NederlandReview

    Ervaringen Rentalcars.com

    Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen of gebruik gaat maken van hun diensten? Ook bij het huren van een auto is dat een slimme set. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten, dat jij ook graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Rentalcars.com. Het mag natuurlijk positief zijn en het mag ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Is rentalcars.com een goed of slecht bedrijf? Lees wat anderen vinden. 

    Over rentalcars.com
    Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Ze verzorgen meer dan zeven miljoen huurperiodes in een jaar en doen dit op bijna 50.000 verschillende locaties over de hele wereld. Met klanten in bijna 170 landen hebben ze een grote landelijke klantenkring weten op te bouwen. Ze gebruiken hier onder andere een website voor welke in 40 talen beschikbaar is en het mogelijk maakt om in vele verschillende valuta’s een betaling te doen. De klanten hebben toegang tot meerdere service medewerkers in verschillende talen per mail en ook per telefoon. 

    Het bedrijf is een onderdeel van de Priceline Group welke op de Nasdaq in de Verenigde Staten is genoteerd. Het bedrijf Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Kayak en opentable.  

    Rentalcars werkt samen met de grootste autoverhuurbedrijven over de hele wereld om zo de lokale autobedrijven te kunnen vergelijken. Op die manier kunnen ze de scherpste prijzen aanbieden aan hun klanten op de dagen wanneer de klanten een auto nodig hebben. Natuurlijk is het ook belangrijk, dat de bedrijven een goede service bieden aan hun klanten.  Ze hebben dit weten te bereiken door de principes waar ze zich aan houden sinds het begin. 

    Ze willen er zeker van zijn dat alle klanten over de hele wereld toegang hebben en krijgen tot het huren van een auto tegen een scherpe prijs. Het is op die manier mogelijk voor de klanten van rentalcars om wereldwijd, altijd en overal een auto te huren tegen een zeer scherpe prijs in combinatie met een hoge kwaliteit en hoge service voor de klanten.   

    Rentalcars is de bemiddelaar tussen het autoverhuurbedrijf en de klant (jij).      

    Diensten van rentalcars.com
    Rentalcars.com is een website welke wereldwijd bemiddelt tussen autoverhuurbedrijven en hun klanten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. Het is goed om te zien welke opties er zijn en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. 

    Klachten, tips en complimenten over rentalcars.com
    Natuurlijk is het goed om klachten, tips en ook complimenten niet voor jezelf te houden. De website heeft een goede klantenservice welke je voor ieder van deze punten kunt benaderen. Complimenten en tips worden natuurlijk graat in ontvangst genomen. Klachten krijgen serieus aandacht en men zal kijken hoe dit opgelost kan worden. 

    Heb jij ervaring met rentalcars.com? 
    Kies ervoor om een bedrijf als rentalcars.com te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. Nederlandreview.nl faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. Ook over autoverhuurbedrijven! 

     

    Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Maar wat vindt Nederland van Rentalcars.com? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen!

    Rentalcars.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

    3,6
    9% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,6

    Service

    3

    Prijs

    3,6

    Leveren

    3,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Incompetent bedrijf

    Verhavert Ellen19-03-2019

    Totaal opgelicht door dit bedrijf, bij ophaling van de auto 400€ teveel moeten betalen , daar sta je dan met 4 kinderen die op vakantie willen. Respons rentalcars : u hebt getekend dus u gaat akkoord

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Gereserveerd en betaald in september: echter geen auto beschikbaar!

    Jan Wals22-12-2018

    Auto gehuurd via Rentalcars.com bij Hawk, luchthaven Kuala Lumpur. Er is geen auto beschikbaar, de mensen voor ons in de rij kregen ook geen auto mee! Rentalcars gebeld, maar die nemen niet op en de mail wordt niet beantwoord! Vervolgens Ad hoc bij Europcar een auto gehuurd. U begrijpt dat de rekening naar Rentalcars gaat!

    Helaas is twee sterren het minimum wat hier in te vullen is, maar één ster
    is al te veel eer voor rentalcars en Hawks!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    wel reservering -> geen auto -> mails worden genegeerd & geen nog steeds refund ontvangen!

    SASKIA BROEKHOFF16-12-2018


    1 Ster
    2 Ster
    3 Ster
    4 Ster
    5 Ster
    Gepubliceerd 2 minuten geleden
    De gereserveerde auto was beschikbaar…maar kreeg deze niet mee en m'n betaling wordt niet teruggestort

    De gereserveerde auto was beschikbaar maar kreeg de auto niet mee. Het advies was terug te koppelen aan rental cars. Wat ik gedaan heb. Rental cars' reactie was dat ik in eerste instantie geweigerd zou hebben om mijn rijbewijs te overleggen. [Alsof dit m'n eerste huurauto is...] Op mijn reply dat dit een belachelijk argument is [rijbewijs & visa lagen op de receptie desk] werd er in 2e instantie aangehaald dat mijn debeticard-visa ongeldig zou zijn. Deze was speciaal voor dit doel aangeschaft en had voldoende saldo voor de borg.Voorafgaand aan mijn reis had ik met explicit met rental cars gebeld dat het een debetcard betrof en zodoende werd Avis gereserveerd, in overleg met rental cars! Op mijn laatste 2 mails ontvang ik geen antwoord meer. Dus of Virgil van klantenservice heeft er zelf de brui aan gegeven of er is van de kant management aangegeven het te negeren. Het aanbod van rental cars is een korting op een volgende boeking.. maar deze houding is geen uitnodiging om er ooit nog een keer toe boeken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Oplichterij

