Vakantieveluwe.com

7.3

Bestellen

8.2

Service

8.3

Prijs

9.2

Levering

91.7%

Zou hier weer kopen

Vakantieveluwe.com

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bungalow, goedkope vakantie en ook een last-minute vakantie kunt boeken. Het is een uitgebreide website met volop mogelijkheden. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn. 

Ook is het goed om te ontdekken wat anderen van Vakantieveluwe vinden. Op NederlandReview is het mogelijk om te zien welke verschillende meningen, oordelen, beoordelingen en reviews er allemaal zijn gegeven over Vakantieveluwe. Bekijk de verschillende mogelijkheden en zie hoe ook u hier uw voordeel mee kunt doen. U krijgt immers een veel completer beeld van een bedrijf of organisatie, dankzij de meningen van eerdere klanten. 

Over vakantieveluwe

Vakantieveluwe is een website waar u uw vakantiehuisje of vakantie woning kunt boeken. Het is een website welke eigenlijk het aanbod van de vakantiewoningen en vakantiehuisjes koppelt aan de mensen welke een huisje willen boeken. Er zijn volop mogelijkheden om een goede vakantie te boeken op Vakantieveluwe. 
Diensten van vakantieveluwe
Vakantieveluwe is een website welke een verschillend aantal zaken aanbiedt. Laten we ze opsommen.

Vakantieveluwe biedt de volgende vakanties aan:
-    Vakantie huisjes
-    Vakantie woningen
-    Vakantie bungalows
-    Vakantie reizen
-    Last minute vakanties

Er zijn volop mogelijkheden dus om een mooie vakantie te boeken, waar u zelf uw eigen huisje of bungalow heeft om uw vakantie te vieren. Wel zo fijn. 

Klachten, tips en complimenten over en voor vakantieveluwe

Heeft u een klacht of een tip over Vakantieveluwe? Dan is het goed om uw klacht kenbaar te maken. Bekijk op de site van Vakantieveluwe hoe u uw klacht kunt indienen. Als u vervolgens uw klacht kenbaar maakt dan zal deze in behandeling worden genomen. Uiteraard zal gekeken worden of er een goede oplossing voor gevonden kan worden. Soms is een aanvullende uitleg al voldoende. 

Ook een tip of een compliment kunt u via dezelfde kanalen indienen en bekend maken  aan Vakantieveluwe. 

Uw mening over vakantieveluwe

Heeft u al eens  een vakantiehuisje of bungalow geboekt via Vakantieveluwe? Dan is het goed om uw mening en oordeel over hun achter te laten op NederlandReview. Hiermee helpt u niet alleen vele anderen, maar ook Vakantieveluwe. U maakt het immers gemakkelijk voor velen om zo een goede vakantie te krijgen.  


 


Vakantieveluwe betrouwbaar? Wordt wijzer van duizenden meningen en ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

huis en bomenhut

first, HET HUISJE WAS NET ZO GOOR ALS M'N OPA'S KAKKERLAK. weet je, ik had m'n lieve, trouwe hond meegenomen maar door die stinkende kakkerlak geur ging die dood. ik smikkelde lekker een soepstengel in de coole bomenhut, maar toen viel ik (en me mier) naar beneden en toen moest ik huilen. OVER MIJN FOUNDATION HEEN! O-M-G. nog iets, ik had een probleempje........................................................... ik schrok zo erg van de geur, dat ik scheetje liet en in m'n pants had gepiesdt. IK FIND DIT NIET MIR LEUK. DOE HIR WAT AAN!!!!!!!! maar al met al ben ik een puur natuur vrouw en ben ik totaal niet gemeen hoor. met alle liefde, Jessica Plons

J

Jessica Plons

16-05-2022

0

Ontspannen vakantie in eigen land met natuur

heeel mooi huisje gevonden in de veluwe totale rust hier, we zitten in het bos en er zijn wel meer huisjes in de buurt, maar we horen en zien er niets van, dat is precies wat we wilden. we hebben al gewandeld en fietsen gehuurd en verder veel gelezen en vogels gespot. een heerlijke ontspannen vakantie in eigen land.

