NederlandReview

  Ervaringen UnitedConsumers

  Waarom zou ik veel producten via United Consumers afnemen? Zoals u wellicht gemerkt heeft worden producten goedkoper als je ze in grote aantallen afneemt. Voor werknemers zijn dit soort regelingen vaak al beschikbaar. De werkgever gaat een contract aan met een organisatie en omdat veel mensen via die organisatie klant worden kan de werkgever een korting bedingen. Op deze manier kunnen werknemers producten goedkoper afnemen dan niet werknemers. Dit concept maakt United Consumers voor iedereen mogelijk.

  Over United Consumers


  United Consumers is een zogenaamd consumentencollectief en heeft als doel om producten die iedereen nodig heeft goedkoper te maken. Een doel van United Consumers is dus om goekope energie voor iedereen te realiseren. Maar goedkope energie is niet het enige doel van United Consumers. Ook andere vaste lasten kunnen volgens United Consumers verder omlaag.

  United customers verteld hoe het zit met de olieprijzen in de wereld.  United Consumers is in 2000 opgericht met het doel om vaste lasten omlaag te brengen. Inmiddels leveren zij als consumentencollectief goedkope energie, een goedkopere autoverzekering en een goedkopere zorgverzekering. Daarnaast kan ook mobiel bellen volgens United Consumers goedkoper gemaakt worden en hier zetten zij zich ook voor in.

  United Consumers heeft een aantal simpele uitgangspunten. De organisatie is er voor iedereen en sluit niemand uit. Daarnaast worden vaste lasten door United Consumers ook echt omlaag gebracht. Veel mensen aarzelen om zich bij een collectief aan te sluiten. Je hebt immers ook je persoonlijke wensen en wilt niet als een nummer uit de massa behandeld worden. Geen zorgen: United Consumers geeft je graag persoonlijk advies.

  Diensten United Consumers


  De diensten die United Consumers levert werden hierboven al kort even opgenoemd. Wat United Consumers simpelweg doet is de vaste lasten van consumenten omlaag brengen. Dit doen zij door diensten die iedereen nodig heeft groot in te kopen. Door groot in te kopen krijgt United Consumers korting en van die korting kan jij als consument profiteren. De diensten die United Consumers nu collectief inkoopt zijn:

  · Energie
  · Autoverzekering
  · Zorgverzekering
  · Telecom
  · Brandstof

  Bovenstaande zaken hebben betrekking op ieder huishouden. Welk huishouden heeft er nu geen behoefte aan goedkope energie? Wie een auto heeft zal altijd op zijn autoverzekering willen besparen. Voor de zorgverzekering geldt hetzelfde. Het basispakket is bij iedere zorgverzekering hetzelfde, dus als je door collectieve inkoop minder hoeft te betalen voor je zorgverzekering, waarom zou je het dan laten? Om nog een voorbeeld van besparen te noemen door collectief in te kopen: mobiel bellen: vrijwel iedereen is mobiel bereikbaar en heel veel mensen hebben een mobiel abonnement. Door je belminuten echter collectief in te kopen kun je minder per minuut hoeven te betalen en dat voordeel is natuurlijk mooi meegenomen.

  Klachten United Consumers

  Heb je klachten over United Consumers dan kun je die via de mail stellen. United Consumers stelt zelf dat ze binnen 1 dag op je mails reageren. Heb je geen zin om te mailen? Geen probleem! Je kunt ook gewoon de telefoon pakken en ze even bellen. Heb je zelf al ervaringen met United Consumers? Deel deze dan hieronder. Op deze manier kunnen mensen die geinteresseerd zijn in collectieve inkoop van goedkope energie, autoverzekering of zorgverzekring beter hun beeld vormen bij United Consumers!

  Nieuwsberichten:
  Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van new york pizza;
  - 10% extra korting op je autoverzekering

  United consumers levert energie, verzekeringen en telecom (mobiel) - lees ervaringen over deze diensten en bepaal voor uzelf of u de overstap wil maken

  UnitedConsumers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

  7,8
  81% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,8

  Service

  7,2

  Prijs

  8,4

  Leveren

  8,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Spijt van

  Helaas de overstap gemaakt naar United Consumers. Ondanks de scherpe prijs inzake energie en gas, gaat het me dit jaar extra geld kosten, mede door onoplettendheid van hun. Ondanks dat het mijn verantwoordelijk is, hadden zij dit kunnen voorkomen. Helaas hebben ze niet met me meegedacht.

  Door: Mart Willemse22-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Beste pakket zorg

  Ze hadden hier gewoon het beste pakket. Even contact gehad nog en allemaal prima. Had er in de krant over gelezen en dat leek me wel wat. Vergeleken met de zorgverzekering die ik had is deze beter.

  Door: Linde Ruiterman31-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  de goedkoopste zorgverzekeraar

  Voor onze familie was United Consumer de goedkoopste zorgverzekeraar en daarom zijn we overgestapt.

  Was zo gedaan en nu betalen we minder dan eerst. Ik was juist bang dat het duurder zou worden.,..

