NederlandReview

    Ervaringen Ticketveiling.nl

    Op zoek naar de mening van anderen over Ticketveiling.nl? Via NederlandReview kunt u makkelijk en snel zien welke recensies er zijn en hoe ze denken over ticketveiling.nl. Wel zo handig natuurlijk als u zelf van plan bent om van deze website gebruik te gaan maken. Het lezen van recensies van anderen is eigenlijk de enige manier om een goede indicatie te krijgen van de klantvriendelijkheid van een website en de manier waarop ze met hun klanten omgaan. Daarnaast is het belangrijk om te lezen hoe ze omgaan met klachten.

    Visie van Ticketveiling.nl

    Of het nu een vakantie is in een hotel, gewoon een leuk avondje uit of het aanschaffen van een krantenabonnement. Bij Ticketveiling.nl kun je voor zo’n beetje alles terecht. De visie die hier achter zit is dat je door marktwerking er zelf voor kunt zorgen dat producten een goede prijs opbrengen. Simpelweg door ze te veilen en mensen tegen elkaar op te laten bieden. Degene die het hoogste bod heeft die wint en krijgt een online coupon opgestuurd waarmee hij of zij het gewonnen product kan verzilveren. De verdienste voor Ticketveiling.nl zit erin dat ze een standaard bedrag voor administratie in rekening brengen voor iedere veiling. Die wordt betaald door degene met het hoogste bod.


    Commercial van Ticketveiling.nl

    Producten en diensten van Ticketveiling.nl

    Ticketveiling.nl heeft dus een groot assortiment aan producten. Denk bijvoorbeeld aan:

    - Avondje uit
    - Dagje weg
    - Actief
    - Festivals
    - Pretparken
    - Uitstapjes
    - Workshops en Cursussen
    - Uit eten
    - Diner
    - Reizen
    - Persoonlijke Verzorging
    - Speelgoed
    - Kleding

    Het team achter Ticketveiling.nl gaat er vaak zelf op uit om bedrijven en organisaties zover te krijgen dat ze hun tickets of producten willen aanbieden via de website. Omdat Ticketveiling.nl dus geld verdient met iedere veiling is het voor hen belangrijk dat er veel populaire producten zijn, waar veel op geboden wordt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel bedrijven die zelf met ideeën en aanbiedingen naar Ticketveiling.nl komen. Voor hen is het vooral een goede promotiekans om mensen voor een klein bedrag kennis te laten maken met een bedrijf of dienst. Natuurlijk in de hoop dat ze later dan weer terugkomen en de volle prijs willen betalen.

    Zelf meedoen met veilingen is erg makkelijk. U hoeft uzelf alleen maar aan te melden met een gebruikersnaam en wachtwoord. Dat is helemaal gratis. U hoeft dus geen rekeningnummer in te vullen, alleen maar een e-mailadres. Op het moment dat u een veiling hebt gewonnen moet u eerst het bedrag betalen voordat u de tickets krijgt toegestuurd. De makkelijkste manier daarvoor is via internetbankieren. Op deze manier houdt u zelf de controle en hoeft u alleen maar mee te doen aan de veilingen die u zelf interessant vindt.

    Klachten, problemen, complimenten, tips voor Ticketveiling.nl

    Bij de meeste veilingen staat duidelijk vermeld wat de actievoorwaarden zijn om mee te doen. Bijvoorbeeld dat een hotel alleen maar op bepaalde data beschikbaar is en dat je bij meerdere personen extra moet bijbetalen. Op het moment dat u een veiling hebt gewonnen zit u meestal vast aan de aankoop. Toch kan het wel helpen om contact te leggen met de klantenservice van ticketveiling.nl. Helemaal als naar uw mening de voorwaarden erg onduidelijk waren weergegeven en anders dan u zelf in uw hoofd had. Bovendien kunt u natuurlijk ook altijd nog een recensie plaatsen op NederlandReview als u niet blij bent met u online aankoop. Bent u wel helemaal tevreden met Ticket veiling. Dan horen wij uw mening natuurlijk ook graag.

    Lees de reviews van echte klanten van Ticketveiling.nl. Is deze site wel betrouwbaar, veilig, echt? Kun je hier wel echt goedkope tickets kopen?