    Van Dijk02-12-2018

    Auto gehuurd voor 80 euro.na invullen creditcard gegevens komt er nog ongeveer zelfde bedrag bij voor verzekering. Bij ophalen auto blijkt deze verzekering niet afdoende en word ik verplicht nog een verzekering af te sluiten van 120 euro. Verder enkele weken later nogmaals 40 euro afgeschreven van creditcard voor doorsturen van een bekeuring. Het houd niet op! Absolute oplichterij. Rentalcars is onderdeel van booking.com, dus hier ook maar niet je creditcardgegevens achterlaten. Mijd deze clubs, oplichters. Lukt helaas niet om 1 ster aan te klikken op deze site, vandaar twee. Aangifte tegen deze club zou beter zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Bijkomende kosten

    Tom S02-12-2018

    We hadden een auto gehuurd in Marokko. Op RentalCars.com duidelijk alle extra’s aangevinkt die we wilden zoals inleveren op een andere locatie en extra bestuurder. Kwam een nette prijs uit dus geboekt. Blijkt wanneer je al betaalt hebt dat je alleen voor de huur betaalt en alle extra’s nog eens los mot afrekenen bij aankomst (€175). Erg onaangename verrassing bij het begin van je vakantie en dit stond zeker niet voorraf aangegeven.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Oplichters!

    Eveline29-11-2018

    Wat een slechte autoverhuurder. Als je een verzekering uitkiest op de site van rentalcars, word je verplicht om alsnog bij de verhuurder een verzekering af te sluiten die 150% van de huurprijs is. Ik boek nooit meer bij deze oplichters en ga lekker weer naar cardelmar.com.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Dieven

    Dieter21-11-2018

    Nooit meer.
    Zeer onduidelijk info
    Slordige klantendienst
    Zeer moeilijk om te annuleren en je geld terug te krijgen.
    Binnen de 5u moeten annuleren,
    Na telefonisch contact waar ze melden dat ik kosteloos kon annuleren binnen de 7dagen.
    2minuten later in gesprek worden die 7dagen plotseling 48u
    Nog wat later moet het voor 17u30.
    We annuleren direct na gesprek.Een paar uur later (5min na hun sluitingstijd) krijgen we bevestigingsmail met annuleringskosten van 50€.
    Morgen eens bellen voor uitleg....

    Word vervolgd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    pas op voor deze club

    Hugo BvO14-11-2018

    Rentalcars geeft verkeerde en onvolledige informatie over de huurprijzen. Je wordt achteraf geconfronteerd met veel extra kosten. Pas op: ze hebben een zogenaamde volledige verzekering die alleen eigen risico verzekerd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Slechtste service ooit!!

    Monique Heijnen08-11-2018

    6 september, eindelijk op vakantie naar Mallorca. Helaas was het maar een mini vakantie, maar wel een mini vakantie met een bruiloft op de planning. Nadat wij waren aangekomen op het vliegveld van Mallorca, moesten wij naar de desk van RecordGo gaan, om hier onze auto op te halen die wij hadden besteld met referentie 576288992. Eenmaal aangekomen bij de desk stond er een enorm grote wachtrij. Overal, maar dan ook overal mensen. Op een gegeven moment werd er hard geklapt en gejuichd. Wij snapten er niks van en vroegen aan een stel naast ons wat er gebeurde. Wat bleek, de meneer die op dat moment aan de beurt was had 4 (!!!) uur moeten wachten om zijn auto op te halen. Uiteraard gingen we even doorvragen hoe of wat en de desbetreffende mensen stonden ook al 3 uur te wachten en de hoeveelheid mensen was alleen maar toegenomen.



    Wij zijn die dag (6 september) tot 24:00 gebleven, echter werden wij niet geholpen.. Uiteraard hebben wij zelf toen stappen ondernomen omdat we ook telefonisch geen gehoor kregen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt geweest om een taxi te nemen, omdat wij toch naar het resort omdat we de dag erna al vroeg een bruiloft hadden. Vrijdag 7 september hebben wij een medewerker aan de telefoon gehad en die zorgde dat de kosten terug gestort zouden worden en vertelde ons dat we na de gehuurde periode, de extra gemaaakte kosten konden indienen, om het zo terug te ontvangen.