  Door: Els29-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  verkeerde contacten

  Ik ben uitermate tevreden met UnitedConsumers, laat dat duidelijk zijn, maar onlangs ben ik geschrokken, toen ik, in een telecomaanbieding de naam Tele2 tegenkwam. Ik kan me niet voorstellen dat een degelijk en eerlijk bedrijf als UnitedConsumers, met een dergelijk malafide bedrijf zaken doet. Ik wil dan ook iedereen waarschuwen, als je een telefoonabonnement afsluit, bij UnitedConsumers, doe dit niet met Tele2. Kies voor een bonafide bedrijf. Ook al lijkt Tele2 iets goedkoper, je bent uiteindelijk duurder uit, en krijgt geen waar voor je geld. Reclameren helpt niets, je wordt alleen maar teleurgesteld. Je krijgt spijt als haren op je hoofd. Ik hoop dan ook, dat UnitedConsumers, dat malafide telecombedrijf, schrapt uit het bestand.

  Door: oosterwijck24-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Snel geregeld en extra korting verzekering

  We kregen best nog wat extra korting toen we de verzekering afsloten via UnitedCOnsumers dus ik ben tevreden. We wilden eerst direct afsluiten, maar toen nog even gekeken met UnitedConsumers en toen we daar goedkoper uit waren, hebben we dat maar gedaan. Ging allemaal best prima en ik vond het snel geregeld.

  Door: Ben 04-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Zie omschrijving

  Facturatie is een zooitje!!

  Door: Pim30-04-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Gewoon makkelijk!

  Kon bij United Consumers makkelijk een goedkope autoverzekering vinden. Ideaal. Kenteken invoeren, verschillende verzekeraars vergelijken en als kers op de taart kreeg ik ook nogeens een extra korting op mijn premie. Ze hebben ook regelmatig acties waarbij je de eerste maand geen premie moet betalen. Zet niet echt zoden aan de dijk natuurlijk, maar het scheelt wel!

  Door: De Raaf16-01-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  10 procent extra korting

  Tja het is nu eenmaal verplicht toch, zo'n autoverzekering? Dan wil gewoon de goedkoopste, de dekking maakt me dan niet eens meer uit. En ik kreeg 10 procent extra korting door die banner dus das altijd leuk!

  Door: mark07-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  korting

  Ja hoor ook ik heb veeel bespaard hier!! Meer dan bij Sloop de Crisis!!! Dus ik doe nooit meer zonder eerst bij zulke collectieven te kijken!! :D:D:D

  Door: hallo29-09-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Absolute aanrader!

  united customers heeft een makkelijke manier van afsluiten van verzekeringen. Andere verzekeraars kunnen hier nog een puntje aan zuigen en een voorbeeld aan nemen. Snel en duidelijk en gaan veel op de details in. Echt de eerste die ik zou kiezen en laat andere verzekeraars flink achter zich op kwaliteit en service.

  Door: Julianne Nijhuis14-07-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Maandelijkse kosten zijn echt lager!

  Laatst overgestapt en nu lagere maandlasten, nog steeds dezelfde stroom en gas dus ik zeur nergens over!

  Door: Vanita van Druenen12-07-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Het is niet duidelijk!

  Ik snap af en toe niets van deze energieleveranciers. Waarom kan ik trouwens nergens zien wat 3m gasprijzen zijn en ook niet wat ik voor elektra moet betalen voor kwu? Het is net zo ondoorzichtig als sommige verzkeringen en vliegtickets. Waar je ook pas achteraf ziet dat je extra voor je koffer moet betalen. Ik vond het dus slecht in het bestellen dus ben er niet eens aan begonnen. Ben lekker bij Nuon gebleven.

  Door: B.G.D Kijper08-07-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Deze energieleverancier is goed

  Geen problemen ondervonden en ik ga hierdoor misschien ook mijn zorgverzekering erbij doen. Iemand hier ervaringen mee? Dat zou ik graag horen.

  Door: Mr Snip Dobben25-06-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Even een pluim

  Een pluim voor deze organisatie. Ik kwam er niet meer uit met bepaalde velden die ik moest invullen (ik had echt geen idee) maar een belletje naar de klantenservice hielp me opweg. Geen probleem was ze teveel en ik wist niet of ik domme vragen aan het stellen was, maar dat ze brachten me op mijn gemak en zeiden dat ze dit soort vragen veel vaker kregen. Ik heb uiteindelijk iets bespaard op mijn zorgverzekering ten opzichte van mijn oude.

  Door: Noah rashnik25-06-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  United customers gaat ermee door

  Ik heb een zorgverzekering afgesloten en het is ok geregeld. Niet echt problemen mee ofzo. Ik heb ook een tankpas en doordat ik die tankpas heb krijg ik voordeel op mijn zorgverzekering. Aangezien zorg een grote kostenpost is, is dit een grappige manier om korting hierop te krijgen.

  De site vond ik overzichtelijk en makkelijk om mee te werken. was allemaal zo geregeld. Geen frustraties ofzo. Ik beveel united cusomters wel aan als je met een gezin wil besparen op de kosten.

  Door: Liam polana25-06-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  De overstap was makkelijk

  Ik heb mijn hele gezin laten overstappen met de zorgverzekering van united cusomters. Met 3 kinderen was dit erg makkelijk. Uiteraard wel veel invulwerk maar kon allemaal online. Maar het hele traject verliep zonder problemen. Ik ben aan het overwegen om ook nog de energie er ook te regelen om te zien of ik hier ook nog geld mee kan besparen. Oh, en het cadeautje van natuurlijk ook welkom. Een extra-tje wat van mij niet had gehoeven, maar het is het idee dat telt.

  Door: Daan Lamme25-06-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over UnitedConsumers

  Uw beoordeling