UnitedConsumers

Alle reviews

UnitedConsumers

52% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (27)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  autoverzekering

  Wij hebben gekeken of onze autoverzekeringen goedkoper konden zijn . Zodoende zijn we bij united cosumers uit gekomen .
  voor onze zoon werd een aanvraag gedaan en helaas afgewezen dit begrijp ik omdat hij zijn rijbewijs 3 jaar geleden kwijt is geweest . Wel is het zo dat hij nooit is veroordeeld ,maar toch ze hebben gelijk.
  maar nu komt het omdat mijn zoon ook heel soms gebruik van onze auto.werden mijn vrouw en mijn auto afgewezen wij konden niet via hun verzekerd worden. dit omdat mijn zoon gebruik soms maakt van onze auto. ik heb al vanaf mijn 18 jaar een rijbewijs en heb nooit met politie in aanraking geweest en nooit een achterstand gehad en toch werden wij geweigerd .
  Ik vind dit een hele slechte zaak en vind dit ook zeer kwalijk .

  voor mij geen united consumer meer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energie, Autoverzekering en Zorgverzekering

  Wij zijn al lid vanaf 2008 en niets dan lof voor deze organisatie, ze zoeken altijd naar de beste deals bij autoverzekering en energie. de Zorgverzekering is al sinds het begin bij VGZ voor ons. Wij hebben geen klachten over contact met UC. en we sparen ook nog met allerlei kortingen tot wel 400 per jaar.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  energie

  Dat doe ik graag!! Zeer teleurstellend bedrijf die ons letterlijk in de kou laat staan. voor de crisis op de energie markt zijn wij benaderd door Yale Adviseurs, die samen werkt(e) met UnitedConsumers . We hebben via Yale Adviseurs een contract afgesloten voor 3 jaar. Hier ook een bevestiging van gekregen en een energiecontract via de mail ontvangen. Nu zegt UnitedConsumers dat onze gegevens niet bij hun gekend zijn en ons dus geen vastcontract aan kunnen bieden omdat zij de samenwerking met Yale Adviseurs hebben beëindigd. Die samenwerking is na ons akkoord beeindigd!!! UnitedConsumers zegt het zeer te betreuren maar kan volgens hun hier niks aandoen. Ondanks onze bevestigingsmail. Contract is contract of niet soms. Was het andersom geweest dan hadden wij onze verplichtingen na moeten komen, maar zo'n bedrijf zegt alleen sorry, het spijt ons, maar we kunnen alleen wel een variabel contract aanbieden. Ze moeten hun ogen uit hun hoofd schamen en wij zitten nu met een torenhoge energieprijs die ons door de strot wordt gedrukt.

  Domme actie om via zo'n "adviseur" een contract te regelen. De schuld ligt niet bij United Consumers. Even Yale Adviseurs hierop aanspreken denk ik zo.......... ook om hier een stukje te schrijven en laten zien hoe dom mensen kunnen zijn. Ik ben, ook in deze periode, een zeer tevreden klant van die consumenten collectief.

  Niet helemaal duidelijk! Ik lees dat je met Yale Adviseurs je contract hebt gesloten. Is Yale Adviseurs failliet? Als ze een overeenkomst met jou niet willen/kunnen nakomen, dan zijn ze schadeplichtig. Je kunt dan nakoming via de Rechter afdwingen. Wat heeft UnitedConsumers hiermee te maken? Hebben zij als 'tussenpersoon' bij het opstellen van de overeeenkomst met Yale Adviseurs bemiddeld? Dan zijn ze misschien ook wel schadeplichtig in geval van niet nakoming....

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energie

  vriendelijk en altijd goede service. Ben al jaren klant

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energie

  Al 3 maal een mail gestuurd. Wordt niet op gereageerd. Dit geeft geen vertrouwen in dit bedrijf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gas en Electra

  Heel tevreden... stap regelmatig over maar kom regelmatig toch terug! Dat zegt genoeg denk ik!! Zeer betrouwbaar!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  energie

  Ik was tevreden met UnitedCustomers. Alles was duidelijk en goed geregeld. Totdat het contract verlopen was. Daarna werden we geconfronteerd met energieprijzen die ver boven anderen en ook hun eigen aanbod op internet uittorent. In een telefoongesprek werd duidelijk dat er niets anders op zat dan over te stappen. Ben goed geholpen door het personeel, maar ze hebben niet de mogelijkheid om een goed aanbod te doen aan klanten die gewoon willen blijven.
  Niet echt klantvriendelijk zo.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autoverzekering