    Na lang geen reactie te hebben gekregen, begonnen we te bellen. Ze zouden het met spoed opnemen. Echter duurde dit en duurde dit en hebben we meerdere malen dus te horen gekregen dat ze er haast achter zouden zetten. Eindelijk werden we dan gebeld op 2 oktober.. De desbtreffende mevrouw vertelden ons dat het onze eigen keuze was geweest om een taxi te nemen. Daarvoor in de plaats, hadden we een fast ticket kunnen kopen (waarom zouden we een fast ticket kopen als wij van tevoren alles al hebben geregeld?). Uiteraard vinden wij het belachelijk dat zij met deze ‘optie’ kwam, want je huurt een auto voor een bepaald bedrag voor die periode en dat jullie al fast tickets moeten aanbieden, zegt al genoeg over jullie wachtrijen.



    Verder vertelde ze me dat we gewoon naar het nummer dat vermeld stond op hun website hadden moeten bellen (waar we dus niemand te pakken kregen), want dan hadden ze gewoon voor een oplossing kunnen zorgen. Welke oplossing, kon mevrouw niet vertellen..



    Ook vertelde mevrouw ons dat ze zag dat onze vlucht wat vertraging had en dat we hadden moeten bellen, want de kans was heel groot dat de auto nu al verhuurd zou zijn. WAT? VERHUURD? PARDON? Wij hebben die auto gehuurd en op de dag van ophalen stonden wij gewoon op het vliegveld te wachten met onze referentie. Hoe kan jij dan de auto die wij hadden gehuurd, weer aan iemand anders doorverhuren?! Uiteraard had mevrouw hier weinig op te zeggen en praatte ze er maar een beetje overheen. Uiteraard waren we het niet eens met haar beslissing, dat de kosten voor onszelf waren, dus vroegen we haar of we de manager de dag erna kon spreken. Dit was geen probleem en hij/zij zou ons om 12 uur de volgende dag bellen. En jawel, je raadt het al, geen gehoor. Nogmaals geprobeerd om hen aan de lijn te krijgen op 09-10 om 16:13, maar helaas was niemand te bereiken.. Terwijl op de website was aangegeven dat ze klanten tot 17:00 uur te woord zullen staan..



    Jullie snappen hopelijk wel dat wij abosluut niet te spreken zijn over de manier hoe jullie ons behandelen. Via deze weg hopen wij nog met jullie in contact te komen, om zo tot een redelijke oplossing te komen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Huur nooit bij Goldcar Spanje!!

    Pol04-11-2018

    We hebben vorige week een Skoda Fabia gehuurd (via rentalcar.com) bij Goldcar in Alicante. Niks aan de hand, geen schade gereden en de auto netjes weer afgeleverd. Enkele uren later kregen we een $500 charge op de credit card voor een denkbeeldige kras die zogenaamd in de bumper zou zitten. Pfff wat een fraudeurs!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloos

    B van Werkum25-10-2018

    Het is een waardeloos bedrijf, een scam van de eerste orde. De deposit die men vraagt is absurd hoog en bijna niet te vinden VOORDAT je boekt. Als je er achteraf achterkomt, betaal je 100 euro om het contract te ontbinden. Zoals ik zei, een scam en bedoelt om je snel te verleiden. Voor dit soort bedrijven is het programma Kassa uitgevonden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Ref: 356734576

    Marcel Oomen20-10-2018

    Voor 167,- € gereserveerd en dit is bevestigd door rentalcars.
    235,- € betaald plus nog eens 53,33 € bij afhaling auto Hertz / Dollar in Dusseldorf / Weeze airport.
    Je reinste oplichting.......
    Morgen trek ik mijn betalingen terug op mijn creditcard, dit zouden jullie allen moeten doen dan is Rentalcars zo bankroet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Je wordt zwaar misleid bij Rentalcars.com

    Kai17-10-2018

    Je wordt zwaar misleid bij Rentalcars.com je betaald te veel en krijgt ook niet de auto waarvoor je betaald hebt terwijl ze dat zo aangeven op de site. Staat in de kleine letters van hun (letterlijk 70 te veel betaald via deze broker) je kan beter direct naar een verhuurmaatschappij gaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Let op

    Rien17-10-2018

    Let op: als je een verzekering afsluit, in mijn geval een "volledige bescherming" (kosten 90 euro).
    Bij het afhalen van de huurauto blijk je nog een verzekering te verkrijgen, iets wat niet met naam uitgesproken wordt. Je krijgt een verhaal over reservering op je creditcard ten behoeve van het geval je een bekeuring krijgt en zal vervallen indien er zich niets voordoet.
    In mijn geval geen bekeuring opgelopen maar wel een bedrag van 198 euro via de creditcard afgetrokken. Bij navraag blijk je een extra verzekering te betalen.....ondanks je deze al had afgesloten.
    Dus zo heb je nog een erg dure huurauto!
    Kijk goed de contracten na hoe het omschreven staat.
    Uiteindelijk heeft Rentalcars de 90 euro teruggestort maar voel mij toch opgelicht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Pas op. Je betaalt dubbel!

