NederlandReview

  Ervaringen Lavida Travel

  Heeft u al eens een vakantie geboekt via Lavida Travel? Of heeft u bij hen een mooie reis gezien maar kent u ze niet goed genoeg om met ze in zee te durven gaan? Lees hier de ervaringen van anderen, en laat die van u achter. Samen maken we een onafhankelijk consumentenplatform waar iedereen zijn/haar ervaringen met bedrijven en ondernemingen kan delen.

  Over Lavida Travel

  Carlijn en Femke Evers, twee zussen die samen een grote passie voor reizen delen, hebben samen in 2010 Lavida Travel in Almere opgericht. Inmiddels hebben zij een jong team samengesteld dat reizen voor u zoekt met een combinatie van de beste service tegen de laagste prijs. Juist in deze tijd waarin alles bijna via het internet gaat, streven zij naar een stuk persoonlijke aandacht, klantgerichtheid en service. Om hun eigen kwaliteit te monitoren vragen zij hun klanten om een beoordeling over hen en de vakanties achter te laten. Uit ruim 3000 beoordelingen blijkt tot nu toe dat de klanten zeer tevreden zijn. Wanneer u online niet uw perfecte reis kunt vinden kunt u contact met ze opnemen om te kijken of ze samen met u een reis voor u kunnen samenstellen.


  Met Lavida Travel kun je bijvoorbeeld op Citytrip naar Rome

  Diensten van Lavida Travel

  Lavida Travel is ten eerste een onafhankelijk reisbureau waarbij u een reis kunt boeken bij een grote touroperator zoals: Neckermann reizen, Tui, Isropa, Club Med, Holland International etc. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een reis uit het eigen aanbod. Daarbij streven zij er altijd naar om u de laagste prijs te bieden. Kunt u dezelfde reis elders goedkoper boeken? Dan kijken ze graag met u samen naar een mogelijkheid om deze prijs te matchen. Wanneer u er zelf niet uit kunt komen of op zoek bent naar een reis op maat dan kunt u ze dagelijks bereiken voor een advies en een passende offerte. Voor reis gerelateerde artikelen zoals verzekeringen, autohuur en excursies op bestemming of een taxi naar Schiphol kunt u ook bij hen terecht. Lavida Travel is zowel lid van de SGR als van de ANVR. Hiermee bent u verzekerd van kwaliteit (ANVR) en u heeft financiële zekerheid (SGR).

  Klantprogramma

  Lavida Travel is loyaal naar haar bestaande klanten en heeft daarom ook een loyaliteitsprogramma in het leven geroepen. Wanneer u via hen een reis boekt krijgt u een inlogcode waarmee u deel kunt nemen aan dit programma genaamd ‘Lavida Gold’. Daarmee kunt u profiteren van extra acties, kortingen en speciale aanbiedingen.

  Klachten, problemen, vragen, contact met Lavida Travel

  Voor al uw vragen en klachten kunt u bellen op een 036 nummer op maandag t/m donderdag van 09.00 tot 21.00 uur, op vrijdag tot 17.30 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. U kunt ze ook mailen en voor spoedgevallen hebben ze een spoed e-mailadres. Daarnaast kunt u online een formulier invullen met uw vraag of klacht.

  Ervaring?

  Heeft u al eens bij Lavida Travel geboekt en hoe is u dit bevallen? Kon u gemakkelijk vinden wat u zocht en was alles zoals u had verwacht? Deel hier uw ervaringen met anderen.

  Lees de reviews van echte klanten van Lavida Travel! Boek je hier de mooiste vakantie voor de beste prijs? Hoe zijn de ervaringen van eerdere klanten?

  Lavida Travel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5.8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lavida Travel

  Uw beoordeling

  Aantrekkelijke last minutes

  Aangezien mijn man en ik behoorlijk druk zijn geweest de laatste periode, besloten we om allebei twee weekjes vrij te nemen en er even lekker tussenuit te gaan. We hebben een last minute geboekt bij Lavida Travel. Waarom? Omdat dit verreweg het goedkoopste aanbod is dat we tegenkwamen. Onze bestemming was Turkije. Misschien niet ideaal in deze tijden, maar wij hebben niets gemerkt van de problemen hier. Het weertje was heerlijk en de vakantie was echt super geregeld. De medewerkers waren erg vriendelijk en je kon altijd contact met ze opnemen wanneer er iets was of je iets wilde weten. Super te spreken over de service!

  Door: Anoeska Beil29-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  City trip naar Venetië tot in de puntjes geregeld

  Jaren terug mijn vrouw beloofd om ooit eens naar Venetië te gaan. Belofte maakt schuld, dus zo gezegd zo gedaan. Ongeveer een maand geleden een bezoek gebracht aan deze Italiaanse stad en wat hebben we genoten. De reis was tot in de puntjes geregeld via Lavida Travel en de medewerkers waren echt heel erg behulpzaam. Wij zijn wat ouder (70+) en weten dus niet precies hoe alles werkt. Het personeel van Lavida Travel maakte dit allemaal niets uit en zij hebben ons echt heel goed geholpen. Mede dankzij hen hebben we een geweldige vakantie gehad. Dit zullen we vast en zeker niet snel vergeten.

  Door: dhr. Wiegers09-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Paar dagen Praag

  Paar dagen naar Praag geweest met Lavida Travel

  Alles goed geregeld, personeel is erg vriendelijk
  Hotel zat wel een beetje afgelegen naar mijn smaak, maar daar was de prijs ook wel naar. Erg goedkoop allemaal!

  Door: Jeli27-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  vakantie

  Helaas ging onze vakantie in mei naar de canarische eilanden niet door. Wij wilde ons geld terug en geen Corona bon. Dat was geen enkel probleem, we moesten dan wel 75 euro transactie kosten betalen, dan zouden we de helft terug krijgen en ongeveer 2 maanden later de andere helft. We zijn nu 5 maanden verder en talloze emails, maar de andere helft van de geldsom nog steeds niet. Beloven van alles in het begin maar daarna hoor je niks méér

  Door: Joke Overbeek13-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Vakantie naar Griekenland

  Verschrikkelijke bedrijf . Door de ziekte moesten wij onze reservering afzeggen. Medewerker van de LaVida travel stuurt een mail waar ze aangeeft dat als wij tot met 27 juni afzeggen krijgen wij ons geld 225 euro terug. 21 juni netjes afgezecht, krijg ik een mail dat : hun medewerker een foutje gemaakt geeft en de afzegdatum eigenlijk 20 juni was. Dus hierdoor geven ze geen geld meer terug!!! Na meerdere keren bellen met telefonisten , nog steeds geen gehoor van hun eigenaar : Femke Evers.
  Inmiddels heb ik zaken klaar om naar mijn advokaat toe te sturen.
  Verschrikkelijke gedrag en omgang met klanten!!

  Door: Natalia Trushina02-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Malta

  Slechte service!!

  Door: Karin04-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Lavida Travel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Lavida Travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lavida Travel actief?

  Lavida Travel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Wintersport en Actief

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lavida Travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.