NederlandReview

    Ervaringen Rentalcars.com

    Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen of gebruik gaat maken van hun diensten? Ook bij het huren van een auto is dat een slimme set. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten, dat jij ook graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Rentalcars.com. Het mag natuurlijk positief zijn en het mag ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Is rentalcars.com een goed of slecht bedrijf? Lees wat anderen vinden.

    Over rentalcars.com

    Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Ze verzorgen meer dan zeven miljoen huurperiodes in een jaar en doen dit op bijna 50.000 verschillende locaties over de hele wereld. Met klanten in bijna 170 landen hebben ze een grote landelijke klantenkring weten op te bouwen. Ze gebruiken hier onder andere een website voor welke in 40 talen beschikbaar is en het mogelijk maakt om in vele verschillende valuta’s een betaling te doen. De klanten hebben toegang tot meerdere service medewerkers in verschillende talen per mail en ook per telefoon.

    Het bedrijf is een onderdeel van de Priceline Group welke op de Nasdaq in de Verenigde Staten is genoteerd. Het bedrijf Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Kayak en opentable.

    Rentalcars werkt samen met de grootste autoverhuurbedrijven over de hele wereld om zo de lokale autobedrijven te kunnen vergelijken. Op die manier kunnen ze de scherpste prijzen aanbieden aan hun klanten op de dagen wanneer de klanten een auto nodig hebben. Natuurlijk is het ook belangrijk, dat de bedrijven een goede service bieden aan hun klanten. Ze hebben dit weten te bereiken door de principes waar ze zich aan houden sinds het begin.

    Ze willen er zeker van zijn dat alle klanten over de hele wereld toegang hebben en krijgen tot het huren van een auto tegen een scherpe prijs. Het is op die manier mogelijk voor de klanten van rentalcars om wereldwijd, altijd en overal een auto te huren tegen een zeer scherpe prijs in combinatie met een hoge kwaliteit en hoge service voor de klanten.

    Rentalcars is de bemiddelaar tussen het autoverhuurbedrijf en de klant (jij).

    rentalcars CONTACT CENTRE

    Diensten van rentalcars.com

    Rentalcars.com is een website welke wereldwijd bemiddelt tussen autoverhuurbedrijven en hun klanten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. Het is goed om te zien welke opties er zijn en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken.

    Klachten, tips en complimenten over rentalcars.com

    Natuurlijk is het goed om klachten, tips en ook complimenten niet voor jezelf te houden. De website heeft een goede klantenservice welke je voor ieder van deze punten kunt benaderen. Complimenten en tips worden natuurlijk graat in ontvangst genomen. Klachten krijgen serieus aandacht en men zal kijken hoe dit opgelost kan worden.

    Heb jij ervaring met rentalcars.com?

    Kies ervoor om een bedrijf als rentalcars.com te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. Ook over autoverhuurbedrijven!

    Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Maar wat vindt Nederland van Rentalcars.com? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen!

    Rentalcars.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (60)

    3.6
    13% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    3.4
    Leveren
    rating
    3.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Vergelijken is korting!

    Superhandige site echt een ontdekking Want hoe weet je nou wat goedkoper is? Voor mij zijn al die bedrijven gewoon gelijk. Hertz, Europcar, Avis, Alamo. Weet ik veel!! Maar ik klik gewoon op wat ik nodig heb, dan weer een wagentje voor boodschapjes, dan weer een busje of soms een grotere auto voor met zn allen op stap, en dan gaat deze site kijken waar dat het beste kan. En dat scheelt dus best veel vaak ook nog! Je zou zeggen dat alles een beetje hetzelfde is nou mooi niet dus. Maar kijk zelf maar als je een auto wilt huren en je ziet het. ik vind dit een hele handige service echt een uitkomst voor mij dan. maar misschien Dat andere mensen per se bij hetzelfde autobedrijf altijd een auto willen huren. Of omdat die dichtbij is. MAar voor mij maakt dat niet zoveel uit ofzo. Er zit geen autoverhuurbedrijf om de hoek sowieso dus het maakt me niet zoveel uit nou Doei!!

