NederlandReview

    Ervaringen Treatwell

    Ontdek alles! Wat anderen van dit bedrijf vinden.  

    Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview.nl kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van Treatwell vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met Treatwell is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van Treatwell. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. 

    Over Treatwell
    Treatwell is een bedrijf welke zich richt op het inspireren van mensen om hun schoonheid te vinden. Het is een sterk groeiend bedrijf waar volop mensen graag naartoe gaan. Er zijn volop salons en spa’s welke samenwerken met Treatwell. Het is ook zo, dat het zo mogelijk wordt voor mensen om eens wat anders uit te proberen. Het boeken van een schoonheidsbehandeling of een welness behandeling was nog nooit zo gemakkelijk. Ook was het nog nooit zo snel mogelijk en op ieder gewenst moment van de dag of de nacht. De site is namelijk vierentwintig uur per dag bereikbaar, alle dagen van het jaar. 
    Het bedrijf is actief in 10 landen, heeft 500 medewerkers,  werkt samen met 20.000 salons en krijgt gemiddeld bijna een 8,5 als score.  Treatwell is het grootste online boekingsbureau voor beauty behandelingen in heel Europa. Er zijn over de verschillende kantoren 500 mensen aan het werk om alles goed te coördineren. Het is een geweldig bedrijf. 

    Diensten van Treatwell

    Je kunt terecht op Treatwell voor het boeken van een afspraak voor een:
    •    Kapper  
    •    Massage  
    •    Gezicht  
    •    Lichaam  
    •    Ontharen  
    •    Nagels  
    •    Spa & Sauna  
    •    Fitness & Yoga  
    Heerlijk gewoon!

    Klachten, tips en complimenten over Treatwell
    Ben je ontevreden over Treatwell? Dan kun je natuurlijk een klacht indienen over hun op de juiste manier. Hierna zal Treatwell zoeken naar een oplossing. Het is goed om te zien, hoe serieus het genomen wordt. Heerlijk. 

    Heb jij ervaring met Treatwell? 
    Het is goed om ook jouw mening op Nederlandreview.nl achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 

     

    Ontdek alles! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Lees onafhankelijke ervaringen over Treatwell van consumenten die u voorgingen. Lees ze bij NederlandReview.nl

    Treatwell
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    7
    53% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,2

    Service

    7

    Prijs

    5,4

    Leveren

    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Nooit meer terug naar &BROWS

    Nina20-11-2018

    Ik ging voor de 2e keer naar &BROWS op de Kanaalstraat aangezien ze de vorige keer mijn wenkbrauwen goed hadden gedaan. Ze namen de tijd voor je en deden voorzichtig en vroegen naar je wensen, zodat je niet in een keer hele dunne of totaal andere wenkbrauwen hebt. Deze keer had ik later op de avond een afspraak. De afspraken hiervoor waren uitgelopen waardoor ik 10 min moest wachten. Nou vind ik dat niet zo'n probleem maar de volgende afspraak na mij stond ook al te wachten, waardoor ze mij met enorme haast ging behandelen. Ik kan eerlijk zeggen dat mijn wenkbrauwen behoorlijk zijn verpest. De zijn niet gelijk, te dun en zeer lelijk geshaped. Ze heeft totaal niet mijn natuurlijke shape aangehouden en ergens in het begin van mijn wenkbrauw zit opeens een gat. Ik zei hier wat van en vervolgens ging ze weer aan de slag, en heeft het vervolgens proberen te verbloemen met een poedertje. Helaas kan je niet zomaar wat wenkbrauwhaar bijplakken dus met andere woorden, ben ik zéér ontevreden en kom hier nooit meer terug.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Fantastisch!!!!

    Agaath 20-06-2018

    Ik heb een geweldige ervaring met Sunless Beauty Spray Tanning bij Angelique.Ze komt bij je thuis en het heeft een geweldig resultaat.Ze geeft heel goed advies.Het blijft heel goed zitten.Ben er erg blij mee.Super!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Duurder en duurder en wil cash!

