Bewuzt

Alle reviews

Bewuzt

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zorg verzekering

  Vorig jaar bij VGZ en nu bij Bewuzt want die waren weer goedkoper.. .volgens mij is alles gewoon hetzelfde bedrijf maar dan met andere prijzen ofzo... maakt mij verder niet zoveel uit ik wil gewoon zo min mogelijk betalen voor de zorg verzekering want ik heb toch nooit wat. Eerst had ik steeds gewoon lekker hetzelfde als mijn zus maar die wil nu een hele dure met extra dingen erin en ik hoef dat niet.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zorgverzekering

  De goedkoopste voor mij
  Snel geregeld via de website
  Mooi geregeld nu allemaal

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goedkope zorgverzekering

  met een vergelijker overgestapt naar bewuzt want die waren gewoon de goedkoopste geloof ik en hadden een mooi pakket voor me
  ik heb aanvullend met fysio want die gebruik ik veel omdat ik sport

  Such a great site internet site: You have magic as part of your text. Everytime you create a site web page, you capture the tourist attraction within your visitors. Your efforts have to be valued. As being a plan customer, I must overview your blogs. I likewise plan to compose some wonderful merchandise of composing. In accordance with the fashionable sample, I have essentially prepared a blog website with regards to the upkeep as well as Doctor Standing by. You ought to go through it in addition to convey to me relating to your assessments while in the remark box. Your weblogs have genuinely sharp my capabilities to compose in addition to at perform, I'm providing superb high-quality occupation. Thanks!

Anderen bekeken ook

Postcode Zorgcollectief
1 reviews

Met de vorming van het nieuwe kabinet van Rutte III werd er veel gesproken over de zorgverzekering en de verhoging van het eigen risico. Er werd ui...

HEMA Zorgverzekering
7 reviews

Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aan...

Zorg en Zekerheid
1 reviews

Een zorgverzekering is hier in Nederland nou eenmaal voor iedereen verplicht. Het is niet het leukste klusje om een zorgverzekering uit te kiezen, ...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Bewuzt

Het afsluiten van een zorgverzekering is vaak een hele klus. Want waar moet je voor kiezen: een zo ruim mogelijk pakket aan voorzieningen of toch een zo laag mogelijke maandprijs voor je zorgverzekering?

Reviews over Bewuzt

Mensen die graag weinig betalen voor een zorgverzekering, kunnen bijvoorbeeld bij Bewuzt terecht; deze zorgverzekeraar zet in op lage maandprijzen. Maar hoe beoordelen klanten van Bewuzt hun zorgverzekeringen? Bieden ze echt de goedkoopste zorgzekering aan? Hoe is de service van Bewuzt? Waarom zijn ze zo goedkoop? Lees de ervaringen van hun eigen klanten in de reviews die zij achterlaten. Zo kom je erachter of Bewuzt betrouwbaar is en hoe tevreden hun klanten zijn.

Wat voor zorgverzekeraar is Bewuzt?

Bewuzt maakt onderdeel uit van de zorgverzekering van VGZ, dat op zijn beurt weer valt onder United Consumer Zorg. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld; wat voor zorgverzekeraar is Bewuzt en hoe onderscheidt het zich van andere zorgverzekeraars? Bewuzt staat in de markt als een zorgverzekeraar waar je niet te veel betaalt voor een zorgverzekering en waar je alleen verzekert wat je echt nodig hebt. Daarom ook die naam, een soort hip afgeleide van 'bewust': kies bewust zo efficiënt mogelijk, om te besparen op zorgkosten. 

Wat voor zorgverzekeringen biedt Bewuzt?

Bij Bewuzt kies je voor een basisverzekering en heb je daarnaast opties voor vier verschillende aanvullende verzekeringen voor 'de meest gebruikte zorg'. Kies bijvoorbeeld voor een pakket met een tandartsverzekering, een pakket met fysiotherapie, een pakket met buitenlanddekking of het pakket 'Bewuzt Alternatief'. De kosten wisselen per aanvullende verzekering. Daarnaast heb je telkens de keuze tussen een variant 'goed' en 'beter'. Kies je meerdere opties bovenop jouw basisverzekering, dan krijg je stapelkorting op je zorgpremie.

 

Hoe kun je Bewuzt bereiken?

Bewuzt is op meerdere manieren te bereiken. Je kunt bijvoorbeeld contact met Bewuzt opnemen via de website. Daar kun je terecht als je een vergoeding wilt zoeken, als je zorgkosten wilt declareren of als je een zorgverlener zoekt. Ook kun je hier facturen betalen, een betaalwijze aanpassen en wijzigingen doorgeven. Met de Bewuzt Zorg app kun je ook van alles regelen, zoals declareren met een foto, vergoedingen bekijken en rekeningen betalen met iDeal.

Heb je liever contact met een mens dan dat je zelfstandig jouw zorgverzerking online of met een app regelt, dan kun je ook via de chat een vraag stellen of bellen met Bewuzt. 

Heb jij ervaring met Bewuzt?

Dan zijn wij op zoek naar jouw mening! Deel jouw ervaringen met Bewuzt in een review en laat zo aan anderen weten hoe jij hun zorgverzekeringen beoordeelt. Ben jij bijvoorbeeld van mening dat Bewuzt inderdaad de goedkoopste zorgverzering aanbiedt, of valt dat eigenlijk best tegen? Heb jij weleens een klacht ingediend over Bewuzt en waar ging die klacht over? Werd die klacht vervolgens goed afgehandeld? En hoe is het met contact opnemen; gaat dat makkelijk? Zijn ze goed bereikbaar? Werkt de app naar behoren en kun je alles goed zelf regelen? Hoe snel worden declaraties afgehandeld?

Mensen die overwegen een zorgverzekering bij Bewuzt af te sluiten, zijn vaak op zoek naar dergelijke vragen, dus laat vooral even weten hoe jij Bewuzt beoordeelt, als jij als klant al ervaringen hebt!

}