NederlandReview

    Ervaringen Rentalcars.com

    Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen of gebruik gaat maken van hun diensten? Ook bij het huren van een auto is dat een slimme set. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten, dat jij ook graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Rentalcars.com. Het mag natuurlijk positief zijn en het mag ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Is rentalcars.com een goed of slecht bedrijf? Lees wat anderen vinden.

    Over rentalcars.com

    Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Ze verzorgen meer dan zeven miljoen huurperiodes in een jaar en doen dit op bijna 50.000 verschillende locaties over de hele wereld. Met klanten in bijna 170 landen hebben ze een grote landelijke klantenkring weten op te bouwen. Ze gebruiken hier onder andere een website voor welke in 40 talen beschikbaar is en het mogelijk maakt om in vele verschillende valuta’s een betaling te doen. De klanten hebben toegang tot meerdere service medewerkers in verschillende talen per mail en ook per telefoon.

    Het bedrijf is een onderdeel van de Priceline Group welke op de Nasdaq in de Verenigde Staten is genoteerd. Het bedrijf Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Kayak en opentable.

    Rentalcars werkt samen met de grootste autoverhuurbedrijven over de hele wereld om zo de lokale autobedrijven te kunnen vergelijken. Op die manier kunnen ze de scherpste prijzen aanbieden aan hun klanten op de dagen wanneer de klanten een auto nodig hebben. Natuurlijk is het ook belangrijk, dat de bedrijven een goede service bieden aan hun klanten. Ze hebben dit weten te bereiken door de principes waar ze zich aan houden sinds het begin.

    Ze willen er zeker van zijn dat alle klanten over de hele wereld toegang hebben en krijgen tot het huren van een auto tegen een scherpe prijs. Het is op die manier mogelijk voor de klanten van rentalcars om wereldwijd, altijd en overal een auto te huren tegen een zeer scherpe prijs in combinatie met een hoge kwaliteit en hoge service voor de klanten.

    Rentalcars is de bemiddelaar tussen het autoverhuurbedrijf en de klant (jij).

    Diensten van rentalcars.com

    Rentalcars.com is een website welke wereldwijd bemiddelt tussen autoverhuurbedrijven en hun klanten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. Het is goed om te zien welke opties er zijn en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken.

    Klachten, tips en complimenten over rentalcars.com

    Natuurlijk is het goed om klachten, tips en ook complimenten niet voor jezelf te houden. De website heeft een goede klantenservice welke je voor ieder van deze punten kunt benaderen. Complimenten en tips worden natuurlijk graat in ontvangst genomen. Klachten krijgen serieus aandacht en men zal kijken hoe dit opgelost kan worden.

    Heb jij ervaring met rentalcars.com?

    Kies ervoor om een bedrijf als rentalcars.com te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. Nederlandreview.nl faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. Ook over autoverhuurbedrijven!

    Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Maar wat vindt Nederland van Rentalcars.com? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen!

    Rentalcars.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (52)

    3,6
    13% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4,8
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    3,6
    Leveren
    rating
    3,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    reservering Mallorca

    Diefstal! Zelfs na toezeggingen heb ik mijn 440 euro niet teruggehad. Auto kon niet geleverd worden omdat de creditcard niet op het systeem van de verhuurder paste terwijl dat wel in de voorwaarden stond. Na klachten eindelijk toezegging dat het geld geretourneerd zou worden echter is dat nooit gedaan. Duur leergeld maar nooit weer met deze club een afspraak maken.

    Door: Menno de Wit 20-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    autohuur in Italië

    Pas op laatste moment krijg je de complete Algemene Voorwaarden.
    Bij 3x geflitst in 1 week wordt 3x administratiekosten gerekend ad €49,- per keer. Pure diefstal.