    Door: BEnnie28-07-2016
    mjans13-04-2020

    Zeer slechte ervaring met Goldcar. Bij aankomst wilden ze de borg niet op twee kaarten accepteren en wilden ze ons 380€ laten betalen voor afbetaling. Na twee dagen knipperde onderhoudslampje in auto, ze wilden ons niet helpen. Ik moest dag besteden om naar Porto vliegveld te rijden en daar constateerden ze dat onderhoud niet goed was gedaan. Ze wilden vervangende auto meegeven vol schade. Moest ik zelf constateren en vastleggen. Veel dure vakantietijd en geld gekost. Na 8 maanden krijg ik incasso voor tolwegen, had ik afgekocht en hebben ze niet overgezet naar vervangende auto. Over gemailed en ze gaan uiteraard niet helpen. Diep en diep triest, nooit meer zaken mee doen. MJans

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer tevreden, ik zou opnieuw bij hen boeken.

    Plus:

    Je vindt gemakkelijk auto's en de keuze is groot.
    De prijzen zijn overzichtelijk gesorteerd.
    De app toont netjes je bestelling.
    Bij telefonisch contact word je goed geholpen.
    Omboekingen gebeuren gemakkelijk.
    Ik kon door omstandigheden mijn auto niet oppikken en ik krijg de betaling teruggestort - da's net!

    Min:

    Tot nu toe nog niks opgemerkt.
    Misschien op de website motorisaties van de auto's vermelden, vb. cc, kW en pk. Autofreaks zullen dit waarderen.

    Door: Stefan Detrez03-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Autoverhuuders prijzen vergelijken

    Vroeger bestelden wij altijd direct bij Hertz, tegenwoordig doen we het via rentalcars.com omdat je daar kunt vergelijken.
    Voor onze laatste huurauto kwamen wij uit bij autoverhuurder Budget. Nooit van gehoord, maar alles ging prima: goede auto en geen rare trucjes met krassen of extra boetes. Vergelijken loont, we hebben flink bespaard.

    Door: Frank de Zoete22-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    auto huren Schiphol airport

    Ik woon in Abu Dhabi en kwam voor een week naar Nederland en had een auto gehuurd via Rentalcars met Enterprise als leverancier van de auto. Online betaald met mijn Visa Debetcard. Geen probleem. Aangekomen op schiphol wordt mij Visa kaart geweigerd. "alleen credit cards" wordt gezegd bij Enterprise. Op de website van Rentalcars staat dat zowel debet als creditcards worden geaccepteerd!! Ik krijg geen auto mee en heb alles moeten cancelen met een kostenpost van ca. €180,= zonder een auto te hebben gehuurd. Na diverse emails via de zgn. customer service komt er alleen verkeerde informatie terug van verschillende medewerkers die volgens mij net zo snel wisselen als het weer. Rentalcars maakt slechte afspraken met de autoverhuurders en willen GEEN probleem oplossen. Leugens en fraude en immense nalatigheid. Tijd voor juridische stappen.

    Door: Ben 25-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Huurauto bij Rentalcars - VRESELIJK

