NederlandReview

  Ervaringen Rideways

  Wil je in stijl en veiligheid van A naar B gebracht worden? Geen zin in wachten op taxi's of shuttlebussen? Denk dan eens aan je eigen chauffeur! Een eigen chauffeur die je naar je bestemming brengt klinkt als iets voor supersterren en de superrijken maar dankzij Rideways kan jij dat ook! Niets is zo gemakkelijk dan gewoon rondgereden te worden naar jouw bestemming. Stap maar in, de motor draait al warm, we scheuren 'm! Wat klanten vinden van Rideways lees je hier op NederlandReview. Zelf al ervaring met Rideways? Laat dan zelf een review achter!

  Over Rideways

  Rideways is een bedrijf die het makkelijk maakt om professionele auto's met chauffeur te boeken op verschillende locaties aan de hand van een online platform. Rideways heeft rechtstreeks overeenkomsten met professionele auto en chauffeur aanbieders, daardoor heb jij als klant opties genoeg om een keuze te maken. Je geeft zelf je reis, datum en het type auto dat je wil in en dan doet Rideways de rest. Je kan kiezen uit een aanbod standaard wagens, vans en eerste klas wagens. Met Rideways kom je eenvoudig en zorgeloos aan op je bestemming. Het maakt niet uit of je onderweg bent voor zaken, plezier of andere dingen, wil je het vlekkeloos laten verlopen? Kies dan voor Rideways.


  Rideways viert haar verjaardag!

  Diensten van Rideways

  Rideways is transparant en zonder verborgen of onverwachte kosten. Het bedrijf biedt een handig, snel en bovendien gemakkelijk boekingsproces die je toelaat om zonder stress of spanning te reizen. Je kan dus de rij voor taxi's aan luchthavens, stations en havens helemaal vermijden want voor jou staat je koets aal klaar. Het bedrijf vindt behulpzaamheid zeer belangrijk, daarom kan je dus steeds bij een medewerker terecht voor al je vragen. Rideways biedt teen dienst die je kan vertrouwen bij elke stap van de weg. Ze worden aangeraden door sites als Priceline.com, Rentalcars.com, Booking.com, … Rideways vindt haar dienstverlening en ervaring van haar klanten zeer belangrijk daarom blijft het bedrijf steeds inspelen op feedback van klanten, prijsbeleid, efficiëntie en betrouwbaarheid.

  Vragen of klachten voor Rideways

  Heb je een vraag over de diensten die Rideways levert. Heb je speciale wensen die je vervuld wil zien worden? Dan kan je contact opnemen met een medewerker van Rideways en dat doe je via een online contactformulier die je op de website vindt.

  Schrijf zelf een review!

  Ervaringen en recensies van klanten zijn belangrijk zodat potentiële klanten weten wat ze mogen verwachten van een bedrijf. Daarom is het belangrijk dat je een review achterlaat op NederlandReview over de bedrijven waar je al eens iets gekocht hebt. Heb je al ervaring met Rideways? Laat dan van je horen op de grootste reviewsite van Nederland! Op NederlandReview vind je nog honderden bedrijven waar klanten reeds reviews achterlieten.

  Rideways
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  5
  20% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,6

  Service

  3,8

  Prijs

  4,6

  Leveren

  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Taxi Benalmadena -Malaga airport

  De taxi kwam gewoon niet opdagen !! Maar wel vooraf online betaald en geen cent teruggekregen = oplichters !

  Door: Eric Vande Kerckhove04-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Goed geregeld in Rome

  In september zijn we enkele dagen in Rome geweest, zowel de heen als terugreis naar vliegveld met Rideways. Beiden goed geregeld. De terugreis naar vliegveld was s morgens half 6, maar ook dat was geen probleem, netjes op tijd opgehaald!

  Door: Adri Dekker16-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Zeer slechte service

  Bij onze terugreis uit Sevilla kwam er geen taxi opdagen op het afgesproken uur. Na 20 minuten wachten hebben wij dan noodgedwongen een stadstaxi besteld om onze vlucht niet te missen. Ze weigeren terugbetaling. Nooit meer!!!

  Door: CHARLES SEGERS26-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Taxi geregeld via de website van WizzAir kwam niet opdagen

  Voor onze vlucht naar Wenen op 15-01-2019, via de website van WizzAir, die onze carrier was, van EHV naar VIE, Airport Transportation geboekt. Na aankomst in Wenen om 10.40 s'ochtens, het vliegtuig had een vertraging van 15 min, ruim een uur gezocht naar iemand met een bordje met onze naam, 3 verschillende telefoonnummers gebeld van WizzAir en elke keer nul op het request. Ten einde raad zelf een taxi geregeld ,die ons naar het hotel in Wenen bracht. Dus 2 keer betaald voor vervoer, nooit meer via WizzAir regelen, het is een totale scam! Zie ander ervaringen van reizigers!

