UnitedConsumers
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8

Totaal

8

Bestellen

7,6

Service

7,2

Prijs

8,6

Leveren

8,2
16 rating83 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

04-12-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ben

UnitedConsumers - Snel geregeld en extra korting verzekering

We kregen best nog wat extra korting toen we de verzekering afsloten via UnitedCOnsumers dus ik ben tevreden. We wilden eerst direct afsluiten, maar toen nog even gekeken met UnitedConsumers en toen we daar goedkoper uit waren, hebben we dat maar gedaan. Ging allemaal best prima en ik vond het snel geregeld.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


30-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Pim

UnitedConsumers - Zie omschrijving

Facturatie is een zooitje!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: De Raaf

UnitedConsumers - Gewoon makkelijk!

Kon bij United Consumers makkelijk een goedkope autoverzekering vinden. Ideaal. Kenteken invoeren, verschillende verzekeraars vergelijken en als kers op de taart kreeg ik ook nogeens een extra korting op mijn premie. Ze hebben ook regelmatig acties waarbij je de eerste maand geen premie moet betalen. Zet niet echt zoden aan de dijk natuurlijk, maar het scheelt wel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: mark

UnitedConsumers - 10 procent extra korting

Tja het is nu eenmaal verplicht toch, zo'n autoverzekering? Dan wil gewoon de goedkoopste, de dekking maakt me dan niet eens meer uit. En ik kreeg 10 procent extra korting door die banner dus das altijd leuk!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: hallo

UnitedConsumers - korting

Ja hoor ook ik heb veeel bespaard hier!! Meer dan bij Sloop de Crisis!!! Dus ik doe nooit meer zonder eerst bij zulke collectieven te kijken!! :D:D:D

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Julianne Nijhuis

UnitedConsumers - Absolute aanrader!

united customers heeft een makkelijke manier van afsluiten van verzekeringen. Andere verzekeraars kunnen hier nog een puntje aan zuigen en een voorbeeld aan nemen. Snel en duidelijk en gaan veel op de details in. Echt de eerste die ik zou kiezen en laat andere verzekeraars flink achter zich op kwaliteit en service.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Vanita van Druenen

UnitedConsumers - Maandelijkse kosten zijn echt lager!

Laatst overgestapt en nu lagere maandlasten, nog steeds dezelfde stroom en gas dus ik zeur nergens over!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-07-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    4
  • Prijs

    4
  • Levering

    6
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: B.G.D Kijper

UnitedConsumers - Het is niet duidelijk!

Ik snap af en toe niets van deze energieleveranciers. Waarom kan ik trouwens nergens zien wat 3m gasprijzen zijn en ook niet wat ik voor elektra moet betalen voor kwu? Het is net zo ondoorzichtig als sommige verzkeringen en vliegtickets. Waar je ook pas achteraf ziet dat je extra voor je koffer moet betalen. Ik vond het dus slecht in het bestellen dus ben er niet eens aan begonnen. Ben lekker bij Nuon gebleven.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mr Snip Dobben

UnitedConsumers - Deze energieleverancier is goed

Geen problemen ondervonden en ik ga hierdoor misschien ook mijn zorgverzekering erbij doen. Iemand hier ervaringen mee? Dat zou ik graag horen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Noah rashnik

UnitedConsumers - Even een pluim

Een pluim voor deze organisatie. Ik kwam er niet meer uit met bepaalde velden die ik moest invullen (ik had echt geen idee) maar een belletje naar de klantenservice hielp me opweg. Geen probleem was ze teveel en ik wist niet of ik domme vragen aan het stellen was, maar dat ze brachten me op mijn gemak en zeiden dat ze dit soort vragen veel vaker kregen. Ik heb uiteindelijk iets bespaard op mijn zorgverzekering ten opzichte van mijn oude.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Liam polana

UnitedConsumers - United customers gaat ermee door

Ik heb een zorgverzekering afgesloten en het is ok geregeld. Niet echt problemen mee ofzo. Ik heb ook een tankpas en doordat ik die tankpas heb krijg ik voordeel op mijn zorgverzekering. Aangezien zorg een grote kostenpost is, is dit een grappige manier om korting hierop te krijgen.

