NederlandReview

    Ervaringen Ticketveiling.nl

    Op zoek naar de mening van anderen over Ticketveiling.nl? Via NederlandReview kunt u makkelijk en snel zien welke recensies er zijn en hoe ze denken over ticketveiling.nl. Wel zo handig natuurlijk als u zelf van plan bent om van deze website gebruik te gaan maken. Het lezen van recensies van anderen is eigenlijk de enige manier om een goede indicatie te krijgen van de klantvriendelijkheid van een website en de manier waarop ze met hun klanten omgaan. Daarnaast is het belangrijk om te lezen hoe ze omgaan met klachten.

    Visie van Ticketveiling.nl

    Of het nu een vakantie is in een hotel, gewoon een leuk avondje uit of het aanschaffen van een krantenabonnement. Bij Ticketveiling.nl kun je voor zo’n beetje alles terecht. De visie die hier achter zit is dat je door marktwerking er zelf voor kunt zorgen dat producten een goede prijs opbrengen. Simpelweg door ze te veilen en mensen tegen elkaar op te laten bieden. Degene die het hoogste bod heeft die wint en krijgt een online coupon opgestuurd waarmee hij of zij het gewonnen product kan verzilveren. De verdienste voor Ticketveiling.nl zit erin dat ze een standaard bedrag voor administratie in rekening brengen voor iedere veiling. Die wordt betaald door degene met het hoogste bod.


    Commercial van Ticketveiling.nl

    Producten en diensten van Ticketveiling.nl

    Ticketveiling.nl heeft dus een groot assortiment aan producten. Denk bijvoorbeeld aan:

    - Avondje uit
    - Dagje weg
    - Actief
    - Festivals
    - Pretparken
    - Uitstapjes
    - Workshops en Cursussen
    - Uit eten
    - Diner
    - Reizen
    - Persoonlijke Verzorging
    - Speelgoed
    - Kleding

    Het team achter Ticketveiling.nl gaat er vaak zelf op uit om bedrijven en organisaties zover te krijgen dat ze hun tickets of producten willen aanbieden via de website. Omdat Ticketveiling.nl dus geld verdient met iedere veiling is het voor hen belangrijk dat er veel populaire producten zijn, waar veel op geboden wordt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel bedrijven die zelf met ideeën en aanbiedingen naar Ticketveiling.nl komen. Voor hen is het vooral een goede promotiekans om mensen voor een klein bedrag kennis te laten maken met een bedrijf of dienst. Natuurlijk in de hoop dat ze later dan weer terugkomen en de volle prijs willen betalen.

    Zelf meedoen met veilingen is erg makkelijk. U hoeft uzelf alleen maar aan te melden met een gebruikersnaam en wachtwoord. Dat is helemaal gratis. U hoeft dus geen rekeningnummer in te vullen, alleen maar een e-mailadres. Op het moment dat u een veiling hebt gewonnen moet u eerst het bedrag betalen voordat u de tickets krijgt toegestuurd. De makkelijkste manier daarvoor is via internetbankieren. Op deze manier houdt u zelf de controle en hoeft u alleen maar mee te doen aan de veilingen die u zelf interessant vindt.

    Klachten, problemen, complimenten, tips voor Ticketveiling.nl

    Bij de meeste veilingen staat duidelijk vermeld wat de actievoorwaarden zijn om mee te doen. Bijvoorbeeld dat een hotel alleen maar op bepaalde data beschikbaar is en dat je bij meerdere personen extra moet bijbetalen. Op het moment dat u een veiling hebt gewonnen zit u meestal vast aan de aankoop. Toch kan het wel helpen om contact te leggen met de klantenservice van ticketveiling.nl. Helemaal als naar uw mening de voorwaarden erg onduidelijk waren weergegeven en anders dan u zelf in uw hoofd had. Bovendien kunt u natuurlijk ook altijd nog een recensie plaatsen op NederlandReview als u niet blij bent met u online aankoop. Bent u wel helemaal tevreden met Ticket veiling. Dan horen wij uw mening natuurlijk ook graag.

    Lees de reviews van echte klanten van Ticketveiling.nl. Is deze site wel betrouwbaar, veilig, echt? Kun je hier wel echt goedkope tickets kopen?

    Ticketveiling.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

    4,8
    43% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,2

    Service

    4,4

    Prijs

    4,8

    Leveren

    5,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Aircooler

    Met de warme zomerdagen een aircooler besteld, ging helemaal top! Het pakketje werd overigens wel bij een algemeen punt geleverd omdat ik niet thuis bleek te zijn, hoewel ik dat wel was. Maar dat ligt niet aan Ticketveiling maar aan de bezorger...

    Door: Jeffrey de Bruijn10-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    saunbon

    ik stond als winnaar in beeld nadat een aantal weken geleden de veiling voor saunabon was afgelopen. Maar toch kreeg ik de tickets niet. Er zou iemand anders gewonnen hebben. Helaas dus. Account inmiddels opgeheven.

    Door: Amber KleinGunnwiek10-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Niets

    Ticketveiling licht je op.
    Na paar maanden niet geboden te hebben ben ik nu weer aan het bieden en zie ik weer steeds toevallig dezelfde namen voorbij komen. Mensen (redactie van ticketveiling) bieden nog meer dan als je een ticket via groupon of gewone site betaald. Het is zeer irritant ook en maakt het bieden niet meer leuk omdat je weet dat er geen echte bieders zijn.