    Door: Bart 04-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    Schandelijke service

    Onze vlucht was een aantal uur vertraagd. Vervolgens wordt onze auto vergeven, waarna er bij de lokale verhuurder geen andere auto gehuurd kan worden. Vervolgens direct met de klantenservice gebeld en gevraagd om uitleg. "Jullie hadden vanuit de lucht even moeten bellen dat je wat later kwam".

    Vervolgens een alternatief aangeboden gekregen dat ruim 300,- euro duurder was dan mijn oorspronkelijke boeking.

    SCHAN-DA-LIG



    Door: Tom 12-12-2019
    Rene 19-12-2019

    Eens! Dit zijn een stelletje oplichters. Wat een nare service.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    huur auto Oktober 2019

    Ik heb nog nooit van mijn leven zo'n malifide organisatie ontmoet en snap werkelijk waar niet dat dit bedrijf enig recht van bestaan heeft in Nederland, van het kastje naar de muur, T&C blijven herhalen zonder te kijken naar feitelijke omstandigheden, enige wat ik nu weet is dat ik nooit meer een auto huur via dit bedrijf.

    Door: Bounin 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Autohuur Usa

    Boek maar rechtstreeks via een auto verhuurder en ga niet met dit bedrijf aan de slag. Eerst boeken en daarna gebeld worden dat de auto niet beschikbaar is, we bieden u een ander aan. En vervolgens zeggen ze dat je er een bevestiging van krijgt maar die krijg je nooit. Na veel heen en weer bellen en mailen heb ik de auto geannuleerd. Ik boek voortaan gewoon rechtstreeks. Waren hele vriendelijke mensen, alleen het werkt niet

    Door: Joost Weijden 08-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Huurauto op sardinie

    Rentalcars en partner Interrent zijn 2 partijen waar ik nooit maar dan ook nooit meer iets te maken wil hebben.
    Ik heb 2 keer verschillende bedragen betaald voor mijn huur auto.
    Van het kastje naar de muur.
    Contact en opvolging zeer slecht.

    Door: Simone 05-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Nissan. Mallorca

    2 x moeten betalen voor dezelfde auto .....
    contact gezocht met Rentalcars ........ probeer maar eens antwoord terug te krijgen. NIET dus. Ja nadat we weer thuis waten 5 dagen later...... en zelfs nu nog geen duidelijk antwoord gehad ja het is in onderzoek. NOOIT meer via rentalcars. Overigens geen klachten van record Go

    Door: Paul 06-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Fiat huurauto

    Waardeloos bedrijf. Fungeert als een soort tussenpersoon.
    Fiat 500 gehuurd in Napels. Werken samen met Avis. Allerlei bijkomende kosten en belastingen. Heel duur en klant wordt als melkkoe gebruikt. Echt schandalig. Nooit meer renralcars in combinatie met Avis. Gewoon een betrouwbaar autoverhuurbedrijf selecteren. Dit soort praktijken zou strafbaar moeten zijn. Pure misleiding!

    Door: Johannes 03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Huur hier geen auto! Vlucht vertraagd... dan is je auto ineens 2x zo duur!

    Wij hebben een slechte ervaring gehad met Rentalcars en willen op deze manier andere huurders behoeden voor dit bedrijf. Onze heenvlucht was vertraagd waardoor we niet op het afgesproken tijdstip onze auto konden ophalen. We hebben dit netjes via mail laten weten. Bij het ophalen van de auto werd hier ook verder niets over gezegd. Na terugkomst van onze vakantie werden er ineens extra kosten afgeschreven van onze creditcard omdat we te laat waren met het ophalen van de auto. Wij kunnen er niets aan doen dat een vlucht vertraagd is en we hebben er alles aan gedaan om dit zo snel mogelijk te laten weten. Komt erop neer dat we uiteindelijk het dubbele hebben betaald. Belachelijk! Als je auto's verhuurd vanuit een luchthaven, dan weet je toch dat vluchten regelmatig vertraagd zijn! Hoe kun je daar je klanten voor afstraffen! Wij hadden ook liever geen vertraging gehad. We hopen dat Rentalcars dit toch nog op een nette manier wil oplossen.

