Univé Zorg

Alle reviews

Univé Zorg

40% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ziektekostenverzekering

  Unive heeft mij , geheel ten onrechte mij uit de BASISVERZEKERING gezet zonder controle navraag Burgerregistratie en ondanks alle premiebetalingen die ik heb gedaan. Ook het verplichte uitschrijvingsbewijs is niet verstrekt. Dit mag niet!
  Dit is op 14 juli gebeurd en ik kwam er achter bij de apotheek waar ik medicatie ophaalde: uw inschrijving is geblokkeerd per 14 juli.
  Dit vernam ik op 30 augustus! 1,5 maand onverzekerd rondgelopen en wel voor juli en aug. premie betaald. SCHANDE.
  Ik roep hierbij iedereen op met waarschuwing: NEEM GEEN ZIEKTEKOSTENVERZEKERINGBIJ UNIVE!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zorgverzekering

  Wij hebben in 2019 als gezin best wat moeten declareren bij onze zorgverzekeraar Univé. Sommige dingen wist ik niet eens of we daar wel voor gedekt waren. Alles is telkens netjes en best snel nog afgehandeld door de administratie daar. Dat was telkens best prettig. Ik ben zelf erg secuur in het bijhouden van bonnetjes enzo en dat is het fijn dat dat ook in goede handen terecht komt. Omdat we tevreden zijn met Univé hebben we dit jaar onze zorgverzekering hier verlengd. We hebben wel een extra aanvullende verzekering gekozen, want daarmee zijn we waarschijnlijk uiteindelijk goedkoper uit.

  Ik zou Univé dus zeker aanraden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zorgverzekering net onder de 108 euro

  Unive gekozen dit jaar! Net onder de 108 euro was die en vorig jaar betaalde ik elder dus meer dan 110. Had niet verwacht dat ik dit jaar MINDER zou betalen ik dacht dat het alleen maar MEER zou worden...

  Overstappen ging heel snel. Moest alleen bepalen wat ik wilde en toen was ik al aangemeld. Dacht dat dat ingewikkelder was maar dat viel dus mee!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zorgverzekering

  Ellenlang gedoe over het ziekenvervoer van mijn vader. Unive weigerde de kosten te vergoeden. Hij kon wel met een busje door heel Nederland vervoerd worden vond men. Uiteindelijk heeft de huisarts vervoer per ambulance kunnen regelen naar een ziekenhuisafspraak. Het is werkelijk van de zotte. Declaraties en artsenverklaringen om vervoer geregeld te krijgen konden alleen gefaxt worden. Te triest voor woorden. Zo triest, dat zelfs de medewerker van het plaatselijke kantoor een traan zat weg te pinken. Mijn vader is helaas overleden en de Unive kan wat mij betreft aan het gas. Een corrupte dievenbende is het met geen enkel hart voor de klant.

  Ik ervaar op moment het zelfde.. ga er van de week ook weg.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zorgverzekering Unive

  Al wekenlang bezig de zorgkosten ca. € 100 die ik heb gemaakt bij een spoedopname in ziekenhuis Kroatie vergoed te krijgen.
  Hiervoor 3 x bij plaatselijk kantoor geweest en meerdere
  telefoontjes gepleegd.
  Iedere keer weer afgescheept met smoesjes.
  eerste afwijzing taal niet goed voor goedkeuring (Kroaties)
  moest dan maar een dokters verklaring komen
  Dokters verklaring meerder malen opgestuurd ??
  maar heel vreemd deze hadden ze meerdere keren
  nooit ontvangen. Nooit een telefoontje van Unive over
  het een of ander. Met andere woorden laat deze klant maar
  modderen met onze slechte communicatie en beroerde service.
  Deze klant is overweegt na ca. 40 jaar zijn verzekeringen
  bij unive op te zeggen.

Anderen bekeken ook

Postcode Zorgcollectief
1 reviews

Met de vorming van het nieuwe kabinet van Rutte III werd er veel gesproken over de zorgverzekering en de verhoging van het eigen risico. Er werd ui...

HEMA Zorgverzekering
7 reviews

Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aan...

