Univé Zorg

6

Bestellen

4.8

Service

5.6

Prijs

5.2

Levering

40%

Zou hier weer kopen

Univé Zorg

Een zorgverzekering kiezen blijft lastig. Er zijn zoveel verschillende verzekeraars en vaak weet je niet waar je op moet letten. De ervaringen van andere consumenten kunnen je hier bij helpen. Door van hun fouten te leren en door gebruik te maken van hun tips, wordt het kiezen van een betrouwbare zorgverzekeraar opeens een stuk makkelijker. Je leest hier alles over de zorgverzekering van Univé. Hun eigen klanten schrijven reviews en geven hun beoordeling van de verzekeraar. Jij weet dan meteen waar je aan toe bent of je het beste kunt overstappen. 


Over Univé Zorg

Univé is een coöperatieve verzekeraar die werkt als vereniging die niet streeft naar winst. We moeten tegenwoordig steeds meer zelf regelen en hier wil Univé bij helpen door zelf een zorgverzekering aan te bieden.  Zij doen dit door de juiste vragen te stellen. Door meer te weten te komen over jouw wensen, kan Univé Zorg je beter helpen. Samenwerking is hierbij het belangrijkste. Ze willen klaarstaan voor hun klanten en altijd persoonlijk advies geven. Zo proberen zij het vertrouwen van hun klanten te vergroten en altijd verder uit te breiden. Wat hun klanten hiervan denken, lees je in hun reviews.Waarom moet je kiezen voor de zorgverzekering van Univé? 


De zorgverzekering van Univé Zorg

Univé Zorg maakt het verzekeren van je gezondheid een stuk makkelijker. Je gezondheid is echter niet iets dat je zomaar aan jan en alleman wilt toevertrouwen. Je wilt een betrouwbare zorgverzekeraar die staat voor kwaliteit. De basisverzekering en aanvullende zorgverzekering van Univé Zorg verzekert jouw gezondheid op maat


Kies bijvoorbeeld voor de Univé Zorg Select. Je kunt bij deze zorgverzekering altijd naar jouw eigen huisarts en krijgt spoedeisende hulp in alle ziekenhuizen in Nederland. Overigens worden gecontracteerde zorgaanbieders altijd volledig vergoed en niet-gecontracteerde zorgaanbieders hebben nog altijd een 70% vergoeding. En bij Univé Zorg zijn 98% van de apotheken in Nederland gecontracteerd!


Je kunt echter ook kiezen voor de Univé Zorg Geregeld. Hierbij kun je nog altijd naar jouw eigen huisarts, krijg je spoedeisende hulp in alle ziekenhuizen en worden gecontracteerde zorgaanbieders vergoed. Het percentage voor vergoedingen van niet-gecontracteerde zorgaanbieders is hier echter 80%.


De laatste zorgverzekering is de Univé Zorg Vrij. Je hebt hierbij natuurlijk nog altijd de keuze voor jouw eigen huisarts en krijgt spoedeisende hulp in heel Nederland. Bij deze verzekering wordt echter elke zorgaanbieder volledig vergoed en kun je naar elke apotheek in Nederland. Overigens krijg je hier altijd een volledige vergoeding van het marktconforme tarief. 


Diensten Univé Zorg

Het afsluiten van je zorgverzekering gaat natuurlijk makkelijk online, maar ook je premie kun je eenvoudig online berekenen. Overigens heeft Univé kantoren in heel Nederland om je verder te helpen en kun je jouw eigen risico verspreid betalen. Declaraties indienen gaat ook altijd makkelijk met de Univé App.


Klachten Univé Zorg

Voor problemen met de zorgverzekering kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Je kunt langsgaan in een kantoor, gebruikmaken van het telefoonnummer of direct antwoord krijgen via de chat. De website heeft echter uitgebreide informatie over de verschillende verzekeringen. Kijk daarom altijd eerst even rond op de website.


Schrijf een review over Univé Zorg

Heb jij een zorgverzekering afgesloten bij Univé Zorg? Vertel dan alles over jouw ervaringen met de verzekeraar en schrijf een review!