    Anita Van Der staaij03-10-2018

    Auto voor 1 dag geboekt. 2e bestuurder en all risk. Goed geregeld dachten wij. Blijkt dat bij het betreffende autoverhuurbedrijf Greenmotion (zij verdienen een 10 dankzij meedenken terplekke) dat de all risk en 2e bestuurder opnieuw afgesloten en dus nog een keer betaald moesten worden. Rental cars blijkt een tussenpartij te zijn. Tip: Ga altijd rechtstreeks naar een verhuurbedrijf!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloos

    Diego Martin Muñoz25-09-2018

    Slechte aftersales bij schade. De claim loopt al minimaal een maand en blijkt nog steeds niet opgelost.

    Naomi04-10-2018

    Exact dezelfde ervaring!

    Bert13-10-2018

    Helaas ook dezelfde ervaring. Wacht al meer dan 2 maanden opmde afhandeling van mijn claim. Ongeluk was schuld van tegenpartij, ik was bij rentalcars volledig verzekerd, maar heb tot op dit moment geen enkel zicht op terugbetaling van € 1.000 die op mijn creditcard is ingehouden. Ik krijg ook geen contact met de afdeling die claims afhandelt. Bizar en schandalig!

    Rentalcars.com sucks13-12-2018

    Blijf weg bij rentalcars, kies niet voor goedkoop en 9 vd 10 keer voor problemen met deze incompetente organisatie waar enkel het incasseren van bedragen van de klant centraal staat en de service en support niet bestaat de workforce in rentalcars zijn gehuurde studenten en of andere ongeinteressserde personen die geen enkele boodschap hebben aan klantenservice het bedrijf rentalcars valt onder booking.com en wanneer je via de website booking.com een auto huurt dan gaat dit sneaky via rentalcars agv doorgeleiding van website NIET DOEN, bespaar jezelf ellende, frustratie én een leeggezogen creditcard met deze oplichters tot slot ze schepen je altijd af met “ u heeft getekend en bent hiermee akkoord gegaan met de kosten er is helaas niets wat wij, rentalcars.com voor u kunnen betekenen in deze omdat u legaal gezien akkoord bent gegaan met de oplichtingspraktijken en frauduleuze kosten welke zijn opgevoerd door onze mede oplichters partners nader te benoemen als goldcar, Avis, budget europcar, firefly en vele andere namen.. Blijf weg en laat je niet verleiden door de zgn goede prijzen Rentalcars.com is een beschamelijke, onprofessionele en incompetente organisatie waar iedereen met een gezond verstand van weg blijft !!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Oplichters

    Wil Schipper06-09-2018

    Auto besteld via Rental Cars. Verzekering en alles geregeld. ter plekke opgehaald waar nogmaals om een handtekening werd gevraagd, niet onlogisch. Blijkt achteraf dat dat een zelfstandig contract was waarbij allerlei extra kosten in rekening gebracht worden. Krijgen dan wel de dubbel betaalde verzekering terug, maar dan het goedkoopste gedeelte. Autokosten bijna 2x zo hoog dan je had afgesproken. Schandalige club. Ze verschuilen zich vervolgens achter hun partner.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Rentalcars.com zijn dieven

    Jan Kees Lantsheer21-08-2018

    Indeed never rent with Rentalcars.com, they are a bunch of thieves. Upon arrival at Verona airport they could not find my booking although it was paid up front with credit card and thus I could prove this. They had me rent anew and pay again (much more expensive), promising that they would refund the first booking immediately. After three months I am still arguing to get my payment back. Never ever again.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloos

    Wout Maijers14-08-2018

    Alleen maar problemen allerlei bijkomende kosten moeilijk doen en niet je geld terug krijgen bij annuleren waardeloos bedrijf met een nog veel mindere service klantvriendelijkheid en bereikbaarheid, nooit meer voor mij!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Afzetpraktijken

    Eric Maes13-08-2018

    Onze huurauto netjes geboekt en betaald vanuit België.
    Als we in Porto aankomen, blijkt onze boeking enkel geldig als we Amerikaans staatsburger zijn. Of als we maar eventjes 12500 euro borg kunnen geven.
    ls we dat niet willen/kunnen: mogen we 740 euro betalen voor een nieuwe boeking. Enkel omdat Europcar (niet Rentalcars!) ons wilde helpen, gezien we met kinderen reisden, kregen we voor "slechts" 180 euro méér dan we betaald hadden een auto.
    Volgens de lokale agent praktijken die schering en inslag zijn bij Rentalcars.
    Hun "oplossing": we krijgen "korting" voor het ongemak op een volgende boeking...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit rentalcars, rechtstreeks bij verhuurder

    Anthony05-08-2018

    Auto gehuurd via rentalcars bij hertz voor 4 weken, na 3 weken ingeleverd.
    In de kleine lettertjes geen terugbetaling mogelijk omdat verhuurder de auto beschikbaar heeft gesteld.
    Bij hertz; geen probleem, de feitelijk verhuurtijd wordt gerekend.
    Dus hertz brengt rental cars €800 in rekening en rentalcars mij €1100.
    Snel verdiend rentalcars! Maar wij noemen dat de firma list en bedrog.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    onwaardige booking.com dochter