  Erg leuk allemaal maar komen hun woorden niet na,maak u geen zorgen meneer wij regelen dat,maar datum inmiddels verstrekken en sta hier nog met een schadeauto bedankt hoor nep lui

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gas stroom

  Uit voorzorg gebeld om geen problemen te krijgen met overstappen. Gevraagd wat mijn verbruik is én nagevraagd wanneer ik moet overstappen om juist géén gedoe te krijgen. Eindstand zit ik met een boete én krijg ik mijn bonus niet. >€200,- houden ze nu in eigen zak wat van mij is! Klantenservice interesseert het niets want het is niet te achterhalen wat medewerker gezegd heeft. Geen tegemoetkoming, niks. Lekker makkelijk geld verdienen op andermans centen. Waardeloze onbeschofte medewerkers die je dus niet kan vertrouwen!!! Ze maken van hun probleem jouw probleem.

  Oplichting eerste klas!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mobiel abonnement met mobiel

  8 december een mobiel abonnement afgesloten bij Unitedconsumers voor mijn zoon dat verliep soepel. 10 december kwam netjes de simkaart binnen van Ben. Het is nu 14 december en nog steeds geen mobiel binnen. Telefonisch contact gehad en de mobiel is niet op voorraad en ze hebben ook geen idee hoe lang het nog gaat duren. Abonnement loopt wel al maar kan er niks mee. Zoon elke dag is de mobiel al binnen. Zeer slecht dat ze niet aangeven dat ze de mobiel niet voorradig hebben.

  Geert

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gas en elektriciteit

  Klachtafhandeling reactie vanuit United Consumers:” Wij hebben inhoudelijk gereageerd op uw klacht via een ander kanaal. Indien er nog verdere onduidelijkheden zijn ontvangen wij graag per e-mail uw reactie op e-mailadres energie@unitedconsumers.com.” Oorspronkelijke klacht helemaal niet inhoudelijk afgedaan. Was niet meer dan een standaard reactie zonder inhoudelijk naar klacht gekeken te hebben of er misschien daadwerkelijk iets mis is geweest met de informatievoorziening. Belachelijke reactie van een belachelijk slechte partij. Absoluut geen aanrader.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Energie contract

  Informatievoorziening rondom aanpassingen tarieven, contract voorwaarden en eindafrekening zijn onvolledig, onzorgvuldig en incorrect. Klacht afhandeling spreekt servicedesk tegen en vice versa. United consumers geeft aan er voor de gezamenlijke belangen van de consument te zijn. Mijn ervaringen zijn anders. Erg teleurstellende partij. Ontransparante manier van werken en schrikbarend hoge (eind)afrekeningen tot gevolg.

  Wat een teleurstellend bedrijf. Leveren van Energie en Gas loopt allemaal wel. maar zodra er een akkefietje is staan ze keihard met het contract in de hand. Geen discussie, schuldvraag afwijzen en geen enkele poging tot elkaar te komen. Je zou wat meer verwachten van een bedrijf met die naam.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autoverzekering

  Eenmaal binnen, zijn er andere voorwaarden
  Verzekering afgesloten op basis van info op website. Info was onvolledig en bleek anders te zijn (Website wordt nog aan gewerkt zeiden ze). Verzekering toch maar verzocht te beeindigen, dat kon volgens de website, maar je raadt het al, dit was ook niet zo eenvoudig, maar zeker niet zoals op de site vermeld.
  Ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar wel de slechtste in uitvoering!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Restitutie zorgverzekering en aanvullend pakket

  Ik ben vorig jaar overgestapt naar UnitedConsumers (restitutiepolis icm aanvullende verzekering). Uiteindelijk ben ik niet blij met mijn keuze. Ik dacht goed verzekerd te zijn, maar te vaak hebben zich situaties voorgedaan waarbij ik mij niet geholpen acht. Een aantal keer ging declareren erg soepel. Vaker echter kreeg ik te horen dat ik niet op mijn geld kon rekenen en moest ik veel tijd stoppen om het geld toch nog na te jagen.
  Zo deed zich een situatie voor waarbij ik een gedeeltelijke vergoeding wenste voor een behandeling voor mijn rug. Deze behandeling zou vallen onder mijn aanvullende verzekering. Echter hadden zij geen gecontracteerde behandelaars voor de behandeling die ik wilde (een die wordt aangeraden door de wetenschappelijke gemeenschap op basis van review studies). Eén optie, maar via Google bleek die 'out of business'. Houd in gedachte dat zij evenveel geld kwijt zijn als er wel of geen sprake is van een gecontracteerde partij omdat er een max vergoeding per keer geldt.