F

Fam. Gelderman

26-06-2017

0

Zeer prettige verhuurorganisatie

Zeer prettige verhuurder die met je meedenkt

J

Jan

29-05-2017

0

er even tussen uit in de natuur van de Veluwe. schoon huisje

We wilden er even tussenuit en daarom zitten we nu op de Veluwe. Het huisje is netjes en schoon. volgens mij is het nu laagseizoen, want het was erg goedkoop. Heerlijk de rust en de stilte hier! Vooral ook erg geschikt om te wandelen, er is hier veel natuur. Vooral de bossen zijn erg prachtig

T

Tine

16-02-2017

0

met groep vriendinnen naar de Veluwe

Met onze groep vriendinnen lekker gaan ontspannen op de Veluwe met Vakantieveluwe.com Heerlijke bungalow gehuurd. We hebben veel spelletjes gedaan en hebben de buurt onveilig gemaakt (met wandelen hoor). De omgeving is werkelijk prachtig. De bungalows van alle gemakken voorzien en schoon en gezellig.

A

Annelies

31-12-2016

0

Genoten van huisje op de Veluwe

We hebben het heerlijk gehad in ons huisje op de Veluwe. Het was schoon, netjes en goed voorzien. Buiten wel koud om te wandelen, maar toch nog erg mooie natuur.

D

D. Rutgers

19-12-2016

0

Voor natuur hoef je niet naar het buitenland

De Veluwe is prachtig. Wij wonen in Rotterdam en in alle hectiek van de stad vergeet je soms hoe belangrijk natuur is. Tijd om lang en ver te reizen hebben wij niet altijd, maar gelukkig ben je zo op de Veluwe. Met VakantieVeluwe.com zijn wij nu een aantal keer een weekendje ertussenuit geweest en dan kom je heerlijk bij van de stadse hectiek zonder dat je al te veel tijd en geld kwijt bent zoals wanneer je naar het buitenland gaat.

A

A. Boterkamp

14-12-2016

0

Ik kom niet verder op de website

Erg leuk allemaal, zo'n website met bewegende elementen, maar ik vind het een onhandig gebeuren. Mijn computer loopt erop vast, ik snap niet dat ze daar niet wat meer rekening mee kunnen houden. Verder hebben ze best leuke huisjes, maar dan moet je ze wel weten te vinden. Die zoekfunctie begrijp ik niet goed. En toen ik contact probeerde op te nemen met de organisatie om het telefonisch te proberen, lukte dat ook niet. Jammer allemaal. Het aanbod ziet er mooi uit, maar als de website niet goed werkt, dan houdt het voor mij op.

J

Jan van der Linden

28-09-2016

0

Weekendje weg in eigen land

Het afgelopen weekend hebben wij op de Veluwe doorgebracht met vakantieveluwe.com Veel gewandeld in de prachtige natuur. Het weer had beter gekund, dat konden we niet voorzien met het boeken helaas, maar eigenlijk maakte de regen het nog gezelliger, dat gedrup tussen de bomen in het bos... Zeker een aanrader!

A

Annelies

22-08-2016

0

eekhoorntjes in de tuin

prachtige omgeving, we hadden zelfs eekhoorntjes in de tuin! wist eigenlijk niet eens dat de Nederlandse natuur zo mooi kon zijn...

V

Van Gent

31-05-2016

0

Lekker weekend gehad

Ja! Goede site voor als je een keer naar de veluwe wil want ze hebben alles bij elkaar dus je kan goed kiezen. En ook niet duur! Vooral de bungalows zijn betaalbaar. Wij hebben een heerlijk fietsweekend gehad en goed uitgewaaid. Een aanrader van ons! Fam. Luttink

H

H. Luttink

29-01-2016

0

eindelijk gevonden: een 10-persoonshuisje!

Weet je hoe moeilijk het is om een 10-persoonshuisje te vinden in Nederland? Heel moeilijk. Maar tot mijn verbazing vond ik er bij VakantieVeluwe zelfs meerdere... Had ik dat eerder geweten! En wat een mooie website, met die bewegende achtergronden!

P

Pjotr

19-10-2015

0