T-Mobile
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6,6

U bent nu bij:

Totaal

6,6

Bestellen

7,6

Service

6,6

Prijs

6,6

Leveren

5,8
11 rating60 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

15-10-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tobias Franssen

T-Mobile - Beoordeling

Bereik : goed
Kosten: prima. Volgens mij niet duurder dan andere providers, ook niet echt goedkoper?
Klantenservice: hoef ik nooit te bellen
Abonnement afsluiten ging makkelijk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


728x90 unlimited
13-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Michalina

T-Mobile - service en kwaliteit is goed weer

ik denk dat ze echt verbeterd hebben de kwaliteit en de klantenservice want vroeger was het toch slecht nou nu niet meer hoor ik vind het een goede kwaliteit en aardig aan de telefoon!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Isolde

T-Mobile - Prima provider

Gewoon een prima provider, heb overal waar ik kom prima bereik en mn abonnement is zeker niet duur

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Chris K.

T-Mobile - bereik niet optimaal

Mijn bereik is nog steeds niet optimaal
Ze zijn wel aardiger bi de klantenservice dan eerst
En waarom zo duur als het niet eens goed genoeg is?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
7,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: bellertje

T-Mobile - bereik valt weg

Het abonnement was goedkoper dan KPN maar mijn bereik valt vaak weg.
Bij de klantenservice kunnen ze me niet helpen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-11-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: nina

T-Mobile - eigenlijk best tevreden over tmobile

ik snap niet waarom iedereen zo negatief is over tmobile ik ben eigenlijk best tevreden heb altijd bereik en ik vind ze niet onaardig als ik ze soms bel ze zijn niet zo heel erg goedkoop ok maar volgens mij zijn zo ook niet de duurste ofzo

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-11-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: alexsandra

T-Mobile - verplichte wijzeging

Raak bijna 2000 euro kwijt t-mobile komt niet met oplossing

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-11-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Schaap

T-Mobile - Dhr

2500 aan berltegoed, nu gaan ze het omzetten en raak ik alles kwijt. Geen enkele mogelijkheid tot compansatie. (geen geld terug ook niet gedeeltelijk, geen nieuwe telefoon, geen verrekening van toekomstige abo kosten etc.)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-11-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: melany

T-Mobile - Belminuten kwijt, bijna 300 euro GEJAT DIEVEN!!

Ik ben ZO boos op T-mobile!
Lees net dat ze stoppen met mijn Flexabonnement en nu ben ik AL MIJN OPGESPAARDE BELMINUTEN KWIJT

Dit is gewoon diefstal: ik heb er toch ooit zelf voor betaald? Dan kunnen ze dat toch niet zomaar afpakken?
Had bijna 300 euro gespaard aan belminuten!

Heb wel een goede reden dan om METEEN op te stappen bij deze DIEVEN

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Zephora

T-Mobile - Klantenservice echt verbeterd

Volgens mij is de klantenservice van T-Mobile echt verbeterd. Weet niet of dat door die actie van Youp komt of toch wel was gebeurd, maar ze zijn zeker niet meer zo onaardig als eerst aan de telefoon en als er iets niet goed werkt, dan krijg je daarna altijd goede service. Er zijn nog steeds verbeterpunten natuurlijk, maar voor mij gaat het de goede kant op. Het was ook wel heel erg natuurlijk, maar toch goed dat ze iets aan het veranderen zijn! Of ben ik de enige die dat vind?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    4
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Alexandra van Duin

T-Mobile - zieltjes winnen met 25 euro vriendenkorting!

haha je krijgt nu 25 euro korting als je mensen aanbrengt bij t-mobile! gaat het zo slecht tegenwoordig dat dat nodig is?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-10-2015
  • Bestellen

    4
  • Service

    4
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Dena F,

T-Mobile - Langzaamste internet ooit T-mobiel!

Dataverkeer is nog nooit zo langzaam geweest. Ik heb een iphone, dus daar ligt het niet aan. Stomme T-mobiel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
4,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anna

T-Mobile - Ik word GEK van die reclame berichtjes!

Beste T-Mobile,
Hou toch eens op met die irritante reclame berichtjes die jullie mij steeds sturen. Aanbiedingen voor extra belminuten enzo, ik ben er NIET van gediend en word er GEK van. Ik betaal toch gewoon voor mijn minuten?!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Elvire

T-Mobile - Geleerd van hun fouten?