    Door: Een geïrriteerd persoon27-05-2019
    Lianne23-07-2019

    Weet je toevallig ook wat voor namen? Ik zie dat namelijk ook steeds. Maar durf niet met 100% zekerheid te zeggen dat het oplichting is.

    Andrea06-09-2019

    Weet de namen niet, maar weet zeker dat ze een minimale waarde in het systeem zetten waar een actie voor weg mag. Bij een kortingsactie voor een jaarabonnement van Plopsaland gaan alle tickets voor minimaal 27 euro weg. De veiling stond op 16 euro. Ik bood in de laatste 5 seconden 17 euro en werd ineens door diezelfde bieder (als van de 16 euro) overboden met 27 euro. Daar klopt natuurlijk niets van. Ook alle andere veilingen hiervoor gingen voor minimaal 27 euro weg. Het valt ook op dat de veilingen direct erna juist hele andere mensen bieden, in plaats van een aantal dezelfden (je verwacht dat iemand het nog eens probeert).

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    bk koekenpannen

    ik heb bk plus koekenpannen geveild en ze zijn razend snel verzenden binnen 2 dagen in huis, ik ben ook dit keer zeer tevreden over deze goede pannen je kon de tweede pan voor dezelfde prijs er bij kopen dus dat scheelt ook in de verzendkosten ik heb nu 2 goede pannen voor de prijs van 1 wat je normaal betaalt in de winkel ik ben tevreden

    Door: ina18-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Clematis Taiga

    Ik zou zeggen nooit meer ,mee doen, op mooie Clematis Taiga.

    Je krijgt 3 dode graftakken (stekjes) en met de klacht sta je niet sterk in je schoenen.

    Door: Reinier13-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Doe eerst vooronderzoek naar prijzen op andere sites!

    Zeker voor producten / gadgets / elektronica is het de moeite waard om éérst te onderzoeken wat je voor hetzelfde product via andere webshops zou betalen. Neem bijvoorbeeld de Parya kaars & luchtbevochtiger, een leuke gadget die op een andere korting-site voor 19 euro (plus 6 euro verzendkosten) wordt aangeboden, en via Bol .com zelfs voor 24,95 zonder verzendkosten. Op Ticketveiling, waar de werkelijke waarde van dit product zogenaamd 45 euro is, bieden mensen er gerust 20 euro voor en betalen dan dus nog bijna 11 euro verzend- en administratiekosten extra. Best naïef.
    Voor dierentuin- en evenement-tickets vind ik Ticketveiling .nl overigens wel de moeite waard. Met een beetje geduld, en op het juiste moment je bod plaatsen, heb je zo een leuke korting te pakken.

    Door: Wuit07-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Duurder uit dan via andere sites

    Eigenlijk zonde van de tijd. Ik probeer al een week of 2 kaartjes te winnen bij ticketveiling voor de grotten van han. Via internet te verkrijgen voor 19.80 euro pp ( hanpas). Echter: de biedingen zijn elke keer dusdanig hoog dat het uiteindelijk winnend bod zelfs duurder is dan wat al te verkrijgen is. Nu vraag ik me af: zijn mensen echt zo dom dat ze niet eerst een prijsvergelijk doen of wordt dit kunstmatig in stand gehouden door fake biedingen?

    Door: Nikie04-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Vouchers vaak voor de zelfde prijs verkocht

    Ik krijg steeds meer het idee dat er een bied-systeem achter zit.
    Steeds komen de zelfde namen voorbij die bieden en restaurants vouchers worden vaak tussen 19 en 21 euro verkocht.
    Als ik een bod van 10 euro dan gaat iemand ineens 19 euro bieden. Waarom zou je dat doen?
    Waarom niet 11 euro of 15 euro?

    Ooit heb ik het "geluk" gehad een voucher te kunnen aanschaffen voor 24 euro (komen dan nog wel admin kosten bij) maar echt druk is het niet in het restaurant.

    En die restaurants zouden het behoorlijk druk moeten hebben.
    4 vouchers per uur voor 2 personen x 18 uur per dag dat de veiling open is. Dat zijn 144 personen per dag. 1008 personen per week en ruim 4000 personen per maand.

    Door: Patrick Goedhart26-04-2019
    RON27-04-2019

    Het klopt wat je zegt bij Ticketveiling. Er zit een botje in de software die ervoor zorgt dat er fictief geboden wordt waardoor de minimale prijs behaald wordt voor ticketveiling en de consument opgezweept wordt meer te gaan bieden. Het blijft al met al wel goedkoper dan regulier alleen de manier en het idee wat geschetst wordt is pure oplichting!

    RON27-04-2019

    De veilingen worden ook niet onder toezicht geveild van een notaris. Nog even ter aanvulling, het zijn gewoon cowboys die geld willen verdienen met een verdienmodel wat eigenlijk al achterhaald is. Als je hieraan wat zou willen doen moet je gewoon de aanbieder van de diensten of producten aanschrijven, mailen etc dat ze met een oplichters model site hun producten/diensten aanbieden en dat ze dat geen goed doet, marketing technisch op lange termijn.

    RON27-04-2019

    De veilingen worden ook niet onder toezicht geveild van een notaris. Nog even ter aanvulling, het zijn gewoon cowboys die geld willen verdienen met een verdienmodel wat eigenlijk al achterhaald is. Als je hieraan wat zou willen doen moet je gewoon de aanbieder van de diensten of producten aanschrijven, mailen etc dat ze met een oplichters model site hun producten/diensten aanbieden en dat ze dat geen goed doet, marketing technisch op lange termijn.

