NederlandReview

    Ervaringen Rentalcars.com

    Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen of gebruik gaat maken van hun diensten? Ook bij het huren van een auto is dat een slimme set. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten, dat jij ook graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Rentalcars.com. Het mag natuurlijk positief zijn en het mag ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Is rentalcars.com een goed of slecht bedrijf? Lees wat anderen vinden.

    Over rentalcars.com

    Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Ze verzorgen meer dan zeven miljoen huurperiodes in een jaar en doen dit op bijna 50.000 verschillende locaties over de hele wereld. Met klanten in bijna 170 landen hebben ze een grote landelijke klantenkring weten op te bouwen. Ze gebruiken hier onder andere een website voor welke in 40 talen beschikbaar is en het mogelijk maakt om in vele verschillende valuta’s een betaling te doen. De klanten hebben toegang tot meerdere service medewerkers in verschillende talen per mail en ook per telefoon.

    Het bedrijf is een onderdeel van de Priceline Group welke op de Nasdaq in de Verenigde Staten is genoteerd. Het bedrijf Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Kayak en opentable.

    Rentalcars werkt samen met de grootste autoverhuurbedrijven over de hele wereld om zo de lokale autobedrijven te kunnen vergelijken. Op die manier kunnen ze de scherpste prijzen aanbieden aan hun klanten op de dagen wanneer de klanten een auto nodig hebben. Natuurlijk is het ook belangrijk, dat de bedrijven een goede service bieden aan hun klanten. Ze hebben dit weten te bereiken door de principes waar ze zich aan houden sinds het begin.

    Ze willen er zeker van zijn dat alle klanten over de hele wereld toegang hebben en krijgen tot het huren van een auto tegen een scherpe prijs. Het is op die manier mogelijk voor de klanten van rentalcars om wereldwijd, altijd en overal een auto te huren tegen een zeer scherpe prijs in combinatie met een hoge kwaliteit en hoge service voor de klanten.

    Rentalcars is de bemiddelaar tussen het autoverhuurbedrijf en de klant (jij).

    rentalcars CONTACT CENTRE

    Diensten van rentalcars.com

    Rentalcars.com is een website welke wereldwijd bemiddelt tussen autoverhuurbedrijven en hun klanten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. Het is goed om te zien welke opties er zijn en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken.

    Klachten, tips en complimenten over rentalcars.com

    Natuurlijk is het goed om klachten, tips en ook complimenten niet voor jezelf te houden. De website heeft een goede klantenservice welke je voor ieder van deze punten kunt benaderen. Complimenten en tips worden natuurlijk graat in ontvangst genomen. Klachten krijgen serieus aandacht en men zal kijken hoe dit opgelost kan worden.

    Heb jij ervaring met rentalcars.com?

    Kies ervoor om een bedrijf als rentalcars.com te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. Ook over autoverhuurbedrijven!

    Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Maar wat vindt Nederland van Rentalcars.com? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen!

    Rentalcars.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (70)

    3.4
    13% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    3.4
    Leveren
    rating
    3

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Rentalcars.com

    Uw beoordeling

    Vergelijken is korting!

    Superhandige site echt een ontdekking Want hoe weet je nou wat goedkoper is? Voor mij zijn al die bedrijven gewoon gelijk. Hertz, Europcar, Avis, Alamo. Weet ik veel!! Maar ik klik gewoon op wat ik nodig heb, dan weer een wagentje voor boodschapjes, dan weer een busje of soms een grotere auto voor met zn allen op stap, en dan gaat deze site kijken waar dat het beste kan. En dat scheelt dus best veel vaak ook nog! Je zou zeggen dat alles een beetje hetzelfde is nou mooi niet dus. Maar kijk zelf maar als je een auto wilt huren en je ziet het. ik vind dit een hele handige service echt een uitkomst voor mij dan. maar misschien Dat andere mensen per se bij hetzelfde autobedrijf altijd een auto willen huren. Of omdat die dichtbij is. MAar voor mij maakt dat niet zoveel uit ofzo. Er zit geen autoverhuurbedrijf om de hoek sowieso dus het maakt me niet zoveel uit nou Doei!!

