Vakantieveluwe.com
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,8

Totaal

8,8

Bestellen

7,8

Service

8,8

Prijs

9

Leveren

9,8
17 rating91 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

26-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Fam. Gelderman

Vakantieveluwe.com - Ontspannen vakantie in eigen land met natuur

heeel mooi huisje gevonden in de veluwe
totale rust hier, we zitten in het bos en er zijn wel meer huisjes in de buurt, maar we horen en zien er niets van, dat is precies wat we wilden.

we hebben al gewandeld en fietsen gehuurd en verder veel gelezen en vogels gespot.

een heerlijke ontspannen vakantie in eigen land.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


29-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jan

Vakantieveluwe.com - Zeer prettige verhuurorganisatie

Zeer prettige verhuurder die met je meedenkt

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-02-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tine

Vakantieveluwe.com - er even tussen uit in de natuur van de Veluwe. schoon huisje

We wilden er even tussenuit en daarom zitten we nu op de Veluwe.
Het huisje is netjes en schoon.

volgens mij is het nu laagseizoen, want het was erg goedkoop.

Heerlijk de rust en de stilte hier!
Vooral ook erg geschikt om te wandelen, er is hier veel natuur. Vooral de bossen zijn erg prachtig

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annelies

Vakantieveluwe.com - met groep vriendinnen naar de Veluwe

Met onze groep vriendinnen lekker gaan ontspannen op de Veluwe met Vakantieveluwe.com
Heerlijke bungalow gehuurd. We hebben veel spelletjes gedaan en hebben de buurt onveilig gemaakt (met wandelen hoor). De omgeving is werkelijk prachtig.
De bungalows van alle gemakken voorzien en schoon en gezellig.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-12-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: D. Rutgers

Vakantieveluwe.com - Genoten van huisje op de Veluwe

We hebben het heerlijk gehad in ons huisje op de Veluwe. Het was schoon, netjes en goed voorzien.
Buiten wel koud om te wandelen, maar toch nog erg mooie natuur.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: A. Boterkamp

Vakantieveluwe.com - Voor natuur hoef je niet naar het buitenland

De Veluwe is prachtig. Wij wonen in Rotterdam en in alle hectiek van de stad vergeet je soms hoe belangrijk natuur is.

Tijd om lang en ver te reizen hebben wij niet altijd, maar gelukkig ben je zo op de Veluwe. Met VakantieVeluwe.com zijn wij nu een aantal keer een weekendje ertussenuit geweest en dan kom je heerlijk bij van de stadse hectiek zonder dat je al te veel tijd en geld kwijt bent zoals wanneer je naar het buitenland gaat.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-09-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jan van der Linden

Vakantieveluwe.com - Ik kom niet verder op de website

Erg leuk allemaal, zo'n website met bewegende elementen, maar ik vind het een onhandig gebeuren. Mijn computer loopt erop vast, ik snap niet dat ze daar niet wat meer rekening mee kunnen houden.

Verder hebben ze best leuke huisjes, maar dan moet je ze wel weten te vinden. Die zoekfunctie begrijp ik niet goed.

En toen ik contact probeerde op te nemen met de organisatie om het telefonisch te proberen, lukte dat ook niet.

Jammer allemaal. Het aanbod ziet er mooi uit, maar als de website niet goed werkt, dan houdt het voor mij op.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annelies

Vakantieveluwe.com - Weekendje weg in eigen land

Het afgelopen weekend hebben wij op de Veluwe doorgebracht met vakantieveluwe.com
Veel gewandeld in de prachtige natuur.
Het weer had beter gekund, dat konden we niet voorzien met het boeken helaas, maar eigenlijk maakte de regen het nog gezelliger, dat gedrup tussen de bomen in het bos...

Zeker een aanrader!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Van Gent

Vakantieveluwe.com - eekhoorntjes in de tuin

prachtige omgeving, we hadden zelfs eekhoorntjes in de tuin!

wist eigenlijk niet eens dat de Nederlandse natuur zo mooi kon zijn...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: H. Luttink

Vakantieveluwe.com - Lekker weekend gehad

Ja! Goede site voor als je een keer naar de veluwe wil want ze hebben alles bij elkaar dus je kan goed kiezen. En ook niet duur! Vooral de bungalows zijn betaalbaar. Wij hebben een heerlijk fietsweekend gehad en goed uitgewaaid. Een aanrader van ons! Fam. Luttink

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Pjotr

Vakantieveluwe.com - eindelijk gevonden: een 10-persoonshuisje!

Weet je hoe moeilijk het is om een 10-persoonshuisje te vinden in Nederland? Heel moeilijk.

Maar tot mijn verbazing vond ik er bij VakantieVeluwe zelfs meerdere... Had ik dat eerder geweten!

En wat een mooie website, met die bewegende achtergronden!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • OpVakantieVanafRotterdam.nl

    OpVakantieVanafRotterdam.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafMaastricht.nl

    OpVakantieVanafMaastricht.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Vakantieveluwe.com

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Vakantieveluwe.com?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Vakantieveluwe.com

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bungalow, goedkope vakantie en ook een last-minute vakantie kunt boeken. Het is een uitgebreide website met volop mogelijkheden. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn. 

Ook is het goed om te ontdekken wat anderen van Vakantieveluwe vinden. Op Nederlandreview.nl is het mogelijk om te zien welke verschillende meningen, oordelen, beoordelingen en reviews er allemaal zijn gegeven over Vakantieveluwe. Bekijk de verschillende mogelijkheden en zie hoe ook u hier uw voordeel mee kunt doen. U krijgt immers een veel completer beeld van een bedrijf of organisatie, dankzij de meningen van eerdere klanten. 

Over vakantieveluwe
Vakantieveluwe is een website waar u uw vakantiehuisje of vakantie woning kunt boeken. Het is een website welke eigenlijk het aanbod van de vakantiewoningen en vakantiehuisjes koppelt aan de mensen welke een huisje willen boeken. Er zijn volop mogelijkheden om een goede vakantie te boeken op Vakantieveluwe. 
Diensten van vakantieveluwe
Vakantieveluwe is een website welke een verschillend aantal zaken aanbiedt. Laten we ze opsommen.

Vakantieveluwe biedt de volgende vakanties aan:
-    Vakantie huisjes
-    Vakantie woningen
-    Vakantie bungalows
-    Vakantie reizen
-    Last minute vakanties

Er zijn volop mogelijkheden dus om een mooie vakantie te boeken, waar u zelf uw eigen huisje of bungalow heeft om uw vakantie te vieren. Wel zo fijn. 

Klachten, tips en complimenten over en voor vakantieveluwe
Heeft u een klacht of een tip over Vakantieveluwe? Dan is het goed om uw klacht kenbaar te maken. Bekijk op de site van Vakantieveluwe hoe u uw klacht kunt indienen. Als u vervolgens uw klacht kenbaar maakt dan zal deze in behandeling worden genomen. Uiteraard zal gekeken worden of er een goede oplossing voor gevonden kan worden. Soms is een aanvullende uitleg al voldoende. 

Ook een tip of een compliment kunt u via dezelfde kanalen indienen en bekend maken  aan Vakantieveluwe. 

Uw mening over vakantieveluwe
Heeft u al eens  een vakantiehuisje of bungalow geboekt via Vakantieveluwe? Dan is het goed om uw mening en oordeel over hun achter te laten op Nederlandreview.nl. Hiermee helpt u niet alleen vele anderen, maar ook Vakantieveluwe. U maakt het immers gemakkelijk voor velen om zo een goede vakantie te krijgen.  

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!