    Ticketveiling.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

    5.6
    55% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Cadeaubon Christine le duc en Juwelenhuys

    Kijk uit! Cadeaubon maar 7 dagen geldig bij Christine le Duc. Voor mij helaas weggegooid geld omdat ik ervanuit ging dat de bon een iets langere geldigheid had.
    Cadeaubon van Juwelenhuys enkel inwisselbaar voor een paar producten van boven de 200e. Je betaald dus altijd rond de 100 e zelf bij. De iets goedkopere ringen alleen in (kindermaat) 16 mm leverbaar. Ook weggegooid geld. Voor mij geen ticketveiling meer!

    Door: Cleers 14-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    December

    Was tot nu toe tevreden. Inderdaad alle voorwaarden goed lezen, de prijzen ergens goed controleren. Maar blijkbaar zijn ze niet zo eerlijk of sommige dan. Belde vandaag voor een actie die niet klopte volgens hun voorwaarden (screenshot) van alle voorwaarden en punten gemaakt. Krijg mevrouw Jacqueline aan de lijn die vervolgens geen zin meer had in het gesprek en verwijst mij naar een klacht indienen. Omdat ze onbeleefd was en niet klantvriendelijk vroeg ik voor haar naam, gaat ze een naam verzinnen, JA IK HEET KIM. Dit is onacceptabel. Kijk nu op hum site voor de actievoorwaarden en de punten, wat krijg ik nou punten zijn aangepast. Nou een beetje laat heb al eerder screenshot vam gemaakt. Ben benieuwd met wat voor oplossing ze zullen komen.

    Door: A. Klaber 26-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Eenvoudig

    Vrij eerlijke site, wat je ziet is wat je krijgt. Rustig het bod afwachten en dan krijg je de melding je hebt het...

    Makkelijk genoeg, service was ook goed genoeg per mail bereikbaar

    Door: Hans van de Meulen 23-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Aircooler

    Met de warme zomerdagen een aircooler besteld, ging helemaal top! Het pakketje werd overigens wel bij een algemeen punt geleverd omdat ik niet thuis bleek te zijn, hoewel ik dat wel was. Maar dat ligt niet aan Ticketveiling maar aan de bezorger...

    Door: Jeffrey de Bruijn 10-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Niets

    Ticketveiling licht je op.
    Na paar maanden niet geboden te hebben ben ik nu weer aan het bieden en zie ik weer steeds toevallig dezelfde namen voorbij komen. Mensen (redactie van ticketveiling) bieden nog meer dan als je een ticket via groupon of gewone site betaald. Het is zeer irritant ook en maakt het bieden niet meer leuk omdat je weet dat er geen echte bieders zijn.

    Door: Een geïrriteerd persoon 27-05-2019
    Lianne 23-07-2019

    Weet je toevallig ook wat voor namen? Ik zie dat namelijk ook steeds. Maar durf niet met 100% zekerheid te zeggen dat het oplichting is.

    Andrea 06-09-2019

    Weet de namen niet, maar weet zeker dat ze een minimale waarde in het systeem zetten waar een actie voor weg mag. Bij een kortingsactie voor een jaarabonnement van Plopsaland gaan alle tickets voor minimaal 27 euro weg. De veiling stond op 16 euro. Ik bood in de laatste 5 seconden 17 euro en werd ineens door diezelfde bieder (als van de 16 euro) overboden met 27 euro. Daar klopt natuurlijk niets van. Ook alle andere veilingen hiervoor gingen voor minimaal 27 euro weg. Het valt ook op dat de veilingen direct erna juist hele andere mensen bieden, in plaats van een aantal dezelfden (je verwacht dat iemand het nog eens probeert).

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    bk koekenpannen

    ik heb bk plus koekenpannen geveild en ze zijn razend snel verzenden binnen 2 dagen in huis, ik ben ook dit keer zeer tevreden over deze goede pannen je kon de tweede pan voor dezelfde prijs er bij kopen dus dat scheelt ook in de verzendkosten ik heb nu 2 goede pannen voor de prijs van 1 wat je normaal betaalt in de winkel ik ben tevreden

    Door: ina 18-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Doe eerst vooronderzoek naar prijzen op andere sites!