    Door: BEnnie28-07-2016
    mjans13-04-2020

    Zeer slechte ervaring met Goldcar. Bij aankomst wilden ze de borg niet op twee kaarten accepteren en wilden ze ons 380€ laten betalen voor afbetaling. Na twee dagen knipperde onderhoudslampje in auto, ze wilden ons niet helpen. Ik moest dag besteden om naar Porto vliegveld te rijden en daar constateerden ze dat onderhoud niet goed was gedaan. Ze wilden vervangende auto meegeven vol schade. Moest ik zelf constateren en vastleggen. Veel dure vakantietijd en geld gekost. Na 8 maanden krijg ik incasso voor tolwegen, had ik afgekocht en hebben ze niet overgezet naar vervangende auto. Over gemailed en ze gaan uiteraard niet helpen. Diep en diep triest, nooit meer zaken mee doen. MJans

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer tevreden, ik zou opnieuw bij hen boeken.

    Plus:

    Je vindt gemakkelijk auto's en de keuze is groot.
    De prijzen zijn overzichtelijk gesorteerd.
    De app toont netjes je bestelling.
    Bij telefonisch contact word je goed geholpen.
    Omboekingen gebeuren gemakkelijk.
    Ik kon door omstandigheden mijn auto niet oppikken en ik krijg de betaling teruggestort - da's net!

    Min:

    Tot nu toe nog niks opgemerkt.
    Misschien op de website motorisaties van de auto's vermelden, vb. cc, kW en pk. Autofreaks zullen dit waarderen.

    Door: Stefan Detrez03-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Autoverhuuders prijzen vergelijken

    Vroeger bestelden wij altijd direct bij Hertz, tegenwoordig doen we het via rentalcars.com omdat je daar kunt vergelijken.
    Voor onze laatste huurauto kwamen wij uit bij autoverhuurder Budget. Nooit van gehoord, maar alles ging prima: goede auto en geen rare trucjes met krassen of extra boetes. Vergelijken loont, we hebben flink bespaard.

    Door: Frank de Zoete22-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Huur auto bij B-rent op Napels Airport

    In het kort.
    1. Medewerker(s) B-rent Napels Airport maken zich schuldig aan
    creditcard fraude. Ze kopiëren de creditcard, en gaan vervolgens
    betalingen doen;
    2. Medewerker (s) B-rent stelen uit de gehuurde auto;
    3. B-rent is nooit bereikbaar. Noch per mail, noch per telefoon!;
    4. Rentalcars reageert na 4 nietszeggende mails van hun kant,
    ook niet meer. Doen zaken met een malafide organisatie, en nemen
    geen enkele verantwoordelijkheid.

    Door: Felix18-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Huur auto, maar die hebben we nooit gezien

    We arriveerden 's avonds in Malaga om erachter te komen dat het kantoor waar we onze auto moesten halen al gesloten was! Bij het boeken had ik de juiste tijd ingevoerd en ze hadden ook ons vluchtnummer dus waren ervan op de hoogte welke tijd we zouden arriveren. Doordat we de auto niet op konden halen waren we genoodzaakt een nieuwe huurauto te nemen bij een partij die op dat tijdstip gelukkig nog wel open was. De klantenservice vertelde me dat ik alleen een deel van het geld terug kon krijgen als we nog een keer bij Rentalcars zouden boeken! Wat is dat voor belachelijk iets!? Zo ga je niet met klanten om! Natuurlijk ga ik niet nog een keer bij ze boeken na zo behandeld te zijn! BIZAR!

    Door: Desiree Wagenaar01-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Problemen met Visa kaart - huur hier geen auto!

    Allereerst: Dit is geen verhuurbedrijf maar een bemiddelaar. Boek gewoon direct bij een verhuurbedrijf en bespaar je een hoop kopzorgen.

    Ik had een auto gehuurd en aanbetaald met mijn Visa kaart. Bij de huurbalie aangekomen kon mijn kaart niet worden gelezen en kreeg ik dus geen huurauto mee! Ik werd door de medewerker verzekerd dat ik mijn geld terug zou krijgen - hij heeft zelfs nog een formulier hiervoor ondertekend. Ik ben maar naar een andere huurbalie gelopen (gelukkig zijn er meerderen op het vliegveld) en daar werkte de kaart op magische wijze prima. Vreemd. Aan mij heeft het dus niet gelegen.

    Weer thuis heb ik contact proberen op te nemen met Rentalcars.com. Dit is een langdurig en frustrerend proces: telefonisch slecht of niet bereikbaar en via de site krijg je pas na een maand wachten reactie.