    RON27-04-2019

    De veilingen worden ook niet onder toezicht geveild van een notaris. Nog even ter aanvulling, het zijn gewoon cowboys die geld willen verdienen met een verdienmodel wat eigenlijk al achterhaald is. Als je hieraan wat zou willen doen moet je gewoon de aanbieder van de diensten of producten aanschrijven, mailen etc dat ze met een oplichters model site hun producten/diensten aanbieden en dat ze dat geen goed doet, marketing technisch op lange termijn.

    RON27-04-2019

    De veilingen worden ook niet onder toezicht geveild van een notaris. Nog even ter aanvulling, het zijn gewoon cowboys die geld willen verdienen met een verdienmodel wat eigenlijk al achterhaald is. Als je hieraan wat zou willen doen moet je gewoon de aanbieder van de diensten of producten aanschrijven, mailen etc dat ze met een oplichters model site hun producten/diensten aanbieden en dat ze dat geen goed doet, marketing technisch op lange termijn.

    RON27-04-2019

    De veilingen worden ook niet onder toezicht geveild van een notaris. Nog even ter aanvulling, het zijn gewoon cowboys die geld willen verdienen met een verdienmodel wat eigenlijk al achterhaald is. Als je hieraan wat zou willen doen moet je gewoon de aanbieder van de diensten of producten aanschrijven, mailen etc dat ze met een oplichters model site hun producten/diensten aanbieden en dat ze dat geen goed doet, marketing technisch op lange termijn.

    RON27-04-2019

    De veilingen worden ook niet onder toezicht geveild van een notaris. Nog even ter aanvulling, het zijn gewoon cowboys die geld willen verdienen met een verdienmodel wat eigenlijk al achterhaald is. Als je hieraan wat zou willen doen moet je gewoon de aanbieder van de diensten of producten aanschrijven, mailen etc dat ze met een oplichters model site hun producten/diensten aanbieden en dat ze dat geen goed doet, marketing technisch op lange termijn.

    RON27-04-2019

    De veilingen worden ook niet onder toezicht geveild van een notaris. Nog even ter aanvulling, het zijn gewoon cowboys die geld willen verdienen met een verdienmodel wat eigenlijk al achterhaald is. Als je hieraan wat zou willen doen moet je gewoon de aanbieder van de diensten of producten aanschrijven, mailen etc dat ze met een oplichters model site hun producten/diensten aanbieden en dat ze dat geen goed doet, marketing technisch op lange termijn.

    Cin27-05-2019

    Voel me in de maling genomen door ticketveiling. Heb een product gewonnen, kon er ook bijkopen, toen ik dat wilde lukte het niet. Nam contact met ze op, ja sorry we hebben er nog maar 1. Nou dan maar 1. Vervolgens hoor ik dagen niks. Ik neem contact op en nu zeggen ze product is uitverkocht. Ik voel me zwaar in de zeik genomen. Heb het idee dat ze niet willen leveren omdat gewonnen prijs te laag is. Al met al een stinkstreek

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Weggegooid geld

    Ik heb twee cadeaubonnen gewonnen ter waarde van €100,00 per stuk. Ik bestelde een degelijk herenhorloge op de site van het Juwelenhuys, echter kwam ik er snel achter dat ze me belazerd hebben. De cadeaubonnen zijn namelijk niet in te leveren bij alle producten; alleen op producten die rond de €200,00 kosten. Het bedrag wat ik heb betaald is dus weggegooid geld omdat ik alsnog rond de €100,00 moet bijleggen op producten zonder enige reviews (dus niet erg betrouwbaar).

    Door: Riley Van Wanroy10-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    gewoon goed

    ik heb een handtas geveild zojuist binnen gekregen erg snel geleverd en kreeg ook keurog track en trace code zodat ik wist dat het zou komen wel een grote handtas had iets kleiner gehoopt maar verder prima dus nu ook goede levering en fijne chauffeur die het bracht

    Door: ina19-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    niet zeuren je veilt zelf

    veiling doe je zelf aan mee dus je weet vaak het is niet goed maar ik denk voor de meeste mensen het is de spanning als je het niet wilt niet mee doen en anders niet zeuren ik heb meerde keren geveild op bonnen altijd goed verlopen nu wacht ik op mijn hand tas hoop dat het goed gaat

    Door: icw17-02-2019
    Maaike28-05-2019

    Echt onzin Als er onder de 5 geboden wordt gaat het goed daarna wordt er opeen 15 euro geboden dat is niet tegen elkaar opbieden. Het is echt niet erg om een veiling niet te winnen maar dit is puur oplichterij er zit een bied systeem achter.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Bijkomende kosten

    Waarom verzendkosten als je een bon via mail kunt krijgen, waaróm Adminstratie kosten betalen, als bij bieding staat beschreven dat er hem administratie kosten op Zitten. Waarom laat ik mijzelf een hotel overnachting " winnen " waar nog 10 eu pp op bij betaald moet en oh ook nog extra weekend kosten. Pff laatste x dat ik zo dom ben

    Door: Saskia14-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    oneerlijk veilingsysteem

    Bij een verloren veiling voor 2 kaarten wordt je door gelinkt naar een veiling voor 1 kaart. Als je dat niet door heb ben je aan het bieden op het niveau van 2 kaarten ipv 1 kaart. Bij een bod in de laatste sec. wordt die vaak niet opgenomen of er zijn nog drie die er overheen bieden, kan niet daar is geen tijd meervoor. Riekt naar oneerlijkheid en dan druk ik mij voorzichtig uit

    Door: ben10-02-2019
    Mari Broks21-03-2019

    Jij hebt volkomen gelijk in de laatste seconde een autobod dat 3 of 4 euro hoger is dan het laatste bod en nog gaan er een paar over heen. Raar er gaat geen veiling goedkoop uit dat is bij vakantie veilingen toch wel anders

    Mari Broks21-03-2019

    Jij hebt volkomen gelijk in de laatste seconde een autobod dat 3 of 4 euro hoger is dan het laatste bod en nog gaan er een paar over heen. Raar er gaat geen veiling goedkoop uit dat is bij vakantie veilingen toch wel anders

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Gemiddelde prijs artikelen iig veel te hoog!

