ZEKUR Zorg

6

Bestellen

5.7

Service

7.1

Prijs

5.1

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

ZEKUR Zorg

In Nederland kun je ieder jaar overstappen naar een nieuwe zorgverzekering. Er is veel om te kiezen. Waarom zou je als (nieuwe) klant bijvoorbeeld kiezen voor een zorgverzekering van ZEKUR? Hoe kom je erachter of deze zorgverzekeraar betrouwbaar is, of je gemakkelijk kunt declareren en of de zorgverzekering goedkoop is? Lees reviews van hun klanten en leer van hun ervaringen! Op NederlandReview verzamelen we die reviews van klanten van ZEKUR. Zo kun jij een goede keuze maken: kies jij dit jaar voor een zorgverzekering van ZEKUR?


Wat is ZEKUR voor verzekeraar?


ZEKUR is een van de wat nieuwere verzekeraars en valt in de categorie 'zorgverzekeraars met hippe spellingsvarianten in hun naam', net als bijvoorbeeld Bewuzt. Niet alleen de 'coole' u is natuurlijk heel hip, maar ook het feit dat ze de naam altijd in hoofdletters spellen. En natuurlijk de originele verkorting van het woord 'verzekering' tot 'zekur'. Dit is wellicht bedoeld om extra jongeren aan te trekken, want ZEKUR zet in op geld verdienen, extra kortingen en de goedkoopste zorgverzering.


Sommige mensen vinden dit leuk, of tenminste opvallend, anderen vinden het misschien een beetje schreeuwerig of gewoon irritant. Denk ervan wat je wilt, het gaat natuurlijk uiteindelijk om het product dat ZEKUR aanbiedt: verzekeringen.


Veel zorgverzekeringen klinken als nieuw, maar horen soms gewoon bij langer gevestigde namen. Dat geldt ook voor ZEKUR: het is een merk van Univé. ZEKUR biedt bovendien niet alleen verzekeringen voor zorg, maar ook voor wonen, auto's, fietzen en zzp'ers.


Welke zorgverzekeringen biedt ZEKUR?


ZEKUR Zorg biedt twee basisverzekeringen: Gewoon ZEKUR en Gewoon ZEKUR Vrij:
- Gewoon ZEKUR is een naturapolis, volgens ZEKUR zelf is het de goedkoopste basisverzekering van Nederland.
- Gewoon ZEKUR Vrij is een restitutieverzekering.


Welke aanvullende verzekeringen biedt ZEKUR Zorg?


Deze basisverzekeringen kunnen klanten uitbreiden met drie losse modules of een complete aanvullende zorgverzekering. Dat geldt dus voor zorgkosten die je maakt voor bijvoorbeeld behandelingen of medicijnen die niet onder de basisverzekering vallen. ZEKUR Zorg heeft bijvoorbeeld losse aanvullende verzekeringen voor:
- tandheelkundige zorg;
- fysiotherapie;
- medische kosten in het buitenland;
- brillen en lenzen;
- anticonceptie;
- verloskunde en kraamzorg;
- alternatieve geneeswijzen.


Ook kun je kiezen voor het pakket Extra ZEKUR met het bovenstaande rijtje en meer in één pakket.


Hoe krijg je contact met ZEKUR Zorg?


Je kunt de meeste dingen zelf regelen op de website van ZEKUR, zoals zorgkosten declareren, wijzigingen doorgeven en informatie vinden. Ook kun je ZEKUR bellen of e-mailen.




Ben jij klant van ZEKUR Zorg?