    Lang verhaal kort: Ik heb me niet aan hun annuleringsvoorwaarden gehouden en ze houden dus 3 dagen huur in. Ik vind het onacceptabel dat er kosten in rekening zijn gebracht terwijl de credit-card lezer van een door hun aangesteld verhuurbedrijf niet naar behoren functioneert.

    In de normale wereld hoef je niet te betalen voor iets dat kapot is maar Rentalcars schuilt zich achter hun kleine lettertjes en doet niet wat juist is.

    Ik zie op vergelijkingssites heel veel soortgelijke ervaringen... had ik die maar eerst gelezen!

    Wil je hier boeken? DOE HET NIET!

    Door: Erik27-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Auto Sicilië

    Uiterst teleurstellende ervaring. Dramatische trage klachtafhandeling, afschuiven verantwoordelijkheid en heeft honderden euro’s schade veroorzaakt.

    Door: Marc24-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    annuleren huurauto

    Bij het boeken werd met grote letters aangegeven dat het annuleren gratis zou zijn. Ik diende een bedrag van ongeveer 30 procent aan te betalen. Nu mijn vluchten geannuleerd zijn, wilde ik de auto annuleren. Dat bleek echter niet gratis te zijn want het bedrag van de aanbetaling was ik geheel kwijt. Schande om iemand zo op een verkeerd been te zetten!

    Door: hans23-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fiat 500 huren

    De aangegeven prijs op internet klopte niet. Sixt medewerker zaaide angst en wilde alleen maar upgraden met extra verzekeringen. Toen ik de auto in ontvangst nam zag ik gelukkig schade die nog niet bekend was bij de verhuurder. Belachelijke prijs betaald voor 12 dagen

    Door: Han Post16-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    autohuur

    Nooit bestellen via deze site en zeker geen extra verzekeringen afsluiten. Zelfs autoverhuurbedrijf waar je de auto ophaalt adviseert niet te boeken via deze tussenpersoon. 48 uur voor ophalen auto annuleren is ook onjuist. Gewoon bestellen via gerenommeerde sites of direct via autoverhuurbedrijf. Onbegrijpelijk dat rentalcars zoveel sterren behaalt via de reviews, het kan niet anders dan dat er veel fake reviews tussen zitten.

    Door: GvW09-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    booking 681258349 (9seats car)

    Waited for a confirmation around 1 week for a booking, in the meantime i talked with the operators that recommend me to wait a little bit more. After 1 week during a call with them they told me that i can rent from somewhere else if i find. When i deed the booking with them i had several options from where i could rent, with 5 days before departure no option was available anymore. Thank you rentalcars for the way you treat your costumers.

    Door: Nistor Deaconu14-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Auto Griekenland

    Slechste autoverhuurcompany die je je denken kan. Klantendienst incapabel. Altijd automatische antwoorden. Stelen je geld waar je bij staat. Gehuurd bij globalrent a car, deze maatschappij kon onze creditkaarten niet lezen, waardoor we de auto niet meekregen. Geld voor de auto ook niet teruggekregen, ook niet na een claim in te dienen. Rentalcars heeft op het moment zelf ook geen oplossing geboden. Zelf met eigen transport naar andere verhuurfirma gegaan, waar onze kaarten direct werkten. Ondanks dit alles totale huurkosten kwijt aan auto bij rentalcars! Dieven! Nooit meer! Laten je in de kou staan bij problemen!

    Door: Femke16-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Take money twice during the attempt of renting a car

    I booked a car, then clicked change booking. I only wanted to change the location. Neither the rental company nor the time has changed. The app warned that the difference in cost would be € 0.46. After the confirmation, it turned out that the application charged me again as a new lease. The App didn't change previous car booking . It just made a cancellation of the old reservation where your money is withdrawn as a penalty for cancellation and made a new reservation where your money is withdrawn again. The system does not issue any preliminary notifications or warnings. The support team can't help either. Be careful using Rentalcar.com services.