  Correctie: Zou hier NIET weer kopen.

  Heb via Gaslicht afgesloten voor € 0,66 per m3. Krijg ook de bevestiging. Maar nu vanaf 1 januari toen het contract in werking gaat, is de prijs ff 8 ct duurder. Een heel verhaal, dat wordt dus een zaak voor de rechtsbijstandsverzekering.

  Nog 2000 onbeantwoorde mailtjes volgens de dame die ik sprak 9 januari omstreeks 11:00 uur en telefonisch onbereikbaar. Zelfs keuzemenu werkt nu niet meer. Dat was het algemene informatie nummer.

  Informatievoorziening rondom aanpassingen tarieven, contract voorwaarden en eindafrekening zijn onvolledig, onzorgvuldig en incorrect. Klacht afhandeling spreekt servicedesk tegen en vice versa. United consumers geeft aan er voor de gezamenlijke belangen van de consument te zijn. Mijn ervaringen zijn anders. Erg teleurstellende partij. Ontransparante manier van werken en schrikbarend hoge (eind)afrekeningen tot gevolg.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bijna energie

  In eerste instantie aangemeld als nieuwe klant voor energie bij United Consumers via gaslicht.com. Opeens voelde het niet goed meer, en heb ik (gelukkig) de overeenkomst binnen de wettelijke 14 dagen weer ongedaan gemaakt. Sindsdien wordt ik dagelijks bestookt met allerlei "interessante aanbiedingen" op allerlei terreinen. Bedenk het maar en je krijgt er een mail over van ze. Afmelden voor deze berichten (optie staat onderaan in de mail) wordt niet gerespecteerd. De mailtjes blijven binnenstromen. Dus...als UC op welke manier dan ook jouw e-mail adres in handen krijgt....waak je dan...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  korting is leuk

  ik ben overgestapt via united consumers, voor de korting. verder krijg je gewoon dezelfde producten want ze werken samen met andere aanbieders. die extra korting is altijd mooi meegenomen. communicatie is verder prima en overstappen gaat steeds goed.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Spijt van

  Helaas de overstap gemaakt naar United Consumers. Ondanks de scherpe prijs inzake energie en gas, gaat het me dit jaar extra geld kosten, mede door onoplettendheid van hun. Ondanks dat het mijn verantwoordelijk is, hadden zij dit kunnen voorkomen. Helaas hebben ze niet met me meegedacht.

  Ik vraag het me af waar u het over heeft? Voormi mij is het namelijk niet duidelijk wat het onderwerp hier is. Hoe zo gaat het je meer kosten en waar hadden ze dan op moeten letter?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  verkeerde contacten

  Ik ben uitermate tevreden met UnitedConsumers, laat dat duidelijk zijn, maar onlangs ben ik geschrokken, toen ik, in een telecomaanbieding de naam Tele2 tegenkwam. Ik kan me niet voorstellen dat een degelijk en eerlijk bedrijf als UnitedConsumers, met een dergelijk malafide bedrijf zaken doet. Ik wil dan ook iedereen waarschuwen, als je een telefoonabonnement afsluit, bij UnitedConsumers, doe dit niet met Tele2. Kies voor een bonafide bedrijf. Ook al lijkt Tele2 iets goedkoper, je bent uiteindelijk duurder uit, en krijgt geen waar voor je geld. Reclameren helpt niets, je wordt alleen maar teleurgesteld. Je krijgt spijt als haren op je hoofd. Ik hoop dan ook, dat UnitedConsumers, dat malafide telecombedrijf, schrapt uit het bestand.

  Grappig ik heb met Tele2 betere ervaringen dan met united consumers!

  Nooit problemen gehad met tele2, snap niet waar je het over hebt eigenlijk

  Altijd goede ervaringen gehad met Tele2, al jarenlang. Ik zou me geen zorgen maken met deze connectie tussen United Consumers. Punt is meestal: heb je eenmaal gedonder met een leverancier, dan ontmoet je alle rottigheid van het bedrijf. Ik vind daarom de klantenservice erg belangrijk, maar die wordt dus pas echt getest bij echte problemen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel geregeld en extra korting verzekering

  We kregen best nog wat extra korting toen we de verzekering afsloten via UnitedCOnsumers dus ik ben tevreden. We wilden eerst direct afsluiten, maar toen nog even gekeken met UnitedConsumers en toen we daar goedkoper uit waren, hebben we dat maar gedaan. Ging allemaal best prima en ik vond het snel geregeld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zie omschrijving

  Facturatie is een zooitje!!

