelijk een gratis tas weg aan alle kinderen die op de basisschool zitten. Je hoeft alleen wat persoonsgegevens en de namen van je kinderen in te vullen en je hebt binnen een paar dagen een leuke tas in huis. Zelf heb ik drie kinderen op de basisschool en dus heb ik ook drie tassen besteld. Ik kreeg ook nog eens drie verschillende kleuren tassen en dat is precies wat ik zocht. De kids waren overigens heel blij met de tas en nemen hem nog steeds dagelijks mee naar school.

    Door: Irma J. 10-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Leuke box

    De zwangerschapsbox ziet er al leuk uit, en ook de spulletjes en tijdschriften die erin zitten vond ik heel leuk!
    *kleine tip: Doe er een neutrale speen in.
    Die ik heb gehad is roze en zou ik bij een jongetje toch niet in doen :$
    Maar verder..helemaal leuk! :)

    Door: Daniëlle04-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    zwangerschapsbox

    Wegens zwangerschap een box aangevraagd
    ja het is natuurlijk veel reclame, maar je krijgt ook heel veel dingen gratis die heel leuk zijn!

    Volgens mij mag je er maar eentje bestellen, anders nam ik er nog wel eentje haha.

    Door: Esmee23-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    mening box

    jammer dat er weinig staaltjes waren .
    de boekjes vond ik wel leuk!

    Door: fifi29-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Babybox

    Wekenlang gestalkt door Ouders van Nu voor die verdomde babybox…. Uiteindelijk toch maar aangevraagd. Krijg ik bericht dat ik hem na 6 september kan ophalen bij de gekozen locatie. Ik sta er 7 september, krijg een behoorlijke arrogante houding, dat ze het niet hebben en dat ik zelf maar iedere week moet bellen om te vragen of hij er al is. Ik heb toen contact opgenomen met Ouders van Nu, daar kreeg ik iemand aan de lijn die al helemaal geen oplossing bood en zelfs de verbinding heeft verbroken. Grappig hoor, eerst word ik iedere dag gemaild voor die stomme box, wil ik hem ophalen, is die onmogelijk te krijgen en doet niemand moeite om mij dat ding te geven. Beter hebben ze nu niet het Gore lef om mij nu ook nog maar één reclamemail te versturen. “Kunt u niet de zwangerschapsbox in de plaats nemen?” Eeuh nee de baby is er al.. oh ja bel volgende maand nog maar een keer,.. ja dan is mijn baby al een kleuter.

    Door: Carmen09-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Babybox

    Zeer slechte service! 17 maart is onze dochter overleden na een zwangerschap van 25 weken. Ruim 2 weken daarna heb ik mij gelijk afgemeld voor de babybox. Tot op heden meerdere mailtjes en telefoontjes gehad. Steeds weer gezegd dat onze dochter is overleden. En elke keer wordt er “begripvol” gereageerd. Ja wij halen u er direct uit. Wat tot op heden nog niet is gebeurd. Het verwerken is al zwaar… Maar als je na 4,5 maand hiervoor nog steeds berichten en telefoontjes krijgt… Word je keer op keer weer geconfronteerd. Heel slecht.

    Door: Esmee04-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Alecto Flessenwarmer BW-700

    Mooi product. 3 in 1. Erg handig. Zeker een aanrader

    Door: Merve Ozdemir Ciftci18-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Mama en Baby box

    Heel blij met beide dozen ????

    Door: Jeanette Schoppema01-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    gratis dingen

    veel reclame maar toch leuk!

    Door: Lotte van Daan10-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Zwangerschap en babybox

    Super blij mee

    Door: Hanana10-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zwangerbox

    Echt zonde van het papier en slecht voor het milieu. Er zitten 30 folders en magazines in en 1 speen. Niet de moeite waard van het ophalen vind ik. Erg jammer.

    Door: Josine Schmitz06-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Zwangerschaps box

    Ik vind hem erg tegen vallen in vergelijking met 2 jaar geleden.