    Zeker voor producten / gadgets / elektronica is het de moeite waard om éérst te onderzoeken wat je voor hetzelfde product via andere webshops zou betalen. Neem bijvoorbeeld de Parya kaars & luchtbevochtiger, een leuke gadget die op een andere korting-site voor 19 euro (plus 6 euro verzendkosten) wordt aangeboden, en via Bol .com zelfs voor 24,95 zonder verzendkosten. Op Ticketveiling, waar de werkelijke waarde van dit product zogenaamd 45 euro is, bieden mensen er gerust 20 euro voor en betalen dan dus nog bijna 11 euro verzend- en administratiekosten extra. Best naïef.
    Voor dierentuin- en evenement-tickets vind ik Ticketveiling .nl overigens wel de moeite waard. Met een beetje geduld, en op het juiste moment je bod plaatsen, heb je zo een leuke korting te pakken.

    Door: Wuit 07-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Duurder uit dan via andere sites

    Eigenlijk zonde van de tijd. Ik probeer al een week of 2 kaartjes te winnen bij ticketveiling voor de grotten van han. Via internet te verkrijgen voor 19.80 euro pp ( hanpas). Echter: de biedingen zijn elke keer dusdanig hoog dat het uiteindelijk winnend bod zelfs duurder is dan wat al te verkrijgen is. Nu vraag ik me af: zijn mensen echt zo dom dat ze niet eerst een prijsvergelijk doen of wordt dit kunstmatig in stand gehouden door fake biedingen?

    Door: Nikie 04-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Vouchers vaak voor de zelfde prijs verkocht

    Ik krijg steeds meer het idee dat er een bied-systeem achter zit.
    Steeds komen de zelfde namen voorbij die bieden en restaurants vouchers worden vaak tussen 19 en 21 euro verkocht.
    Als ik een bod van 10 euro dan gaat iemand ineens 19 euro bieden. Waarom zou je dat doen?
    Waarom niet 11 euro of 15 euro?

    Ooit heb ik het "geluk" gehad een voucher te kunnen aanschaffen voor 24 euro (komen dan nog wel admin kosten bij) maar echt druk is het niet in het restaurant.

    En die restaurants zouden het behoorlijk druk moeten hebben.
    4 vouchers per uur voor 2 personen x 18 uur per dag dat de veiling open is. Dat zijn 144 personen per dag. 1008 personen per week en ruim 4000 personen per maand.

    Door: Patrick Goedhart 26-04-2019
    RON 27-04-2019

    Het klopt wat je zegt bij Ticketveiling. Er zit een botje in de software die ervoor zorgt dat er fictief geboden wordt waardoor de minimale prijs behaald wordt voor ticketveiling en de consument opgezweept wordt meer te gaan bieden. Het blijft al met al wel goedkoper dan regulier alleen de manier en het idee wat geschetst wordt is pure oplichting!

    RON 27-04-2019

    De veilingen worden ook niet onder toezicht geveild van een notaris. Nog even ter aanvulling, het zijn gewoon cowboys die geld willen verdienen met een verdienmodel wat eigenlijk al achterhaald is. Als je hieraan wat zou willen doen moet je gewoon de aanbieder van de diensten of producten aanschrijven, mailen etc dat ze met een oplichters model site hun producten/diensten aanbieden en dat ze dat geen goed doet, marketing technisch op lange termijn.

    Cin 27-05-2019

    Voel me in de maling genomen door ticketveiling. Heb een product gewonnen, kon er ook bijkopen, toen ik dat wilde lukte het niet. Nam contact met ze op, ja sorry we hebben er nog maar 1. Nou dan maar 1. Vervolgens hoor ik dagen niks. Ik neem contact op en nu zeggen ze product is uitverkocht. Ik voel me zwaar in de zeik genomen. Heb het idee dat ze niet willen leveren omdat gewonnen prijs te laag is. Al met al een stinkstreek

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Weggegooid geld

    Ik heb twee cadeaubonnen gewonnen ter waarde van €100,00 per stuk. Ik bestelde een degelijk herenhorloge op de site van het Juwelenhuys, echter kwam ik er snel achter dat ze me belazerd hebben. De cadeaubonnen zijn namelijk niet in te leveren bij alle producten; alleen op producten die rond de €200,00 kosten. Het bedrag wat ik heb betaald is dus weggegooid geld omdat ik alsnog rond de €100,00 moet bijleggen op producten zonder enige reviews (dus niet erg betrouwbaar).

