NederlandReview

    Ervaringen TicketVeiling.nl

    Op zoek naar de mening van anderen over TicketVeiling.nl? Via NederlandReview kunt u makkelijk en snel zien welke recensies er zijn en hoe ze denken over ticketveiling.nl. Wel zo handig natuurlijk als u zelf van plan bent om van deze website gebruik te gaan maken. Het lezen van recensies van anderen is eigenlijk de enige manier om een goede indicatie te krijgen van de klantvriendelijkheid van een website en de manier waarop ze met hun klanten omgaan. Daarnaast is het belangrijk om te lezen hoe ze omgaan met klachten. 

    Visie van TicketVeiling.nl
    Of het nu een vakantie is in een hotel, gewoon een leuk avondje uit of het aanschaffen van een krantenabonnement. Bij TicketVeiling.nl kun je voor zo’n beetje alles terecht. De visie die hier achter zit is dat je door marktwerking er zelf voor kunt zorgen dat producten een goede prijs opbrengen. Simpelweg door ze te veilen en mensen tegen elkaar op te laten bieden. Degene die het hoogste bod heeft die wint en krijgt een online coupon opgestuurd waarmee hij of zij het gewonnen product kan verzilveren. De verdienste voor TicketVeiling.nl zit erin dat ze een standaard bedrag voor administratie in rekening brengen voor iedere veiling. Die wordt betaald door degene met het hoogste bod. 


    Commercial van TicketVeiling.nl

    Producten en diensten van TicketVeiling.nl
    TicketVeiling.nl heeft dus een groot assortiment aan producten. Denk bijvoorbeeld aan:

    -    Avondje uit
    -    Dagje weg
    -    Actief
    -    Festivals
    -    Pretparken
    -    Uitstapjes
    -    Workshops en Cursussen
    -    Uit eten
    -    Diner
    -    Reizen
    -    Persoonlijke Verzorging
    -    Speelgoed
    -    Kleding

    Het team achter TicketVeiling.nl gaat er vaak zelf op uit om bedrijven en organisaties zover te krijgen dat ze hun tickets of producten willen aanbieden via de website. Omdat TicketVeiling.nl dus geld verdient met iedere veiling is het voor hen belangrijk dat er veel populaire producten zijn, waar veel op geboden wordt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel bedrijven die zelf met ideeën en aanbiedingen naar TicketVeiling.nl komen. Voor hen is het vooral een goede promotiekans om mensen voor een klein bedrag kennis te laten maken met een bedrijf of dienst. Natuurlijk in de hoop dat ze later dan weer terugkomen en de volle prijs willen betalen. 

    Zelf meedoen met veilingen is erg makkelijk. U hoeft uzelf alleen maar aan te melden met een gebruikersnaam en wachtwoord. Dat is helemaal gratis. U hoeft dus geen rekeningnummer in te vullen, alleen maar een e-mailadres. Op het moment dat u een veiling hebt gewonnen moet u eerst het bedrag betalen voordat u de tickets krijgt toegestuurd. De makkelijkste manier daarvoor is via internetbankieren. Op deze manier houdt u zelf de controle en hoeft u alleen maar mee te doen aan de veilingen die u zelf interessant vindt.

    Klachten, problemen, complimenten, tips voor TicketVeiling.nl
    Bij de meeste veilingen staat duidelijk vermeld wat de actievoorwaarden zijn om mee te doen. Bijvoorbeeld dat een hotel alleen maar op bepaalde data beschikbaar is en dat je bij meerdere personen extra moet bijbetalen. Op het moment dat u een veiling hebt gewonnen zit u meestal vast aan de aankoop. Toch kan het wel helpen om contact te leggen met de klantenservice van ticketveiling.nl. Helemaal als naar uw mening de voorwaarden erg onduidelijk waren weergegeven en anders dan u zelf in uw hoofd had. Bovendien kunt u natuurlijk ook altijd nog een recensie plaatsen op NederlandReview als u niet blij bent met u online aankoop. Bent u wel helemaal tevreden met Ticket veiling. Dan horen wij uw mening natuurlijk ook graag. 

