NederlandReview

  Ervaringen StacaravanDeals

  Wanneer je houdt van het echte campinggevoel maar niet zo dol bent op het logeren in een tent, dan is het logeren in een stacaravan de uitgelezen mogelijkheid om gerieflijk te kunnen genieten. Voor het boeken van een stacaravan in Nederland of Frankrijk, bijvoorbeeld in Zeeland, op de Veluwe of aan de Middellandse Zee, kun je terecht op StacaravanDeals. Zij vergelijken de aanbieders met elkaar zodat jij de beste prijs voor jouw vakantie kunt vinden. Wat anderen zeggen over deze website lees je hier.

  Over StacaravanDeals


  Via de website van StacaravanDeals kun je wanneer je op zoek bent naar een vakantie in een stacaravan in Nederland of Frankrijk de scherpste prijzen vinden. Zij vergelijken ruim 230 stacaravans met elkaar die je direct via de website kunt boeken. De site wordt dagelijks up to date gehouden zodat je altijd de nieuwste deals kunt vinden. Voor de scherpste deals van de week hoef je alleen maar op de homepage te kijken, die staan daar uitgelicht.

  ZAKYNTHOS VLOG | TRAVEL WITH ME | VAKANTIE 2019 | Julia Verbij

  Diensten


  Via StacaravanDeals kun je eenvoudig de voordeligste stacaravans huren door gebruik te maken van het zoekscherm bovenaan de homepage. Geef hier aan naar welk land en welke regio je wilt reizen en wanneer je dat wilt doen. Ook moet je even invullen hoe lang je wilt blijven en met hoeveel personen je in de stacaravan wilt verblijven. Klik vervolgens op ‘Zoek Deal’ en je krijgt een overzicht in beeld met de scherpste aanbiedingen voor die periode. Je kunt het zoekresultaat nog verder verfijnen door bijvoorbeeld aan te geven dat je gratis Wifi wilt hebben of dat je op zoek bent naar een accommodatie waar je huisdier ook welkom is. Je kunt de verschillende deals nader bekijken voor de kenmerken van de specifieke accommodatie en eventuele foto’s en plattegronden te zien.

  Boeken


  Wanneer je de deal hebt gevonden die bij jou past, dan kun je deze meteen boeken. Let op, de prijs die vermeld staat bij de deals is exclusief € 15,- boekingskosten en eventuele lokale heffingen. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn te vinden op de pagina van de accommodatie. Zodra je een stacaravan op één van de aangesloten campings hebt geboekt ontvang je een bevestiging van de aanbieder. Je kunt je boeking betalen met Visa, Mastercard, American Express, iDeal of PayPal.

  Klachten


  Een klacht voorafgaand aan de vakantie kun je bij StacaravanDeals indienen. Zij proberen deze zo snel mogelijk op te lossen. Heb je een klacht over de accommodatie, het park of de faciliteiten, dan moet je deze eerst voorleggen aan de accommodatieverstrekker of de receptie van het betreffende park om deze in staat te stellen de klacht meteen op te lossen. Kom je er niet uit, dan kun je contact opnemen met StacaravanDeals zodat zij kunnen proberen om de klacht op te lossen. Na thuiskomst kun je een (telefonische) klacht die niet naar tevredenheid is opgelost, binnen twee weken na datum van vertrek schriftelijk en gemotiveerd bij StacaravanDeals indienen met foto’s en/of ander bewijsmateriaal. Je krijgt dan binnen een maand een ontvangstbevestiging waarin staat hoe de verdere procedure zal verlopen.

  Was jij voordelig uit bij StacaravanDeals?


  Heb jij al eens een stacaravan voor een zeer gunstige prijs kunnen boeken dankzij StacaravanDeals? Vertel er hier over, ook als het toch wat tegenviel, op deze site delen wij onze ervaringen met elkaar zodat wij van elkaar kunnen leren!

  Wat zeggen klanten van StacaravanDeals? Kun je bij hen werkelijk voordelig een stacaravan in Nederland of Frankrijk huren of vallen de prijzen tegen?

  StacaravanDeals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over StacaravanDeals

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is StacaravanDeals een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over StacaravanDeals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is StacaravanDeals actief?

  StacaravanDeals is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van StacaravanDeals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.