    Esther01-02-2018

    Ben nu 4 x geweest. Elke keer betaal ik steeds meer. Zonder wat zeggen. familieleden die in en uitlopen. Vorige keer afgesproken voor 9 uur vanwege mijn zoon voor om hem van school te halen. Appt ze dag ervoor kan niet. Afspraak stond al een maand. En vandaag alleen maar nieuwe set acrylnagels met glitter op de french. Zonder Gellac 50 euro betalen!! Ben er nu klaar mee.
    Gaf al bij de 1e x aan. Wil alleen cash! Hoezo? Om uit de boekhouding te houden dan? Geen bonnetje niks. En duurder en duurder en duurder elke x weer.
    Anni lashes in utrecht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Duurder en duurder en wil cash!

    Esther01-02-2018

    Ben nu 4 x geweest. Elke keer betaal ik steeds meer. Zonder wat zeggen. familieleden die in en uitlopen. Vorige keer afgesproken voor 9 uur vanwege mijn zoon voor om hem van school te halen. Appt ze dag ervoor kan niet. Afspraak stond al een maand. En vandaag alleen maar nieuwe set acrylnagels met glitter op de french. Zonder Gellac 50 euro betalen!! Ben er nu klaar mee.
    Gaf al bij de 1e x aan. Wil alleen cash! Hoezo? Om uit de boekhouding te houden dan? Geen bonnetje niks. En duurder en duurder en duurder elke x weer.
    Anni lashes in utrecht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Wordt steeds duurder

    Monique01-02-2018

    Ben nu 3 x geweest. Elke keer betaal ik steeds meer. Zonder wat te zeggen. Rommelig huishouden met allerlei familieleden due in en uitlopen. Vorige keer afgesproken voor 9 uur vanwege mijn zoon voor om hem van school te halen. Appt ze dag ervoor kan niet. (afspraak stond al 2 maanden) dus ik van alles weer anders geregeld. Kom ik daar om half 12. Zit er al gewoon iemand via treatwell. Om 9 uur. Dus ik was al pissig toen. En vandaag alleen maar nieuwe set acrylnagels met glitter op de french. Zonder Gellac 50 euro betalen!! Ben er nu klaar mee.
    Bij anni lashes in utrecht

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Massage bon cadeau

    Jocelyn28-10-2017

    Ik had een bon gekregen voor Treatwell. Massage geboekt bij een salon in Rotterdam. Ging allemaal best makkelijk en ik heb er een nieuwe favoriete massagesalon bij nu!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Cadeaubon voor massage voor vriendin

    Liselotte Raam11-09-2017

    Met een meidengroep hebben we een van ons een bon gegeven voor Treatwell. Dan kan ze zelf kiezen wat ze wil doen, een massage of een gezichtsbehandeling of iets. Ze was er erg blij mee en gaat een massage nemen zei ze.

    Het is handig bestellen en het wordt direct gemaild als je wilt. Wel een beetje onhandig dat je je aan voorgeschreven bedragen moet houden en niet bijvoorbeeld zelf een grappig bedrag kunt kiezen (we wilden eigenlijk €19,92 doen omdat ze geboren is in 1992, maar ja dat gaat dus niet helaas). Maar verder is het handig en er zijn veel plekken waar je uit kunt kiezen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Littekens na gezichtsbehandeling met electrolifting, geen geld terug.

