Bewuzt

8.8
8.7

Bestellen

8.7

Service

10

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bewuzt

Het afsluiten van een zorgverzekering is vaak een hele klus. Want waar moet je voor kiezen: een zo ruim mogelijk pakket aan voorzieningen of toch een zo laag mogelijke maandprijs voor je zorgverzekering?

Reviews over Bewuzt

Mensen die graag weinig betalen voor een zorgverzekering, kunnen bijvoorbeeld bij Bewuzt terecht; deze zorgverzekeraar zet in op lage maandprijzen. Maar hoe beoordelen klanten van Bewuzt hun zorgverzekeringen? Bieden ze echt de goedkoopste zorgzekering aan? Hoe is de service van Bewuzt? Waarom zijn ze zo goedkoop? Lees de ervaringen van hun eigen klanten in de reviews die zij achterlaten. Zo kom je erachter of Bewuzt betrouwbaar is en hoe tevreden hun klanten zijn.

Wat voor zorgverzekeraar is Bewuzt?

Bewuzt maakt onderdeel uit van de zorgverzekering van VGZ, dat op zijn beurt weer valt onder United Consumer Zorg. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld; wat voor zorgverzekeraar is Bewuzt en hoe onderscheidt het zich van andere zorgverzekeraars? Bewuzt staat in de markt als een zorgverzekeraar waar je niet te veel betaalt voor een zorgverzekering en waar je alleen verzekert wat je echt nodig hebt. Daarom ook die naam, een soort hip afgeleide van 'bewust': kies bewust zo efficiënt mogelijk, om te besparen op zorgkosten. 

Wat voor zorgverzekeringen biedt Bewuzt?

Bij Bewuzt kies je voor een basisverzekering en heb je daarnaast opties voor vier verschillende aanvullende verzekeringen voor 'de meest gebruikte zorg'. Kies bijvoorbeeld voor een pakket met een tandartsverzekering, een pakket met fysiotherapie, een pakket met buitenlanddekking of het pakket 'Bewuzt Alternatief'. De kosten wisselen per aanvullende verzekering. Daarnaast heb je telkens de keuze tussen een variant 'goed' en 'beter'. Kies je meerdere opties bovenop jouw basisverzekering, dan krijg je stapelkorting op je zorgpremie.

 

Hoe kun je Bewuzt bereiken?

Bewuzt is op meerdere manieren te bereiken. Je kunt bijvoorbeeld contact met Bewuzt opnemen via de website. Daar kun je terecht als je een vergoeding wilt zoeken, als je zorgkosten wilt declareren of als je een zorgverlener zoekt. Ook kun je hier facturen betalen, een betaalwijze aanpassen en wijzigingen doorgeven. Met de Bewuzt Zorg app kun je ook van alles regelen, zoals declareren met een foto, vergoedingen bekijken en rekeningen betalen met iDeal.

Heb je liever contact met een mens dan dat je zelfstandig jouw zorgverzerking online of met een app regelt, dan kun je ook via de chat een vraag stellen of bellen met Bewuzt. 

Heb jij ervaring met Bewuzt?

Dan zijn wij op zoek naar jouw mening! Deel jouw ervaringen met Bewuzt in een review en laat zo aan anderen weten hoe jij hun zorgverzekeringen beoordeelt. Ben jij bijvoorbeeld van mening dat Bewuzt inderdaad de goedkoopste zorgverzering aanbiedt, of valt dat eigenlijk best tegen? Heb jij weleens een klacht ingediend over Bewuzt en waar ging die klacht over? Werd die klacht vervolgens goed afgehandeld? En hoe is het met contact opnemen; gaat dat makkelijk? Zijn ze goed bereikbaar? Werkt de app naar behoren en kun je alles goed zelf regelen? Hoe snel worden declaraties afgehandeld?

Mensen die overwegen een zorgverzekering bij Bewuzt af te sluiten, zijn vaak op zoek naar dergelijke vragen, dus laat vooral even weten hoe jij Bewuzt beoordeelt, als jij als klant al ervaringen hebt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook