NederlandReview

  Ervaringen Sportiek

  Bent u ook benieuwd wat Sportiek voor je kan doen? Sportiek is een bedrijf wat vele verschillende merken dakkoffers en skiboxen te koop aanbiedt. Ook verhuren ze verschillende dakkoffers en skiboxen. Ook kun je er terecht voor een fietsdrager, sneeuwkettingen en watersportdragers. Tevens worden er sleetjes aangeboden op de website. Het is mooi om een uitgebreid pakket van producten te zien welke verbonden zijn aan de wintersport. Ook kun je er terecht voor een bagagerek en bijvoorbeeld een allesdrager voor op de trekhaak. Sportiek werkt zonder verzendkosten en bied verschillende merken aan. 

  Over Sportiek
  Sportiek is gestart in de jaren tachtig. De sportzaak werd van de vader overgenomen door de zoon. Al snel werd de focus gelegd op de wintersport artikelen en alles wat hierbij hoort. Het potentieel van online bestellen en thuis laten bezorgen werd al snel onderkent door de eigenaar. Een van de eerste webshops van Nederland werd al snel geboren. Het doel was (en is nu nog steeds) om kwaliteit te leveren en om op een makkelijke en snelle manier bij de klanten te komen voor een eerlijke prijs.
  Naast deze uitstekende doelstellingen is er volop kennis en ervaring aanwezig bij Sportiek. In 2008 werd ook A en P verhuur en verkoop service opgestart om dakdragers, dakkoffers, fietsdragers, winterbanden en sneeuwkettingen te huren en te kopen. 

  Er is een hoofdkantoor in Den Haag en twee partner filialen in Bunnik en Doetinchem.
  Diensten van Sportiek
  Sportiek heeft de focus op een aantal productgroepen en verwante zaken gelegd. Deze productgroepen zijn: 

  •    Dakkoffers, Skiboxen 
  •    Dakdragersets 
  •    Fietsdragers 
  •    Sneeuwkettingen Kopen 
  •    Slee of Sleetje v.a. 
  •    Dakdragers kopen
  •    Accessoires
  •    Wintersportdrager
  •    Bagagerek
  •    Allesdrager voor op trekhaak
  •    Watersportdragers

  Het is mogelijk om bij Sportiek de producten te kopen of te huren. 

  Bas, de reisleider van Sportiek vertelt!


  Tips en Klachten over Sportiek
  Er is een aparte pagina welke je meer informatie over de klantenservice geeft. Hoewel er geen aparte pagina is om een klacht of een tip in te dienen is het wel mogelijk om snel de contactgegevens te vinden. Hiermee kun je contact opnemen met Sportiek om je vraag, mening, tip of klacht voor te leggen. 

  Bekend met Sportiek?
  Als je klant bent geweest van Sportiek of hun goed kent dan horen we graag van je wat je van hun vindt. Op onze site NederlandReview worden beoordelingen en reviews van bedrijven verzameld. Ook over Sportiek ontvangen we graag een mening, oordeel, beoordeling of review. 

   

  Lees ervaringen over wintersportvakanties in Frank en Italie van Sportiek.com. Hoe betrouwbaar en goedkoop zijn ze? Vakantiegangers vertellen hun beoordelingen over deze vakanties. Lees ze allemaal op NederlandReview!

  Sportiek
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  8

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Vaardig

  Samuel van de Kast31-01-2016

  Goed winkel, super geholpen met het op maat maken van mij skischoenen. Ze hebben vooral overal veel kennis over. Heeft iemand ervaring met het boeken van een reis van ze? Want dan ga ik dat misschien ook een keer doen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Fijne sportwinkel

  Gerard08-01-2016

  je hoort er niet zo veel van, maar dit is echt een hele fijne sportwinkel! Haal er altijd mijn winterspullen als ik ga skien!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Mijn winkel!

  Sammie29-09-2015

  Hé wat leuk een pagina voor Sportiek! Daar koop ik altijd mijn wintergear. Echt goede winkel, met kennis en goed assortiment. Dus ik zeg: aanrader!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Sportiek

  Uw beoordeling