    Monique Jansen25-08-2017

    Ik ben voor een gezichtsbehandeling bij een beauty salon in Arnhem geweest, ik had voor een bepaalde behandeling gekozen omdat ik de ionisatie met glycolzuur wilde maar daar zat ook electrolifting bij. Ik verwachte een onschuldige massage met een apparaat met bolletjes of een rollertje wat d.m.v. stroom de spieren aanspant. Voor de zekerheid heb ik tijdens het gesprek voor de behandeling nog gezegd dat ik niets wou wat een zichtbare huidbeschadiging achterliet en wat hersteltijd nodig had. Er is toen gezegd dat dit niet zou gebeuren, het zou alleen iets rood worden. Ze heeft mij geen gezondheidsverklaring in laten vullen, niets gevraagd over ziekte en medicijn gebruik, geen voor en na foto's genomen en ook niet gezegd dat er ook maar enig risico aan de behandeling was verbonden. Ik heb dus op geen enkele manier kunnen voorzien dat er zo iets zou kunnen gebeuren. Toen ik thuis kwam ben ik me kapot geschrokken, ik had 3 rijen wonden over mijn hele voorhoofd lopen, rondom allebei mijn ogen 3 wonden, aan 1 kant lag de hele neus/lippenplooi open en aan de andere kant had ik 2 iets kleinere wonden waar de volgende dag dikke bruine korsten op zaten. In haar antwoord op mijn review probeert ze het op mij af te schuiven door de zeggen dat ze meerdere keren heeft gevraagd of het niet te hard ging, maar ik kan niets zien, zij is degene die moet zien waar ze mee bezig is, als ik had gezien dat mijn hele gezicht werd opengehaald had ik de behandeling wel meteen gestopt. Ik snap nog steeds niet dat ze niet tijdens de behandeling heeft gezien wat er gebeurde en niet is gestopt. Als het beperkt was gebleven tot mijn voorhoofd was het niet zon ramp geweest, ik heb gelukkig een pony. Ze doet ook net alsof er bij haar niets aan de hand was, alsof de wonden spontaan zijn ontstaan op weg naar huis, ik denk dat ze er iets bloedstelpends heeft opgedaan en heeft gehoopt dat het nog wel mee zou vallen. Ondanks dit alles ben ik toch nog naar haar toegegaan toen ze mij belde. Ze heeft mij verzekerd dat het goed zou komen en dat ze me zou behandelen totdat het goed was. Ik heb hier mee ingestemd omdat ze het zelf ook heel erg leek te vinden alhoewel ik het geen prettig idee vond om haar nog aan mijn gezicht te laten zitten. Voor de laatste behandeling heeft ze gezegd dat alle littekens binnen 2 weken weg zouden zijn, er is ook geen nieuwe afspraak meer gemaakt. Maar nu 2 weken na de laatste en 5 weken na de eerste behandeling zit ik nog steeds met 12 littekens in mijn gezicht. Treatwell is op de hoogte van alles, hebben de foto’s gezien van de wonden en de littekens die ik nu nog heb en weten dus dat er niets overdreven of gelogen is. Maar mijn geld krijg ik niet terug, ik kon een kortingscode van € 15,- krijgen. Er is verder niets wat ik kan doen, ze is niet aangesloten bij de ANBOS of een geschillencommissie en ik heb jammer genoeg geen rechtsbijstandverzekering. Ik wilde dat geld gebruiken om naar een goede huidtherapeut te gaan die kan beoordelen in hoeverre het zich nog zal herstellen of wat voor een behandeling er nodig is om van de littekens af te komen. Ik maak me het meeste zorgen om de neus/lippen plooi, daar zit aan 1 kant een kerf in de huid. Ik heb altijd goed voor mijn huid gezorgd en amper make up nodig gehad, nu moet ik me iedere dag vol plamuren om alles weg te werken. Ze heeft gewoon mijn hele huid verpest.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Cadeaubon voor schoonheidsbehandeling

    Mirije Pieters01-07-2017

    Van mijn man een cadeaubon gekregen van treatwell ter waarde van 100 euro.
    Ik heb daar een schoonheidsbehandeling mee geboekt bij een heel leuk tentje om de hoek, dat ik voorheen niet eens kende!