    Op vrijdag 4 september wilden wij zoals gepland, geboekt en betaald 2 huurauto’s ophalen bij de luchthaven Pisa. De afgesproken tijd op het boekingsformulier was 14.00 uur, wij melden ons om 16.00 uur. Geen probleem zou je denken want er was gereserveerd en voor 14 dagen vooruit betaald. Niets is minder waar. Blijkbaar vervalt je boeking na 2 uur, de kleine lettertjes zullen we maar zeggen. Kon geregeld worden maar dan moest er een nieuwe boeking gemaakt worden en dat was uiteraard duurder. Ander probleem was dat 1 boeking totaal niet bekend was bij het autoverhuurbedrijf. “Computer says no”, dat is wat wij iedere keer te horen kregen. Contact opgenomen met Rentalcars, daar waren de auto’s wel bekend in het systeem, vreemd aldus de medewerker. We zouden teruggebeld worden. Na 2 uur wachten in de zon, inmiddels 35 gr, met 2 kleine kinderen hebben we uiteindelijk voor de ene auto bij betaald en zijn we vertrokken naar een hotel. Nooit teruggebeld door een medewerker. Volgende ochtend wederom contact gezocht met Rentalcars. Medewerker aan de telefoon begreep er niets van maar zo werd ons gezegd. Als de auto niet opgehaald werd kregen wij sowieso ons geld terug. Daar zit de crux in het hele verhaal. Wij wilden de auto wel ophalen maar deze was niet bekend in het systeem. Was deze wel bekend bij het autoverhuurbedrijf dan hadden wij immers ook wel voor de 2e auto extra betaald voor het “te” late ophalen. Al was het maar om verder te kunnen met onze vakantie. Gedurende de hele periode, inmiddels bijna 2 maanden, is hier verschil van opvatting over. De auto is niet geannuleerd cq opgehaald, hij stond niet in het systeem.
    Het verhaal gaat verder. Als we een nieuwe auto boekten dan kregen we na de huurperiode het verschil terug tussen het reeds betaalde bedrag en het te betalen bedrag voor de nieuwe huurauto, deze was inmiddels fors duurder. Uiteindelijk maar voor deze oplossing gekozen en een veel duurdere auto gehuurd.
    Uiteindelijk zijn we 2 maanden verder, wordt ons verhaal in twijfel getrokken en hebben wij nog steeds niet ons geld terug. Sterker nog wij hadden ook een 10% korting voucher van Rentalcars ontvangen, omdat de auto die wij reeds eerder in een vrij vroeg stadium hadden geboekt voor deze vakantie niet geleverd kon worden door Rentalcars. De 10% korting kon echter pas geclaimd worden nadat de huurperiode van de auto was verlopen. Dit maakt het allemaal nog gecompliceerder omdat er nooit een huurperiode is geweest, “computer says no”.
    Kortom voor deze vakantie hebben wij in totaal 4 auto's bij jullie gehuurd voor een fiks bedrag. Er zijn veel vakantie-uren, telefoonkosten en ergenis/frustratie bij ons geweest over deze gehele gang van zaken. Alleen uit coulance zou een tegemoetkoming in de gemaakte kosten al redelijk en billijk zijn, laat staan zeer gerechtvaardigd.

    Onze conclusie: huur dus nooit een auto via Rentalcars.

    Door: Jeanette14-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Huur auto

    Netjes afgezegd en belofte mijn hele bedrag terug gestort na covid-19, ben bestolen pas op voor deze malefide wanpraktijken!!!!!
    Scammers geen enkel ster !!!

    Door: Alexander16-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nvt

    Onwaarschijnlijk stelletje oplichters. Bemiddelen bij verhuur auto, sluiten zelf de verzekeringen af. =) COMPLEET VERZEKERD !!Geven dat niet door aan het verhuurbedrijf (budgetcars) met als gevolg dat je denkt niet 'voldoende' verzekerd te zijn waardoor je nogmaals een verzekering afsluit. Je vertrouwt deze organisaties dus onterecht!
    Bij reklameren de ene medewerker zwart op wit u krijgt de betaalde premie van ons terug terwijl je van de andere medewerker kunt doodvallen

    Nooit , maar dan ook nooit meer Rental cars!
    Boeven zijn het!

    Door: Jan van Ekeren25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    huurauto IJsland

    Via de website van Icelandair kwamen we terecht op de website van rentalcar.com. Uiteindelijk werd de auto gehuurd bij Budget. Op basis van onze ervaring adviseer ik om niet via Rentalcars te boeken maar gewoon direct bij Hertz, Avis of Budget. Administratief maken ze er een zooitje van. De vooruitbetaling gaat naar Rentalcars terwijl de eindafrekening via Budget ging. Deze vooruitbetaling werd natuurlijk niet juist weergegeven op de papieren van Budget. Doordat Icelandair de vlucht annuleerde gingen we een dag later. Administratief komt dit niet lekker door. Hierdoor hebben we uiteindelijk teveel betaald. Daarnaast probeerden we een dag huur terug te krijgen die we niet hebben genoten. Rentalcars geeft dan niet thuis en beroept zich op de algemene voorwaarden.