    Alleen maar boekjes en 1 speentjes. Kan me nog herinneren dat 2 jaar geleden er nog proefjes in zaten een tandenborsteltje en nog veel meer. Kortom ik vond hem echt tegen vallen en erg jammer dat het zo achteruit is gegaan

    Door: Gwen Boonman05-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    babybox en zwangerschapsbox

    ik was tevreden met de zwangerschapsbox ,maar ontevreden met de babybox
    in mijn box zat magazijn, 1sample pamper luier, sample inoli en sudocream en een potje hapje en wat reclame folder dat was het.

    terwijl bij me schoonzus zat er behalve wat ik heb nog 3 pakjes billendoekjes, een bijtring, rijstenbloem en tandpasta.

    Door: yuki31-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Babybox AH ouders van nu 2021

    De box afgehaald bij Albert Heijn en kreeg de box helemaal gescheurd. Inhoud: een AH potje voeding pompoen, sample sudocreme, monster badolie, Elmer tandpasta, ouders van nu magazine en reclame folders. Ik dacht echt dat de box incompleet was. Online gekeken of anderen dezelfde inhoud hadden: en dit klopt dus! Echt jammer dat de box niet meer zoveel voorstelt.

    Door: Noëlla van der Meiden09-04-2021
    Rinke12-04-2021

    Ik heb ‘m vanmorgen ook gehaald en had alleen potje voeding en sudo.. Verder alleen reclame 🤷🏼‍♀️

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Babybox ouders van nu

    Box bevat alleen potje voeding pompoen 4mnd van ah, sample sudocreme, monster badolie, ouders v nu magazine en reclame folders. Echt niet de moeite om helemaal voor naar de ah te rijden.
    Zwangerbox stelde al niets voor, maar deze babybox is echt een aanfluiting.
    Ik weet dat de inhoud kan variëren. Maar dit sloeg nergens op.

    Door: Sharon04-03-2021
    Rinke12-04-2021

    Amen! Helemaal mee eens. Ik had alleen mini potje voeding en sudo, met reclame.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Aanvraag babybox blokker

    Ik wordt continu lastig gevallen door medewerkers die meerdere keren per dag bellen. Ze luisteren niet en zijn erg opdringerig en dominant. Enorme spijt dat ik mijzelf ooit aangemeld heb bij ouders van nu..

    Door: Manon 03-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Tijdschriften

    Ik wilde deabbo niet en heb meteen de eerste dag gevraagd mij het systeem uit te halen. Dat is vervolgens 'gedaan' na 2 weken krijg ik alsnog een tijdschrift en rompertje binnen. Ik weer bellen en word er verteld dat ze het al hebben verzonden voordat ik het heb afgezecht en nu ik het heb ontvangen ik moet betalen. Wat een klantvriendelijkheid abbo maken kan maar opzeggen door hun stomme actie wat ik niet eens geloof. is het mijn probleem geworden. Ik geloof niet dat het de zelfde dag al verzonden is. Het is gewoon geld afpakken van mensen en zomaar wat uit je duim zuigen en de klant maar in de nesten werken. Stom bedrijf ik ben erg pissig en zeker niet blij met jullie!!!

    Door: A01-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Een abonnement in gerommeld

    Via slinkse wijze wordt je een abonnement in gerommeld en als je het dan wil opzeggen kan dat niet voor het eerste termijn.
    Schandalige club!
    Nul sterren.

    Door: Marcel14-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ophalen niet waard

    Het is het ritje niet waard om het op te halen. Een heleboel foldertjes net acties die verlopen zijn. Een washandje en doosje batterijen. Denk dat niemand hierop zit te wachten. Wat een aanfluiting.

    Door: Manou 15-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Box-mening

    In de box zitten leuke spullentjes

    Door: Bianca27-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    FAQ

    Is Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 21 ervaringen geplaatst over Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas actief?

    Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.