    Door: Dmytro Protsenko04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    auto huren Schiphol airport

    Ik woon in Abu Dhabi en kwam voor een week naar Nederland en had een auto gehuurd via Rentalcars met Enterprise als leverancier van de auto. Online betaald met mijn Visa Debetcard. Geen probleem. Aangekomen op schiphol wordt mij Visa kaart geweigerd. "alleen credit cards" wordt gezegd bij Enterprise. Op de website van Rentalcars staat dat zowel debet als creditcards worden geaccepteerd!! Ik krijg geen auto mee en heb alles moeten cancelen met een kostenpost van ca. €180,= zonder een auto te hebben gehuurd. Na diverse emails via de zgn. customer service komt er alleen verkeerde informatie terug van verschillende medewerkers die volgens mij net zo snel wisselen als het weer. Rentalcars maakt slechte afspraken met de autoverhuurders en willen GEEN probleem oplossen. Leugens en fraude en immense nalatigheid. Tijd voor juridische stappen.

    Door: Ben 25-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Huurauto bij Rentalcars - VRESELIJK

    Op vrijdag 4 september wilden wij zoals gepland, geboekt en betaald 2 huurauto’s ophalen bij de luchthaven Pisa. De afgesproken tijd op het boekingsformulier was 14.00 uur, wij melden ons om 16.00 uur. Geen probleem zou je denken want er was gereserveerd en voor 14 dagen vooruit betaald. Niets is minder waar. Blijkbaar vervalt je boeking na 2 uur, de kleine lettertjes zullen we maar zeggen. Kon geregeld worden maar dan moest er een nieuwe boeking gemaakt worden en dat was uiteraard duurder. Ander probleem was dat 1 boeking totaal niet bekend was bij het autoverhuurbedrijf. “Computer says no”, dat is wat wij iedere keer te horen kregen. Contact opgenomen met Rentalcars, daar waren de auto’s wel bekend in het systeem, vreemd aldus de medewerker. We zouden teruggebeld worden. Na 2 uur wachten in de zon, inmiddels 35 gr, met 2 kleine kinderen hebben we uiteindelijk voor de ene auto bij betaald en zijn we vertrokken naar een hotel. Nooit teruggebeld door een medewerker. Volgende ochtend wederom contact gezocht met Rentalcars. Medewerker aan de telefoon begreep er niets van maar zo werd ons gezegd. Als de auto niet opgehaald werd kregen wij sowieso ons geld terug. Daar zit de crux in het hele verhaal. Wij wilden de auto wel ophalen maar deze was niet bekend in het systeem. Was deze wel bekend bij het autoverhuurbedrijf dan hadden wij immers ook wel voor de 2e auto extra betaald voor het “te” late ophalen. Al was het maar om verder te kunnen met onze vakantie. Gedurende de hele periode, inmiddels bijna 2 maanden, is hier verschil van opvatting over. De auto is niet geannuleerd cq opgehaald, hij stond niet in het systeem.
    Het verhaal gaat verder. Als we een nieuwe auto boekten dan kregen we na de huurperiode het verschil terug tussen het reeds betaalde bedrag en het te betalen bedrag voor de nieuwe huurauto, deze was inmiddels fors duurder. Uiteindelijk maar voor deze oplossing gekozen en een veel duurdere auto gehuurd.
    Uiteindelijk zijn we 2 maanden verder, wordt ons verhaal in twijfel getrokken en hebben wij nog steeds niet ons geld terug. Sterker nog wij hadden ook een 10% korting voucher van Rentalcars ontvangen, omdat de auto die wij reeds eerder in een vrij vroeg stadium hadden geboekt voor deze vakantie niet geleverd kon worden door Rentalcars. De 10% korting kon echter pas geclaimd worden nadat de huurperiode van de auto was verlopen. Dit maakt het allemaal nog gecompliceerder omdat er nooit een huurperiode is geweest, “computer says no”.
    Kortom voor deze vakantie hebben wij in totaal 4 auto's bij jullie gehuurd voor een fiks bedrag. Er zijn veel vakantie-uren, telefoonkosten en ergenis/frustratie bij ons geweest over deze gehele gang van zaken. Alleen uit coulance zou een tegemoetkoming in de gemaakte kosten al redelijk en billijk zijn, laat staan zeer gerechtvaardigd.

    Onze conclusie: huur dus nooit een auto via Rentalcars.

    Door: Jeanette14-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Rentalcars.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 70 ervaringen geplaatst over Rentalcars.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.4 gekregen, waarbij 13% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Rentalcars.com actief?

    Rentalcars.com is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rentalcars.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.