NederlandReview

    Ervaringen Vakantieveluwe.com

    Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bungalow, goedkope vakantie en ook een last-minute vakantie kunt boeken. Het is een uitgebreide website met volop mogelijkheden. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn. 

    Ook is het goed om te ontdekken wat anderen van Vakantieveluwe vinden. Op Nederlandreview.nl is het mogelijk om te zien welke verschillende meningen, oordelen, beoordelingen en reviews er allemaal zijn gegeven over Vakantieveluwe. Bekijk de verschillende mogelijkheden en zie hoe ook u hier uw voordeel mee kunt doen. U krijgt immers een veel completer beeld van een bedrijf of organisatie, dankzij de meningen van eerdere klanten. 

    Over vakantieveluwe
    Vakantieveluwe is een website waar u uw vakantiehuisje of vakantie woning kunt boeken. Het is een website welke eigenlijk het aanbod van de vakantiewoningen en vakantiehuisjes koppelt aan de mensen welke een huisje willen boeken. Er zijn volop mogelijkheden om een goede vakantie te boeken op Vakantieveluwe. 
    Diensten van vakantieveluwe
    Vakantieveluwe is een website welke een verschillend aantal zaken aanbiedt. Laten we ze opsommen.

    Vakantieveluwe biedt de volgende vakanties aan:
    -    Vakantie huisjes
    -    Vakantie woningen
    -    Vakantie bungalows
    -    Vakantie reizen
    -    Last minute vakanties

    Er zijn volop mogelijkheden dus om een mooie vakantie te boeken, waar u zelf uw eigen huisje of bungalow heeft om uw vakantie te vieren. Wel zo fijn. 

    Klachten, tips en complimenten over en voor vakantieveluwe
    Heeft u een klacht of een tip over Vakantieveluwe? Dan is het goed om uw klacht kenbaar te maken. Bekijk op de site van Vakantieveluwe hoe u uw klacht kunt indienen. Als u vervolgens uw klacht kenbaar maakt dan zal deze in behandeling worden genomen. Uiteraard zal gekeken worden of er een goede oplossing voor gevonden kan worden. Soms is een aanvullende uitleg al voldoende. 

    Ook een tip of een compliment kunt u via dezelfde kanalen indienen en bekend maken  aan Vakantieveluwe. 

    Uw mening over vakantieveluwe
    Heeft u al eens  een vakantiehuisje of bungalow geboekt via Vakantieveluwe? Dan is het goed om uw mening en oordeel over hun achter te laten op Nederlandreview.nl. Hiermee helpt u niet alleen vele anderen, maar ook Vakantieveluwe. U maakt het immers gemakkelijk voor velen om zo een goede vakantie te krijgen.  

     

    Vakantieveluwe betrouwbaar? Wordt wijzer van duizenden meningen en ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen op NederlandReview.nl

    Vakantieveluwe.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

    8,8
    91% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,8

    Service

    8,8

    Prijs

    9

    Leveren

    9,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ontspannen vakantie in eigen land met natuur

    Fam. Gelderman26-06-2017

    heeel mooi huisje gevonden in de veluwe
    totale rust hier, we zitten in het bos en er zijn wel meer huisjes in de buurt, maar we horen en zien er niets van, dat is precies wat we wilden.

    we hebben al gewandeld en fietsen gehuurd en verder veel gelezen en vogels gespot.

    een heerlijke ontspannen vakantie in eigen land.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer prettige verhuurorganisatie

    Jan29-05-2017

    Zeer prettige verhuurder die met je meedenkt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    er even tussen uit in de natuur van de Veluwe. schoon huisje

    Tine 16-02-2017

    We wilden er even tussenuit en daarom zitten we nu op de Veluwe.
    Het huisje is netjes en schoon.

    volgens mij is het nu laagseizoen, want het was erg goedkoop.

    Heerlijk de rust en de stilte hier!
    Vooral ook erg geschikt om te wandelen, er is hier veel natuur. Vooral de bossen zijn erg prachtig

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    met groep vriendinnen naar de Veluwe

    Annelies31-12-2016

    Met onze groep vriendinnen lekker gaan ontspannen op de Veluwe met Vakantieveluwe.com
    Heerlijke bungalow gehuurd. We hebben veel spelletjes gedaan en hebben de buurt onveilig gemaakt (met wandelen hoor). De omgeving is werkelijk prachtig.
    De bungalows van alle gemakken voorzien en schoon en gezellig.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Genoten van huisje op de Veluwe

    D. Rutgers19-12-2016

    We hebben het heerlijk gehad in ons huisje op de Veluwe. Het was schoon, netjes en goed voorzien.
    Buiten wel koud om te wandelen, maar toch nog erg mooie natuur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Voor natuur hoef je niet naar het buitenland

    A. Boterkamp14-12-2016

    De Veluwe is prachtig. Wij wonen in Rotterdam en in alle hectiek van de stad vergeet je soms hoe belangrijk natuur is.

    Tijd om lang en ver te reizen hebben wij niet altijd, maar gelukkig ben je zo op de Veluwe. Met VakantieVeluwe.com zijn wij nu een aantal keer een weekendje ertussenuit geweest en dan kom je heerlijk bij van de stadse hectiek zonder dat je al te veel tijd en geld kwijt bent zoals wanneer je naar het buitenland gaat.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Ik kom niet verder op de website

    Jan van der Linden28-09-2016

    Erg leuk allemaal, zo'n website met bewegende elementen, maar ik vind het een onhandig gebeuren. Mijn computer loopt erop vast, ik snap niet dat ze daar niet wat meer rekening mee kunnen houden.

    Verder hebben ze best leuke huisjes, maar dan moet je ze wel weten te vinden. Die zoekfunctie begrijp ik niet goed.

    En toen ik contact probeerde op te nemen met de organisatie om het telefonisch te proberen, lukte dat ook niet.

    Jammer allemaal. Het aanbod ziet er mooi uit, maar als de website niet goed werkt, dan houdt het voor mij op.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Weekendje weg in eigen land

    Annelies22-08-2016

    Het afgelopen weekend hebben wij op de Veluwe doorgebracht met vakantieveluwe.com
    Veel gewandeld in de prachtige natuur.
    Het weer had beter gekund, dat konden we niet voorzien met het boeken helaas, maar eigenlijk maakte de regen het nog gezelliger, dat gedrup tussen de bomen in het bos...

    Zeker een aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    eekhoorntjes in de tuin

    Van Gent31-05-2016

    prachtige omgeving, we hadden zelfs eekhoorntjes in de tuin!

    wist eigenlijk niet eens dat de Nederlandse natuur zo mooi kon zijn...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Lekker weekend gehad

    H. Luttink28-01-2016

    Ja! Goede site voor als je een keer naar de veluwe wil want ze hebben alles bij elkaar dus je kan goed kiezen. En ook niet duur! Vooral de bungalows zijn betaalbaar. Wij hebben een heerlijk fietsweekend gehad en goed uitgewaaid. Een aanrader van ons! Fam. Luttink

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    eindelijk gevonden: een 10-persoonshuisje!

    Pjotr19-10-2015

    Weet je hoe moeilijk het is om een 10-persoonshuisje te vinden in Nederland? Heel moeilijk.

    Maar tot mijn verbazing vond ik er bij VakantieVeluwe zelfs meerdere... Had ik dat eerder geweten!

    En wat een mooie website, met die bewegende achtergronden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Vakantieveluwe.com

    Uw beoordeling