In de jaren dat ik lid ben, heb ik T-Mobile zien veranderen. Misschien bang voor Youp geworden? Ik bel niet vaak met de klantenservice, maar wordt daar altijd wel goed geholpen (al duurt het wel vaak lang). En mijn bereik is altijd goed.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Silvia P.

T-Mobile - Bij mij prima

Waarom hoor ik zoveel klachten over t-mobile want ik heb alleen maar goede ervaring met ze. Al 2 jaar klant en net gewoon mijn mobiel verlengt met een nieuwe samsung S6 voor een schappelijke prijs.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over T-Mobile

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij T-Mobile?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen T-Mobile

Wat vinden anderen van T-mobile? Natuurlijk zijn er volop mensen welke bekend zijn met T-mobile. Het is niet alleen in Nederland, maar eigenlijk wereldwijd een zeer grote speler op de markt van mobiele telefonie abonnementen en smartphones. Waarschijnlijk heb jij of een van je vrienden of familieleden ook een abonnement bij T-mobile. Ben (de goedkoper aanbieder van sim only abonnementen) is trouwens ook een onderdeel van T-mobile. Er zijn volop verschillende mogelijkheden om een goede deal te krijgen op de website. Een mooie smartphone of tablet in combinatie met een abonnement op maat is natuurlijk iets wat je gewoon nodig hebt vandaag de dag. Bij T-mobile kun je natuurlijk een abonnement kiezen wat bij je past met het juiste aantal belminuten, tekstberichten en dataverkeer.

Heb jij een goede of slechte ervaring meet T-mobile? Dan is het goed om je beoordeling over T-mobile met ons te delen op NederlandReview.

Over T-mobile
T-mobile is een bedrijf welke mobiele communicatie aanbiedt voor zakelijke gebruikers en ook voor consumenten. T-mobile heeft bijna 4 miljoen klanten in Nederland en is een onderdeel van Deutsche Telecom. Dit is een van de grootste aanbieders van mobiele communicatie in de wereld. Ze zijn toonaangevend op de markt van mobiel internet. Enkele kerngegevens van T-mobile:

  • Het hoofdkantoor zit in Den-Haag
  • Het call en service center in Arnhem
  • Er zijn 113 winkels in Nederland
  • Ze hebben 2 Samsung partnerstores
  • T-mobile  heeft 3,9 miljoen klanten
  • Er werken 1500 FTE
  • De omzet was in 2014: € 1,5 miljard
  • De EBITDA was in 2014: € 630 miljoen

Wist u dat er een heuse t-mobile (flash) dance is? Zie hem in dit filmpje!

De diensten van T-mobile

T-mobile zorgt ervoor dat mensen elkaar kunnen bellen op de smartphone of meet een andere manier van mobiele communicatie. T-mobile biedt hiervoor tal van verschillende abonnementen aan waarbij je zelf je internetbundel en belbundel kunt bepalen. Het abonnement is af te sluiten in combinatie met een smartphone.
Het is goed om te weten dat alle belminuten in heel Europa gebruikt kunnen worden.  Enkele abonnementen van T-mobile zijn:

- Stel samen
- Sim Only
- PrePaid
- Internet

Klachten of tips over T-mobile
Natuurlijk kan het voorkomen dat er eens iets misgaat. Het is dan natuurlijk belangrijk om goed geholpen te worden. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je het beste een lacht indienen. T-mobile heeft een uitgebreide klantenservice. Ze zorgen er continu voor om deze klantenservice nog beter te maken.
Een klacht kun je indienen via de website, door een mail te sturen of een brief per post. Natuurlijk kun je ook bellen. 

Wat vind jij van T-mobile?
Ben jij ook een klant of een klant geweest van T-mobile? Laat dan op onze website je mening achter over het bedrijf. Op die manier kunnen we een goed beeld krijgen van hoe T-mobile te werk gaat. Anderen kunnen ook kijken of een abonnement afsluiten bij T-mobile slim is. Hoe nauwkeuriger je bent in het geven van je beoordeling, hoe meer anderen hier baat bij kunnen hebben. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!