Wat zijn de ervaringen van anderen met de basisverzekering en aanvullende zorgverzekering van Univé Zorg? Lees het in hun reviews en beoordelingen hier op NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

ziektekostenverzekering

Unive heeft mij , geheel ten onrechte mij uit de BASISVERZEKERING gezet zonder controle navraag Burgerregistratie en ondanks alle premiebetalingen die ik heb gedaan. Ook het verplichte uitschrijvingsbewijs is niet verstrekt. Dit mag niet! Dit is op 14 juli gebeurd en ik kwam er achter bij de apotheek waar ik medicatie ophaalde: uw inschrijving is geblokkeerd per 14 juli. Dit vernam ik op 30 augustus! 1,5 maand onverzekerd rondgelopen en wel voor juli en aug. premie betaald. SCHANDE. Ik roep hierbij iedereen op met waarschuwing: NEEM GEEN ZIEKTEKOSTENVERZEKERINGBIJ UNIVE!

K

Karin Godijn

29-10-2021

0

zorgverzekering

Wij hebben in 2019 als gezin best wat moeten declareren bij onze zorgverzekeraar Univé. Sommige dingen wist ik niet eens of we daar wel voor gedekt waren. Alles is telkens netjes en best snel nog afgehandeld door de administratie daar. Dat was telkens best prettig. Ik ben zelf erg secuur in het bijhouden van bonnetjes enzo en dat is het fijn dat dat ook in goede handen terecht komt. Omdat we tevreden zijn met Univé hebben we dit jaar onze zorgverzekering hier verlengd. We hebben wel een extra aanvullende verzekering gekozen, want daarmee zijn we waarschijnlijk uiteindelijk goedkoper uit. Ik zou Univé dus zeker aanraden.

J

J. Den Akker

31-12-2019

0

zorgverzekering net onder de 108 euro

Unive gekozen dit jaar! Net onder de 108 euro was die en vorig jaar betaalde ik elder dus meer dan 110. Had niet verwacht dat ik dit jaar MINDER zou betalen ik dacht dat het alleen maar MEER zou worden... Overstappen ging heel snel. Moest alleen bepalen wat ik wilde en toen was ik al aangemeld. Dacht dat dat ingewikkelder was maar dat viel dus mee!

S

Sandra Horst

31-12-2019

0

Zorgverzekering

Ellenlang gedoe over het ziekenvervoer van mijn vader. Unive weigerde de kosten te vergoeden. Hij kon wel met een busje door heel Nederland vervoerd worden vond men. Uiteindelijk heeft de huisarts vervoer per ambulance kunnen regelen naar een ziekenhuisafspraak. Het is werkelijk van de zotte. Declaraties en artsenverklaringen om vervoer geregeld te krijgen konden alleen gefaxt worden. Te triest voor woorden. Zo triest, dat zelfs de medewerker van het plaatselijke kantoor een traan zat weg te pinken. Mijn vader is helaas overleden en de Unive kan wat mij betreft aan het gas. Een corrupte dievenbende is het met geen enkel hart voor de klant.

E

Evelien

11-12-2019

1

Zorgverzekering Unive

Al wekenlang bezig de zorgkosten ca. € 100 die ik heb gemaakt bij een spoedopname in ziekenhuis Kroatie vergoed te krijgen. Hiervoor 3 x bij plaatselijk kantoor geweest en meerdere telefoontjes gepleegd. Iedere keer weer afgescheept met smoesjes. eerste afwijzing taal niet goed voor goedkeuring (Kroaties) moest dan maar een dokters verklaring komen Dokters verklaring meerder malen opgestuurd ?? maar heel vreemd deze hadden ze meerdere keren nooit ontvangen. Nooit een telefoontje van Unive over het een of ander. Met andere woorden laat deze klant maar modderen met onze slechte communicatie en beroerde service. Deze klant is overweegt na ca. 40 jaar zijn verzekeringen bij unive op te zeggen.

J

Johannes Wybenga

21-12-2018

0