    Lees de reviews van echte klanten van TicketVeiling.nl. Is deze site wel betrouwbaar, veilig, echt? Kun je hier wel echt goedkope tickets kopen?

    TicketVeiling.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

    4,8
    39% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,8

    Service

    4,6

    Prijs

    4,6

    Leveren

    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    steeds zelfde 'bieders'

    esther11-10-2018

    Ik wil graag tickets voor Phantasialand; we zijn met 6 pers. dus leuk als je het goedkoper kan krijgen. Maar iedere keer komen er dezelfde namen voorbij, in mijn opinie valse bieders, die de prijzen bewust opschroeven. Yeisje bijvoorbeeld, of Mariam29. Ik geloof niet dat zij dagen echt aan het bieden zijn. Dan is er bijv 35,- geboden en komt er ineens een bod van 50. Wanneer iemand anders iets biedt, hebben zij ook 'automatisch bieden' aan staan (-> zodra jan met de pet een bod doet, bieden zij automatisch 1 euro hoger).

    Al met al denk ik dat ik mijn kaartjes via eurosparen koop. Dat is nog het voordeligste: 33,25 per kaartje. Via ticketveiling komt de prijs al gauw op 65,- à 70,- en dan komt er nog 5,- administratiekosten bij. Leuk onderzoek voor het programma Radar lijkt me; hoewel ik nog niets gekocht heb, voel ik me toch opgelicht door deze lui.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slechte service brutaal geen respect

    jan ter horst23-09-2018

    ik had een sauna gewonnen voor twee personen maar kreeg maar 1 ticket heb via de chat navraag gedaan maar ze zeggen nee hoor u heeft voor 1 geboden terwijl ik al jaren veilingen doe en heel goed weet hoe het werkt maar dit zijn ordinaire oplichters en als er een probleem is zijn ze niet thuis na veel aandringen moest ik maar nog een veiling winnen voor 1 persoon en dan kreeg ik als vergoeding 5euro korting zou een code krijgen van ze maar ze komen hun beloftes niet na ik had een tweede veiling gewonnen en nam contact met ze op voor een code maar van afspraken nakomen hebben ze schijnbaar nog nooit gehoord ook de klantenservice is erg onvriendelijk en als je het niet in 1 keer begrijpt en erop door gaat dan sluiten ze de chat . ook tijdens het bieden was de tijd twee keer verstreken en na zo,n 10 seconden was er ineens een hoger bod dit zou liggen aan de vertraging van de verbinding ja tuurlijk 1 sec oke maar geen 10 het zijn vuile oplichters ik kom hier niet meer terug maar zal mijn bericht wel doen bij kassa en opgelicht en er zijn nog wel een paar van dit soort programmas van mij zijn ze nog niet af en ik hoop dat er mensen zijn die de handen in 1 willen slaan met mij groet j ter horst

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Chinese makelij

    Jan09-08-2018

    Pas op met aankopen via ticketveiling. Veel komt van Chinese makelij en is niet geschikt voor de Europese markt. Onduidelijke beschrijving waar je niet mee kan. Uiteraard doet tick etveiling aan prijsopdrijving wanneer nog niet het gewenste bedrag is binnengehaald. Advies ga via Google zoeken na het artikel waar je zoek naar bent.

    jan ter horst23-09-2018

    klopt het zijn onprofessionele mensen alhoewel het gedrag niet van menselijkheid overtuigd ik weet 1000 procent zeker dat ik geboden had op een 2 persoons sauna entree ik gewonnen ik betaal netjes krijg ik 1 ticket ik vraag nog is dit ticket geldig voor twee normaal ben ik van vakantieveilingen.nl gewend dat ik er 2 krijg maar tot mijn grote verbazing zeggen ze nee hoor u heeft geboden op 1 persoon dus ik heb er een screenshot van gemaakt maar ze blijven het ontkennen ik moest nog maar een keer een 1 persoons veiling winnen en dan rekenden ze geen administratie kosten ook hiervan screenshot gemaakt en twee dagen later gewonnen en ik neem contact op via de chat en ze geven niet mijn compromis wat mij beloofd dus laat je niet in met dit geldwolf bedrijf wat veel beloofd maar niets nakomt ik kom hier niet meer ik ga lekker terug naar vakantieveilingen.nl daar heb ik in jaren nog nooit problemen gehad en vie deze ticketveiling.nl na de eerste keer al problemen misselijke site

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ticketveiling: Niet erg vriendelijk, niet erg professioneel, wat misleidend en ook het aanbod houdt niet over.