Zorg en Zekerheid
1 reviews

Een zorgverzekering is hier in Nederland nou eenmaal voor iedereen verplicht. Het is niet het leukste klusje om een zorgverzekering uit te kiezen, ...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Univé Zorg

Een zorgverzekering kiezen blijft lastig. Er zijn zoveel verschillende verzekeraars en vaak weet je niet waar je op moet letten. De ervaringen van andere consumenten kunnen je hier bij helpen. Door van hun fouten te leren en door gebruik te maken van hun tips, wordt het kiezen van een betrouwbare zorgverzekeraar opeens een stuk makkelijker. Je leest hier alles over de zorgverzekering van Univé. Hun eigen klanten schrijven reviews en geven hun beoordeling van de verzekeraar. Jij weet dan meteen waar je aan toe bent of je het beste kunt overstappen. 

Over Univé Zorg
Univé is een coöperatieve verzekeraar die werkt als vereniging die niet streeft naar winst. We moeten tegenwoordig steeds meer zelf regelen en hier wil Univé bij helpen door zelf een zorgverzekering aan te bieden.  Zij doen dit door de juiste vragen te stellen. Door meer te weten te komen over jouw wensen, kan Univé Zorg je beter helpen. Samenwerking is hierbij het belangrijkste. Ze willen klaarstaan voor hun klanten en altijd persoonlijk advies geven. Zo proberen zij het vertrouwen van hun klanten te vergroten en altijd verder uit te breiden. Wat hun klanten hiervan denken, lees je in hun reviews.


Waarom moet je kiezen voor de zorgverzekering van Univé? 

De zorgverzekering van Univé Zorg
Univé Zorg maakt het verzekeren van je gezondheideen stuk makkelijker. Je gezondheid is echter niet iets dat je zomaar aan jan en alleman wilt toevertrouwen. Je wilt een betrouwbare zorgverzekeraar die staat voor kwaliteit. De basisverzekering en aanvullende zorgverzekering van Univé Zorg verzekert jouw gezondheid op maat

Kies bijvoorbeeld voor de Univé Zorg Select. Je kunt bij deze zorgverzekering altijd naar jouw eigen huisarts en krijgt spoedeisende hulp in alle ziekenhuizen in Nederland. Overigens worden gecontracteerde zorgaanbieders altijd volledig vergoed en niet-gecontracteerde zorgaanbieders hebben nog altijd een 70% vergoeding. En bij Univé Zorg zijn 98% van de apotheken in Nederland gecontracteerd!

Je kunt echter ook kiezen voor de Univé Zorg Geregeld. Hierbij kun je nog altijd naar jouw eigen huisarts, krijg je spoedeisende hulp in alle ziekenhuizen en worden gecontracteerde zorgaanbieders vergoed. Het percentage voor vergoedingen van niet-gecontracteerde zorgaanbieders is hier echter 80%.

De laatste zorgverzekering is de Univé Zorg Vrij. Je hebt hierbij natuurlijk nog altijd de keuze voor jouw eigen huisarts en krijgt spoedeisende hulp in heel Nederland. Bij deze verzekering wordt echter elke zorgaanbieder volledig vergoed en kun je naar elke apotheek in Nederland. Overigens krijg je hier altijd een volledige vergoeding van het marktconforme tarief. 

Diensten Univé Zorg
Het afsluiten van je zorgverzekering gaat natuurlijk makkelijk online, maar ook je premie kun je eenvoudig online berekenen. Overigens heeft Univé kantoren in heel Nederland om je verder te helpen en kun je jouw eigen risico verspreid betalen. Declaraties indienen gaat ook altijd makkelijk met de Univé App.

Klachten Univé Zorg
Voor problemen met de zorgverzekering kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Je kunt langsgaan in een kantoor, gebruikmaken van het telefoonnummer of direct antwoord krijgen via de chat. De website heeft echter uitgebreide informatie over de verschillende verzekeringen. Kijk daarom altijd eerst even rond op de website.

Schrijf een review over Univé Zorg
Heb jij een zorgverzekering afgesloten bij Univé Zorg? Vertel dan alles over jouw ervaringen met de verzekeraar en schrijf een review!

Wat zijn de ervaringen van anderen met de basisverzekering en aanvullende zorgverzekering van Univé Zorg? Lees het in hun reviews en beoordelingen hier op NederlandReview.

}