NederlandReview

  Ervaringen Kampeerdorp de Zandstuve

  Wanneer je er eens lekker even uit wilt met de kinderen in eigen land waarbij je je geen zorgen hoeft te maken of zij zich wel zullen vermaken dan kun je een accommodatie of kampeerplaats reserveren bij Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze. Je kunt er met je eigen caravan of tent logeren, maar ook een luxe lodge met sanitair behoort tot de mogelijkheden. Doe daarbij het uitgebreide animatieprogramma en de nodige voorzieningen en je gaat een onbezorgde tijd tegemoet. Wat andere bezoekers van deze camping en haar voorzieningen vinden lees je hier bij NederlandReview.

  Over Kampeerdorp de Zandstuve 
  In 1967 werd Kampeerdorp de Zandstuve opgericht. De naam is ontstaan doordat er in de directe omgeving van het kampeerdorp grote zandverstuivingsgebieden te vinden zijn. Kampeerdorp de Zandstuve ligt in het Overijsselse Vechtdal, in de plaats Rheeze in de gemeente Hardenberg om precies te zijn. De camping is een echte familiecamping met een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen tot 12 jaar waar activiteiten als duiken, een huifkartocht, musicals, een theaterklas, etc. worden aangeboden. Daarbij kom je overal de typetjes Cobus, Bella, Berk en Buur tegen die in het kampeerdorp wonen wat voor de kinderen tot Stuufeiland is omgedoopt. Kampeerdorp de Zandstuve is een door de ANWB erkende camping die in 2011 de nominatie ‘Beste verhuur accommodatie / camping van het jaar’ kreeg. Daarnaast werden zij door de KidsVakantiegids uitgeroepen tot 'Glamping van het jaar 2017'. Ook beschikken zij sinds 2004 over het Green Key keurmerk, dit is het duurzaamheidskeurmerk voor toeristische en zakelijke accommodaties.

  Diensten 
  De camping van Kampeerdorp de Zandstuve beslaat ruim 10 hectare grond en zij bieden de volgende verblijfsmogelijkheden aan:

  • Kampeerplaatsen (comfortplaatsen)
  • Lodges (verschillende soorten luxe onderkomens)
  • Chalets
  • Kampeerhutten
  • Toercaravans
  • De Waard Tenten

  Al deze onderkomens kun je eenvoudig direct boeken via de website.

  Faciliteiten 
  Naast de logeermogelijkheden kun je bij Kampeerdorp de Zandstuve een aantal faciliteiten vinden zoals een verwarmd binnen- en buitenzwembad, een overdekt speelparadijs, diverse horecagelegenheden, etc. Daarnaast kun je overal op de camping gebruikmaken van WiFi. (Rond de centrale faciliteiten gratis) Ook vind je er vele speelvelden en in de directe omgeving kun je een rijk knooppuntennetwerk voor fiets- en wandelroutes vinden.

  Klachten 
  Kampeerdorp de Zandstuve hanteert bij de verhuur van haar kampeerplaatsen en accommodaties de Recron voorwaarden. Meld een klacht in ieder geval altijd eerst bij de camping en kijk of je er samen uit kunt komen. Lukt dit niet dan kun je het geschil binnen twee maanden voorleggen aan de Geschillencommissie Recreatie. Het aanmelden van een geschil kun je via de website doen. Voor het behandelen van een zaak door de Geschillencommissie moet eenmalig klachtengeld van € 52,50 worden betaald. Als de commissie je (deels) in het gelijk stelt, wordt het klachtengeld (deels) teruggestort. De Geschillencommissie behandelt het geschil op een zitting waarbij beide partijen aanwezig kunnen zijn. Na onderzoek van alle gegevens zal de commissie een bindende uitspraak doen.

  Hoe was jouw vakantie bij Kampeerdorp de Zandstuve? 
  Heb jij een heerlijke tijd gehad met je gezin op deze camping en zou je het iedereen kunnen aanraden om er ook eens heen te gaan of heb je een andere mening hierover? Laat het hier weten zodat andere klanten beter in kunnen schatten of het ook iets voor hen is!

  Hoe zijn de meningen over Kampeerdorp de Zandstuve? Kun je hier ontspannen genieten van je vrije tijd of zijn de voorzieningen niet zoals verwacht?

  Kampeerdorp de Zandstuve
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kampeerdorp de Zandstuve

  Uw beoordeling