    Door: Remco 03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    auto huur via rentalcars.com bij Thrifty

    Via rentalcars.com een auto gehuurd in de VS bij Thrifty.
    het bedrag dat we uiteindelijk (inclusief alle verzekeringen/btw en een navigatiesysteem) hebben betaald is meer dan twee x zoveel als we al hadden betaald bij rentalcars.com.
    Helaas was het niet transparant dat het bedrag zo hoog zou worden, en lijkt het bedrag dat je in eerste instantie betaald slechts een lokkertje om de reservering vast te leggen.
    Voor mij nooit meer.

    Door: Pramana 26-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    2 auto's gehuurd

    Wij hadden 2 auto's geboekt. Omdat ons cruise schip vanwege storm niet kon aanmeren is het schip doorgevaren naar de volgende haven.
    De auto's die via rentalcars.com waren geboekt bij Europcar wilde ik omzetten naar 2 auto's op de nieuwe bestemming, weer bij Europcar via Rentalcars.com.
    Rentalcars brengt nu gewoon de volledige huurkosten in rekening terwijl Europcar bereid is de volledige kosten kwijt te schelden. Dit heb ik tweemaal uitgelegd aan medewerkers van Rentalcars.com. Zij willen absoluut niet meewerken en beroepen zich op de algemene voorwaarden. Europcars is hier verbaasd over en gaat verhaal halen bij Rentalcars.com omdat dit niet is hoe zij hun klanten willen behandelen. Ik heb inmiddels mijn rechtsbijstand verzekering ingeschakeld omdat ik 260 euro moet betalen voor een boeking die is geannuleerd door overmacht.

    Door: M de Rijke 20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Geen restitutie door Rental Cars na verhuurweigering Herz

    Bestellen ging prima

    Geen restitutie na verhuurweigering autoverhuurder.Ik had in de VS een auto gehuurd maar door een tijdelijke blokkade van mijn Credit Card kreeg ik de auto niet mee (borg werd niet geaccepteerd). Herz (de verhuurder) gaf aan dat ik het geld van Rental Cars zou terugkrijgen maar zij bleken na terugkomst in NL daar niet toe bereid. Dit verwijzend naar hun voorwaarden.
    Kortom slechte service en oppassen, want zonder diensten te leveren incasseren ze je geld.

    Door: Jeroen Van der Velden 19-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Auto

    Very bad service. We rented a car in Barcelona via Rentalcars. We got our car from Goldcar, the worst company ever. When we got in Barcelona they told ja the rental payment for the car was not payed yet, what was not true because we already payed rentalcars. They Saïd they did not receive any money yet, so if we paid there rentalcars Will get us the money back. So we paid again 187 euro’s. When we called rentalcars the next day, they told us that goldcar sold us an extra insurens, witch was not true and it was not what they told us. Rentalcars refused to help us out and said is was our own problem. They took no responibility for there work. Never going to rent here again. Really bad and unproffesional company. We are making a case of it with our laywer.

    Door: Bente van der Meer 18-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Huurauto

    Ik had een huurauto gehuurd en de volledige auto betaald. Ik kon via de app geen ophaaltijdtip
    Invullen want die functie werkte niet. Ik had echter Mn vluchtnummer ingevuld dus dat moest goedkomen, niet dus... bij aankomst was er geen reservering meer. Na bellen met Rentalcars gaven ze aan dat het mijn fout was maar dat ze konden helpen voor een bijbetaling van circa €800,- en drie dagen huur als boete voor het niet op komen dagen bij de vorige verhuur. Pure oplichterij!!! Rentalcars is een grote boevenbende.

    Door: Rens 16-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Rentalcars belazerd je !!!!