    Freek Voorwinden24-07-2018

    Heel af en toe komen er leuke veilingen voorbij, maar na inmiddels een tiental veilingen gewonnen te hebben bij ticketveiling kan ik wel zeggen dat het algemene niveau van dit bedrijf lager ligt dan bij soortgelijke veilingsites.

    De klantvriendelijkheid (Of juist het gebrek daaraan) van de klantenservice, de verborgen kosten, de werking van de systemen op hun website: Het is het allemaal net niet. Wat voor ons de deur een beetje dicht doet is het soort veilingen van overnachtingen in hotels van ketens en dergelijke. De advertentietekst stelt (Ook bij goed lezen van de kleine lettertjes) duidelijk dat bij alle hotels van een keten een overnachting te boeken is, maar in de praktijk kan dit alleen bij de slechtere/verouderde hotels van de keten en dan alleen nog op de dagen dat hotels traditioneel met leegstand te kampen hebben. Ditzelfde principe wordt ook voor andere bedrijfstakken toegepast. (Welness en dergelijke.) De Ticketveiling klantenservice is in dit soort gevallen absoluut niet behulpzaam.

    Al met al: Ticketveiling haalt haar inkomsten uit het in de maling nemen van de klant terwijl het prima mogelijk is geld te verdienen en ondertussen klanten ook gewoon leuke deals te bezorgen zoals door andere en betere veilingsites gedemonstreerd word.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    We worden GEFOPT.

    cas Jacobs22-07-2018

    Het valt mij op met de biedingen dat het geboden bedrag in eens met 5 a 6 euro,s tegelijk omhoog gaan,ik vermoed dat er prijsopdrijving achter zit van het bedrijf uit.
    Als je bied kan je ook een autobod aanklikken.
    De naam van dat persoon die de hogere bieding doet komt over het algemeen niet voor in de biedlijst, VREEMD.
    De uiteindelijke prijzen ontlopen elkaar niet veel. VREEMD.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    niet vol;gens afspraak leveren en na aantal weken kapot en retour ook problemen

    L Zieltjens20-07-2018

    Parasol gekocht/gewonnen via ticketveiling. Levering binnen 10 dagen maar na 2 weken nog niets. Parasol kwijt geraakt. Uiteindelijk toch een ontvangen, en binnen twee weken kapot. Heel veel gedoe omtrent het terugsturen en na twee weken nog steeds geen geld ontvangen van Ticketveiling. Reageren telkens erg laat. Als wij mailen dat we geen geld hebben ontvangen, oh sorry krijgen net pas bevestiging. hahaha. 3 maanden verder, nog geen geld en ook geen parasol en dat met dit warme weer. Ze doen ook geen ander voorstel oid. Nooit meer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Biedingen

    Sylvia05-07-2018

    Ga je ergens voor bieden, en dan staat er gesloten en dan gaat er net nog iemand overheen..vertraging ja ja..
    En als ik dan niet aan het bieden ben maar wel volgt worden ze afgesloten op 5 of 8 euro minder...lokkertjes?

    jan ter horst23-09-2018

    klopt had ik ook twee keer en toen opende ik de chat en ging navragen hoe dat zat en ja lag aan de verbinding daar zat vertraging op bullshit en dan ga je door met de discusie maar daar zijn ze niet van gediend en sluiten ze de chat en als je nieuwe chat opend dan krijg je geen antwoord mee ook een mail sturen heeft geen zin je krijgt geen antwoord

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Bieden tegen een minimum prijs

    Astrid29-05-2018

    Naar diverse malen verslagen te zijn in de laatste seconde heb ik eens een overzicht gemaakt. In dit overzicht heb ik zo'n 50 veilingen gevolgd van telkens een veiling van 2 tickets voor een Spa.