    Ruud01-08-2018

    Als trouwe klant van Booking.com voor het eerst (en laatst) maar eens gebruik gemaakt van een aanbieding om goedkoop een auto te huren. Dat doe je dan via hun dochteronderneming Rentalcars.com; het lijkt één Booking.com familie, totdat je problemen krijgt, want dan geeft Booking.com niet thuis.
    Een Ford Fiesta op Gran Canaria van GoldCar voor een paar Euro per dag. Het lijkt te mooi om waar te zijn en dat was het ook. Bij de boeking er direct een verzekering met afkoop van het volledige eigen risico er bij genomen. We betaalden € 149 aan Rentalcars.
    Bij aankomst op het vliegveld bleek de auto niet voorradig. We hadden vertraging en daardoor was de door ons betaalde (!) auto al weg. Er waren alleen nog maar duurdere auto’s beschikbaar, met bijbetaling!
    Moe van de reis door alle vertraging wilden we door, dus vooruit dan maar. Vervolgens werd de verzekering van Rentalcars niet geaccepteerd. Zo’n duurdere auto had een hoger eigen risico en we moesten er toch echt een extra verzekering bij kopen. Anders zou voor elk krasje standaard minimaal € 600 in rekening worden gebracht en moesten we € 1.400 borg regelen in cash of via de credit card. Vervolgens moesten we ook nog extra betalen voor pechhulp (kennelijk niet standaard…) en er werd luchthaventoeslag in rekening gebracht. Voor de zg. brandstofservice hebben we bedankt, maar ook die stond, zo bleek later toch gewoon op de Spaanstalige factuur.
    Al met al moesten we nog € 376 extra aftikken. De credit card weigerde dienst (bleek zo las ik later een veel gebruikte truc te zijn om provisie te ontlopen) en dan maar pinnen.
    Op een tablet tekenen voor ontvangst van de sleutels, maar vervolgens plakken ze je digitale handtekening ongevraagd onder een contract.
    De auto, een VW Golf, opgehaald uit een grote parkeergarage, waar nog wel de nodige Ford Fiesta’s en kleinere auto’s stonden!
    Bij aankomst in het hotel de auto geïnspecteerd. Vol met krassen en deukjes, waaronder ook een aardige deuk in het rechtervoorspatbord. Daar had de auto duidelijk een optater gekregen. De bekleding zat vol met vlekken.
    Nou ja, eerst maar aan de vakantie beginnen en dan een klacht indienen.
    Bij een tochtje over het eiland begaf de auto het. Onder het rechter voorspatbord kwam een zeer doordringend metaal-op-metaalgeluid vandaan waarmee je echt niet verder kon rijden. Daar stonden we dan in the middle-of-nowhere, ver van de bewoonde wereld. Pechdienst gebeld en pas vele uren later waren we weer terug op het vliegveld om een nieuwe auto op te halen. Toen ik de medewerker aan de balie vroeg of deze auto wel was nagekeken kon ik een grote mond krijgen.
    Eerst maar eens geklaagd bij Booking.com. Die gaven niet thuis en wilden de klacht ook niet doorgeleiden naar hun collega’s van hun eigen dochteronderneming. Bij verkoop je voordoen als één, maar als er problemen zijn niet thuis geven. Echt Booking.com onwaardig.
    Vervolgens een klacht ingediend bij Rentalcars. De reactie was dat men het erg vervelend vond en dat men ons adviseerde een klacht in te in te dienen (dat had ik toch gedaan?), maar dat kon pas na afloop van de huurperiode. Ondertussen op internet gezocht naar andere ervaringen met Goldcar en met Rentalcars en die gaven me al niet veel hoop op een enigszins bevredigende klachtbehandeling.
    Nogmaals, maar nu na afloop van de huurperiode, vrij uitgebreide klacht ingediend bij Rentalcars. Krijg als reactie terug dat ik het contract bij Goldcar heb getekend en dat ik me daar maar moet vervoegen me mijn klachten. Inhoudelijk gaan ze niet op de klacht in, ook niet op de situatie dat hun klanten op pad worden gestuurd met een onveilige schade auto.
    Rentalcars onttrekt zich aan haar verantwoordelijkheid en hanteert misleidende verkooptechnieken. Zo worden zaken als luchthaventoeslag en pechhulp niet genoemd bij de boeking. Klachten nemen ze niet serieus.
    Ze laten je als consument aan je lot over, wetende dat je natuurlijk geen juridische procedure tegen een buitenlandse onderneming gaat starten.
    Goldcar Gran Canaria is feitelijk een criminele organisatie. Dat is een stevige beschuldiging, maar als je de vele reviews op internet leest dan kun je geen andere conclusie trekken.
    De Goldcar reviews op de site van Rentalcars zou ik niet al te serieus nemen. Echt negatieve reviews worden niet geplaatst.
    Ik begrijp niet dat Booking.com hun goede naam zo op het spel zet.
    Wij boeken volgende keer weer Avis of Hertz. Daar hebben we nog nooit problemen gehad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Let op voor Whizzcar

    Willie 11-06-2018

    Via Rentalcars bij whizzcar uitgekomen.
    Dit zijn dus echt afzetters!