    Om even aan te geven wat het verschil kan zijn van de gemiddelde ticketveilingprijs en de prijs op Aliexpres: 'smartwatch TacWatch 500 Steel Edition' op Ticketveiling gemiddeld E30 (+E5 Admin + E6 Porto = E41) tegen E13 inclusief verzending op Aliexpress! Dit is 68% goedkoper! Wordt daar verkocht onder de naam EX18 in 4 varianten. Ik bedoel maar...

    Door: Ruud de Graaf09-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Asociaal en oplichterij

    Heb nog nooit zulke asociale onvriendelijke personeel meegemaakt. Wat een klote bedrijf. Ten eerste is het hele proces een grote oplichting en als ze je te pakken hebben is er ook geen ontkomen aan. Ik raad het iedereen af. Walgelijk

    Door: Mina26-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slechte service

    Ik denk dat ik nog nooit een bedrijf heb gezien, die zo slecht met z’n klanten omgaat! Pakket kwijt geraakt maar duurt nou al 1,5 maand. Laten niks van zich horen. En moet zelf maar terug bellen als je wat wil horen. 1 grote onprofessionele bedoeling.

    Door: Levi06-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Absoluut ontraden

    De site doet zich voor als veilingsite. Of er prijsopdrijving plaatsvindt, zoals velen hier beweren, kan ik niet bewijzen, maar het vermoeden krijg je wel.

    In ieder geval zijn de adviesprijzen die staan vermeld bij de goederen onjuist: ze zijn zeker 30% hoger dan de daadwerkelijke adviesprijzen (en zoals iedereen weet zijn adviesprijzen sowieso al onzin en hoger dan daadwerkelijke marktprijzen).

    De artikelen zijn slecht, en de benodigde apps voor elektronische apparatuur is niet functioneel, in vreemd vertaald Nederlands (uit het Chinees?) en onbegrijpelijk. De apparatuur is daardoor onbruikbaar.

    Terwijl ik deze review schrijf sta ik met 2 telefoons in de wachtrij om de klantenservice te bereiken voor het retouradres van mijn producten. De ene telefoon staat inmiddels 1:51 uur in de wacht, de andere 1:15 uur. Al ongeveer een uur wordt er gemeld dat ik beller nummer 1 in de wachtrij ben. Ik ga zo ophangen, dit is zinloos. Het hele huishouden is ontregeld.

    Vind je bovenstaande klinken als bedrog? Tja, het zijn niet mijn woorden, maar ik zal je niet tegenspreken.

    Lijkt je bovenstaande ook leuk? Ga dan onmiddellijk bieden op ticketveiling. Om gezondheidsredenen en levensvreugde ontraad ik dat echter. Ik hoop dat ik mijn geld terugkrijg en daarna is mijn account weg!

    Door: Marc31-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Pas op, bedrog!

    Ten eerste is het helemaal geen veilingsite maar een webshop. Je wordt namelijk bij een laag bedrag altijd heeeeel toevallig overboden, doe je een keer niet mee met een ronde dan gaat hij heeeeel toevallig wel weg tegen een laag bedrag. Pas op het moment dat je hun gewenste minimumbedrag invult win je een veiling (heeeeeel toevallig).

    Zou zogenaamd 5,- korting krijgen op mijn eerste veiling, zonder dat er expliciet voorwaarden werden gesteld. Blijkt vervolgens pas nadat je een veiling gewonnen (en dus een betalingsverplichting hebt!) dat deze niet geldig zijn icm 'geen administratiekosten'!

    Vervolgens blijken de 'gewonnen' dagtickets van de Sauna alleen vanaf 17:00u geldig te zijn, is terugsturen op basis van de wet 'kopen op afstand' niet mogelijk, en reageert de klantenservice zeer traag (in tegenstelling tot de beloofde 4 uur) en afstandelijk.

    Pas op met deze website!

    Door: Melvin23-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Verkeerd leveradres

    Product besteld juiste adres op factuur maar wordt bij onjuist adres aangeboden. Ticketveiling gebeld wordt afgescheept met wij berichten u over een dag of drie.Geen excuses verlof genomen van werk maar zoek het maar zelf uit schandalig

    Door: Helene08-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Leuke website

    Makkelijk om een lekker deal te kopen, en ook te betalen. Het zou beter zijn als Ticketveiling late mij weten bij autobod dat daarna kan je het niet meer het veranderen, maar anders is het goed.

    Door: Femke08-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    steeds zelfde 'bieders'

    Ik wil graag tickets voor Phantasialand; we zijn met 6 pers. dus leuk als je het goedkoper kan krijgen. Maar iedere keer komen er dezelfde namen voorbij, in mijn opinie valse bieders, die de prijzen bewust opschroeven. Yeisje bijvoorbeeld, of Mariam29. Ik geloof niet dat zij dagen echt aan het bieden zijn. Dan is er bijv 35,- geboden en komt er ineens een bod van 50. Wanneer iemand anders iets biedt, hebben zij ook 'automatisch bieden' aan staan (-> zodra jan met de pet een bod doet, bieden zij automatisch 1 euro hoger).