    En het resultaat is schokkend. Van de 50 veilingen werd er in 90% geboden door een naam die nog niet eerder had geboden. In deze veilingen was het winnende bod meestal 10 euro (soms 11 euro), maar nooit hoger. In de 10% van de veilingen waarin geboden werd door een naam die al eerder mee deed was het winnende bod nooit lager dan 10 euro. Wanneer er door iemand werd geboden die vaker had meegedaan met bod lager dan 10 euro werd deze altijd overboden op het moment dat de veiling al was gesloten. In 1 veiling werd door een naam die vaker had geboden een bod gedaan van 10 euro en deze kreeg totaal geen tegen biedingen.... Terwijl er bij veilingen met alleen nieuwe namen altijd 4 nieuwe namen zijn met meestal de volgende bedragen € 3,- € 7,- € 9,- en € 10,- of €11,-

    Uit mijn kleine test durf ik wel met zekerheid te stellen dat ticketveiling werkt met een minimum bedrag wat geboden moet worden. Wordt dit bedrag niet geboden dan corrigeert het systeem de veiling in het einde door met een fictieve naam een bod van minimaal € 10,- te doen. Is er geen animo voor de veiling dan doet het systeem een gesimuleerde veiling om de indruk te wekken dat er animo is...

    Ik ben benieuwd wanneer Kassa of de Consumentenbond onderzoek gaan doen naar deze illegale praktijken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prijs omhoog na sluiting

    josien Van den brink10-05-2018

    Ik maak al jaren gebruik van ticketveiling en ben over het algemeen tevreden.

    De laatste tijd, lees half jaar, valt het mij op dat zo'n 10 seconde na de sluiting de prijs net iets hoger uitkomt dan mijn automatisch bod, zonder dat er andere biedingen tussen zitten. Ik vermoed dat hier een computerprogramma achter zit om de prijs op te drijven. Nooit dezelfde naam wat mijn vermoeden versterkt dat dit automatisch wordt gegenereerd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Zitzak ticketveiling géén aanrader!!

    D. Slaats09-05-2018

    Inmiddels een aantal dingen besteld, er zijn goede aanbiedingen te krijgen, maar het meeste is niet goedkoop. Goed lezen wat er staat( ivm.extra kosten of uitzonderingen)
    Ook ik vind het opvallend hoe de prijs soms ineens omhoog schiet. Verder verliep het bij mij prima! ( zelf ooit niet goed gelezen, dus dan eigen schuld natuurlijk)
    Maar de zitzak.. is echt een onding! Werkt niet en zeker niet zo comfortabel als de foto's doen lijken! Géén aanrader dus en echt te duur voor ( zelfs met korting!) wat het is!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    SLECHT , NIET AANBEGINNEN

    Floor02-05-2018

    alleen maar min punten , slechte service , ik word gwn gedowngen om den factuur te betalen die ik helemaal niet wil , word er bijna mee bedreigd dat te kosten omhoog gaan en ze reageren niet eens op me mails , zo slecht ! zo slecht , cijfer 1

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Slecht

    David06-03-2018

    Ik heb vorige week een horloge 'gewonnen', deze zou binnen 5 werkdagen opgestuurd worden. Het is inmiddels bijna 2 weken later en nog steeds niets ontvangen of gehoord. Ik heb inmiddels gemaild met de vraag waar mijn pakket blijft, hier heb ik nog geen antwoord op terug gekregen terwijl ze volgens mij aangeven binnen 48 uur te beantwoorden. Ik voel me belazerd ;)
    Ten tweede: De horloge inmiddels elders gevonden voor de helft van de geboden prijs(Dat is inderdaad mijn eigen schuld) maar het voelt nu toch als een dubbele 'miskoop'.


