Europeesche Verzekeringen

5.4
5.7

Bestellen

5

Service

6

Prijs

5

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Europeesche Verzekeringen

Overweegt u een verzekering af te sluiten bij Europeesche Verzekeringen ofwel de Europeesche? Dan wilt u vast weten hoe anderen deze verzekeringsmaatschappij beoordelen. Wat vinden mensen die al verzekerd zijn, of geweest zijn, van deze aanbieder van reis- en recreatieverzekeringen? De meeste mensen die op het punt staan belangrijke beslissingen te nemen zoals het afsluiten van een verzekering, vragen eens rond in hun familie- of kennissenkring naar ervaringen met verschillende maatschappijen. Wie heeft er goede, of juist minder goede ervaringen opgedaan met welke verzekeraar?

NederlandReview tilt dat rondvragen naar een heel ander niveau. Want bij ons kan iedereen meedoen door een review te schrijven. Hoe is de service, bent u duur of juist goedkoop uit? En wordt er geleverd wat de verzekeringsmaatschappij zegt dat ze leveren? U bent dus niet beperkt tot de mensen die u kent, u kunt de beoordelingen van alle ervaringsdeskundigen bekijken die een review op onze site hebben achtergelaten. Dat helpt u om een weloverwogen keuze te maken.

Over Europeesche Verzekeringen

In 1907 vroeg een Hongaarse reiziger zich af of hij zijn reisbagage kon verzekeren tegen schade. Dat bleek niet gebruikelijk te zijn, en bovendien heel ingewikkeld. Daarom richtte deze man zelf een verzekeringsmaatschappij voor reisbagage op, de Europäische Reisegepäck-Versicherungs-A.G. Hij streefde naar zustermaatschappijen door heel Europa. Zo werd onder andere in 1920 in Nederland de NV Europeesche Goederen- en Reisbagage-Verzekering Maatschappij opgericht, kortweg de Europeesche genoemd. Sinds 1998 is de Europeesche onderdeel van de verzekeringsgroep ASR Nederland


Diensten

Tegenwoordig is de Europeesche gespecialiseerd in reis- en recreatieverzekeringen. Zo bieden zij de welbekende kortdurende of doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen, maar ze verzekeren ook allerlei bijzondere voertuigen zoals oldtimers of paardentrailers, en hobby- en sportuitrustingen. Verder is het mogelijk de financiële schade te dekken als een bruiloft of jubileum niet door kan gaan door een calamiteit of ziekte, en u kunt bij de Europeesche uw recreatiewoning verzekeren tegen schade of inbraak.

Klachten

De Europeesche heeft een klachtenregeling die zo op het oog goed in elkaar zit. De webpagina hierover is vanaf elke andere pagina van de website gemakkelijk te vinden, zowel via een menu dat te openen is aan de linkerzijde van de pagina als onderaan. Daarbij kun je de pagina via Klantenservice vinden, maar ook als aparte link onder het kopje 'Over ons'. Naar eigen zeggen behandelen ze iedere melding waarin het woord klacht voorkomt, als klacht. Het is dus belangrijk om dit woord te gebruiken in een telefoongesprek, brief of e-mail wanneer u ontevreden bent over de dienstverlening van de Europeesche. 

De maatschappij belooft binnen tien dagen inhoudelijk te reageren op klachten. De klachtenpagina geeft ook duidelijk aan welke stappen u verder kunt ondernemen wanneer u niet tevreden bent over de afhandeling door de Europeesche. Verder vindt u op deze pagina ook nog de klachtenreportage over het voorgaande jaar, waaruit onder meer af te lezen is hoeveel klachten per type verzekering er in behandeling werden genomen, of die intern afgehandeld werden of door middel van een vervolgtraject en hoeveel er af- en toegewezen werden. Dat ziet er al met al heel verzorgd uit.

Schrijf uw review

Nu zijn we op NederlandReview natuurlijk benieuwd hoe het er in de praktijk aan toe gaat wanneer u een verzekering hebt bij de Europeesche. Bent u een tevreden verzekerde? Of hebt u weleens een klacht ingediend bij deze verzekering? En zo ja, hoe is deze dan afgehandeld? Zou u anderen aanraden een verzekering af te sluiten bij de Europeesche en waarom wel of juist niet? Laat uw mening horen op NederlandReview. Daar helpt u anderen mee die voor de keuze staan om gebruik te maken van de diensten van deze verzekeringsmaatschappij.

Lees beoordelingen van echte klanten van Europeesche Verzekeringen. Hoe kun je schade melden? Keren ze wel echt uit, zijn ze klantgericht en hoe is de dekking?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Anderen bekeken ook