    Door: Riley Van Wanroy 10-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    gewoon goed

    ik heb een handtas geveild zojuist binnen gekregen erg snel geleverd en kreeg ook keurog track en trace code zodat ik wist dat het zou komen wel een grote handtas had iets kleiner gehoopt maar verder prima dus nu ook goede levering en fijne chauffeur die het bracht

    Door: ina 19-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    niet zeuren je veilt zelf

    veiling doe je zelf aan mee dus je weet vaak het is niet goed maar ik denk voor de meeste mensen het is de spanning als je het niet wilt niet mee doen en anders niet zeuren ik heb meerde keren geveild op bonnen altijd goed verlopen nu wacht ik op mijn hand tas hoop dat het goed gaat

    Door: icw 17-02-2019
    Maaike 28-05-2019

    Echt onzin Als er onder de 5 geboden wordt gaat het goed daarna wordt er opeen 15 euro geboden dat is niet tegen elkaar opbieden. Het is echt niet erg om een veiling niet te winnen maar dit is puur oplichterij er zit een bied systeem achter.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Gemiddelde prijs artikelen iig veel te hoog!

    Om even aan te geven wat het verschil kan zijn van de gemiddelde ticketveilingprijs en de prijs op Aliexpres: 'smartwatch TacWatch 500 Steel Edition' op Ticketveiling gemiddeld E30 (+E5 Admin + E6 Porto = E41) tegen E13 inclusief verzending op Aliexpress! Dit is 68% goedkoper! Wordt daar verkocht onder de naam EX18 in 4 varianten. Ik bedoel maar...

    Door: Ruud de Graaf 09-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Slechte service

    Ik denk dat ik nog nooit een bedrijf heb gezien, die zo slecht met z’n klanten omgaat! Pakket kwijt geraakt maar duurt nou al 1,5 maand. Laten niks van zich horen. En moet zelf maar terug bellen als je wat wil horen. 1 grote onprofessionele bedoeling.

    Door: Levi 06-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Absoluut ontraden

    De site doet zich voor als veilingsite. Of er prijsopdrijving plaatsvindt, zoals velen hier beweren, kan ik niet bewijzen, maar het vermoeden krijg je wel.

    In ieder geval zijn de adviesprijzen die staan vermeld bij de goederen onjuist: ze zijn zeker 30% hoger dan de daadwerkelijke adviesprijzen (en zoals iedereen weet zijn adviesprijzen sowieso al onzin en hoger dan daadwerkelijke marktprijzen).

    De artikelen zijn slecht, en de benodigde apps voor elektronische apparatuur is niet functioneel, in vreemd vertaald Nederlands (uit het Chinees?) en onbegrijpelijk. De apparatuur is daardoor onbruikbaar.

    Terwijl ik deze review schrijf sta ik met 2 telefoons in de wachtrij om de klantenservice te bereiken voor het retouradres van mijn producten. De ene telefoon staat inmiddels 1:51 uur in de wacht, de andere 1:15 uur. Al ongeveer een uur wordt er gemeld dat ik beller nummer 1 in de wachtrij ben. Ik ga zo ophangen, dit is zinloos. Het hele huishouden is ontregeld.

    Vind je bovenstaande klinken als bedrog? Tja, het zijn niet mijn woorden, maar ik zal je niet tegenspreken.

    Lijkt je bovenstaande ook leuk? Ga dan onmiddellijk bieden op ticketveiling. Om gezondheidsredenen en levensvreugde ontraad ik dat echter. Ik hoop dat ik mijn geld terugkrijg en daarna is mijn account weg!

    Door: Marc 31-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Pas op, bedrog!

    Ten eerste is het helemaal geen veilingsite maar een webshop. Je wordt namelijk bij een laag bedrag altijd heeeeel toevallig overboden, doe je een keer niet mee met een ronde dan gaat hij heeeeel toevallig wel weg tegen een laag bedrag. Pas op het moment dat je hun gewenste minimumbedrag invult win je een veiling (heeeeeel toevallig).

    Zou zogenaamd 5,- korting krijgen op mijn eerste veiling, zonder dat er expliciet voorwaarden werden gesteld. Blijkt vervolgens pas nadat je een veiling gewonnen (en dus een betalingsverplichting hebt!) dat deze niet geldig zijn icm 'geen administratiekosten'!