    Bij ophalen gevraagd of de auto afgetankt moest worden teruggebracht. Dit was niet nodig maar naderhand moet je dik bijbetalen voor tanken. Verder was de tank maar halfvol bij ophalen, dit wordt opgeschreven door de medewerker, maar naderhand bleek op het formulier te staan dat de tank vol afgeleverd werd. Ook werd een schade geconstateerd die pas zichtbaar was als je onder de auto kruipt en bij afhalen zogenaamd niet werd gezien door de medewerker. Dus dik betalen voor een kleine schade. Verder is de borg van E1800 wel erg hoog.
    Dus voor mij niet meer rentalcars en zeker geen Whizzcar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Oplichterspraktijken

    Lucien Diddens08-06-2018

    Ik heb
    van1-6 tm 4-6 een bus gehuurd via Rental cars
    Wij hadden helaas een ander vlucht,en we haalden de bus
    4 uur later op,en leverden deze 9 uur later in
    Dit ook goed besproken met de uitvoerende partij Avis,helaas spreken hun niet goed Engels.
    Huurcontract zou Avis per mail door sturen,niet dus.
    Ik had Rental cars 286 euro betaald voor huur,en verzekering.
    Ik zou alleen nog 36 euro bij Avis moeten betalen,voor 2e chauffeur.
    Eerst probeerde Avis ons nog een extra verzekering aan te smeren.
    Vervolgens bij thuiskomst heeft Avis mij 252 euro ingehouden,meteen gereclameerd bij Rental cars
    Deze horen de klant zijn verhaal helemaal niet aan,en vinden het de normaalste gang van zaken
    Ik vindt dit de reinste vorm van oplichterij.
    Ik wil best wat extra betalen voor die paar uur extra,maar bijna het dubbele gaat nergens over
    Ik wil iedereen aanraden boek rechtstreeks bij de verhuurder,en niet via Rental cars
    Ik heb al 20x een auto gehuurd,maar dit heb ik nog nooit meegemaakt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloos!!!!!

    Ellen21-03-2018

    Auto in Marokko gehuurd. Op de luchthaven kwamen we erachter dat we bijna 5000 euro borg moesten betalen. Hadden we natuurlijk kunnen lezen als we de moeite hadden genomen om 3x door te klikken op hun website.... Op de luchthaven stond een enorme rij wachtenden met diverse klachten. Toen de medewerker van Rentalcars de borg probeerde te innen kregen we steeds de melding: onvoldoende saldo en we kregen dus die vrijdagavond geen auto mee. Met een taxi naar t hotel en daar contact gezocht met Visa. Had de medewerker een aantal pogingen gedaan om 22.000 euro te pinnen!!! De volgende dag weer terug met een taxi en uiteindelijk, na 3 dubbele controle van ons bij de pinntrannsactie, de auto meegekregen. Een auto van een aantal jaren oud, onder de deuken en krassen met bijna een ton op de km teller en waar dus 5000 euro borg voor betaald moest worden. Maar we waren al lang blij dat we, een dag later dan afgesproken, op reis konden. Bleek de auto geen druppel benzine meer te hebben en via onze telefoon naar een pomp gezocht. Tot overmaat van ramp is er met mijn visa ook nog eens een bestelling gedaan in de VS van 750 euro aan medische spullen...... Rental cars geeft. zoals we al verwacht hadden niet thuis. Van ene Jesse van de klantenservice het volgende nietszeggende antwoord gehad:
    Over de klachten over uw problemen bij het ophalen van de huurauto geven zij aan dat u bij het invoeren van uw pincode voor de borg ook natuurlijk zelf het bedrag accepteert op de pin automaat.

    Omdat u de auto uiteindelijk een dag later kwam ophalen hadden zij de door u geboekte auto al aan iemand anders mee gegeven en u een andere auto meegeven die helaas nog vol getankt moest worden.
    Hierdoor wilt GreenMotion u helaas niet voorzien van een vergoeding of compensatie.

    Mede doordat u ons niet kan voorzien van enige betaal bewijzen of bonnetjes voor de taxi kosten kunnen wij dit helaas niet verder aanvechten vechten bij GreenMotion of aan u vergoeden.

    Ik had een verklaring van Visa toegevoegd over de transactie van 22.000 euro. En in Marokko is t niet gebruikelijk om v d taxi een betalingsbewijs te krijgen. En wie denkt daar nu aan.....was overigens maar 20 euro maar daarvan verlangt Rental.cars dus een bewijs....

    Voor ons is t wel duidelijk...NOOIT en te nimmer meer Rental.cars want wie wil er nu in zee gaan met een bedrijf die oplichters in dienst heeft......