    Al met al denk ik dat ik mijn kaartjes via eurosparen koop. Dat is nog het voordeligste: 33,25 per kaartje. Via ticketveiling komt de prijs al gauw op 65,- à 70,- en dan komt er nog 5,- administratiekosten bij. Leuk onderzoek voor het programma Radar lijkt me; hoewel ik nog niets gekocht heb, voel ik me toch opgelicht door deze lui.

    Door: esther11-10-2018
    A. Mans04-11-2018

    Valt mee hoor. Ik heb net zelf met het instellen van automatisch bieden voor 27 euro p.p. 10 kaartjes gekocht. Toch weer 10 euro goedkoper dan de korting via de ANWB. Ik heb hiermee 175 euro bespaard. Handig dat extra tickets erbij kan kopen (ook voor kinderen onder de 11). Dus gewoon je maximum opgeven en rustig afwachten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slechte service brutaal geen respect

    ik had een sauna gewonnen voor twee personen maar kreeg maar 1 ticket heb via de chat navraag gedaan maar ze zeggen nee hoor u heeft voor 1 geboden terwijl ik al jaren veilingen doe en heel goed weet hoe het werkt maar dit zijn ordinaire oplichters en als er een probleem is zijn ze niet thuis na veel aandringen moest ik maar nog een veiling winnen voor 1 persoon en dan kreeg ik als vergoeding 5euro korting zou een code krijgen van ze maar ze komen hun beloftes niet na ik had een tweede veiling gewonnen en nam contact met ze op voor een code maar van afspraken nakomen hebben ze schijnbaar nog nooit gehoord ook de klantenservice is erg onvriendelijk en als je het niet in 1 keer begrijpt en erop door gaat dan sluiten ze de chat . ook tijdens het bieden was de tijd twee keer verstreken en na zo,n 10 seconden was er ineens een hoger bod dit zou liggen aan de vertraging van de verbinding ja tuurlijk 1 sec oke maar geen 10 het zijn vuile oplichters ik kom hier niet meer terug maar zal mijn bericht wel doen bij kassa en opgelicht en er zijn nog wel een paar van dit soort programmas van mij zijn ze nog niet af en ik hoop dat er mensen zijn die de handen in 1 willen slaan met mij groet j ter horst

    Door: jan ter horst23-09-2018
    linda04-01-2019

    ik had een veiling gewonnen voor 2 personen. ik heb 1 kaartje extra erbij gekocht. althans dat dacht ik. nadat ik mijn kortingscode had ingevuld en de betaling inging zag ik nadat ik betaald had ik maar 2 vouchers heb gekregen en betaald ipv 3. hij staat wel op mn factuur echter zonder bedrag erachter. klantenservice gebeld, nou ja service kan je beter weglaten, het meisje aan de telefoon kon er niks aan doen. Ja ze kon me €5 euro korting geven voor een volgende veiling dan moest ik maar opnieuw een veiling winnen. Service is ver te zoeken! Ik zeg gelijk mijn account en maak geen gebruik meer van deze site!

    Alberg27-05-2019

    Ben opgelicht door ticketveiling. Ik win een product, kan eerste instantie gratis bijbestellen., maar dat lukte niet. Ik nam contact met ze op en nee sorry er is er nog maar 1. Nou pech maar ok.dan maar 1. Ik netjes betaald. Week later nog niks in huis. Ik neem contact op met ze en nu zeggen ze sorry maar product is uitverkocht. Ik ben zoooooo boos hierover. Voel me vreselijk in de maling genomen door dit stelletje LEUGENAARS

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Chinese makelij

    Pas op met aankopen via ticketveiling. Veel komt van Chinese makelij en is niet geschikt voor de Europese markt. Onduidelijke beschrijving waar je niet mee kan. Uiteraard doet tick etveiling aan prijsopdrijving wanneer nog niet het gewenste bedrag is binnengehaald. Advies ga via Google zoeken na het artikel waar je zoek naar bent.

    Door: Jan09-08-2018
    jan ter horst23-09-2018

    klopt het zijn onprofessionele mensen alhoewel het gedrag niet van menselijkheid overtuigd ik weet 1000 procent zeker dat ik geboden had op een 2 persoons sauna entree ik gewonnen ik betaal netjes krijg ik 1 ticket ik vraag nog is dit ticket geldig voor twee normaal ben ik van vakantieveilingen.nl gewend dat ik er 2 krijg maar tot mijn grote verbazing zeggen ze nee hoor u heeft geboden op 1 persoon dus ik heb er een screenshot van gemaakt maar ze blijven het ontkennen ik moest nog maar een keer een 1 persoons veiling winnen en dan rekenden ze geen administratie kosten ook hiervan screenshot gemaakt en twee dagen later gewonnen en ik neem contact op via de chat en ze geven niet mijn compromis wat mij beloofd dus laat je niet in met dit geldwolf bedrijf wat veel beloofd maar niets nakomt ik kom hier niet meer ik ga lekker terug naar vakantieveilingen.nl daar heb ik in jaren nog nooit problemen gehad en vie deze ticketveiling.nl na de eerste keer al problemen misselijke site

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ticketveiling: Niet erg vriendelijk, niet erg professioneel, wat misleidend en ook het aanbod houdt niet over.

    Heel af en toe komen er leuke veilingen voorbij, maar na inmiddels een tiental veilingen gewonnen te hebben bij ticketveiling kan ik wel zeggen dat het algemene niveau van dit bedrijf lager ligt dan bij soortgelijke veilingsites.