Dan zijn wij en de rest van Nederland heel benieuwd naar jouw ervaringen met de zorgverzekeringen van ZEKUR! Ze zeggen zelf dat ze de goedkoopste zijn: ben jij het daarmee eens? Zijn er bijvoorbeeld verborgen kosten? En hoe is de communicatie? Kun je makkelijk declareren? Heb je weleens een klacht ingediend? Hoe tevreden ben jij? Wij roepen jou op om jouw ervaringen te delen in een review over ZEKUR Zorg! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Zorgverzekering

Vorig jaar op zoek naar een goedkope ziektekostenverzekering. Zoekmachine Independer ingeschakeld. Kwam uit op ZEKUR (en niet op ZEKUR Vrij, mevrouw de klantenservice!). 
Gekeken of mijn ziekenhuis OLVG A’dam, geen fancy kliniek of zo, was aangesloten en 100 % vergoed werd. Was zo.
Nu helaas krijg ik de ene rekening na de andere want maar 80 % volgens ZEKUR. “Had ZEKUR Vrij moeten aanklikken en had ‘zeker’ de verkeerde gekozen”, kreeg ik te horen. Alsof ik één of andere demente bejaarde was, werd ik langs een hele andere aanvliegroute geleid door ‘t menu van 2023. Ik weet zeker wat ik in 2022 aanklikte en uitgezocht heb, maar ZEKUR onvermurwbaar en arrogant. Dit is je reinste misleiding. Nooit meer ZEKUR!!!

B

Bas Streumer

29-06-2023

0

Vraag betreft mijn zorgverzekering

Beste, ik heb 2 keer gebeld, ieder keer er een half uur in de wachtrij gestaan. Toen er eindelijk werd opgenomen werdt er direct opgehangen !! Ik vindt dat dit niet kan!! Totaal klantonvriendelijk!!

R

Ricky

09-01-2023

0

1 jaar zorgverzekering

pluspunten : goed klantenservice binnen 5 minuten ik word goed geholpen. Voor tandarts € 500 euro per jaar (75% vergoed) minpunten : Aanvulende verzekering niet goed. Ik krijg slecht €250 euro per jaar dus €25 euro per keer voor alternatief geneeswijzen maar in het algemeen is een van de goedkopste zorg verzekering van NL..echt een aanrader

R

Ramon

17-04-2022

0

Zekur zorgpolis

Als unive verzekerde onze drie zoons een zekur zorgpolis laten nemen toen zij 18 werden. De domste zet ooit. Niets wordt vergoed tenzij je de allerduurste polis neemt. Anders wordt je verwezen naar ziekenhuizen die ver ver buiten Rotterdam liggen. Het is de allerslechtste zorgverzekeraar ooit Helaas net januari dus moeten wachten tot december ... maar dit was het laatste zekur-jaar voor ons ooit.

L

Lynn

17-01-2022

0

zorgverzekering

Ik heb de Gewoon Zeker Vrij gekozen toch maar. Net iets duurder dan die andere maar voor mij wel beter want meer zekerheden en nog steeds goedkoper dan wat ik in 2019 heb betaald.. Het is al zo duur allemaal, dus goed om te kunnen besparen. Snel af te sluiten trouwens.

B

Bes

31-12-2019

1

zorgverzekering 2020

ZEKUR was de goedkoopste verzekering voor mij voor 2020 daarom ben ik overgestapt. ik betaal in 2020 iets boven de 100 euro dat was een stuk minder dan bij anderen dus daarom heb ik deze gekozen. verder dan de prijs boeit het me niet.

L

Lidi

10-12-2019

0

goedkoopste zorgverzekering

ik heb voor deze zorgverzekering gekozen omdat het de goedkoopste was volgens de vergelijker die ik had gedaan. ik vind het heel stom dat ik zoveel geld moet uitgeven iedere maand aan een zorgverzekering die ik nooit gebruik. ik ben 23 en nooit ziek, koop niet eens medicijnen. de tandarts wordt niet eens gedekt... daarom kies ik altijd gewoon degene met de allerlaagste premie en dan doe ik het eigen risico zo hoog mogelijk om zo weinig mogelijk te betalen. nog altijd duur vind ik maar ja het moet. zekur vond ik verder prima, ik heb hier een verzekering afgesloten en verder is het gewoon betalen en dan ben je verzekerd. nooit iets hoeven declareren ofzo want ik heb dus nooit wat.

B

bas

22-11-2019

0