Lendico
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,2

U bent nu bij:

Totaal

7,2

Bestellen

7,8

Service

7,8

Prijs

6

Leveren

7,6
17 rating88 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

16-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Teun

Lendico - Extra financiele steun nodig

Omdat wij na moeilijke financiële tijden een extra steuntje in de rug nodig hebben, hebben wij nu een doorlopend krediet afgesloten bij Lendico.

Het viel mij mee hoe makkelijk en eenvoudig je zoiets af kunt sluiten. Voor mij en voor ons was het een hele drempel om over te stappen naar een doorlopend krediet. Het is dan extra prettig als er mensen zijn die met je meedenken en kunnen adviseren over wat het handigste is in zo'n situatie. Ik wil financieel zo min mogelijk risico's lopen, dat heb ik in het verleden genoeg gedaan, en daarom is elke professionele hulp welkom als het gaat om financiële bijstand.

Bij Lendico voelden we ons goed geholpen en de extra bestedingsruimte die het creëert is absoluut zeer goed.
Voor wie een extra financiele steun nodig heeft, zou ik zeker aanraden eens met Lendico te gaan praten.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


GIF-Banner Autofinanciering 728x90
05-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Frans

Lendico - ik heb geld geleend bij Lendico

wij hadden direct geld nodig voor de aankoop van een nieuwe auto. Onze vorige auto was er plotseling mee opgehouden en zonder auto kunnen wij gewoon niet. Hoe komen we dan efficient bij de klant?

Het ging eenvoudiger dan we dachten, het geld hadden we relatief snel binnen.

Het kost allemaal veel extra geld, maar het lijkt hier voordeliger dan bij andere bedrijven.
We hopen het nooit meer nodig te hebben. Maar onze ervaring met Lendico is verder wel positief.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-09-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gerben

Lendico - Risicovol

Net als anderen heb ik de indruk dat investeren in projecten via Lendico best risicovol is. Twee van mijn zes investeringen hebben inmiddels een achterstand, maar ik had ook wel voor wat risicovollere projecten gekozen (met hoge rente). Eén project betaalt sinds twee maanden niet. De ander loopt gewoon wat achter (geen probleem, duurt het gewoon wat langer). Zoals altijd bij crowdfunding: spreiden, spreiden, spreiden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Harmen

Lendico - Geld verdiend

Ik heb nu wat geld verdiend!! Niet veel, maar wel wat! Dus ik blijf het nog even volhouden! Leuke manier om bezig te zijn ook.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-04-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:JA
Door: Wessel

Lendico - Investeren via Lendico

Goede punten:
- je kunt zowel aan bedrijven als particulieren geld uitlenen.
- wekelijks diverse nieuwe projecten.
- inleg vanaf 25 euro, dus met weinig geld kun je toch voldoende spreiden.
- verschillend risico, looptijd en rente, dus je kunt zelf spreiden en investeren naar wens.

Verbeterpunten:
- omschrijvingen van leendoelen van particulieren zijn soms heel karig.
- niet alle projecten worden daadwerkelijk gefund.
- financiele informatie over particuliere lener is soms karig. Alleen inkomsten, huur/hypotheek en andere financieringskosten worden weergegeven. Overige vaste lasten worden niet genoemd.
- 2 van mijn 17 projecten hebben nu betalingsachterstanden. Dat is meer dan op andere platforms waar ik actief ben. Kan natuurlijk toeval zijn.
- weinig tot geen communicatie over door Lendico ondernomen acties in projecten met betalingsachterstanden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-02-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    4
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Menne Glas

Lendico - klant

Waardeloze projecten, je geld gaat in een bodemloze put naar het lijkt.
Te laat met uitkeren maandelijkse termijnen.
Slechte projecten: 4 van de 20 betalen al niet meer.
Dat verdien je nooit met de rente terug.
Kortom, begin er niet aan!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Lendico22-03-2016

Geachte heer Glas, vervelend dat u een slechte ervaring met ons heeft. Ik zie dat van uw geinvesteerde projecten er momenteel 2 achterlopen met betalen. Gelukkig zijn ze niet gestopt met betalen, maar ze zijn helaas wel te laat. Uiteraard is dat ook een beetje inherent aan investeren, investeren is immers risico nemen. Gelukkig doen wij er alles aan om laatbetalers tot betalen te krijgen. Mijn excuses dat het enige tijd geleden eens is voorgekomen dat de maandelijkse uitkeringen te laat zijn uitbetaald, dat hoort natuurlijk niet. Ik ben blij dat dit inmiddels is opgelost. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan weet u ons te vinden! Met vriendelijke groet, Lendico klantenservice

