NederlandReview

  Ervaringen Univé Zorg

  Een zorgverzekering kiezen blijft lastig. Er zijn zoveel verschillende verzekeraars en vaak weet je niet waar je op moet letten. De ervaringen van andere consumenten kunnen je hier bij helpen. Door van hun fouten te leren en door gebruik te maken van hun tips, wordt het kiezen van een betrouwbare zorgverzekeraar opeens een stuk makkelijker. Je leest hier alles over de zorgverzekering van Univé. Hun eigen klanten schrijven reviews en geven hun beoordeling van de verzekeraar. Jij weet dan meteen waar je aan toe bent of je het beste kunt overstappen.

  Over Univé Zorg

  We moeten tegenwoordig steeds meer zelf regelen en hier wil Univé Zorg bij helpen. Zij doen dit door de juiste vragen te stellen. Door meer te weten te komen over jouw wensen, kan Univé Zorg je beter helpen. Samenwerking is hierbij het belangrijkste. Ze willen klaarstaan voor hun klanten en altijd persoonlijk advies geven. Zo proberen zij het vertrouwen van hun klanten te vergroten en altijd verder uit te breiden. Wat hun klanten hiervan denken, lees je in hun reviews.


  Waarom moet je kiezen voor de zorgverzekering van Univé?

  De zorgverzekering van Univé Zorg

  Univé Zorg maakt het verzekeren van je gezondheid een stuk makkelijker. Je gezondheid is echter niet iets dat je zomaar aan jan en alleman wilt toevertrouwen. Je wilt een betrouwbare zorgverzekeraar die staat voor kwaliteit. De basisverzekering en aanvullende zorgverzekering van Univé Zorg verzekert jouw gezondheid op maat.

  Kies bijvoorbeeld voor de Univé Zorg Select. Je kunt bij deze zorgverzekering altijd naar jouw eigen huisarts en krijgt spoedeisende hulp in alle ziekenhuizen in Nederland. Overigens worden gecontracteerde zorgaanbieders altijd volledig vergoed en niet-gecontracteerde zorgaanbieders hebben nog altijd een 70% vergoeding. En bij Univé Zorg zijn 98% van de apotheken in Nederland gecontracteerd!

  Je kunt echter ook kiezen voor de Univé Zorg Geregeld. Hierbij kun je nog altijd naar jouw eigen huisarts, krijg je spoedeisende hulp in alle ziekenhuizen en worden gecontracteerde zorgaanbieders vergoed. Het percentage voor vergoedingen van niet-gecontracteerde zorgaanbieders is hier echter 80%.

  De laatste zorgverzekering is de Univé Zorg Vrij. Je hebt hierbij natuurlijk nog altijd de keuze voor jouw eigen huisarts en krijgt spoedeisende hulp in heel Nederland. Bij deze verzekering wordt echter elke zorgaanbieder volledig vergoed en kun je naar elke apotheek in Nederland. Overigens krijg je hier altijd een volledige vergoeding van het marktconforme tarief.

  Diensten Univé Zorg

  Het afsluiten van je zorgverzekering gaat natuurlijk makkelijk online, maar ook je premie kun je eenvoudig online berekenen. Overigens heeft Univé kantoren in heel Nederland om je verder te helpen en kun je jouw eigen risico verspreid betalen. Declaraties indienen gaat ook altijd makkelijk met de Univé App.

  Klachten Univé Zorg

  Voor problemen met de zorgverzekering kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Je kunt langsgaan in een kantoor, gebruikmaken van het telefoonnummer of direct antwoord krijgen via de chat. De website heeft echter uitgebreide informatie over de verschillende verzekeringen. Kijk daarom altijd eerst even rond op de website.

  Schrijf een review over Univé Zorg

  Heb jij een zorgverzekering afgesloten bij Univé Zorg? Vertel dan alles over jouw ervaringen met de verzekeraar en schrijf een review!

  Wat zijn de ervaringen van anderen met de basisverzekering en aanvullende zorgverzekering van Univé Zorg? Lees het in hun reviews en beoordelingen.

  Univé Zorg
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3,2
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4

  Service

  2

  Prijs

  4

  Leveren

  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zorgverzekering Unive

  Al wekenlang bezig de zorgkosten ca. € 100 die ik heb gemaakt bij een spoedopname in ziekenhuis Kroatie vergoed te krijgen.
  Hiervoor 3 x bij plaatselijk kantoor geweest en meerdere
  telefoontjes gepleegd.
  Iedere keer weer afgescheept met smoesjes.
  eerste afwijzing taal niet goed voor goedkeuring (Kroaties)
  moest dan maar een dokters verklaring komen
  Dokters verklaring meerder malen opgestuurd ??
  maar heel vreemd deze hadden ze meerdere keren
  nooit ontvangen. Nooit een telefoontje van Unive over
  het een of ander. Met andere woorden laat deze klant maar
  modderen met onze slechte communicatie en beroerde service.
  Deze klant is overweegt na ca. 40 jaar zijn verzekeringen
  bij unive op te zeggen.

  Door: Johannes Wybenga21-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Jarenlang geknoei en alles gaat verkeerd

  Betreft zorgverzekering waarbij alles verkeerd gaat en heel veel ergenis geeft en urenlange telefoongesprekken.

  Door: A.B. Volten21-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Schrijf zelf een review over Univé Zorg

  Uw beoordeling