  Door: Gerben Koelewijn08-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slechtste ervaring met een geboekte chauffeur.

  I made use of their service a couple nights ago, and unfortunately, I have to say this was my worst ride yet in Indonesia, and maybe ever. I pay extra money for the convenience that a driver is waiting for me on the airport and brings me to my hotel as soon as possible, and this was absolutely not the case.
  The driver was waiting for me, so far so good, but he couldn't find the way to my hotel. The ride according to his Google Maps navigation should have been 36 minutes, but after driving for about 40 minutes (this is all without any traffic since it was at 1 AM), we were back at the airport because the driver apparently took a wrong turn. After that we drove on all kind of small roads in dodgy areas of Jakarta in the middle of the night, all while the driver kept asking for the way. Eventually, I arrived at my hotel at 02:55, this means 1 hour and 15 minutes later than the expected arrival time without any traffic.
  This is not how customers should be treated, and especially not in the middle of the night after a long flight.

  Door: Gijs13-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Bij aankomst geen chauffeur

  Bij aankomst savonds om 21 uur geen chauffeur..ik kreeg om 21.10 netjes een mail dat ze geen chauffeur beschikbaar hadden daar sta je dan met je dochter om 21.15 in praag en nu....daar zelf maar een taxi geregeld..het ophalen was nog een grotere drama, chauffeur was op tijd maar zo moe hij had al 12 uur gewerkt vertelde hij in de auto dat hij ons bijna dood reed op een haar na knalde hij met hoge snelheid op een auto..We werden 10 min lopen van de gate eruit gezet en moesten verder lopen..nooit meer een taxi bestellen via deze maatschappij

  Door: Elsing20-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Vergeten op te halen bij hotel....

  Waar:Ljubljana Grand Hotel Bussiness
  Datum: 16-12-2018
  Reden: Chaufeur had een ander stel meegenomen naar het vliegveld... Chaufeur had niet de namen gecontroleerd en ervan uit gegaan dat wij dit waren... de Pannenkoek.
  Gebeld en de Chaufeur gevraagd waar hij bleef om ons op te halen
  Glashard zei hij dat hij al de juiste personen bij zich had... dus niet!
  Want hoe kwam ik dan aan zijn 06 nummer?
  De Chaufeur sprak heel gebrekkig Engels, gelukkig gaf de Chaufeur de telefoon door aan 1 van de passagiers gelukkig Nederlanders.
  Daarna begreep de Chaufeur dat hij de “verkeerde” passagiers bij zich had.
  De Chaufeur schrok
  Zich wild en draaide om om ons bij het hotel op te halen...1000x excuses van de Chaufeur ...
  Het leverde bij ons heel veel irritatie op .....Gelukkig was het een busje anders was het niet gegaan met zijn vieren
  De medepassagiers hadden in mijn ogen denk ik een “gratis” ritje naar het vliegveld maar dat kan ik niet bewijzen.
  Al met al veel frustratie en wij gaan jammer genoeg nooit meer met deze vervoerder!
  Rideways genomen in verband met de service, voor minder euro’s hadden wij wel een shuttle bus kunnen nemen.
  Ga ik weer naar Ljubljana neem ik wel de shuttle bus stukken goedkoper !!!
  Met vr gr Gerard

  Door: Gerard18-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  rideways

  beste
  taxi was gevraagd in airport malaga maar bij aankomst
  40 min gewacht en niemand was daar met onze naam
  dan maar andere taxi genomen dus 2 x betaald

  Door: dewyse15-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Perfect!

  Perfecte service. Chauffeur stond klaar met naambordje. In mooie nieuwe auto naar bestemming gebracht. Aanrader!

  Door: Erika25-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Service niet geheel naar wens

  Het was geen privé transfer zoals omschreven door Rideway omdat er nog een ander koppel meegenomen werd in dezelfde taxi als de "onze".

  Om die reden zijn wij van mening dat we dan ook te veel betaald hebben en niet de beschreven service genoten hebben.

  Rideways zou moeten vermelden dat de mogelijkheid bestaat dat er meerdere mensen meegenomen worden. Hierdoor hadden wij geen rechtstreekse rit en zaten wij langer in onze "prive" taxi.

  Dan nog een klein detail: Op het naambordje stond niet de naam van mijn partner erbij zoals gevraagd en toegezegd door Rideways. Dat is jammer want dat had ik leuk gevonden voor mijn partner.  Door: Richard Koolen13-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Schrijf zelf een review over Rideways

  Uw beoordeling