NederlandReview

  Ervaringen Centraal Beheer

  ‘Even Apeldoorn bellen’, wie kent de slogan eigenlijk niet? De reclames van Centraal Beheer zijn een grote hit bij klanten. We kunnen allemaal wel lachen om de gekke scenario’s in de reclames, maar wat vinden de klanten van Centraal Beheer nadat ze de overstap gemaakt hebben? Zijn de reclames niets meer dan een grappig filmpje of heeft het bedrijf klanten nog meer te bieden? Het antwoord op deze vragen vind je op NederlandReview. Hier lees je de reviews van echte klanten. In de reviews lees je alles over de ervaringen en beoordelingen van de klanten, zodat jij weet wat je kunt verwachten als klant van Centraal Beheer.

  Over Centraal Beheer

  Alle klanten die op zoek zijn naar een verzekeraar met ervaring is bij Centraal Beheer op de juiste plek. In 1909 werd de eerste verzekering door het bedrijf afgesloten. In het begin richtte het bedrijf zich alleen op verzekeringen voor werkgevers, maar groeide al snel verder. Nu kun je bij Centraal Beheer terecht voor je bedrijf, jezelf of je gezin. In 1995 werd de verzekeraar onderdeel van Achmea en wilde het bedrijf meer dan alleen verzekeren, daarom bieden ze klanten nu nog veel meer diensten. Achmea is natuurlijk bekend van merken, zoals Interpolis, Zilveren Kruis en FBTO.


  De nieuwste reclame van Centraal Beheer met niemand minder dan Hulk Hogan!

  Diensten Centraal Beheer

  Welke verzekeringen kun je eigenlijk bij Centraal Beheer afsluiten? Ze hebben een autoverzekering, inboedelverzekering, reisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering en overlijdensrisicoverzekering. Ze zijn echter verder gegroeid en helpen klanten nu ook bij al hun geldzaken. Je kunt bij Centraal Beheer namelijk ook sparen, beleggen, een hypotheek afsluiten, je pensioen regelen en lijfrente krijgen. Het bedrijf wil al hun klanten helpen met oplossingen en werkt daarom nauw samen met hun klanten. Verder maakt Centraal Beheer altijd duidelijke afspraken met hun klanten om verwarring te voorkomen. Je weet als klant altijd waar je aan toe bent.

  Even Apeldoorn bellen

  Er zijn verschillende manieren om Centraal Beheer te bereiken. Het bedrijf wil altijd klaar kunnen staan voor klanten met vragen, klachten en opmerkingen en heeft daarom op de website een uitgebreide contactpagina. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer, de chat of download de Centraal Beheer app op je telefoon. Neem wel altijd eerst even de tijd om alle informatie op de website te bekijken en het magazine te lezen. Veel vragen worden daar al beantwoord. Er is overigens een apart telefoonnummer om schade te melden. Mocht je toch niet zeker weten hoe je contact moet opnemen, dan kun je Centraal Beheer ook eerst via SocialMedia een vraag stellen. Ze zijn te volgen op Facebook en Twitter.

  Jouw ervaringen met Centraal Beheer

  Ben jij al jaren verzekerd bij de verzekeraar in Apeldoorn? Of heb jij net een hypotheek afgesloten bij Centraal Beheer? Vertel nieuwe klanten dan alles over jouw ervaringen door een review te schrijven. Is de klantenservice klantvriendelijk? Zijn de verzekeringen betrouwbaar? En ben je altijd goed op de hoogte van eventuele veranderingen? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten. Nieuwe klanten willen namelijk graag weten of jij Centraal beheer aanraadt!

  Wat vinden klanten van de verzekeringen van Centraal Beheer? Kun je schade snel melden? Lees het hier in de reviews en beoordelingen van klanten.

  Centraal Beheer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5,6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  4,6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Een hypotheek aanbieder die niet met de tijd mee gaat

  In eerste instantie tevreden over de hypotheek en de voorwaarden. Echter loopt CB in klantcontact wel heel erg achter. Communicatie gaat hoofdzakelijk met de post en zeer traag. Een verzoek om meer dan de limiet af te lossen laat weken op zich wachten Ook weinig mogelijkheden om online uitgebreide informatie in te zien. Telefonische klantenservice wel erg vriendelijk.

  Door: Daan05-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  Achmea rechtsbijstand

  Achmea Rechtsbijstandsverzekering houdt zich absoluut niet aan termijnen van 2 resp. 5 werkdagen die op hun website voor beoordeling van geschillen genoemd worden (de laatste voor een gemotiveerde afwijzing). Ze lieten ons langer dan 1 maand zonder woonkamer en keuken zitten ivm stankoverlast door PUR schuim, zonder inhoudelijk te reageren op onze klacht of ook maar enig advies te verstrekken. Achmeas advies dient puur hun eigen commercieel belang, niet het gegronde belang van de klant, en wordt niet o.g.v. juridische criteria verstrekt. We hebben de klantrelatie met Achmea inmiddels beëindigd. Een nuttelozere - en bovendien nog irritant dure - rechtsbijstandsverzekering kan ik mij niet voorstellen. Niet doen dus!!

  Door: Annet25-03-2019
  Remco26-03-2019

  Hoi Annet, Ik kan me gelet op je verhaal voorstellen dat je niet tevreden bent. Geschillen die via onze Rechtsbijstandsverzekering verzekerd zijn worden afgehandeld door Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR). Dit is een onafhankelijke stichting. Ik vind het vervelend om te lezen dat je lang hebt moeten wachten op een reactie van de stichting. Als er nu iets is wat ik voor je kan doen hoor ik het graag. Je kunt me dan een e-mail sturen. Je e-mail mag naar webcare@centraalbeheer.nl. Vriendelijke groet, Remco Webcare Centraal Beheer

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  inboedelverzekering

  Onze inboedelverzekering loopt via Centraal Beheer, wegens de dekking en gezien het feit dat wij meerdere verzekeringen al hadden lopen bij dezelfde verzekeraar. Vonden wij handig en veiliger. Communicatie verloopt keurig en het bedrag is niet al te hoog.

  Door: Janssen27-11-2017
  Nanette27-11-2017

  Bedankt voor je mooie cijfer voor onze inboedelverzekering! Daar doen we het voor! Hartelijke groet, Nanette, Centraal Beheer Webcare

  Annet25-03-2019

  keep-hope@hushmail.com Rechtsbijstandsverzekering Achmea houdt zich niet aan de termijnen van 2 t/m 5 werkdagen die op hun website genoemd worden (de laatste voor een gemotiveerde afwijzing). Ze lieten ons langer dan 1 maand zonder woonkamer en keuken zitten (ivm met stankoverlast door PUR isolatieschuim) zonder inhoudelijk te reageren of ook maar iets te adviseren!! Het bouwbedrijf zette ons zelfs nog onder druk de order volledig te betalen, dat hebben wij uiteraard niet gedaan. Advies dient slechts Achmeas eigen commercieel belang, niet het gegrond belang van de klant, en wordt absoluut niet op juridische gronden verstrekt. De klantrelatie zowel met Achmea als het bouwbedrijf in kwestie heb ik beëindigd.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Centraal Beheer

  Uw beoordeling