Europeesche Verzekeringen

Alle reviews

Europeesche Verzekeringen

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reisverzekering

  Dit zijn Oplichters! Mijn telefoon is kapot gegaan op vakantie bij thuiskomst meteen contact opgenomen met europeesche verzekeringen. Alle stukken waarom ze vroegen heb ik aangeleverd heb een iPhone 11 pro die niet meer te maken viel. Ben bij applestore geweest voor offerte die zeiden kost 629,- Na een maand wachten krijg ik een e-mail waarin staat dat ze 200 willen vergoeden. Ik raad iedereen aan om zich hier nooit te laten verzekeren. Vraag me af dat als je een duur horloge heb terwaarde van 12000,- en hij is kapot of word gestolen dan schepen ze je ook af met 500,- Nogmaals wegblijven bij deze verzekering ze willen alleen maar geld binnenharken maar als er iets is vergoeden ze bijna niks!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reisverzekering

  Niet met deze partij in zee gaan ! OPLICHTERS !!!
  Schade op vakantie aan telefoon. Bij terugkomst meteen contact opgenomen met Europeesche Verzekeringen en ik moest een paar vragen formulieren invullen. Zo gezegd zo gedaan. Binnen 10 dagen zou het afgehandeld zijn. Na 2 weken krijg ik een email dat ze aanvullende informatie wilden zoals tot in de detail hoe het gebeurt was en een offerte van de reparatie indien nog mogelijk was. Ik ben na de winkel gegaan en heb een offerte van 385 euro. Nieuwprijs is 580 euro. Na 2 weken krijg ik een mail dat ik 108 euro vergoed zou krijgen. Ik ga proberen om alle stukken nog op internet te krijgen zodat iedereen alles ken zien. Ik heb contact opgenomen en ze zeiden ja mobiele telefoons geven wij nooit veel vergoeding voor. Wist niet wat ik hoorde. Ga niet inzee met deze OPLICHTERS !! Willen alleen maar INNEN!! De stukken van de hele afhandeling plaats ik nog zodat iedereen het zelf kan zien !

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  snel afgesloten verzekering

  Snel een verzekering nodig voor op vakantie en die hebben we bij de Europeesche afgesloten omdat de prjis daar laag was. Makkelijk af te sluiten, ging snel en duidelijk. Fijn!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkoopste reisverzekering

  Wij kwamen bij de Europeesche Verzekeringen uit met een vergelijkingssite.

  Ze stonden bovenaan omdat ze het goedkoopste waren en daarbij de beste dekking (andere maatschappijen waren even duur, het verschil zat 'm in de dekking).

  Afsluiten ging echt razendsnel. Handige website!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kortlopende reisverzekering

  Wij hadden voor een vakantie naar het buitenland een kortlopende reisverzekering afgesloten, eigenlijk alleen omdat ze de goedkoopste aanbieder waren op dat moment.

  Afsluiten ging heel snel, op een iphone gedaan onderweg. Ideaal.

  Dekking was goed, voor een ruim bedrag verzekerd.

  Gelukkig niet nodig gehad (we zijn heelhuids teruggekomen)

  Hey There. I found your web site employing msn. That could be a rather well published article. I’ll you'll want to bookmark it and return to browse further of one's practical info. Many thanks for the post. I will certainly return.

  I seriously adore your website.. Exceptional shades & concept. Did you make this Web site you? Please reply back again as I’m looking to build my quite have blog and would like to know in which you received this from or what exactly the theme is called. Quite a few many thanks!

Anderen bekeken ook

InShared
4 reviews

De wereld zou een veel fijnere plek zijn zonder al die ongelukken. Dan zouden we ons niet zorgen hoeven maken over alle schade, het geld en de verz...

HEMA Verzekeringen
17 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Route Mobiel
9 reviews

Wilt u ook weten wat andere mensen vinden van RouteMobiel? Route Mobiel is een in 2004 opgerichte organisatie met als doel om pechhulp een nieuwe d...

EasySwitch.nl
23 reviews

Ook besparen op kosten en uitgaven? Wat is EasySwitch.nl? EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de v...