De site vond ik overzichtelijk en makkelijk om mee te werken. was allemaal zo geregeld. Geen frustraties ofzo. Ik beveel united cusomters wel aan als je met een gezin wil besparen op de kosten.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Daan Lamme

UnitedConsumers - De overstap was makkelijk

Ik heb mijn hele gezin laten overstappen met de zorgverzekering van united cusomters. Met 3 kinderen was dit erg makkelijk. Uiteraard wel veel invulwerk maar kon allemaal online. Maar het hele traject verliep zonder problemen. Ik ben aan het overwegen om ook nog de energie er ook te regelen om te zien of ik hier ook nog geld mee kan besparen. Oh, en het cadeautje van natuurlijk ook welkom. Een extra-tje wat van mij niet had gehoeven, maar het is het idee dat telt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Delta lloyd

    Delta lloyd

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen
  • Vastelastenbond

    Vastelastenbond

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,8Lees ervaringen
  • De Friesland Zorgverzekeraar

    De Friesland Zorgverzekeraar

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over UnitedConsumers

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij UnitedConsumers?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen UnitedConsumers

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen afneemt. Voor werknemers zijn dit soort regelingen vaak al beschikbaar. De werkgever gaat een contract aan met een organisatie en omdat veel mensen via die organisatie klant worden kan de werkgever een korting bedingen. Op deze manier kunnen werknemers producten goedkoper afnemen dan niet werknemers. Dit concept maakt United Consumers voor iedereen mogelijk.
 
Over United Consumers 
United Consumers is een zogenaamd consumentencollectief en heeft als doel om producten die iedereen nodig heeft goedkoper te maken. Een doel van United Consumers is dus om goekope energie voor iedereen te realiseren. Maar goedkope energie is niet het enige doel van United Consumers. Ook andere vaste lasten kunnen volgens United Consumers verder omlaag.

United customers verteld hoe het zit met de olieprijzen in de wereld.


United Consumers is in 2000 opgericht met het doel om vaste lasten omlaag te brengen. Inmiddels leveren zij als consumentencollectief goedkope energie, een goedkopere autoverzekering en een goedkopere zorgverzekering. Daarnaast kan ook mobiel bellen volgens United Consumers goedkoper gemaakt worden en hier zetten zij zich ook voor in.
 
United Consumers heeft een aantal simpele uitgangspunten. De organisatie is er voor iedereen en sluit niemand uit. Daarnaast worden vaste lasten door United Consumers ook echt omlaag gebracht. Veel mensen aarzelen om zich bij een collectief aan te sluiten. Je hebt immers ook je persoonlijke wensen en wilt niet als een nummer uit de massa behandeld worden. Geen zorgen: United Consumers geeft je graag persoonlijk advies.
 
Diensten United Consumers 
De diensten die United Consumers levert werden hierboven al kort even opgenoemd. Wat United Consumers simpelweg doet is de vaste lasten van consumenten omlaag brengen. Dit doen zij door diensten die iedereen nodig heeft groot in te kopen. Door groot in te kopen krijgt United Consumers korting en van die korting kan jij als consument profiteren. De diensten die United Consumers nu collectief inkoopt zijn:
 
·      Energie
·      Autoverzekering
·      Zorgverzekering
·      Telecom
·      Brandstof
 
Bovenstaande zaken hebben betrekking op ieder huishouden. Welk huishouden heeft er nu geen behoefte aan goedkope energie? Wie een auto heeft zal altijd op zijn autoverzekering willen besparen. Voor de zorgverzekering geldt hetzelfde. Het basispakket is bij iedere zorgverzekering hetzelfde, dus als je door collectieve inkoop minder hoeft te betalen voor je zorgverzekering, waarom zou je het dan laten? Om nog een voorbeeld van besparen te noemen door collectief in te kopen: mobiel bellen: vrijwel iedereen is mobiel bereikbaar en heel veel mensen hebben een mobiel abonnement. Door je belminuten echter collectief in te kopen kun je minder per minuut hoeven te betalen en dat voordeel is natuurlijk mooi meegenomen.

Klachten United Consumers
Heb je klachten over United Consumers dan kun je die via de mail stellen. United Consumers stelt zelf dat ze binnen 1 dag op je mails reageren. Heb je geen zin om te mailen? Geen probleem! Je kunt ook gewoon de telefoon pakken en ze even bellen. Heb je zelf al ervaringen met United Consumers? Deel deze dan hieronder. Op deze manier kunnen mensen die geinteresseerd zijn in collectieve inkoop van goedkope energie, autoverzekering of zorgverzekring beter hun beeld vormen bij United Consumers!

Nieuwsberichten:
Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van new york pizza;
- 10% extra korting op je autoverzekering

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!