    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Leuk uitje gehad

    Jaap24-02-2018

    Leuk uitje geboden. Was niks mis mee, erg gezellig gehad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Leuke website!

    Saskia31-01-2018

    Wat een leuke website! Voor tickets en leuke uitjes echt een aanrader. Je hebt de tickets gelijk na het winnen van de veiling :). Soms hebben ze ook actiedagen, dan hoef je geen administratiekosten van 5 euro te betalen. Leuke aanbiedingen en je hebt tickets al voor een leuk prijsje.
    Klantenservice reageert nu binnen 4 uur en staan je telefonisch vriendelijk te woord. Top service, ben goed geholpen met mijn klacht over de niet ontvangen tickets.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Vertraging op de helft van de mobiel... euh???

    Saar22-01-2018

    Meermaals was ik de hoogste bieder (met een erg lage prijs) en stond een veiling als gesloten.
    Na een 10 tal seconden verschijnt er dan ineens een bod dat bijna tot het dubbele gaat en ben ik overboden waardoor ik geen tickets heb...
    Klantendienst gemaild en volgens hun is het door een vertraging via de mobiel. Dus de update van de sluiting is wel netjes op tijd maar het bod kan dan wel nog ineens variëren; erg gek lijkt me...

    Probleem 2 : Crazy sunday... Zonder administratiekosten en betalen binnen de 18 dagen.... Netjes!! Men vergeet enkel te zeggen dat je ook daadwerkelijk voor middernacht dient te betalen wil je zonder kosten bestellen. Dus toen ik braafjes binnen de 24u (maar na 00.00) wou betalen alsnog 5€ erbij op de gewonnen veilingen... Daahaag goedkopere tickets. Het zou leuk geweest zijn moest dit ook ergens duidelijker vermeld zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Misleidingen daarna niet thuis geven

    Vivian17-01-2018

    Ik had geboden op een schapenhuid. Volgens de site van Ticketveiling was het een dikke vacht van 4 tot 9 cm dik! Vandaag ontving ik een stinkend dun velletje, dat net aan 1 cm dik is. Dus gelijk gereageerd dat ik waarschijnlijk de verkeerde vacht heb ontvangen. Ik kreeg een nietszeggende mail dat iedere huid anders is (dat is de natuur) en mocht hem terugsturen. Maar ik wil gewoon de vacht waar ik op geboden heb... De extra dikke. Ik zie wel dat ze de huidige site hebben aangepast (dikte staat nu op 2 - 4 cm). Dat klopt in mijn geval dus nog steeds niet... Ik vind het misleiding. Je biedt als consument op een artikel dat anders is dan in werkelijkheid. Ook de getoonde foto's waren prachtig. Een zeer ontnuchterende ervaring. Jammer dat Ticketveiling haar verantwoordelijkheid niet neemt en met een betere oplossing komt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    nog betalen

    johan hamerling04-01-2018

    990797 nr. gewonen veiling zwaluwhoeve, nadat je betaald heb 19 euro in behandeling,vevolgens moet je nog betalen.
    Heb afschrift betaling,Zie alle rechtzaken en deurwaarders met vertrouwen tegemoet

    Ticketveiling nooit meer!

    johan hamerling05-01-2018

    Vandaag 1/5/2018.veiing nr. 990797 blijkt nu opeens wel betaald,blijft vreemd,na betaald te hebben,30 min.mededeling,in behandeling,na 12 uur betaald. Hu ??????????? Ticketveiling nog geen bericht van oorzaak ,volgende keer vak.veiling nooit problemen .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Hawaiiaanse Palmen

    Spats-Fanny14-12-2017

    Zijn er nog mensen die de Hawaïaanse Palmen hadden besteld en in een veel te grote doos compleet door elkaar geschud en uit de pot gevallen met kapotte bladeren hebben ontvangen ? Ze willen ons afschepen als tegemoetkoming met een bonnetje van 10 euro (niet cumuleerbaar!) voor een volgende aankoop... de palmpjes hebben ons een 40 euro gekost en de bladen verkleuren en vallen stilaan af...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Gewonnen veling

