Robinson Club

8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Robinson Club

Wanneer je op vakantie gaat, dan zijn er mogelijkheden genoeg te vinden op het internet. Maar wat nu als je iets meer zoekt? Meer luxe, ontspanning, mogelijkheden en dergelijke? Dan biedt Robinson Club je een aantal resorts aan waarbij voor jou aan alles is gedacht. Maar hoe is dat in de praktijk? Wordt dit door de reizigers ook zo ervaren? Lees er hier alles over!


Over Robinson Club

Robinson.com is een dochteronderneming van TUI. Zij bieden clubvakanties aan in landen die vele extra’s bieden voor wie dat zoekt. Momenteel hebben zij in deze 12 landen 26 resorts waaruit je kunt kiezen. Als je een vakantie boekt bij de Robinson Club is aan alles gedacht, zowel voor jezelf als voor je kinderen. Je kunt ook allerlei soorten vakanties bij hen boeken zoals een wintersportvakantie, een all inclusive vakantie een vakantie voor singles, etc.
Diensten

Bij de Robinson Clubs kun je via de website vakanties boeken die extra mogelijkheden bieden:

  • Watersport – Je kunt bij verschillende resorts kitesurfen, zeilen, windsurfen, peddelsurfen, surfen en duiken.
  • Wellfit – Dit is een compleet programma bestaande uit Body&Mind, waarbij je pilates, yoga en dergelijke lessen kunt volgen. Daarnaast is er de Group Fitness waarbij je in een groep mee kunt doen aan steppen of spinning bijvoorbeeld, maar je kunt ook gebruik maken van een personal trainer in de meeste resorts. Daarnaast is er nog de Wellfit Spa voor verschillende behandelingen zoals massages en schoonheidsbehandelingen, etc.  Aan voeding is ook gedacht, onder de noemer Well Food kun je in het restaurant zogenaamde Felicity Food gerechten eten die rijk zijn aan eiwitten en arm aan koolhydraten.
  • Kinderen en Tieners – Aan de kinderen is ook gedacht, er is opvang en er zijn activiteiten voor kinderen vanaf 0 jaar tot 13 plussers.
  • Balsporten – Je kunt deelnemen aan onder andere tennis, golf, voetbal, beachvolleybal etc.
  • Buitensporten – Er is een ruim aanbod aan buitenactiviteiten, van een rustige fietstocht tot rafting, paardrijden etc.
  • Entertainment is in de vele clubs ook op allerlei gebied aanwezig.

Je kunt op de website via een zoekscherm invullen waar je naartoe wilt gaan, wanneer en met hoeveel personen, je krijgt dan de mogelijkheden vanzelf te zien. Ook kun je natuurlijk kijken bij de vele speciale aanbiedingen die op de site staan.


Klachten

Voor klachten word je op de website verwezen naar het Europees online platform voor het oplossen van geschillen, daarbij geven zij meteen aan dat zij niet zijn aangesloten op deze vrijwillige alternatieve optie voor het oplossen van geschillen. Hoe zij dit dan wel doen wordt niet duidelijk, wel kun je contact met ze opnemen.


Wat zijn jouw ervaringen met Robinson Club?

Heb jij al eens een vakantie geboekt in een resort van Robinson? Hoe is je dat bevallen en zou je het anderen aanraden of juist afraden en waarom? Vertel er hier over op NederlandReview, zo helpen wij elkaar!


Kun je volgens de ervaringen een speciale vakantie beleven bij de Robinson Club? Zijn ze completer dan de andere vakantieaanbieders of valt dit tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Goede vakantie, waar voor je geld

We waren wel eens toe aan een andere vakantie. Een all inclusive vakantie is natuurlijk altijd prettig, maar het begrip all inclusive vakantie is een beetje aan erosie onderhavig. Natuurlijk wil ik hier niet denigrerend doen over de wat meer gewone all inclusive vakanties, maar we wilden gewoon iets anders. We hadden al gehoord over de Robinson Club en het is echt zo goed als we gedacht hadden. Bij Robinson Club kun je vakanties boeken die net wat extra mogelijkheden hebben. Een vakantie is snel geboekt en je hebt precies wat je wilt doordat je kunt kiezen voor speciale groepen. Wij hebben een aantal tieners dus we hebben een club geboekt waar daar speciaal mogelijkheden voor zijn. Uiteraard zijn er natuurlijk ook andere groepen, denk bijvoorbeeld aan Wellfit, watersport ed. Hartstikke makkelijk boeken zo en je krijgt zonder meer waar voor je geld. Ik zou niet zeggen dat we dit ieder jaar gaan doen, dat past niet binnen ons budget, maar als het zou kunnen: zeker.

G

Geart van der Avoird

28-12-2017

0