    Voorafgaand aan vakantie op Tenerife in Nederland auto gehuurd en betaald . Op Tenerife moest ik nogmaals betalen anders geen auto.
    Nu in totaal € 286 , betaald voor 9 dagen autohuur !!
    Echt een schande , mensen ga niet naar Rentalcars boeven zijn het.
    Rentalcars Bah, Bah, Bah , Bah. Nooit Nooit nooit meer .

    Door: Wim/Kees / Bert 08-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Zeer tevreden, ik zou opnieuw bij hen boeken.

    Plus:

    Je vindt gemakkelijk auto's en de keuze is groot.
    De prijzen zijn overzichtelijk gesorteerd.
    De app toont netjes je bestelling.
    Bij telefonisch contact word je goed geholpen.
    Omboekingen gebeuren gemakkelijk.
    Ik kon door omstandigheden mijn auto niet oppikken en ik krijg de betaling teruggestort - da's net!

    Min:

    Tot nu toe nog niks opgemerkt.
    Misschien op de website motorisaties van de auto's vermelden, vb. cc, kW en pk. Autofreaks zullen dit waarderen.

    Door: Stefan Detrez 03-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Waardeloos bedrijf zonder service

    Als je ze belt sta je tijden in de wacht en als je dan eindelijk iemand aan de lijn krijgt verwijst diegene je alsnog door naar een klachtenformulier op de website.
    WAARDELOOS!

    Door: B Koster 26-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Incompetent bedrijf

    Totaal opgelicht door dit bedrijf, bij ophaling van de auto 400€ teveel moeten betalen , daar sta je dan met 4 kinderen die op vakantie willen. Respons rentalcars : u hebt getekend dus u gaat akkoord

    Door: Verhavert Ellen 19-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Gereserveerd en betaald in september: echter geen auto beschikbaar!

    Auto gehuurd via Rentalcars.com bij Hawk, luchthaven Kuala Lumpur. Er is geen auto beschikbaar, de mensen voor ons in de rij kregen ook geen auto mee! Rentalcars gebeld, maar die nemen niet op en de mail wordt niet beantwoord! Vervolgens Ad hoc bij Europcar een auto gehuurd. U begrijpt dat de rekening naar Rentalcars gaat!

    Helaas is twee sterren het minimum wat hier in te vullen is, maar één ster
    is al te veel eer voor rentalcars en Hawks!

    Door: Jan Wals 22-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    wel reservering -> geen auto -> mails worden genegeerd & geen nog steeds refund ontvangen!


    1 Ster
    2 Ster
    3 Ster
    4 Ster
    5 Ster
    Gepubliceerd 2 minuten geleden
    De gereserveerde auto was beschikbaar…maar kreeg deze niet mee en m'n betaling wordt niet teruggestort

    De gereserveerde auto was beschikbaar maar kreeg de auto niet mee. Het advies was terug te koppelen aan rental cars. Wat ik gedaan heb. Rental cars' reactie was dat ik in eerste instantie geweigerd zou hebben om mijn rijbewijs te overleggen. [Alsof dit m'n eerste huurauto is...] Op mijn reply dat dit een belachelijk argument is [rijbewijs & visa lagen op de receptie desk] werd er in 2e instantie aangehaald dat mijn debeticard-visa ongeldig zou zijn. Deze was speciaal voor dit doel aangeschaft en had voldoende saldo voor de borg.Voorafgaand aan mijn reis had ik met explicit met rental cars gebeld dat het een debetcard betrof en zodoende werd Avis gereserveerd, in overleg met rental cars! Op mijn laatste 2 mails ontvang ik geen antwoord meer. Dus of Virgil van klantenservice heeft er zelf de brui aan gegeven of er is van de kant management aangegeven het te negeren. Het aanbod van rental cars is een korting op een volgende boeking.. maar deze houding is geen uitnodiging om er ooit nog een keer toe boeken

    Door: SASKIA BROEKHOFF 16-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Rentalcars.com

    Uw beoordeling