    Jos de lange10-11-2017

    Veiling gewonnen Veronica gids zou binnen 4 weken komen,mooi niet
    Gebeld zou nagekeken worden en zou hier mail van krijgen,niet dus
    Weer gebeld ja de aanbieder moet het uitzoeken duurt paar dagen ,dag mevrouw
    Lekker dag mevrouw ik moest wel gelijk betalen maar gelijk antwoord of iets regelen niet dus
    Ben benieuwd of dit zoon gevalletje geld foetsie is

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Iets wat positief begon ...

    Merijn07-10-2017

    Bij Ticketveiling heb ik meermaals voor weinig geld leuke veilingen gewonnen. Zo kon ik goedkoop naar Duinrell, Jaarbeurs Eigen Huis een Frans Concert en meer. Desondanks heb ik ook meerdere keren vervelende dingen meegemaakt.

    Probleem 1:
    Zo had ik recent geboden op tickets voor een Italiaans evenement. Deze won ik niet. Toch kreeg ik vervolgens een mail dat ik voor mijn bod van €3.00 alsnog de toegangskaarten kon kopen. Ik klikte op de link. Niets meer dan dat, verliet ik de pagina omdat ik mijn interesse in de veiling had verloren. Vreemd maar waar, kreeg ik paar dagen later een e-mail dat ik mijn veiling niet had betaald en het verschuldigde geldbedrag van mijn rekening zou worden geïncasseerd.

    Probleem 2:
    Ticketveiling heeft op het moment toegangskaarten in de veiling staan voor attractiepark Julianatoren. Zogeheten een speciaal openingsweekend in samenwerking met de twee organisaties. Ik heb in totaal 12 toegangskaarten gekocht voor een bescheiden bedrag van €35.00. Het blijkt dat de kaarten persoonsgebonden zijn. Volgens de klantenservice houd het in dat de toegangskaarten niet overdraagbaar zijn om (fraude) te voorkomen. Ik mag de tickets dus niet cadeau doen (althans volgens de klantenservice). Gaan ze dan serieus bij een controleren op identiteit? Jammer, nu moet ik mijn vrienden en kennissen dus teleurstellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Te weinig voordeel

    Karboet10-08-2017

    Ik ben al een paar dagen aan het bieden op de kasteeltuinen Arcen. Het valt mij op dat de tickets er altijd voor meer dan €20 uit gaan. Net spande iemand de kroon met €.26. Deze pesoon betaalt nog meer dan wanneer de tickets bij de kasteeluinen digitaal had aangeschaft. Dan kosten 2 tickets namelijk €29 (aan de kassa betaal je € 30). En ja ik kan rekenen, want tel je daar de administratiekosten van €5 bij op, dan ontvang je nauwlijks koting. De persoon die €26 heeft geboden is zelfs €2 duurder uit. Dus ik ga gewoon de kaartjes digitaal bestellen bij de kasteeltuinen zelf.

    kc30-06-2018

    hnnjverd@gmail.com

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    toeval

    Robert05-08-2017

    Sommige tickets naar evenementen zijn inderdaad iets goedkoper en is het goed te doen met het bieden.

    Ik bekijk nu al redelijk vaak biedingen (en bied ook mee) voor een speelhuisje maar dan valt op:
    - veel dezelfde bieders (zeker aan het eind)
    -prijs komt altijd uit op hetzelfde (plus of min 1 euro)
    -geen vermelding van totale hoeveelheid van het product (door eigen bieders gekocht kan dus weer aangeboden worden)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    2 tickets Archeon

    Zaandam19-07-2017

    Toch maar een keer geprobeerd en 2 tickets archeon gewonnen voor iets meer dan de helft van de prijs. Het kan dus wel! Ook gewoon direct thuis ontvangen etc..was ok.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Chinese producten

    Peter04-07-2017

    Voor entreetickets vind ik het prima maar raad wel aan om ook op de site zelf te kijken.

