NederlandReview

  Ervaringen Duinrell

  Duinrell, daar kikker je van op.’
  Daarna komt altijd dat gekwaak van de kikker. De slogan van Duinrell is natuurlijk bij iedereen bekend. Wie ging er niet met schoolreisje in de bus naar het attractiepark? We konden allemaal niet wachten om de kikker weer te zien en renden meteen naar de Aqua Swing. Wist je trouwens dat die kikker Rick heet? Ben jij minder bekend met het park en ben je op zoek naar reviews van anderen die het park al bezocht hebben? Lees dan hier de onafhankelijke beoordelingen op NederlandReview. Je leest in de beoordelingen alles over de ervaringen van de gasten van Duinrell! Kikker je van Duinrell namelijk echt op of springen gasten het liefst meteen weer naar de uitgang?

  Geschiedenis Duinrell

  In 1935 werden de poorten van Landgoed Duinrell voor het eerst voor het publiek geopend. Philip van Zuylen van Nijevelt was cavalerist en kamerheer van koningin Wilhelmina en woonde met zijn vrouw Constance op het Landgoed in Wassenaar. Het begon allemaal met een theetuin en speeltoestel, maar is in bijna 85 jaar tijd uitgegroeid tot één van de populairste attractieparken in Nederland. De zoon van Philip, Hugo, nam het project in 1962 van zijn vader over en voegde nieuwe attracties toe. In 2000 werd het uiteindelijk gekocht door Philip en Roderick die nu nog altijd de eigenaren zijn.


  Je kunt nu ook bij Duinrell overnachten in het vakantiepark!

  Wat is er te doen bij Duinrell?

  Het park telt meer dan 40 verschillende attracties, maar het Tikibad is toch wel het meest bekend. Het zwembad heeft in totaal meer dan 1.3 kilometer aan glijbanen en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De attracties op het park zelf hebben ook voor elk wat wils. Kinderen kunnen genieten van de ballenzee, terwijl de ouders de Falcon ingaan. Spring op en neer op de trampolines of wordt nat in de Splash. Of ontspan in Wonderland en vlieg de lucht in met de Wild Wings. Duinrell is het perfecte park voor groepsbezoeken, maar ook kinderfeestjes kunnen bij Duinrell gevierd worden. Voor de prijzen van de tickets en informatie over de verschillende attracties kun je het Duinrell Magazine aanvragen.

  Neem contact op met Duinrell

  Wil je meer informatie over de groepsbezoeken? Of wil je met jouw school op schoolreisje in het attractiepark? Neem dan contact op met de klantenservice. Ze helpen je graag verder bij vragen en staan ook klaar voor klanten met klachten. Op de website vind je het telefoonnummer voor algemene informatie en reserveringen; Het is mogelijk om het feedbackformulier in te vullen of je kunt contact opnemen via Social Media. Alle contactgegevens staan op de website vermeld. Op de website zelf kun je overigens ook het contactformulier invullen.

  Schrijf een review over Duinrell!

  Ben jij net terug van een bezoek aan het attractiepark met je kinderen? Laat anderen dan weten hoe jouw kinderen het park hebben ervaren. Ben jij dit jaar voor het eerst naar Duinrell geweest? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over het park. Zijn de attracties veilig? Zijn de kaartjes duur? Kun je altijd parkeren? Geef jouw mening over Duinrell!

  Wat vinden klanten van de attracties in het park? Wat zijn hun ervaringen met het tikibad? Kun je goedkoop parkeren? Lees hier reviews over Duinrell.

  Duinrell
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.4
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Duinrell

  Uw beoordeling

  heerlijk familieuitje voor als het rustig is (niet in juli)

  we hebben een heerlijke dag gehad met de kinderen
  paar jaar terug ook geweest, maar toen op een zaterdag in juli. dat doen we NOOIT meer. het is dan overvol, je wacht overal erg lang en ik vind dat niet verantwoord met kleine kinderen.
  maar afgelopen keer zijn wij doordeweeks en buiten de vakantie geweest, dat scheelt een behoorlijke slok op een borrel. Het was rustig genieten met het hele gezin, we zijn overal in geweest, soms meerdere malen zelfs en we hebben eigenlijk nergens hoeven wachten. Het was dan wel een aantal graden kouder dan in hoogzomer, maar dat mag de pret niet drukken en er is ook veel te doen waar het niet warm voor hoeft te zijn

  Door: Marijke Bijkerk 27-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  verblijf april 2020

  Geboekt voor april 2020, niet doorgegaan omwille van lockdown, Duinrell boekte dit zelf om naar 2 april 2021, terwijl er reisverbod geldt. Geld kan niet teruggestort worden terwijl het wettelijk wel moet als voucher binnen het jaar niet kan gebruikt worden. Zie FOD economie.

  Door: Philippe Bulcaen26-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  verblijf pasen 2020 annulatie wegens en na 1 jaar nog steeds geen terugbetaling

  Geboekt voor Pasen 2020 geanulleerd wegens Corona, geen terugbetaling

  Wij boekten voor Pasen 2020 en kregen eerst een voucher die maar geldig was na de zomer tot voor Pasen. Er ging trouwens eerst nog eens 60 euro kosten af
  Daar was ik niets mee een vroeg mijn geld terug.

  Dan kreeg ik plots een mail dat het toch van de zomer tot november kon. Ook al was ik niet akkoord met een voucher, toch had men er geen oren naar.

  Intussen zijn we 1 jaar verder en een paar lockdowns verder en ook niet essentiële reizen zijn nog steeds verboden van België naar Nederland.

  Opnieuw mijn geld teruggevraagd, opnieuw geweigerd.

  Ik verkies om nu vakanties te boeken in eigen land, en later kan ik dan wel eens naar Duinrell gaan, maar ze hypotekerendit mijn door mijn geld in te houden

  Vakantieparken zijn verplicht om dit terug te betalen.
  Mijn advocaat zou graag een aantal klachten groeperen om zo de druk op te voeren.

  Wie is nog in die geval en wil een gezamelijke klacht indienen?

  mvg

  Door: Koen25-02-2021
  Philippe Bulcaen26-03-2021

  Zelfde verhaal. Vorige jaar geboekt met Pasen 2020. Ze boekten het zelf om naar 2 april 2021. Gisteren mail gekregen dat we tegen vandaag 26/3 om 15u moeten laten weten naar welke data we wensen om te boeken. Als we niet omboeken gaan ze ervan uit dat wij op 2 april naar Duinrell afreizen terwijl er een reisverbod is vanuit België.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  FAQ

  Is Duinrell een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Duinrell. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Duinrell actief?

  Duinrell is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Duinrell gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.