    De klantvriendelijkheid (Of juist het gebrek daaraan) van de klantenservice, de verborgen kosten, de werking van de systemen op hun website: Het is het allemaal net niet. Wat voor ons de deur een beetje dicht doet is het soort veilingen van overnachtingen in hotels van ketens en dergelijke. De advertentietekst stelt (Ook bij goed lezen van de kleine lettertjes) duidelijk dat bij alle hotels van een keten een overnachting te boeken is, maar in de praktijk kan dit alleen bij de slechtere/verouderde hotels van de keten en dan alleen nog op de dagen dat hotels traditioneel met leegstand te kampen hebben. Ditzelfde principe wordt ook voor andere bedrijfstakken toegepast. (Welness en dergelijke.) De Ticketveiling klantenservice is in dit soort gevallen absoluut niet behulpzaam.

    Al met al: Ticketveiling haalt haar inkomsten uit het in de maling nemen van de klant terwijl het prima mogelijk is geld te verdienen en ondertussen klanten ook gewoon leuke deals te bezorgen zoals door andere en betere veilingsites gedemonstreerd word.

    Door: Freek Voorwinden24-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    We worden GEFOPT.

    Het valt mij op met de biedingen dat het geboden bedrag in eens met 5 a 6 euro,s tegelijk omhoog gaan,ik vermoed dat er prijsopdrijving achter zit van het bedrijf uit.
    Als je bied kan je ook een autobod aanklikken.
    De naam van dat persoon die de hogere bieding doet komt over het algemeen niet voor in de biedlijst, VREEMD.
    De uiteindelijke prijzen ontlopen elkaar niet veel. VREEMD.

    Door: cas Jacobs22-07-2018
    Ruud de Graaf08-02-2019

    Kennelijk heb je niet in de gaten hoe een veiling werkt. Als het geboden bedrag 'sprongen' maakt komt dat door autobod en tussenliggende waardes worden dan niet geshowd. Er zijn mensen (zoals ik) die niet meedoen aan dat zinloze bieden ver onder de normale prijs en rustig wachten tot de laatste seconden en dan via autobod hun slag proberen te slaan. Dat de uiteindelijke prijzen elkaar niet veel ontlopen klopt maar het komt ook voor dat een product soms ongeveer voor de helft van de gemiddelde prijs weg gaat. Mogelijk dat een hoop bieders zeer goed weten wat teveel is... Ik heb trouwens ticketveiling alleen nog maar een paar weken in de gaten gehouden.

    cas Jacobs22-02-2019

    Ik weet heel goed hoe het werkt ik bied altijd met een autobod maar namen met een nummer er achter vertrouw ik voor geen euro. En en als je zo oplettend ben dan komt dat bij die namen regelmatig voor.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    niet vol;gens afspraak leveren en na aantal weken kapot en retour ook problemen

    Parasol gekocht/gewonnen via ticketveiling. Levering binnen 10 dagen maar na 2 weken nog niets. Parasol kwijt geraakt. Uiteindelijk toch een ontvangen, en binnen twee weken kapot. Heel veel gedoe omtrent het terugsturen en na twee weken nog steeds geen geld ontvangen van Ticketveiling. Reageren telkens erg laat. Als wij mailen dat we geen geld hebben ontvangen, oh sorry krijgen net pas bevestiging. hahaha. 3 maanden verder, nog geen geld en ook geen parasol en dat met dit warme weer. Ze doen ook geen ander voorstel oid. Nooit meer

    Door: L Zieltjens20-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Biedingen

    Ga je ergens voor bieden, en dan staat er gesloten en dan gaat er net nog iemand overheen..vertraging ja ja..
    En als ik dan niet aan het bieden ben maar wel volgt worden ze afgesloten op 5 of 8 euro minder...lokkertjes?

    Door: Sylvia05-07-2018
    jan ter horst23-09-2018

    klopt had ik ook twee keer en toen opende ik de chat en ging navragen hoe dat zat en ja lag aan de verbinding daar zat vertraging op bullshit en dan ga je door met de discusie maar daar zijn ze niet van gediend en sluiten ze de chat en als je nieuwe chat opend dan krijg je geen antwoord mee ook een mail sturen heeft geen zin je krijgt geen antwoord

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Bieden tegen een minimum prijs

    Naar diverse malen verslagen te zijn in de laatste seconde heb ik eens een overzicht gemaakt. In dit overzicht heb ik zo'n 50 veilingen gevolgd van telkens een veiling van 2 tickets voor een Spa.

    En het resultaat is schokkend. Van de 50 veilingen werd er in 90% geboden door een naam die nog niet eerder had geboden. In deze veilingen was het winnende bod meestal 10 euro (soms 11 euro), maar nooit hoger. In de 10% van de veilingen waarin geboden werd door een naam die al eerder mee deed was het winnende bod nooit lager dan 10 euro. Wanneer er door iemand werd geboden die vaker had meegedaan met bod lager dan 10 euro werd deze altijd overboden op het moment dat de veiling al was gesloten. In 1 veiling werd door een naam die vaker had geboden een bod gedaan van 10 euro en deze kreeg totaal geen tegen biedingen.... Terwijl er bij veilingen met alleen nieuwe namen altijd 4 nieuwe namen zijn met meestal de volgende bedragen € 3,- € 7,- € 9,- en € 10,- of €11,-

    Uit mijn kleine test durf ik wel met zekerheid te stellen dat ticketveiling werkt met een minimum bedrag wat geboden moet worden. Wordt dit bedrag niet geboden dan corrigeert het systeem de veiling in het einde door met een fictieve naam een bod van minimaal € 10,- te doen. Is er geen animo voor de veiling dan doet het systeem een gesimuleerde veiling om de indruk te wekken dat er animo is...