    Door: M. Dijksman22-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Nvt

    Onwaarschijnlijk slechte organisatie die haar fouten niet durft toe te geven
    Nnoooiit meer Rrntal Cars
    Die ene ster is al teveel waardering !
    Nogmaals :
    Niet mee in zee gaan!

    Door: Luuk Schalk15-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Mini Cooper huren (althans was de bedoeling)

    Pluspunt:
    - Website ziet er goed uit bij het bestellen, gebruikersgemak.

    Minpunten:
    - Slechte/geen communicatie tussen Rentalcars en Sixth;
    - Telefonisch slecht bereikbaar en vaak in andere taal (Zweeds, Engels, Frans);
    - Zeer slechte klantenservice (e-mail) die je woorden verdraait en die je nooit gelijk zal geven / zal refunden ook al sta je in je recht.

    Door: Pieter van de Vate14-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    .

    Onbetrouwbare organisatie! Auto gehuurd via Rental cars op IJsland bij Budget cars. Dacht dat volgens reserveringbevestiging alles was verzekerd (Volledige bescherming!) echter bij ophalen van de auto op het vliegveld bleek dat Rental cars een andere opvatting had over het begrip Volledig. Ik moest nog een lava/wind verzekering afsluiten om volledig verzekerd te zijn. Gaven niet thuis bij reclameren na de vakantie!
    Conclusie : nooit, maar dan oom nooit meer huren via Rental Cars !!!!!!!!!!!!
    Ze belazeren je gewoon bij de reservering!

    Door: Lukas Schalk14-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    reservering Mallorca

    Diefstal! Zelfs na toezeggingen heb ik mijn 440 euro niet teruggehad. Auto kon niet geleverd worden omdat de creditcard niet op het systeem van de verhuurder paste terwijl dat wel in de voorwaarden stond. Na klachten eindelijk toezegging dat het geld geretourneerd zou worden echter is dat nooit gedaan. Duur leergeld maar nooit weer met deze club een afspraak maken.

    Door: Menno de Wit20-01-2020
    Luuk Schalk15-03-2020

    Je kunt helemaal niets met Rental Cars anders dan doodvallen Inderdaad nooit meer zaken mee doen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    autohuur in Italië

    Pas op laatste moment krijg je de complete Algemene Voorwaarden.
    Bij 3x geflitst in 1 week wordt 3x administratiekosten gerekend ad €49,- per keer. Pure diefstal.

    Door: Bart04-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Schandelijke service

    Onze vlucht was een aantal uur vertraagd. Vervolgens wordt onze auto vergeven, waarna er bij de lokale verhuurder geen andere auto gehuurd kan worden. Vervolgens direct met de klantenservice gebeld en gevraagd om uitleg. "Jullie hadden vanuit de lucht even moeten bellen dat je wat later kwam".

    Vervolgens een alternatief aangeboden gekregen dat ruim 300,- euro duurder was dan mijn oorspronkelijke boeking.

    SCHAN-DA-LIG



    Door: Tom12-12-2019
    Rene19-12-2019

    Eens! Dit zijn een stelletje oplichters. Wat een nare service.

    Jopie10-02-2020

    Inderdaad kutbedrijf en grote oplichters pas op met die ratte

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    huur auto Oktober 2019

    Ik heb nog nooit van mijn leven zo'n malifide organisatie ontmoet en snap werkelijk waar niet dat dit bedrijf enig recht van bestaan heeft in Nederland, van het kastje naar de muur, T&C blijven herhalen zonder te kijken naar feitelijke omstandigheden, enige wat ik nu weet is dat ik nooit meer een auto huur via dit bedrijf.

    Door: Bounin22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Rentalcars.com

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Rentalcars.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 60 ervaringen geplaatst over Rentalcars.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 13% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Rentalcars.com actief?

    Rentalcars.com is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rentalcars.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.