ActieveWinter

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ActieveWinter

Op zoek naar skimateriaal en kwaliteitskleding voor volwassenen en kinderen? Dan is de online shop van ActieveWinter wellicht een interessante optie voor jou. Voordat je besluit hier een aankoop te doen, kunnen reviews van andere consumenten een rol spelen. Wat vinden zij van het materiaal en de kleren? Adviseren zij om hier iets te kopen? Alle reviews die je leest zijn objectief geschreven. Met als doel jou een weloverwogen beslissing te laten nemen.
Wat is ActieveWinter?
ActieveWinter is een platform waar skimateriaal en kwaliteitskleding voor vrouwen, mannen en kinderen wordt aangeboden. Deze online skishop is in 2000 opgericht. Op dit moment bestaat het assortiment uit producten van 80 bekende merken. Deze organisatie stelt ieder product snel te kunnen leveren.
Missie en duurzaamheid
ActieveWinter is opgestart om uitrusting te bieden aan ski fanatiekelingen in Europese landen. Werknemers van ActieveWinter zijn passioneel als het gaat over skiën en het daarover informeren van klanten. De passie wordt overgebracht via chat of mail. Er wordt assistentie verleend zodat jij de juiste skiuitrusting kan vinden. Tegenwoordig worden ook outdoor uitrustingen, tassen en vele andere items te koop aangeboden.
Deze onderneming stelt meer dan een webshop te zijn. Natuurlijk willen ze een winstgevend en gezond bedrijf zijn. Maar ze willen ook hun steentje bijdragen als het aankomt op een gezonde en duurzame planeet. Er wordt alles in het werk gesteld om het milieu niet veel te belasten.
Dit blijkt onder andere uit het terugbrengen van het elektriciteitsverbruik. Traditionele lampen zijn vervangen door LED-licht. Dit zorgt voor aanzienlijk minder CO2 uitstoot. Papierverbruik is eveneens verminderd en de bedrijfsauto is vervangen door een duurzaam model. Ze beloven deze duurzame focus in de toekomst te behouden.
Bestellingen doen
Om te bestellen zoek je eerst het product. Dit kan je doen via de zoekfunctie of een van de categorieën. Nadat je de maat en het aantal hebt geselecteerd klik je het item in de winkelwagen. Vervolgens kun je doorgaan met winkelen of je richting het afrekenproces begeven. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn Visa en Mastercard. Je kan een bestelling doen als gast of met een klantaccount. Als je voor een account kiest zorgt dat voor een aantal voordelen. Zo hoef je niet steeds opnieuw het leveringsadres in te voeren. Je zal online inzage hebben in de bestelhistorie. Accounthouders zijn als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen.
Verzenden en retourneren
Als je een bestelling doet wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. Mede vanwege deze reden beschrijven we de verzendinformatie. Doordeweekse bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst zijn, zullen dezelfde dag worden verzonden. Op vrijdag is het tijdstip 15:30 uur. De verzendingen vinden plaats via DPD of GLS. Bij een minimale bestelwaarde van € 99,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Wil je afzien van een aankoop? Dan is het wellicht een idee om een retour in gang te zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Deze termijn gaat van start als je je order fysiek hebt ontvangen.
Klachten over ActieveWinter
Voor de afhandeling van klachten gelden specifieke regels. Zo moet een klacht binnen een redelijke termijn worden ingediend. Dit moet zo snel mogelijk na het vaststellen van een defect worden gedaan. Consumenten kunnen schriftelijke of mondelinge klachten indienen. Recht op reclamatie vervalt binnen twee jaar. Iedere klacht wordt afgehandeld in samenspraak met de leverancier. Meestal wordt er binnen een week contact met je opgenomen.
Wat is jouw ervaring met ActieveWinter?
Bezoekers van NederlandReview zijn enorm benieuwd naar jouw ervaring met ActieveWinter. Mede door jouw mening beslissen zij of ze hier iets gaan kopen. Wat heb je hier gekocht? Wat vind je van de kwaliteit? Heb je contact gehad met medewerkers? Is deze communicatie vlot verlopen? Is jouw bestelling op tijd afgeleverd? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)