UnitedConsumers Zorg

Alle reviews

UnitedConsumers Zorg

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beste pakket zorg

  Ze hadden hier gewoon het beste pakket. Even contact gehad nog en allemaal prima. Had er in de krant over gelezen en dat leek me wel wat. Vergeleken met de zorgverzekering die ik had is deze beter.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  de goedkoopste zorgverzekeraar

  Voor onze familie was United Consumer de goedkoopste zorgverzekeraar en daarom zijn we overgestapt.

  Was zo gedaan en nu betalen we minder dan eerst. Ik was juist bang dat het duurder zou worden.,..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Even een pluim

  Een pluim voor deze organisatie. Ik kwam er niet meer uit met bepaalde velden die ik moest invullen (ik had echt geen idee) maar een belletje naar de klantenservice hielp me opweg. Geen probleem was ze teveel en ik wist niet of ik domme vragen aan het stellen was, maar dat ze brachten me op mijn gemak en zeiden dat ze dit soort vragen veel vaker kregen. Ik heb uiteindelijk iets bespaard op mijn zorgverzekering ten opzichte van mijn oude.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  United customers gaat ermee door

  Ik heb een zorgverzekering afgesloten en het is ok geregeld. Niet echt problemen mee ofzo. Ik heb ook een tankpas en doordat ik die tankpas heb krijg ik voordeel op mijn zorgverzekering. Aangezien zorg een grote kostenpost is, is dit een grappige manier om korting hierop te krijgen.

  De site vond ik overzichtelijk en makkelijk om mee te werken. was allemaal zo geregeld. Geen frustraties ofzo. Ik beveel united cusomters wel aan als je met een gezin wil besparen op de kosten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De overstap was makkelijk

  Ik heb mijn hele gezin laten overstappen met de zorgverzekering van united cusomters. Met 3 kinderen was dit erg makkelijk. Uiteraard wel veel invulwerk maar kon allemaal online. Maar het hele traject verliep zonder problemen. Ik ben aan het overwegen om ook nog de energie er ook te regelen om te zien of ik hier ook nog geld mee kan besparen. Oh, en het cadeautje van natuurlijk ook welkom. Een extra-tje wat van mij niet had gehoeven, maar het is het idee dat telt.

Anderen bekeken ook

Postcode Zorgcollectief
1 reviews

Met de vorming van het nieuwe kabinet van Rutte III werd er veel gesproken over de zorgverzekering en de verhoging van het eigen risico. Er werd ui...

HEMA Zorgverzekering
7 reviews

Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aan...

Zorg en Zekerheid
1 reviews

Een zorgverzekering is hier in Nederland nou eenmaal voor iedereen verplicht. Het is niet het leukste klusje om een zorgverzekering uit te kiezen, ...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

UnitedConsumers Zorg

Zorgpremies, zorgkosten, zorgverzekeringen. Veel Nederlanders zoeken aan het einde van ieder jaar weer heel precies uit wat dat nu weer allemaal inhoudt. Waar vind je de goedkoopste verzekering? Wat worden de nieuwe zorgpremies? Hoe kies je de beste zorgverzekering? Wat is een collectiviteitskorting? En wat verandert dit jaar op het gebied van collectiviteitskortingen? Het zijn vragen waar iedereen elk jaar weer antwoorden op zoekt. Want hoe weet je nu waar je de beste deal kunt vinden, als de regels ieder jaar veranderen?

Ervaringen van klanten van UnitedConsumers Zorg

UnitedConsumers is een organisatie die consumenten wil verbinden: dat is althans wat de naam aangeeft. Kun je hier inderdaad terecht voor een goedkope zorgverzekering? Wat doet UnitedConsumers Zorg precies? Bespaar je hier echt op zorgkosten? Lees de reviews van de klanten van UnitedConsumers Zorg om te weten of jij hier lid van wilt worden. Wat zijn hun ervaringen? Hebben zij bijvoorbeeld voordeel gehad van collectiviteitskortingen? En hoe werkt dat precies, korting krijgen bij UnitedConsumers?

Over UnitedConsumers

UnitedConsumers is een zogenaamd consumentencollectief. Het doel is om producten die iedereen nodig heeft goedkoper te maken. Zo bemiddelt UnitedConsumers voor de kosten voor goedkope energie, tanken en autoverzekeringen: zie daarvoor de pagina UnitedConsumers op NederlandReview. Klanten kunnen ook bij UnitedConsumers terecht om korting op hun zorgpremie krijgen. Daarvoor werkt het samen met zorgverzekeraar VGZ.

Korting op zorgverzerking: basis en aanvullend

Via UnitedConsumers krijgen deelnemers 5% korting op de basisverzekering en de restutieverzekering van VGZ. Op aanvullende verzekeringen krijgen deelnemers van UnitedConsumers zelfs 15% korting.

Vanaf 2020 start UnitedConsumers daarnaast met een eigen lijn aan aanvullende verzekeringen. Dan ben je dus verzekerd voor kosten die niet in de basisverzekering zijn opgenomen. Ook daarvoor werkt UnitedConsumers samen met VGZ. Klanten kunnen kiezen tussen drie aanvullende verzekeringen: ZorgZeker 1, ZorgZeker 2 en ZorgZeker 3. Daarnaast hebben ze de keuze tussen twee tandartsverzekeringen: TandZeker 250 en TandZeker 500. Zo kun je ervoor kiezen om je te verzekeren voor kosten van een medisch specialist, zoals de opticiën, de fysiotherapeut en de tandarts. 

Hoe werkt de korting van UnitedConsumers Zorg op de zorgverzekering van VGZ? 

Ben je klant van UnitedConsumers Zorg, dan sluit je een zorgverzekering af bij VGZ. Aan VGZ betaal je het volledige bedrag voor jouw basisverzekering en eventuele aanvullende verzekering(en). De korting krijg je vervolgens van UnitedConsumers iedere maand uitgekeerd in een persoonlijk spaarpotje: jouw "bespaartegoed". Op de website kun je jouw korting laten uitkeren of laten oplopen. Dat klinkt misschien een beetje omslachtig, maar wel leuk om zo bij te houden wat je precies hebt bepaard op deze manier. Hoe denken hun klanten daarover?

 

Ben jij klant van UnitedConsumers Zorg?

Laat dan een review achter waarin je jouw ervaringen deelt. Leg zo goed mogelijk uit wat jouw situatie is en of je positief of negatief bent over de diensten, de service, de prijs en het product van UnitedConsumers Zorg. Doet UnitedConsumers Zorg wat het belooft? Is de communicatie duidelijk? Ben je, kortom, tevreden? Deel jouw mening en beoordeling in een review op NederlandReview!

}