    Ik ben benieuwd wanneer Kassa of de Consumentenbond onderzoek gaan doen naar deze illegale praktijken!

    Door: Astrid29-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prijs omhoog na sluiting

    Ik maak al jaren gebruik van ticketveiling en ben over het algemeen tevreden.

    De laatste tijd, lees half jaar, valt het mij op dat zo'n 10 seconde na de sluiting de prijs net iets hoger uitkomt dan mijn automatisch bod, zonder dat er andere biedingen tussen zitten. Ik vermoed dat hier een computerprogramma achter zit om de prijs op te drijven. Nooit dezelfde naam wat mijn vermoeden versterkt dat dit automatisch wordt gegenereerd.

    Door: josien Van den brink10-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Zitzak ticketveiling géén aanrader!!

    Inmiddels een aantal dingen besteld, er zijn goede aanbiedingen te krijgen, maar het meeste is niet goedkoop. Goed lezen wat er staat( ivm.extra kosten of uitzonderingen)
    Ook ik vind het opvallend hoe de prijs soms ineens omhoog schiet. Verder verliep het bij mij prima! ( zelf ooit niet goed gelezen, dus dan eigen schuld natuurlijk)
    Maar de zitzak.. is echt een onding! Werkt niet en zeker niet zo comfortabel als de foto's doen lijken! Géén aanrader dus en echt te duur voor ( zelfs met korting!) wat het is!

    Door: D. Slaats09-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    SLECHT , NIET AANBEGINNEN

    alleen maar min punten , slechte service , ik word gwn gedowngen om den factuur te betalen die ik helemaal niet wil , word er bijna mee bedreigd dat te kosten omhoog gaan en ze reageren niet eens op me mails , zo slecht ! zo slecht , cijfer 1

    Door: Floor02-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slecht

    Ik heb vorige week een horloge 'gewonnen', deze zou binnen 5 werkdagen opgestuurd worden. Het is inmiddels bijna 2 weken later en nog steeds niets ontvangen of gehoord. Ik heb inmiddels gemaild met de vraag waar mijn pakket blijft, hier heb ik nog geen antwoord op terug gekregen terwijl ze volgens mij aangeven binnen 48 uur te beantwoorden. Ik voel me belazerd ;)
    Ten tweede: De horloge inmiddels elders gevonden voor de helft van de geboden prijs(Dat is inderdaad mijn eigen schuld) maar het voelt nu toch als een dubbele 'miskoop'.


    Door: David06-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Leuk uitje gehad

    Leuk uitje geboden. Was niks mis mee, erg gezellig gehad.

    Door: Jaap24-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Leuke website!

    Wat een leuke website! Voor tickets en leuke uitjes echt een aanrader. Je hebt de tickets gelijk na het winnen van de veiling :). Soms hebben ze ook actiedagen, dan hoef je geen administratiekosten van 5 euro te betalen. Leuke aanbiedingen en je hebt tickets al voor een leuk prijsje.
    Klantenservice reageert nu binnen 4 uur en staan je telefonisch vriendelijk te woord. Top service, ben goed geholpen met mijn klacht over de niet ontvangen tickets.

    Door: Saskia31-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Vertraging op de helft van de mobiel... euh???

    Meermaals was ik de hoogste bieder (met een erg lage prijs) en stond een veiling als gesloten.
    Na een 10 tal seconden verschijnt er dan ineens een bod dat bijna tot het dubbele gaat en ben ik overboden waardoor ik geen tickets heb...
    Klantendienst gemaild en volgens hun is het door een vertraging via de mobiel. Dus de update van de sluiting is wel netjes op tijd maar het bod kan dan wel nog ineens variëren; erg gek lijkt me...

    Probleem 2 : Crazy sunday... Zonder administratiekosten en betalen binnen de 18 dagen.... Netjes!! Men vergeet enkel te zeggen dat je ook daadwerkelijk voor middernacht dient te betalen wil je zonder kosten bestellen. Dus toen ik braafjes binnen de 24u (maar na 00.00) wou betalen alsnog 5€ erbij op de gewonnen veilingen... Daahaag goedkopere tickets. Het zou leuk geweest zijn moest dit ook ergens duidelijker vermeld zijn.

    Door: Saar22-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Misleidingen daarna niet thuis geven

    Ik had geboden op een schapenhuid. Volgens de site van Ticketveiling was het een dikke vacht van 4 tot 9 cm dik! Vandaag ontving ik een stinkend dun velletje, dat net aan 1 cm dik is. Dus gelijk gereageerd dat ik waarschijnlijk de verkeerde vacht heb ontvangen. Ik kreeg een nietszeggende mail dat iedere huid anders is (dat is de natuur) en mocht hem terugsturen. Maar ik wil gewoon de vacht waar ik op geboden heb... De extra dikke. Ik zie wel dat ze de huidige site hebben aangepast (dikte staat nu op 2 - 4 cm). Dat klopt in mijn geval dus nog steeds niet... Ik vind het misleiding. Je biedt als consument op een artikel dat anders is dan in werkelijkheid. Ook de getoonde foto's waren prachtig. Een zeer ontnuchterende ervaring. Jammer dat Ticketveiling haar verantwoordelijkheid niet neemt en met een betere oplossing komt!