    Gelukkig bleef het restbedrag staan, daarmee kan ik nog eens iets anders boeken.

    een heel lief cadeau en leuk dat je dan zelf kunt uitzoeken en boeken. werkt goed!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Massage in Amsterdam geboekt

    Leonie van Santen25-06-2017

    Massage in Amsterdam geboekt voor maar 25 euro. Ik had deze salon zelf niet gevonden en ze waren heel aardig en hygiënisch. Ik zou dit zeker nog een keer overwegen te doen. En misschien ook wel andere behandelingen dan een massage, het is best een handig systeem om mee te zoeken vind ik!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Leuk verwencadeau, direct gemaild

    Louise19-06-2017

    Voor de verjaardag van een vriendin een cadeaubon besteld bij Treatwell - dan kan ze een verwenbehandeling kiezen. Gekozen voor Treatwell omdat hier erg veel keuze is, zowel in het soort salons als in de locaties.

    Bestellen is erg makkelijk, wel jammer dat je niet zelf een bedrag kunt kiezen. Wij wilden voor veertig euro maar hebben nu eentje van 35 euro gedaan en dan meteen los cadeautje erbij.

    Bon werd gelukkig inderdaad meteen gemaild, zoals beloofd. Geprint, ingepakt en direct cadeau gedaan!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Geen communicatie en kost je geld

    Gurtie26-03-2017

    Gertrude Pors
    Gertrude Pors
    4 beoordelingen


    Gepubliceerd 2 uur geleden
    Bijgewerkt 2 uur geleden
    Van juiste communicatie hebben ze geen kaas gegeten

    Had vrijdag een afspraak voor maandag gemaakt. Omdat het een afslankmassage betrof een vrije dag genomen. Bij aankomst werd er verteld dat de afspraak was afgezegd. Ik heb op m'n telefoon op zaterdag een onbekend telefoontje gehad waar ik niet in de situatie was op te nemen. Nu verklaart treatwell mij meerdere keren te hebben gebeld wat een aperte leugen is, dat zie je NL. In je telefoon hoevaak iemand heeft gebeld. Toen ik dit aangaf zei ze ook nog een sms te hebben gestuurd wat ook gelogen is. En toe ik vroeg waarom zij bij geen contact een mailtje hebben gestuurd wat ik dus wel op tijd had kunnen lezen zei ze....nee dat hebben we niet gedaan.
    Dus voor jan ... Een vrije dag genomen en geen massage!
    Dag treatNOT tot nooit meer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Handig massage en kapper boeken

    Miranda Bever24-01-2017

    Ik vind treatwell een enorme ontdekking. Het was een tip van een vriendin van me.
    Via de website al meerdere keren verschillende dingen geboekt. Een paar keer de kapper en ook wel eens een massage. Gaat heel handig en het is handig dat het allemaal op dezelfde website kan.

    Gelukkig zat mijn eigen kapper er ook al op, dat was handig, want hier ken ik de service al.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    3x toe dubbelboeking in 3 salons!

    Lisa 03-10-2016

    3 dagen geleden behandeling geboekt. Vandaag opgebeld dat dubbel is geboekt. Mevrouw in salon heeft weekend niet in haar agenda bijgehouden en bied geen actie aan of oplossing alleen andere dag boeken terwijl ik ervoor vrij heb gevraagd! Vervolgens 10 euro korting van treatwell na pushen en daarmee nieuwe salon geboekt en betaald (dat moet met actiekorting) om vervolgens als ik de salon bel ter bevestiging te horen dat ze GESLOTEN zijn? Wat! 3-5 werkdagen wachten voor ik mn geld terug krijg. Weer bellen, actiecode opnieuw geactiveerd laatste poging. Voor zekerheid salon gebeld blijken ze zieken te hebben en vandaag alles is geannuleerd.

    Treatwell loopt totaal niet bij met de bedrijven/ geen contact mee blijkbaar. 3x toe afspraak inplannen terwijl het al vol zit!

    Joke Huurman04-08-2017

    dit is toch meer aan de salons toe te schrijven dan aan Treatwell zelf. Wel ben ik van mening dat salons waarbij dit vaker gebeurt (Het KAN altijd gebeuren, het blijft mensenwerk) niet meer op Treatwell thuishoren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Superhandig kappers vergelijken

    Inge H.14-05-2016

    Superhandige site om kappers te vergelijken in de buurt! Met prijzen en alles erbij.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Treatwell

    Uw beoordeling