NederlandReview

  Ervaringen Ouders van Nu Schooltas

  Als ouder van een kind dat bijna naar de basisschool gaat, sta je voor een nieuwe spannende fase. Om de stap naar de basisschool extra leuk te maken, kun je bij Ouders van Nu een gratis schooltas aanvragen, met daarin allerlei leuke dingen voor je kind en jezelf. Wat andere ouders zeggen over deze speciale actie, kun je hier lezen op NederlandReview.

  Over Ouders van Nu Schooltas

  Ouders van Nu is een informatief tijdschrift voor jonge ouders dat al meer dan 48 jaar bestaat. Het is een magazine dat je begeleid door de tijd in je leven waarin je (aanstaande) ouder bent. Zij brengen onder andere reportages over de ontwikkeling en het opvoeden van je kind, verhalen van vaders en een column geschreven door Sofie van den Enk. Op de website van Ouders van Nu is nog veel meer informatie en dergelijke te vinden. Ouders van Nu wordt uitgegeven door de Sanoma Groep. Deze is actief in allerlei onderdelen van de mediabranche zoals publiekstijdschriften, televisiezenders, sites en apps. Ouders van Nu heeft samen met haar partners de Ouders van Nu Schooltas samengesteld.


  Commercial van de Schoolcampus van V&D, toen die nog bestond in 2012

  Diensten

  Via de Ouders van Nu website kun je de gratis schooltas voor je eigen (kind)eren in de leeftijdscategorie 3,5 tot en met 12 jaar aanvragen. Deze schooltas is speciaal ontworpen en bedoeld voor ouders met een kind dat (bijna) naar de basisschool gaat. Je ontvangt dan direct per e-mail een bevestiging. Je kunt je ook aanmelden via een inschrijfkaart voorzien van je e-mailadres, dan ontvang je de bevestiging twee tot drie weken na aanmelding. Hierna wordt je door Sanoma telefonisch benaderd om je gegevens te verifiëren. (Eerst wordt daarvoor het ‘Bel-me-niet-register’ geraadpleegd) De tas is beschikbaar in twee kleuren, welke kleur je wilt mag je bij het ophalen zelf kiezen.

  Vervolgens krijg je per e-mail of post een ophaalkaart toegestuurd, waarmee je de schooltas kunt ophalen bij een Bruna-winkel. De tas is gevuld met onder andere het Ouders van Nu schoolschriftje, een cadeaubon van Bruna, een exemplaar van Kek Mama en Donald Duck junior, een Angry Birds stickerboek, Efteling kleurpotloden, diverse tegoedbonnen en kortingsvouchers. De inhoud van de schooltas kan verschillen, dit is afhankelijk van de deelnemende bedrijven en het moment van samenstellen van de schooltas. De schooltas wordt gevuld door de volgende deelnemende partners:

  • Ouders van Nu
  • Bruna
  • BIC
  • Bulbby
  • Efteling
  • Donald Duck Junior
  • Center Parcs
  • Coroos (Slurpfruit)
  • BEAR
  • Liga
  • Prioderm
  • Ouders van Nu Voordeelpas

  Ook krijg je iedere week de WoeDoeMail (doe-tips voor de woensdagmiddag), de Ouders van Nu nieuwsbrief en informatie van Sanoma en de door Ouders van Nu geselecteerde partners. Daarnaast krijg je elk kwartaal de Ouders van Nu Schoolkind groeikalender.

  Klachten

  De Ouders van Nu Schooltas is geheel gratis. Meld eventuele klachten zo spoedig mogelijk aan de klantenservice van Sanoma. Dat kan telefonisch op (088) 55 001 83, of via e-mail naar customerservice@oudersvannu.nl.

  Wat vind jij van de gratis schooltas?

  Heb jij voor jouw kind al een gratis schooltas opgehaald, en wat vond je van de tas zelf en de inhoud hiervan? Vertel hier al je ervaringen!

  De start van je kind op de basisschool extra leuk met de Ouders van Nu Schooltas? Wat zijn de ervaringen, veel onnodige reclame of echt een leuke tas?

  Ouders van Nu Schooltas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  6

  Prijs

  6

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schooltas ontvangen voor niets

  Wat een leuke actie hebben ze bij Ouders van Nu Schooltas zeg!! Ik kwam toevallig op deze website terecht en mijn oog viel direct op een artikel over een gratis schooltas. Ze geven hier namelijk een gratis tas weg aan alle kinderen die op de basisschool zitten. Je hoeft alleen wat persoonsgegevens en de namen van je kinderen in te vullen en je hebt binnen een paar dagen een leuke tas in huis. Zelf heb ik drie kinderen op de basisschool en dus heb ik ook drie tassen besteld. Ik kreeg ook nog eens drie verschillende kleuren tassen en dat is precies wat ik zocht. De kids waren overigens heel blij met de tas en nemen hem nog steeds dagelijks mee naar school.

  Door: Irma J. 10-05-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Ouders van Nu Schooltas

  Uw beoordeling