    Amy21-03-2018

    Ik lees regelmatig slecht ervaringen van klanten van Rental.cars......maar dit is wel heel erg. Wat een belachelijk hoge borg alsof iedereen maar 5000 euro ter beschikking heeft. En dan geen enkele compensatie terwijl er zulke slechte service verleend is. En er zelfs geprobeerd is om de zaak op te lichten. Ik heb het idee dat er op zo'n klantenservice mensen werken die maar 1 opdracht uit moeten voeren: niet zelf nadenken of met oplossingen komen maar alleen mensen afpoeieren!!

    christel23-03-2018

    Dank voor jullie recensie, ben van plan om van de zomer een rondreis te gaan maken in Marokko maar weet al wel waar ik in ieder geval niet moet zijn. Schandalig om zoveel borg te vragen en dan ook nog een oud barrel mee te geven. Nog erger dat Rental Cars jullie zo afscheept nou ik zou wel eens willen weten hoe het zit, het personeel van Rental cars heeft toch de pin fout gemaakt? Denk dat het goed is dat mensen deze recensie lezen want niet iedereen heeft even 5000 euro op zak. Zou er via social media veel ruchtbaarheid aan geven zodat iedereen gewaarschuwd is wat een malafide bedrijf. Christel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    extra hoge kosten

    dc09-02-2018

    bij ophalen komen ineens allemaal extra kosten bij waar je totaal geen weet van hebt waarvoor ze zijn.
    Als je hun opbelt voor uitleg kunnen ze je die niet geven en wimpelt een getrainde telefoniste je gewoon af. Totaal respectloos en onprofessioneel. Nooit meer, lijkt op eerste zicht goedkoper maar alles je alles optelt kan je beter bij de verhuurmaatschappij zelf boeken dan zie direct wat de correcte prijs is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Andere auto, veel beschadingen, ander ophaalpunt en veel onduidelijkheid

    Jolanda20-10-2017

    Het ophaalpunt op Lissabon airport was in eerste instantie niet te vinden. Het was nergens aangegeven en na veel moeite bleek dat ik met een pendelbus naar een ander afhaalpunt werd gebracht.

    Dit is vooraf bij de boeking niet duidelijk en zelfs achter nauwelijks te achterhalen.

    De verhuurder probeerde mij nog verzekeringen aan te smeren en wist niet waarvoor ik was verzekerd, terwijl ik volledige dekking had.

    In de bevestiging die ik van Rentalcars kreeg stond dat ik nog extra verzekeringen kon afsluiten. Quote: Bij de balie van Drive on Holidays kunt u terecht voor een aanvullende dekking om uw eigen risico te verkleinen of ongedaan te maken, of voor dekking van eventuele schade die buiten de cascoschade vermindering valt, zoals schade aan banden en ruiten."

    Hoe onduidelijk kan je zijn. Ik had toch volledige dekking???

    De gereserveerde auto was een andere auto met veel beschadingen. Duidelijk een klasse lager, zeker met al die beschadigingen. Dat geeft veel stress, want zelfs met foto's nemen is het heel moeilijk aan te tonen wat er al aan de auto mankeerde. Zo wil je je vakantie niet beginnen.

    Ik moest maar liefst een borgsom van 1100 euro betalen, terwijl ik volledige dekking had. Dit is een belachelijk hoge borg en werd niet vooraf bekend gemaakt en is een aanslag op je credit card limiet. Dat kan je dan wel weer afkopen voor een bepaald bedrag, wat weer aangeeft dat het alleen maar weer aftroggelen van geld is.

    Rental cars stuurt mij met een kluitje in het riet en vermijd te antwoorden op een aantal klachten.

    NOOIT MEER RENTALCARS!1!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Niet nakomen afspraken

    Ritmeester05-10-2017

    Ruim van te voren een auto gehuurd voor ophalen op het vliegveld in Rome. Een automaat. Dat geeft meer comfort voor mijn 'herniabeen'.

    Rentalcars heeft het onder gebracht bij Goldcar. We melden ons daar en dachten even de gegevens uit te wisselen en de sleutel van de auto op te halen.

    Dat liep helaas anders. Na wat gedoe, aangeboden upgrade (schakelauto) bleek er geen automaat beschikbaar te zijn. Heen en weer bellen en uiteindelijk Rentalcars aan de lijn die ons vertelde de reservering te annuleren en ons het geld terug te storten. En hun policy is dat wij dan bij een andere verhuurder een auto kunnen huren waarna Rentalcars het verschil/meerprijs aan ons uitbetaald.

    Aan het einde huurperiode direct de factuur vaan Europecar naar Rentalcars gestuurd. 14 augustus kregen we een mail dat het geld € 478.54 binnen 7 werkdagen op onze creditcard zal staan.

    Dat leek allemaal vlotjes te verlopen zo.

    Maar we zijn nu op 5 oktober.....

    Half september mails Rentalcars dat ze wachten op de betaling van Goldcar...??? en dat ze Goldcar 28 dagen de tijd geven anders zal het escaleren naar het managementteam......