Reactie op deze post:

Door: Menne21-04-2016

Lendico spiegelt in haar reactie de zaken mooier voor dan ze zijn. Hier zijn de cijfers van vandaag 21 april 2016: Oordeelt zelf .... Investeringen € 1.993,15 Volgens schema (18) € 1.756,58 Achterstallig (4) € 236,57 1-30 dagen (2) € 119,73 31-60 dagen (1) € 57,91 61+ dagen (1) € 58,93

Reactie op deze post:

Door: Lendico klantenservice24-05-2016

Beste meneer Glas, wij spiegelen de zaken niet mooier voor dan ze zijn. Onze reactie was in maart, uw reactie in april. De cijfers veranderen uiteraard elke maand! Ik zie bijvoorbeeld dat van de 3 projecten die momenteel als 'achterstallig' aangemerkt worden, er 1 kort geleden is betaald en 2 een betalingsregeling hebben. U kunt ons altijd per project verdere details opvragen, we zijn u graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Lendico klantenservice

02-12-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Francisco

Lendico - Investeren via Lendico

Ook voor een leek als ik is het best gemakkelijk om te investeren. Wij doen dat nu via Lendico, en dat gaqt plezierig. Het contact is goed, ik begrijp het meeste ook zelf nu en het rendement gaat de goede kant op.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hans J.

Lendico - Goed geholpen

Lenen is altijd duur, maar het ging wel gemakkelijk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Findio

    Findio

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,2Lees ervaringen
  • Geldshop.nl

    Geldshop.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • Mobility Service Finance

    Mobility Service Finance

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 10Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Lendico

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Lendico?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Lendico

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Lendico? Nieuw in Nederland is Lendico! Misschien is het bij het grote publiek nog niet zo bekend. Zeer waarschijnlijk zal dit echter niet lang duren. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld van Lendico te krijgen. Een van de betere opties hierbij is het lezen van ervaringen van klanten en gebruikers van Lendico over Lendico. Bij Nederlandreview is het mogelijk om te ontdekken  welke verschillende beoordelingen er al zijn over dit bedrijf. Lendico is trouwens een peer to peer kredietverschaffer. Het is dus een bemiddelaar in kredieten, waarbij er geen bank is maar het geld van een persoon welke het geld aan een andere persoon uitleent. De mogelijkheden om een lening te krijgen zijn daardoor een stuk ruimer. Ook is het mogelijk om meer rendement op het geld van uw spaarrekening te krijgen. 

Over Lendico 

Lendico  is:
-    Aantrekkelijk! Er zijn gunstige kredietvoorwaarden voor de geldlener en ook gunstige rendementen voor de geldgever. 
-    Eenvoudig! In een paar stappen is het mogelijk om een nieuw project aan te maken. 
-    Veilig! Er is een professioneel team en een betrouwbare organisatie welke de hoogste veiligheidseisen hanteren. 

U kunt bij Lendico:

-    sparen
-    beleggen
-    geld lenen
-    doorlopend krediet afsluiten

De voordelen voor de kredietnemers zijn de gunstige voorwaarden. De rente is aantrekkelijk en het is altijd mogelijk om vervroegd af te lossen zonder een boete.  Lendico zorgt voor kredieten welke maatwerk zijn en aansluiten bij iedere situatie. 

Voor de geldgever is het natuurlijk zo dat u een goed rendement krijgt. U kunt hierdoor een goede investering maken via Lendico. 

Diensten van Lendico
Lendico is de partij welke bemiddelt tussen kredietgevers (investeerders) en kredietnemers. Ze doen dit om de kredietnemer meer ruimte te bieden voor een betaalbaar krediet met geen idiote eisen. De investeerder krijgt bij Lendico juist een hoger rendement dan op zijn spaarrekening. Het is hierdoor ideaal om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn.  Het rendement wordt maandelijks uitgekeerd en de kredietnemer moet volgens de afspraken aflossen en rente betalen iedere maand. 

Geld lenen? Grappig filmpje van de sluipschutters!


Klachten, tips en complimenten over en voor Lendico
Heeft u een klacht of een tip over Lendico? Dan is het belangrijk om contact met hun op te nemen. Ontdek de mogelijkheden om uw ongenoegen op een goede manier te uiten. Hierna zal Lendico contact met u opnemen. 

Uw mening over Lendico
Heeft u al eens gebruik gemaakt van Lendico? Dan is het goed om uw ervaring te delen met anderen via Nederlandreview.nl. Het is mogelijk om anderen te helpen om een goed beeld te krijgen van deze Peer to Peer kredietverstrekker.

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!