    Voor fysieke producten raad ik het absoluut niet aan:

    Zie bij de producten van alles langskomen dat je bij het Chinese AliExpress.com kunt kopen voor minder dan de bezorg- en administratiekosten samen. Ze gebruiken zelfs dezelfde afbeeldingen.
    Bijvoorbeeld:
    ( links verwijderd ADMIN)

    Als deze producten door de leverancier uit China worden verzonden kunnen er extra kosten bijkomen voor de Ticketveiling.nl bezoeker/koper.
    Als de douane ze openmaakt bestaat de kans dat de koper de factuur moet laten zien.
    Als de factuur meer is dan € 21,99 dan moet er BTW over betaald worden en dat staat nergens vermeld.
    Er kan zelfs een levertijd van 2 t/m 6 weken op zitten, ook nergens vermeld.

    Heb zelf het horloge zie link besteld en deze was in 10 dagen niet bij mij. Order geannuleerd en geld terug na wel een 2de te sturen.

    Dus ik acht de kans groot dat ze direct vanuit China naar de mensen wordt gestuurd en dan klopt mijn bovenstaande verhaal.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    nooit meer

    dennis23-05-2017

    Zeer slechte service, wanneer er iets fout gaat bij het bezorgen van een product, wordt er gezegd dat ze er mee bezig zijn maar dat zijn ze niet ze laten gewoon niets meer van zich horen. als je het betaalde geld terug vraag hoor je ze niet meer.
    het is een bedrijf dat zijn klanten besteelt en in de maling neemt. zouden een cursus hoe los ik problemen op moeten volgen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Als je geluk hebt zit er wat leuks tussen

    Dorien A. 18-04-2017

    Ik kijk af en toe weleens op TicketVeiling.nl. Ze bieden hier dagjes uit aan naar verschillende locaties en evenementen. Op het eerste oog viel het mij op dat de prijzen niet eens heel veel lager lagen dan de prijzen die doorgaans gehanteerd worden voor de verkoop. Toen ik een paar dagen later nogmaals keek, zag ik ineens wel leuke aanbiedingen voorbijkomen. Ik heb tot nu toe één keer een mooie aanbieding op de kop weten te tikken. Ik raad je wel aan om de site regelmatig in de gaten te houden, want alleen dan kun je voor weinig geld een leuk dagje weg.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Goedkoop naar de sauna

    Semke Koenders02-02-2017

    Ik gebruik TicketVeiling vooral voor fijne daguitjes en dan vooral als ik naar de sauna wil. Dat is altijd erg duur, dus zoek ik naar aanbiedingen.

    Het is al een paar keer gelukt hier voor een laag bedrag naar de sauna te gaan, heel fijn.

    Je moet wel in de gaten houden dat je niet alsnog veel betaald, maar ik kan mezelf goed inhouden.

    Bespaart toch elke keer weer euro's!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Mensen lekker maken met lage prijzen

    T. Duits18-01-2017

    Nog nooit eerder op een veilingsite een aankoop gedaan, maar onlangs de eerste bij TicketVeiling.nl. Staan leuke aanbiedingen op, maar achteraf blijkt het toch allemaal niet zo aantrekkelijk te zijn. Denk je iets goedkoop te hebben gekocht, blijkt dat je er ook nog eens administratiekosten over moet betalen, waardoor het toch nog duurder is dan wanneer je het direct bij de betreffende organisatie zou kopen. Toen ik hierachter kwam, wilde ik van mijn aankoop afzien, maar je bent ook nog verplicht om het af te nemen. Ik blijf voortaan wel weg van deze sites.

    H. Batelaan15-04-2017

    Wat een waanzin door T.Duits. Ik neem aan dat hij/zij toch kan lezen?? Administratie kosten staat ALTIJD duidelijk vermeld !! Zoals ook of er bv bij een hotel ontbijt bij inbegrepen is, parkeerkosten,touristen belasting etc,etc. Kortom hoe dom en onterecht kunnen soms klachten zijn!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Schrijf zelf een review over TicketVeiling.nl

    Uw beoordeling