Europeesche Verzekeringen

Overweegt u een verzekering af te sluiten bij Europeesche Verzekeringen ofwel de Europeesche? Dan wilt u vast weten hoe anderen deze verzekeringsmaatschappij beoordelen. Wat vinden mensen die al verzekerd zijn, of geweest zijn, van deze aanbieder van reis- en recreatieverzekeringen? De meeste mensen die op het punt staan belangrijke beslissingen te nemen zoals het afsluiten van een verzekering, vragen eens rond in hun familie- of kennissenkring naar ervaringen met verschillende maatschappijen. Wie heeft er goede, of juist minder goede ervaringen opgedaan met welke verzekeraar?

NederlandReview tilt dat rondvragen naar een heel ander niveau. Want bij ons kan iedereen meedoen door een review te schrijven. Hoe is de service, bent u duur of juist goedkoop uit? En wordt er geleverd wat de verzekeringsmaatschappij zegt dat ze leveren? U bent dus niet beperkt tot de mensen die u kent, u kunt de beoordelingen van alle ervaringsdeskundigen bekijken die een review op onze site hebben achtergelaten. Dat helpt u om een weloverwogen keuze te maken.

Over Europeesche Verzekeringen
In 1907 vroeg een Hongaarse reiziger zich af of hij zijn reisbagage kon verzekeren tegen schade. Dat bleek niet gebruikelijk te zijn, en bovendien heel ingewikkeld. Daarom richtte deze man zelf een verzekeringsmaatschappij voor reisbagage op, de Europäische Reisegepäck-Versicherungs-A.G. Hij streefde naar zustermaatschappijen door heel Europa. Zo werd onder andere in 1920 in Nederland de NV Europeesche Goederen- en Reisbagage-Verzekering Maatschappij opgericht, kortweg de Europeesche genoemd. Sinds 1998 is de Europeesche onderdeel van de verzekeringsgroep ASR Nederland


Diensten
Tegenwoordig is de Europeesche gespecialiseerd in reis- en recreatieverzekeringen. Zo bieden zij de welbekende kortdurende of doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen, maar ze verzekeren ook allerlei bijzondere voertuigen zoals oldtimers of paardentrailers, en hobby- en sportuitrustingen. Verder is het mogelijk de financiële schade te dekken als een bruiloft of jubileum niet door kan gaan door een calamiteit of ziekte, en u kunt bij de Europeesche uw recreatiewoning verzekeren tegen schade of inbraak.

Klachten
De Europeesche heeft een klachtenregeling die zo op het oog goed in elkaar zit. De webpagina hierover is vanaf elke andere pagina van de website gemakkelijk te vinden, zowel via een menu dat te openen is aan de linkerzijde van de pagina als onderaan. Daarbij kun je de pagina via Klantenservice vinden, maar ook als aparte link onder het kopje 'Over ons'. Naar eigen zeggen behandelen ze iedere melding waarin het woord klacht voorkomt, als klacht. Het is dus belangrijk om dit woord te gebruiken in een telefoongesprek, brief of e-mail wanneer u ontevreden bent over de dienstverlening van de Europeesche. 

De maatschappij belooft binnen tien dagen inhoudelijk te reageren op klachten. De klachtenpagina geeft ook duidelijk aan welke stappen u verder kunt ondernemen wanneer u niet tevreden bent over de afhandeling door de Europeesche. Verder vindt u op deze pagina ook nog de klachtenreportage over het voorgaande jaar, waaruit onder meer af te lezen is hoeveel klachten per type verzekering er in behandeling werden genomen, of die intern afgehandeld werden of door middel van een vervolgtraject en hoeveel er af- en toegewezen werden. Dat ziet er al met al heel verzorgd uit.

Schrijf uw review
Nu zijn we op NederlandReview natuurlijk benieuwd hoe het er in de praktijk aan toe gaat wanneer u een verzekering hebt bij de Europeesche. Bent u een tevreden verzekerde? Of hebt u weleens een klacht ingediend bij deze verzekering? En zo ja, hoe is deze dan afgehandeld? Zou u anderen aanraden een verzekering af te sluiten bij de Europeesche en waarom wel of juist niet? Laat uw mening horen op NederlandReview. Daar helpt u anderen mee die voor de keuze staan om gebruik te maken van de diensten van deze verzekeringsmaatschappij.

Lees beoordelingen van echte klanten van Europeesche Verzekeringen. Hoe kun je schade melden? Keren ze wel echt uit, zijn ze klantgericht en hoe is de dekking?

}