    Nu met ze aan de lijn. Ik wil heel simpel mijn geld krijgen. Maar je blijft natuurlijk hangen bij zo'n eerstelijns jongen. We zijn een half uur verder nu. Ze gaan me terugbellen binnen drie uur.....zal mij benieuwen.....waarom heb je drie uur de tijd nodig? Het is weer een bedrijf wat totaal niet pragmatisch is en weer zich verschuilt in interne procedures en regeltjes. Mij interesseert dat niet. Ik wil gewoon dat iemand zijn afspraak nakomt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Verkeerd gevoel all risk

    zegwaard25-08-2017

    Vorig jaar september auto gchuurd via rentalcars.com. gratis all risk verzekering was sterk verkoop argument. Alles ok tot ik van achter aangereden werd door bulgaarse vrachtwagen. Ik dacht nog geen probleem ik heb de all risk. Jammer dus want de echte verhuurder (rentalcars =brooker) houdt schade gewoon in van je borg en je moet maar zien hoe je die terug krijgt. Rentalcars zegt ja idd all risk verzekering maar aangezien u geen schuld heeft moet de verhuurder claimen bij tegenpartij en als die (italiaanse verhuurder) zijn centen krijgt zal hij u terugbetalen. Dag en zoek het maar uit. Dus 1 jaar en 35 emails later nog steeds niks
    Rentalcars wacht op een antwootd van zijn italiaanse partner en ze leefde nog lang en gelukkig
    Maar ik niet want ben mijn centen kwijt. Nooit meer via deze brooker die geen invloed heeft op zijn partners !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Rentalcars laat klanten in de kou staan.

    Rop pulles30-07-2017

    Rentalcars is een gewoon doorgeefluik. Ze huren gewoon bij anders verhuurbedrijven. Als je daar problemen mee hebt is het gewoon jou probleem.
    Mijn creditcard werd niet geaccepteerd door het verhuurbedrijf terwijl ik al 6 maanden daarvoor bij rentalcars had betaald met dezelfde creditcard. Die kaart heb ik al 20 jaar en al overal auto's mee gehuurd. 
    Zegt Rentalcars gewoon, dan sturen we je geld wel terug. Maar ik wilde geen geld terug maar een huurauto. Nee ze konden niets voor me betekenen. Je wordt op dat moment tussen de 2 bedrijven uitgespeeld en staat als klant in de kou. Nou dat is fijne service. Terwijl ik met dezelfde Creditcard vorig jaar ook bij Rentalcars een auto heb gehuurd!!!
    Dat gaan we dus meer doen.
    Ik adviseer iedereen om geen zaken te doen met rentalcars.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    avis aanvaard verzekering niet

    philip coucke20-07-2017

    volgens Avis(Tivat) was de afgesloten verzekering voor hun waardeloos. Dus nieuwe dure verzekering moeten afsluiten .Boeking 351124252.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    praktijken van Rentalcars en Goldcar

    mmcnieboer20-01-2017

    Wij hebben een auto geboekt bij Rentalcars .Toen wij deze bij Goldcars in Las Palmas moesten afhalen moesten wij 176,01 euro bijbetalen en tekenen.Anders kregen wij de auto niet .Helaas lazen wij pas achteraf over deze oplichtingspraktijken.
    Ons advies :boek nooit bij Rentalcars en Goldcar

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Autoverhuuders prijzen vergelijken

    Frank de Zoete22-12-2016

    Vroeger bestelden wij altijd direct bij Hertz, tegenwoordig doen we het via rentalcars.com omdat je daar kunt vergelijken.
    Voor onze laatste huurauto kwamen wij uit bij autoverhuurder Budget. Nooit van gehoord, maar alles ging prima: goede auto en geen rare trucjes met krassen of extra boetes. Vergelijken loont, we hebben flink bespaard.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goedkope auto's in veel verschillende landen

    Mireille Bosch06-12-2016

    Bij ons bezoekje aan Italië een auto gehuurd via Rentalcars.com. Op deze website is het eenvoudig om diverse verhuurbedrijven in verschillende landen met elkaar te vergelijken. Je selecteert simpelweg het land waar je heen gaat en de ophaal- en inleverdatum en er rolt zo een mooi overzichtje uit. Vervolgens kun je zelf kiezen bij welk bedrijf je welke auto wilt huren. Wij hebben gekozen voor de goedkoopste aanbieder, maar kregen gewoon een goede auto. Het was geen vervallen auto, was prima onderhouden en reed bovendien ook bijzonder prettig.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Vergelijken is korting!

    BEnnie28-07-2016

    Superhandige site echt een ontdekking Want hoe weet je nou wat goedkoper is? Voor mij zijn al die bedrijven gewoon gelijk. Hertz, Europcar, Avis, Alamo. Weet ik veel!! Maar ik klik gewoon op wat ik nodig heb, dan weer een wagentje voor boodschapjes, dan weer een busje of soms een grotere auto voor met zn allen op stap, en dan gaat deze site kijken waar dat het beste kan. En dat scheelt dus best veel vaak ook nog! Je zou zeggen dat alles een beetje hetzelfde is nou mooi niet dus. Maar kijk zelf maar als je een auto wilt huren en je ziet het. ik vind dit een hele handige service echt een uitkomst voor mij dan. maar misschien Dat andere mensen per se bij hetzelfde autobedrijf altijd een auto willen huren. Of omdat die dichtbij is. MAar voor mij maakt dat niet zoveel uit ofzo. Er zit geen autoverhuurbedrijf om de hoek sowieso dus het maakt me niet zoveel uit nou Doei!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Rentalcars.com

    Uw beoordeling