    Vervolgens blijken de 'gewonnen' dagtickets van de Sauna alleen vanaf 17:00u geldig te zijn, is terugsturen op basis van de wet 'kopen op afstand' niet mogelijk, en reageert de klantenservice zeer traag (in tegenstelling tot de beloofde 4 uur) en afstandelijk.

    Pas op met deze website!

    Door: Melvin 23-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Verkeerd leveradres

    Product besteld juiste adres op factuur maar wordt bij onjuist adres aangeboden. Ticketveiling gebeld wordt afgescheept met wij berichten u over een dag of drie.Geen excuses verlof genomen van werk maar zoek het maar zelf uit schandalig

    Door: Helene 08-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Leuke website

    Makkelijk om een lekker deal te kopen, en ook te betalen. Het zou beter zijn als Ticketveiling late mij weten bij autobod dat daarna kan je het niet meer het veranderen, maar anders is het goed.

    Door: Femke 08-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    steeds zelfde 'bieders'

    Ik wil graag tickets voor Phantasialand; we zijn met 6 pers. dus leuk als je het goedkoper kan krijgen. Maar iedere keer komen er dezelfde namen voorbij, in mijn opinie valse bieders, die de prijzen bewust opschroeven. Yeisje bijvoorbeeld, of Mariam29. Ik geloof niet dat zij dagen echt aan het bieden zijn. Dan is er bijv 35,- geboden en komt er ineens een bod van 50. Wanneer iemand anders iets biedt, hebben zij ook 'automatisch bieden' aan staan (-> zodra jan met de pet een bod doet, bieden zij automatisch 1 euro hoger).

    Al met al denk ik dat ik mijn kaartjes via eurosparen koop. Dat is nog het voordeligste: 33,25 per kaartje. Via ticketveiling komt de prijs al gauw op 65,- à 70,- en dan komt er nog 5,- administratiekosten bij. Leuk onderzoek voor het programma Radar lijkt me; hoewel ik nog niets gekocht heb, voel ik me toch opgelicht door deze lui.

    Door: esther 11-10-2018
    A. Mans 04-11-2018

    Valt mee hoor. Ik heb net zelf met het instellen van automatisch bieden voor 27 euro p.p. 10 kaartjes gekocht. Toch weer 10 euro goedkoper dan de korting via de ANWB. Ik heb hiermee 175 euro bespaard. Handig dat extra tickets erbij kan kopen (ook voor kinderen onder de 11). Dus gewoon je maximum opgeven en rustig afwachten.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ticketveiling: Niet erg vriendelijk, niet erg professioneel, wat misleidend en ook het aanbod houdt niet over.

    Heel af en toe komen er leuke veilingen voorbij, maar na inmiddels een tiental veilingen gewonnen te hebben bij ticketveiling kan ik wel zeggen dat het algemene niveau van dit bedrijf lager ligt dan bij soortgelijke veilingsites.

    De klantvriendelijkheid (Of juist het gebrek daaraan) van de klantenservice, de verborgen kosten, de werking van de systemen op hun website: Het is het allemaal net niet. Wat voor ons de deur een beetje dicht doet is het soort veilingen van overnachtingen in hotels van ketens en dergelijke. De advertentietekst stelt (Ook bij goed lezen van de kleine lettertjes) duidelijk dat bij alle hotels van een keten een overnachting te boeken is, maar in de praktijk kan dit alleen bij de slechtere/verouderde hotels van de keten en dan alleen nog op de dagen dat hotels traditioneel met leegstand te kampen hebben. Ditzelfde principe wordt ook voor andere bedrijfstakken toegepast. (Welness en dergelijke.) De Ticketveiling klantenservice is in dit soort gevallen absoluut niet behulpzaam.

    Al met al: Ticketveiling haalt haar inkomsten uit het in de maling nemen van de klant terwijl het prima mogelijk is geld te verdienen en ondertussen klanten ook gewoon leuke deals te bezorgen zoals door andere en betere veilingsites gedemonstreerd word.

    Door: Freek Voorwinden 24-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Ticketveiling.nl

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Ticketveiling.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 38 ervaringen geplaatst over Ticketveiling.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Ticketveiling.nl actief?

    Ticketveiling.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Daguitjes & Tickets

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ticketveiling.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.