Anderen bekeken ook

Postcode Zorgcollectief
1 reviews

Met de vorming van het nieuwe kabinet van Rutte III werd er veel gesproken over de zorgverzekering en de verhoging van het eigen risico. Er werd ui...

InShared
4 reviews

De wereld zou een veel fijnere plek zijn zonder al die ongelukken. Dan zouden we ons niet zorgen hoeven maken over alle schade, het geld en de verz...

HEMA Zorgverzekering
7 reviews

Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aan...

Monuta
7 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Monuta verzekeringen is een bedrijf dat uitvaartverzekeringen aanbiedt en ...

UnitedConsumers

Zie voor UnitedConsumers Zorg de speciale pagina voor UnitedConsumers Zorg.

Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen afneemt. Voor werknemers zijn dit soort regelingen vaak al beschikbaar. De werkgever gaat een contract aan met een organisatie en omdat veel mensen via die organisatie klant worden kan de werkgever een korting bedingen. Op deze manier kunnen werknemers producten goedkoper afnemen dan niet werknemers. Dit concept maakt United Consumers voor iedereen mogelijk.
 
Over United Consumers 
United Consumers is een zogenaamd consumentencollectief van Nederland en heeft als doel om producten die iedereen nodig heeft goedkoper te maken. Een doel van United Consumers is dus om goedkope energie voor iedereen te realiseren. Maar goedkope energie is niet het enige doel van United Consumers. Ook andere vaste lasten kunnen volgens United Consumers verder omlaag.
United Consumers is in 2000 opgericht met het doel om vaste lasten omlaag te brengen. Inmiddels leveren zij als consumentencollectief goedkope energie, een goedkopere autoverzekering en een goedkopere zorgverzekering. Daarnaast kan ook mobiel bellen volgens United Consumers goedkoper gemaakt worden en hier zetten zij zich ook voor in.
 
United Consumers heeft een aantal simpele uitgangspunten. De organisatie is er voor iedereen en sluit niemand uit. Daarnaast worden vaste lasten door United Consumers ook echt omlaag gebracht. Veel mensen aarzelen om zich bij een collectief aan te sluiten. Je hebt immers ook je persoonlijke wensen en wilt niet als een nummer uit de massa behandeld worden. Geen zorgen: United Consumers geeft je graag persoonlijk advies.
 
Diensten United Consumers 
De diensten die United Consumers levert werden hierboven al kort even opgenoemd. Wat United Consumers simpelweg doet is de vaste lasten van consumenten omlaag brengen. Dit doen zij door diensten die iedereen nodig heeft groot in te kopen. Door groot in te kopen krijgt United Consumers korting en van die korting kan jij als consument profiteren.

De diensten die United Consumers nu collectief inkoopt zijn:
·      Energie
·      Autoverzekering
·      Zorgverzekering
·      Telecom
·      Brandstof
 

Waarom zou je kiezen voor United Consumers?
Bovenstaande zaken hebben betrekking op ieder huishouden. Welk huishouden heeft er nu geen behoefte aan goedkope energie? Wie een auto heeft zal altijd op zijn autoverzekering willen besparen. Voor de zorgverzekering geldt hetzelfde. Het basispakket is bij iedere zorgverzekering hetzelfde, dus als je door collectieve inkoop minder hoeft te betalen voor je zorgverzekering, waarom zou je het dan laten? Om nog een voorbeeld van besparen te noemen door collectief in te kopen: mobiel bellen: vrijwel iedereen is mobiel bereikbaar en heel veel mensen hebben een mobiel abonnement. Door je belminuten echter collectief in te kopen kun je minder per minuut hoeven te betalen en dat voordeel is natuurlijk mooi meegenomen.

Klachten over United Consumers
Heb je klachten over United Consumers dan kun je die via de mail stellen. United Consumers stelt zelf dat ze binnen 1 dagop je mails reageren. Heb je geen zin om te mailen? Geen probleem! Je kunt ook gewoon de telefoon pakken en ze even bellen. Heb je zelf al ervaringen met United Consumers? Deel deze dan hieronder. Op deze manier kunnen mensen die geinteresseerd zijn in collectieve inkoop van goedkope energie, autoverzekering of zorgverzekring beter hun beeld vormen bij United Consumers!

United consumers levert energie, verzekeringen en telecom (mobiel) - lees ervaringen over deze diensten op NederlandReview en bepaal voor uzelf of u de overstap wil maken!

}