    Door: Vivian17-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Hawaiiaanse Palmen

    Zijn er nog mensen die de Hawaïaanse Palmen hadden besteld en in een veel te grote doos compleet door elkaar geschud en uit de pot gevallen met kapotte bladeren hebben ontvangen ? Ze willen ons afschepen als tegemoetkoming met een bonnetje van 10 euro (niet cumuleerbaar!) voor een volgende aankoop... de palmpjes hebben ons een 40 euro gekost en de bladen verkleuren en vallen stilaan af...

    Door: Spats-Fanny14-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Gewonnen veling

    Veiling gewonnen Veronica gids zou binnen 4 weken komen,mooi niet
    Gebeld zou nagekeken worden en zou hier mail van krijgen,niet dus
    Weer gebeld ja de aanbieder moet het uitzoeken duurt paar dagen ,dag mevrouw
    Lekker dag mevrouw ik moest wel gelijk betalen maar gelijk antwoord of iets regelen niet dus
    Ben benieuwd of dit zoon gevalletje geld foetsie is

    Door: Jos de lange10-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Iets wat positief begon ...

    Bij Ticketveiling heb ik meermaals voor weinig geld leuke veilingen gewonnen. Zo kon ik goedkoop naar Duinrell, Jaarbeurs Eigen Huis een Frans Concert en meer. Desondanks heb ik ook meerdere keren vervelende dingen meegemaakt.

    Probleem 1:
    Zo had ik recent geboden op tickets voor een Italiaans evenement. Deze won ik niet. Toch kreeg ik vervolgens een mail dat ik voor mijn bod van €3.00 alsnog de toegangskaarten kon kopen. Ik klikte op de link. Niets meer dan dat, verliet ik de pagina omdat ik mijn interesse in de veiling had verloren. Vreemd maar waar, kreeg ik paar dagen later een e-mail dat ik mijn veiling niet had betaald en het verschuldigde geldbedrag van mijn rekening zou worden geïncasseerd.

    Probleem 2:
    Ticketveiling heeft op het moment toegangskaarten in de veiling staan voor attractiepark Julianatoren. Zogeheten een speciaal openingsweekend in samenwerking met de twee organisaties. Ik heb in totaal 12 toegangskaarten gekocht voor een bescheiden bedrag van €35.00. Het blijkt dat de kaarten persoonsgebonden zijn. Volgens de klantenservice houd het in dat de toegangskaarten niet overdraagbaar zijn om (fraude) te voorkomen. Ik mag de tickets dus niet cadeau doen (althans volgens de klantenservice). Gaan ze dan serieus bij een controleren op identiteit? Jammer, nu moet ik mijn vrienden en kennissen dus teleurstellen.

    Door: Merijn07-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Te weinig voordeel

    Ik ben al een paar dagen aan het bieden op de kasteeltuinen Arcen. Het valt mij op dat de tickets er altijd voor meer dan €20 uit gaan. Net spande iemand de kroon met €.26. Deze pesoon betaalt nog meer dan wanneer de tickets bij de kasteeluinen digitaal had aangeschaft. Dan kosten 2 tickets namelijk €29 (aan de kassa betaal je € 30). En ja ik kan rekenen, want tel je daar de administratiekosten van €5 bij op, dan ontvang je nauwlijks koting. De persoon die €26 heeft geboden is zelfs €2 duurder uit. Dus ik ga gewoon de kaartjes digitaal bestellen bij de kasteeltuinen zelf.

    Door: Karboet10-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    toeval

    Sommige tickets naar evenementen zijn inderdaad iets goedkoper en is het goed te doen met het bieden.

    Ik bekijk nu al redelijk vaak biedingen (en bied ook mee) voor een speelhuisje maar dan valt op:
    - veel dezelfde bieders (zeker aan het eind)
    -prijs komt altijd uit op hetzelfde (plus of min 1 euro)
    -geen vermelding van totale hoeveelheid van het product (door eigen bieders gekocht kan dus weer aangeboden worden)

    Door: Robert05-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    2 tickets Archeon

    Toch maar een keer geprobeerd en 2 tickets archeon gewonnen voor iets meer dan de helft van de prijs. Het kan dus wel! Ook gewoon direct thuis ontvangen etc..was ok.

    Door: Zaandam19-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Als je geluk hebt zit er wat leuks tussen

    Ik kijk af en toe weleens op TicketVeiling.nl. Ze bieden hier dagjes uit aan naar verschillende locaties en evenementen. Op het eerste oog viel het mij op dat de prijzen niet eens heel veel lager lagen dan de prijzen die doorgaans gehanteerd worden voor de verkoop. Toen ik een paar dagen later nogmaals keek, zag ik ineens wel leuke aanbiedingen voorbijkomen. Ik heb tot nu toe één keer een mooie aanbieding op de kop weten te tikken. Ik raad je wel aan om de site regelmatig in de gaten te houden, want alleen dan kun je voor weinig geld een leuk dagje weg.

    Door: Dorien A. 18-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Goedkoop naar de sauna

    Ik gebruik TicketVeiling vooral voor fijne daguitjes en dan vooral als ik naar de sauna wil. Dat is altijd erg duur, dus zoek ik naar aanbiedingen.

    Het is al een paar keer gelukt hier voor een laag bedrag naar de sauna te gaan, heel fijn.

    Je moet wel in de gaten houden dat je niet alsnog veel betaald, maar ik kan mezelf goed inhouden.

    Bespaart toch elke keer weer euro's!

    Door: Semke Koenders02-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Ticketveiling.nl

    Uw beoordeling